benim ön sisler tam o kapağa göre. eğer sisleri oraya koyarsam özel yapım gibi gözükür. zaten gün ışığı renkte, olmazsa üstüne de kırmızı boya atarım. hem sinyale hem parka bağlarım. sinyalden ve parktan gelen kısımlara da birkaç led bağlarsam frene bastığımda sinyal yanmaz, sinyal verdiğimde fren...
kulp kısmına takacağım parçalar hazırdı, takmayı düşündüm sonra vazgeçtim. tembellik işte yoksa aynı fikirdeyiz abi. belki bi gece aklıma eser de kulp kısmını silikonla doldururum. hatta ön kısmı da 0larım. böylece bidon görüntüsünden komple kurtulur
. önce Elazığ'a gidip gösterge lambalarımı almam lazım. sonra kafayı söküp ekstra elektrik tesisatının izolasyon ve sabitlemelerini yapmam gerek. en son da Kor@y'ın yaptığı gibi ön camla gösterge arasına bidondan artan malzemeyle kapak tapıp işimi bitireceğim.
abi akü zaten tasarruf modunda
. ön fara anahtar bağladım, 4 tane
sis power led olduğundan 12w çekiyor. gündüz sadece sisleri yakıyorum. zaten gösterge lambalarını da değiştim 12w oradan tasarruf ettim. yani müzik sistemini açmazsam motor normalde arka parkla birlikte 52w harcarken şu an sadece 17w harcıyor.