Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    K o r @ y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ATOM KARINCA
    Alıntı fat280 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    iyiyim abi ya facede arkadaşlarla konuşuyordum ne yapayım hafta sonu motora yapacaklarımı diyordum
    ooo fatih dökül bakalım ne yapacaksın ?

---------- Post added at 23:09 ---------- Previous post was at 23:07 ----------

Alıntı dürümdöner adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    koray gidip rgb led almam lazım moruk da bana 4 yönlü bir düğme lazım nerden temin ederim ya şenol abi bilmez mı? Aynı arabanin klima düğmesi gibi 4 kademeli olacak her kademede farklı bir rengin yanmasinı sağlamak istiyorum göstergelerde canım isteyince mavi yakıcam canım isteyince mor kırmızı ve beyaz gibi
    Kanka sizin karaköyde bu düğmelerin yatapı var.. oradan kafana göre bulabilirsin.. Bunu sıkıntı yapma kendine. Ben göstergelere beyaz led taktım güzel oldu

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    fat280 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2008 xmax 250
    Alıntı K o r @ y adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ooo fatih dökül bakalım ne yapacaksın ?
    ön tekeri sökecem milini temizleyecem km dişlilerinin orayı gresliyecem arka tekerinde öğle ben kaza yapmıştım abi ya direksiyon gidonu değiştirmiştim aldığım çok adimiş nikalajları hep attı küflenmiş altı onu söküp bir güzel zımparalayacam ve siyaha boyuyacağım eksozu ve koruma demirini parlatacağım işte öğle şeyler

Motosikleti
    ATOM KARINCA
    ön tekeri sökecem milini temizleyecem km dişlilerinin orayı gresliyecem arka tekerinde öğle ben kaza yapmıştım abi ya direksiyon gidonu değiştirmiştim aldığım çok adimiş nikalajları hep attı küflenmiş altı onu söküp bir güzel zımparalayacam ve siyaha boyuyacağım eksozu ve koruma demirini parlatacağım işte öğle şeyler
    İyi bakalım kardeşim.. sana kolay gelsin.. bende balata bakımı ve rulmanları yağlamam gerek bakalım yaza doğru bi elden geçireyim.. miline falan bakmam lazım.. koca kış atlattık kar yağdı yağmur yağdı

Motosikleti
    2008 xmax 250
    İyi bakalım kardeşim.. sana kolay gelsin.. bende balata bakımı ve rulmanları yağlamam gerek bakalım yaza doğru bi elden geçireyim.. miline falan bakmam lazım.. koca kış atlattık kar yağdı yağmur yağdı
    bakmak şart abi dışına pek bakmam da içine bakarım abi motorun ciğeri sağlam olması gerek siboblarıda konrtol edecem bu arada sadece kontrol sibob ayarı isterse yaparım istemezse kapatırım kapağını kontrolünü yapalımda :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    uçuyor..
    siz nası led yaptınız şerit led mı yoksa led park ampulü mu taktınız

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:18 ----------

bakmak şart abi dışına pek bakmam da içine bakarım abi motorun ciğeri sağlam olması gerek siboblarıda konrtol edecem bu arada sadece kontrol sibob ayarı isterse yaparım istemezse kapatırım kapağını kontrolünü yapalımda :D
    arka beşiği de sök mili gresle burçları kontrol et fatihim

Motosikleti
    ATOM KARINCA
    led park ampulu taktım, mükemmel oldu kanka.. beyaz beyaz yanıyor

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    uçuyor..
    led park ampulu taktım, mükemmel oldu kanka.. beyaz beyaz yanıyor
    benzin göstergesine ne taktın? Oradakı küçük ampul değil mı

Motosikleti
    2008 xmax 250

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:18 ----------

arka beşiği de sök mili gresle burçları kontrol et fatihim
    onu önceden yapmıştım abi beşik burçlarını yağladım amortisörleri söktüm onun bağlantı yerlerini bile yağladım abi aybediyon benden kaçar mı

Motosikleti
    ATOM KARINCA
    onu takmadım zaten güzel aydınlatıyor.. sonra aklıma geldi led in uçlarını oraya lehimleyim onuda yakayım diye

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    uçuyor..
    onu önceden yapmıştım abi beşik burçlarını yağladım amortisörleri söktüm onun bağlantı yerlerini bile yağladım abi aybediyon benden kaçar mı
    aferin valla sana :-) ne diyon simdi pirelli almayalim mı? Birde ya ben alışmişım hep dökuk motorları toplamaya bu motorun bi yeri ile uğrasamıyorum köreldim resmen yav ..

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:27 ----------

onu takmadım zaten güzel aydınlatıyor.. sonra aklıma geldi led in uçlarını oraya lehimleyim onuda yakayım diye
    ben farklı birşey olsun diyorum kanka bi ben de olmalı kimsede olmamalı o yüzden mavi mor arası renk istiyorum gerçi yarın bi söküp kurcuklayayım hehe kori kanka 4lu yü sen ek bi role ile mı yaptın yoksa kendi sinyal rolesini mı kullandın

Motosikleti
    ATOM KARINCA
    aferin valla sana :-) ne diyon simdi pirelli almayalim mı? Birde ya ben alışmişım hep dökuk motorları toplamaya bu motorun bi yeri ile uğrasamıyorum köreldim resmen yav ..
    yaa kanka köreldin demek , karükatür anlatıyor seni zaten

Motosikleti
    2008 xmax 250
    abi ben memnunum aldım mersine gittim geldim yolda iyiydi kayma yapmadı oturuyor yola biraz daha geçsin daha da oturur o sonuç da yeni lastik hızdada etki yapmadı alan alır almayan almaz ben dağda bayırda heryerde süreceğimden işimi fazlasıyla görecek inş.

abi bende pas tutmamak için kendi kendime birşeyler yapıyorum aslında bu yönden hiç iyi değil iyi olanıda bozduğum zamanlar oldu bu sayede

Motosikleti
    ATOM KARINCA

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:27 ----------

ben farklı birşey olsun diyorum kanka bi ben de olmalı kimsede olmamalı o yüzden mavi mor arası renk istiyorum gerçi yarın bi söküp kurcuklayayım hehe kori kanka 4lu yü sen ek bi role ile mı yaptın yoksa kendi sinyal rolesini mı kullandın
    iyi bakalım yap kanka.. benim motor dünyada tek .. örnek vermek amacı ile konuşuyorum yanlış anlaşılma olmasın
    4 lü için ayrı flaşör alacaksın..oto elektrikçilerinden 4 lü için olduğunu söyle onlar verir.. motorun kendi rölesi kaldırmıyor

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    uçuyor..
    yaa kanka köreldin demek , karükatür anlatıyor seni zaten

http://img69.resimup.net/di/MV8P.jpg
    hehe neyin peşindesin sen koray : ) ne alıp veremediğin var bu keçilerle anlamadım valla bak

Motosikleti
    ATOM KARINCA
    hehe neyin peşindesin sen koray : ) ne alıp veremediğin var bu keçilerle anlamadım valla bak
    kanka motorun kablolarını yanlış kesmişler

bende ne yaptım biliyormusun, motorun kafasının altında far ayar vidası varya, onu yalama ettik vida boş dönüyor ve çıkmıyor.. nasıl olacak bilmiyorum.. kaldı öyle.. ne yapabilirm

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    uçuyor..
    iyi bakalım yap kanka.. benim motor dünyada tek .. örnek vermek amacı ile konuşuyorum yanlış anlaşılma olmasın
    4 lü için ayrı flaşör alacaksın..oto elektrikçilerinden 4 lü için olduğunu söyle onlar verir.. motorun kendi rölesi kaldırmıyor
    güzel boş bi yer bulursam düğme bağlayabilecek hem estetik olacak ona göre elimde role var belki 4lu bağlayabilirim

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:41 ----------

kanka motorun kablolarını yanlış kesmişler

bende ne yaptım biliyormusun, motorun kafasının altında far ayar vidası varya, onu yalama ettik vida boş dönüyor ve çıkmıyor.. nasıl olacak bilmiyorum.. kaldı öyle.. ne yapabilirm
    hangi kabloları kim ve nasıl yanlış kesmıs? sen o cıvatayı nasıl yalama yaptın? kıl testere ya da taslama bulup kafasını kes ön kafa grenajını çıkar ondan sonra bi şekilde terse çevirir üstten alırsın sonra gövdeye kaynaklı somunu kestir yeni somun kaynattir irfan ağa halleder ya

Motosikleti
    ATOM KARINCA
    güzel boş bi yer bulursam düğme bağlayabilecek hem estetik olacak ona göre elimde role var belki 4lu bağlayabilirim

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:41 ----------

hangi kabloları kim ve nasıl yanlış kesmıs? sen o cıvatayı nasıl yalama yaptın? kıl testere ya da taslama bulup kafasını kes ön kafa grenajını çıkar ondan sonra bi şekilde terse çevirir üstten alırsın sonra gövdeye kaynaklı somunu kestir yeni somun kaynattir irfan ağa halleder ya
    Karükatürü söyledim kanka..
    ne el giriyo ne ayak.. kaldım öylece.. yarın bigün açmam gerekirse yok abi ,iptal oldu..bugün irfan aga ile baktık ama tık yok çıkaramadık

maxi97 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '12 SYM GTS 250i '10 YBR125City, '10 Mondial 150ZC
    oraya da aynı ampülden taktım ben. lambanın dibine 1 damla silikon sürdüm öyle tutturdum. beyaz led takınca gösterge çok güzel bir turkuaz rengi alıyor. boş lambası da aynı şekilde yanacak.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    uçuyor..
    Karükatürü söyledim kanka..
    ne el giriyo ne ayak.. kaldım öylece.. yarın bigün açmam gerekirse yok abi ,iptal oldu..bugün irfan aga ile baktık ama tık yok çıkaramadık
    koray kanka farın altındakı 4 alyanlı çıkarsan kafa grenajı çıkmıyo mu denemedin mı ya da olmadı ön farın ayaklarıni sök ön tabladan hani yalama ettiğin cıvatanin orda 2 tane cıvata var ya onları sök farla beraber yatağı da komple sök öyle daha rahat kesersin çıkarınca

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:00 ----------

Alıntı maxi97 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    oraya da aynı ampülden taktım ben. lambanın dibine 1 damla silikon sürdüm öyle tutturdum. beyaz led takınca gösterge çok güzel bir turkuaz rengi alıyor. boş lambası da aynı şekilde yanacak.
    bizimkiler renkli değil ama maxi kardeşim

Motosikleti
    ATOM KARINCA
    koray kanka farın altındakı 4 alyanlı çıkarsan kafa grenajı çıkmıyo mu denemedin mı ya da olmadı ön farın ayaklarıni sök ön tabladan hani yalama ettiğin cıvatanin orda 2 tane cıvata var ya onları sök farla beraber yatağı da komple sök öyle daha rahat kesersin çıkarınca

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:00 ----------

bizimkiler renkli değil ama maxi kardeşim
    kanka ben bu işin altından nasıl kalkacağım bilmiyorum. Namussuzlar adam gibi civata koymamış.. yalama oldu gitti

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 464 kullanıcı var. (0 üye ve 464 misafir)

Bu Konudaki Etiketler