MaLiZiYoo35
kardeşim hayırlı olsun sonunda erdin muradına aldın motor unu allah
kaza bela vermesin keyifli sürüşler dilerim
MaLiZiYoo35
kardeşim hayırlı olsun sonunda erdin muradına aldın motor unu allah
kaza bela vermesin keyifli sürüşler dilerim
[B][COLOR="Sienna"]Rekabet etmem, takip edilirim.[/COLOR][/B]
teşekkürler arkadaşlar en sonunda buldum ve alıyorum şimdi tek sorunum kıredi ama onunda sorun oldugu söylenemez bugün hllederim 3 gnü icinde cıkar
[COLOR="Yellow"][/COLOR] EfEs ...
Bende bu motordan alamak istiyorum bi arkadaştan alacağım fakat o kadar nakit yok bu kredi işi hakkında bilgi verebilirmisiniz
kkarabidan
maaş bordronu alıyosun çalıştıgın yerden bankaya başvuruyosun.
ben de haftaya aranıza katılacak gibiyim ( ailem erhan in vefatından sonra motor almama razı olmayacaklar ama ) 2006 model siyah ybr alacağım.
Bu motor benim 3. motorum olacak
Özgür Ak / İzmir-Hatay
HONDA CBF 150 Simsiyah
duslemek
Erhanın ölümü bizimde canımızı sıktı.Ölüm başlıgını gördügümde hadii beee diye bagırdım annemde pc başına koştu no'ldu diye ona göstermedim Haberlerde falan bi kaza haberi görünce başımın etini yiyor.
Aileden izinsiz almayın valla ahLarı kalır üstünüze
Bide son örnek olan morrigan arkadaş.Korumaları sayesinde kurtuldu.Erhanın durumunu zati biliyorsunuz
Neyse duslemek ybr alırsan senide toplantılarımıza bekleriz
merhaba ybr 125 ci arkadaşlar bende motorumu aldım , kırmızı ybr 125 plaka dahil 3150 ytl ye aldım ankara kuruçayırlıdan , bi de nolan n84 kask aldım şimdilik...
hayırlı olsun ybr güzel sağlam motordur.güle güle kullan...
B rh +(pozitif)
Hayırlı olsun MaLiZiYoo35. Allah herkese istediği motoru hayırlısı ile almayı nasip etsin. En başta bana dicem Ama istediğim motoru almak bana nasip olabilmesi için ilk önce hangisini istediğime karar vermeliyim
Hayallere ulaşmanın yolu, rüyalardan uyanmaktır.
Dünden itibaren YBR ORDUSUNA bende katılmış bulunuyorum. 2006 model Ağustos çıkışlı 8500 KM de SİYAH bir ybr aldım. cok temiz gerçekten.. Allah hepimize daha iyilerini nasip eder inşallah... HEPİNİZE SELAMLAR
[B][COLOR="DarkRed"]Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir. Yalnız masrafları biraz çoktur.[/COLOR][/B] :) :)
arkadaşlar arnıza yeni katıldım uzun zamandır takip edyrm formunuz çok gsl seviyeli ben de tam ybr 125 hastasıyım bu yaz a ne yapıp edip altıma çakecm ama 2.eline güvenemyrm nelere dikkat etmem gerektiğini aktarırasnız çok sevinirim hapinize keyifli sürüşler .....
yahu honda cbf 150 3.640 olmuş keşke ybr de rekabete girsede biraz fiyatı aşağı çekse ne güzel olur değil mi arkadaşlar
Arkadaşlar ben size burada fiyat sordum 3500 ytl iyimi dedim sizde iyi dediniz bende bu hafta aldım hatta ilk taksidide ödedim. Ama yukarda arkadaşın biri 3150 ye aldım diyor.. Allahtan revamdır yani bu yaptığınız? :(
teşekkür ederim DUSLEMEK. 2.400'e aldım kardeş.. ama değdi dogrusu cünkü,cok temiz makinam var. sadece depo da küçük bir çizik var.onu da rütüşle kapattım.. inşallah sende alırsın en kısa zamanda..
[B][COLOR="DarkRed"]Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir. Yalnız masrafları biraz çoktur.[/COLOR][/B] :) :)
Bende 2006 model siyah renk buldum 19.000 km de 2200 diyor 2000 diyeceğim haftaya para gelirse cok heyecanlıyım rüyalarıma giriyor ybr
Özgür Ak / İzmir-Hatay
HONDA CBF 150 Simsiyah
kardeş cok güzel motor oldugunu herkes biliyor.. ben sürünce cok daha iyi anladım. inşallah bi an önce alırsın.. aldıgın motorun motor kısmı iiyse.. sorun yok demektir kardeş...
Şu an bu konu içerisinde 108 kullanıcı var. (0 üye ve 108 misafir)