Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
26 Şubat 2012, 00:54
dürümdöner adlı üyeden alıntı
senin benzin litre fiyatından haberin var mı koray? ben motora kıyarım ama benzine asla moruk..
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:49 ----------
ben clioya bazen 5 10 liralik benzin alıyorum ybrye de full depoya 3 5 liralik avro dizel koysam moturun ciEeEeRini temizler mi
aynen kanka , benzin motordan daha pahalı
bizim motrların ciğeri zaten temiz.. daha neresini temizleyeceksin
Reklamlar
-
26 Şubat 2012, 01:25
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
26 Şubat 2012, 01:52
kickbox var kanalturkte moruk..
-
26 Şubat 2012, 03:58
millet fuara gidiş gününü kararlaştırdınızmı bak piyanist irfan cumartesi sabahı yenibosnada kahvaltıya gidiyo bende size göre karar vereceğim kahvaltı sonrası fuar bileti dağıtılacak
http://www.motosiklet.net/forum/etki...bulusmasi.html
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:15 ----------
iyigeceler bari
-Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))
-
26 Şubat 2012, 03:58
-
26 Şubat 2012, 11:32
maxi97 adlı üyeden alıntı
arkadaşlar işten geliyorum, sıcak su musluğu patladı işyerinde. ana vana da bozuk. geçen gene olmuştu yapın demiştim suculara yapmamışlar sağolsunlar. 4-5 bar basınçlı 70 derece suda soğuk su musluğundan söktüğüm musluğu sıcak tarafına diğer 4 sıcak su musluğunu açarak taktım. bir de bataryanın dişlileri bozuk; çevir çevir sabitlenmiyor. zaten elim yanıyor; bıraktım o soğuk suyun musluğunu, başka bitane bataryadan söktüm. o bir kerede oturdu. sonradan hatırladım ki ilk soğuk musluk önceden gene aynı yerden değiştiğim sıcak su musluğuydu, sucularımızı bir daha saygıyla andım
.
ayaklarım, bacaklarım ve elim haşlandı. o kadar önemli değil ama sızlattığı için bir de hastaneye gittim. krem aldım şimdi evdeyim
.
ybr de işyerinde mışıl mışıl uykusuna daldı.
bu arada yan çantalara buradaki bütün motorcular hasta oldu. millet kaça aldın diye soruyor
.
tek derdim ellerim haşlandığından yarın Elazığ'a motosikletimle gidemeyeceğim.
Çok geçmiş olsun maxi97; malesef ülkemizde her eline tornavida alan piyasada ustayım diye geziyor..
Tamir ettiğine sevindim..
-
26 Şubat 2012, 13:43
arkadaşlar işten geliyorum, sıcak su musluğu patladı işyerinde. ana vana da bozuk. geçen gene olmuştu yapın demiştim suculara yapmamışlar sağolsunlar. 4-5 bar basınçlı 70 derece suda soğuk su musluğundan söktüğüm musluğu sıcak tarafına diğer 4 sıcak su musluğunu açarak taktım. bir de bataryanın dişlileri bozuk; çevir çevir sabitlenmiyor. zaten elim yanıyor; bıraktım o soğuk suyun musluğunu, başka bitane bataryadan söktüm. o bir kerede oturdu. sonradan hatırladım ki ilk soğuk musluk önceden gene aynı yerden değiştiğim sıcak su musluğuydu, sucularımızı bir daha saygıyla andım
.
ayaklarım, bacaklarım ve elim haşlandı. o kadar önemli değil ama sızlattığı için bir de hastaneye gittim. krem aldım şimdi evdeyim
.
bu arada yan çantalara buradaki bütün motorcular hasta oldu. millet kaça aldın diye soruyor
.
tek derdin bu olsun be gözüm motor hala senin dimi nasılsa binersin çok geçmiş olsun yanık acısıda başkadır ağrı kesici falan alsaydın günaydın YBR camiası dünkü sorduğum soruya hala cevap yok peki neyapalım siz bilirsiniz burası yazdan kalma bir gün meteoroloji yanıldı galiba 16 derece
-Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))
-
26 Şubat 2012, 13:48
.
.
.
geçmiş olsun maxi kardeşim bol krem kullan ellerin kabarmasın..
-
26 Şubat 2012, 18:39
s.a. arkadaşlar nasılsınız bakalım
.
.
.
geçmiş olsun kardeş
---------- Post added at 18:39 ---------- Previous post was at 18:24 ----------
arkadaşlar bugün motorla uğraştım direksiyonu boyadım öncelikle işte resimler
Uploaded with ImageShack.us
bu arada benim eksoz çok patlıyordu sibob ayarından olabilir diye düşündüm siboblara baktım çok sıkı geldi tekrardan ayarladım bakalım nasıl olacak
koruma demiri paslanmaya başlamış bende 404 pas giderici cila flan almıştım onu uyguladım ardından
ciladan sonra kotuma demiri ama tam da iyi cilalayamadım aslında :D
buda direksiyon takılmış halde
bu arada lastik soranlar motorun üstünde rahat görünüyor deseni flan baya hoş
-
26 Şubat 2012, 20:57
arkadaşlar hepinize iyi akşamlar bişey sorucam benim motoru alalı 3 -4 ay filan oldu boya koruma attırsam bişeye faydası olur mu maliyeti uygulaması nasıldır bilen uygulayan varsa nasıl olduğunu söyleyebilir mi?
Bir meyhane buldum mezarlığın karşısında eğer beni bulmak istersen ya ordayım ya da karşısında...
-
26 Şubat 2012, 22:28
Güzel olmuş fatih,lastikler yakışmış..
-
26 Şubat 2012, 22:56
bcelik adlı üyeden alıntı
Güzel olmuş fatih,lastikler yakışmış..
sağol bülent abi sen buralara takılırmıydın :D
-
26 Şubat 2012, 23:11
tabiki, takipteydim seni
-
26 Şubat 2012, 23:21
bcelik adlı üyeden alıntı
tabiki, takipteydim seni
iyi ettin abi belli ediyon işini :D
-
26 Şubat 2012, 23:33
İyi akşamlar beyler.. Sohbetiniz bol olsun
Fatihim iyi işçilik eline koluna sağlık.. hayırlısıyla eskit
-
26 Şubat 2012, 23:39
K o r @ y adlı üyeden alıntı
İyi akşamlar beyler.. Sohbetiniz bol olsun
Fatihim iyi işçilik eline koluna sağlık.. hayırlısıyla eskit
iyi akşamlar koray abi sağol teşekkürler
-
26 Şubat 2012, 23:39
beyler herkeze iyi akşamlar
-
26 Şubat 2012, 23:40
F54 adlı üyeden alıntı
beyler herkeze iyi akşamlar
Hoşgeldin şekerim..
Şenol abiyi gören var mı?
-
26 Şubat 2012, 23:48
şekerim geldim ama sadece tuz almayı gene gidiyorum by by
işler beni bekler yani....
-
27 Şubat 2012, 00:46
F54 adlı üyeden alıntı
şekerim geldim ama sadece tuz almayı gene gidiyorum by by
işler beni bekler yani....
İyi bakalım sana kolay gelisin, adresi biliyorsun buralardayız [COLOR="Silver"]
---------- Post added at 22:46 ---------- Previous post was at 21:50 ----------
nerdesiniz millet
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 39 kullanıcı var. (0 üye ve 39 misafir)
Bu Konudaki Etiketler