Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
24 Şubat 2012, 02:19
-Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))
Reklamlar
-
24 Şubat 2012, 02:21
kanka 17 gün izin var zaman bol yani fakat bi tane de yoldaş bulmam gerek
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
24 Şubat 2012, 02:33
ghostcorc adlı üyeden alıntı
tamam abi eğer bundan yapılırsa bana voltaj regülatörü lazım.. bunun da sebebi ledi yakmasın diye.. (patlamak anlamında)
Herkes karaköy diyor.. bi geleyimde orayı gezelim senle olur mu ?
---------- Post added at 00:27 ---------- Previous post was at 00:22 ----------
F54 adlı üyeden alıntı
kanka 17 gün izin var zaman bol yani fakat bi tane de yoldaş bulmam gerek
kanka ben senle gelirdim ama benim 1 yılı doldurunca izin hakkım oluyor.. yani sonraki yaz ben senle gelirim..
---------- Post added at 00:33 ---------- Previous post was at 00:27 ----------
hadin bebişler gıdışınızdan öperin ... ben yatıyon
-
24 Şubat 2012, 02:36
K o r @ y adlı üyeden alıntı
Kanka toplam 10 gün lazım rotaya.. göreceğin yerleri yazayım ayvalık,didim, bodrum,marmaris,fethiye
patara,kaş,çeşmeye uğramadan geçmeyin özellikle alaçatıya ha mutlaka gitmek istiyorsanız açın google earth amcaya rica edin gezdirsin sizibu yaz bizimkiler tura katılmayı planlıyorlar eğer altınoluk a gitmeyip tura katılırsa benide listeye yazın çadır için alır çadırı uyku tulumlarını mat ları gelirim bi 10 günlüğüne ilk gün bozcaada yaparız orada sırf çadır kent var bir sahilde ertesi gün çeşme yaparız sonra yola devam alanyaya kadar yolumuz var fatihe uğrarız
-Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))
-
24 Şubat 2012, 10:29
patara,kaş,çeşmeye uğramadan geçmeyin özellikle alaçatıya ha mutlaka gitmek istiyorsanız açın google earth amcaya rica edin gezdirsin sizi
bu yaz bizimkiler tura katılmayı planlıyorlar eğer altınoluk a gitmeyip tura katılırsa benide listeye yazın çadır için alır çadırı uyku tulumlarını mat ları gelirim bi 10 günlüğüne ilk gün bozcaada yaparız orada sırf çadır kent var bir sahilde ertesi gün çeşme yaparız sonra yola devam alanyaya kadar yolumuz var fatihe uğrarız
Abi F54 (fatih) zaten yanına adam arıyor.. Takıl ona işte.. Gezdir fatihi..
Benim zamanım olsa hiç düşünmeden programı yapardım
-
24 Şubat 2012, 11:24
patara,kaş,çeşmeye uğramadan geçmeyin özellikle alaçatıya ha mutlaka gitmek istiyorsanız açın google earth amcaya rica edin gezdirsin sizi
bu yaz bizimkiler tura katılmayı planlıyorlar eğer altınoluk a gitmeyip tura katılırsa benide listeye yazın çadır için alır çadırı uyku tulumlarını mat ları gelirim bi 10 günlüğüne ilk gün bozcaada yaparız orada sırf çadır kent var bir sahilde ertesi gün çeşme yaparız sonra yola devam alanyaya kadar yolumuz var fatihe uğrarız
abi ben bu tatili şuan yanıma arkadaş olmadığı için tek yapmayı planlıyorum tabi ki yanımda arkadaş olsun isterim hem güzel vakit geçer hem canım sıkılmaz tarih olarakta en geç 25 veya 26 ağustos ta teker döner diye plan yapıyorum gelmek istersen beklerim bana yoldaş olursun
-
24 Şubat 2012, 11:31
s.a. günaydın arkadaşlar bakıyorum uzun yol gezi planları yapılmaya başlamış
-
24 Şubat 2012, 11:32
fat280 adlı üyeden alıntı
s.a. günaydın arkadaşlar bakıyorum uzun yol gezi planları yapılmaya başlamış
a.s .. sana gelecekler
-
24 Şubat 2012, 11:37
evet fatih sana geleceğiz haberin olsun..
umarım izin istediğim tarih te onaylanır herşey pazartesi belli olacak sonra ver elini marmaris kuşadası hastasıyız dedeeee
-
24 Şubat 2012, 11:40
a.s .. sana gelecekler
F54 adlı üyeden alıntı
evet fatih sana geleceğiz haberin olsun..
umarım izin istediğim tarih te onaylanır herşey pazartesi belli olacak sonra ver elini marmaris kuşadası hastasıyız dedeeee
abi bana gelmiyorsunuz ki ben doğuda kalıyoruz siz batıda bodrum marmaris bana 500-600 km mesafede
-
24 Şubat 2012, 11:47
fat280 adlı üyeden alıntı
abi bana gelmiyorsunuz ki ben doğuda kalıyoruz siz batıda
bodrum marmaris bana 500-600 km mesafede
Bu apaçi fatih zaten bakma gezeceğim dediğine, sakaryadan dışarı çıkmaz o
-
24 Şubat 2012, 11:50
Bu apaçi fatih zaten bakma gezeceğim dediğine, sakaryadan dışarı çıkmaz o
yok adaşım benim gibiyse çıkar çıkar
-
24 Şubat 2012, 11:50
sen öyle san handikap koray eğer bi hastalık olmassa ben 25 ağustos ta tekeri çeviririm sende avcunu yalarsın....
-
24 Şubat 2012, 11:52
F54 adlı üyeden alıntı
sen öyle san handikap koray eğer bi hastalık olmassa ben 25 ağustos ta tekeri çeviririm sende avcunu yalarsın....
İyi bakalım ölmez sağ kalırsak seni buradan yolcu ederim..
Kanka sana çanta falan lazım.. En azından depo üstü alman lazım
-
24 Şubat 2012, 13:06
-
24 Şubat 2012, 13:09
RruDeBoyY adlı üyeden alıntı
S.a Hayırlı cumalar
a.s. sağol kardeş sana da hayırlı cumalar
-
24 Şubat 2012, 13:29
arkadaşlar motorum 330 kmde 10.5 litre benzin yaktı ne diyorsunuz??
bu arada yan çantalarımı bitirdim. sadece kapak kısmına fitil atacağım. yaklaşık 40-50 litre ek bagaj. birinin içine 1.5 litrelik sırma su şişesini dik olarak koyabiliyorum, boyutunu siz düşünün . ayrıca önden bakınca gidonun boyunu geçmiyor. asma kilit boya tüm işleri bitti. çantaların içine ekleyeceğim 2 tane lazerle aralardan geçip geçemeyeceğime bakarım artık. benim gözümde 10 numara oldu. resimleri birazdan eklerim.
arka çantayı tamir edip ön kafayı izolasyon ve son ayarlar için son kez sökeceğim. sonrasında ybr ile işim bitiyor.
F54 adlı üyeden alıntı
beyler bu yıl yıllık izine eğer onaylanırsa 23 ağustosta çıkıyorum kafamda 2 ayrı konseptte tatil planım var
1 . konsept şöyle motorla akdeniz sahil turuna çıkmayı planlıyorum ama nasıl yapacağım bilmiyorum kendim çadır götürüp manzarayı beğendiğim yere çadır kurup geceyi geçireceğim bu seçenek daha zevk li gibi ama banyo üst baş değişimi güvenlik açısından biraz sakıncalı
2 konsept ise gittiğim yerde polis evi veya öğretmen evi gibi fiyatları makul olan dinlenme tesislerinde konaklayıp gündüzleri deniz sahil de takılıp geceleri de bar kulüp tarzı yerlerde eğlenip gidip otelde sabahlamak var
fakat 2 konsept biraz daha sosyete işi olduğu için masraflar daha çok olacaktır yani zevkli geçmeme ihtimali yüksek para yetmeyecek korkusu ile tatil olmaz gibi...
gelelim en önemli konu yemek konusuna bu da büyük ihtimalle günü birlik aperatif takılacağım gibi gözüküyor her 2 seçenekte de yemek işi böyle gibi gözüküyorr...
şimdi sizden bu konuda nasıl bi yol izlemem gerekli sizin önerileriniz ne yönde olur...
abi tarihler bile benzer . sen Sakarya'dan çık ben Malatya'dan .
senin 2 planını da karışık halde kullanacağım. böylece yemek ve banyo ihtiyacı ayyuka çıktığında polis evlerine geçeceğim. malatya polis evi bana 10 lira. güneyde daha pahalıdır ama başka yerlerde illa ki ucuzdur..
---------- Post added at 13:29 ---------- Previous post was at 13:12 ----------
resimler:
dediğim gibi, kapak kısımları biraz kötü gözüküyor. oraya da motosiklet benzin deposuna atılan fitillerden yaparsam 10 numara olacak. yorumlarınızı bekliyorum.
-
24 Şubat 2012, 13:40
abi eline sağlık çok güzel olmuş ancak asma kilit yerine kapağın üstünden yuvarlak bir delik açarak şu kilitlerden uydurursan daha iyi olur hemde orjinal gibi olur
http://www.muratoglukilit.com/icerik...8&parentCat=17
bu arada abi kapağı açık ve bir kaç tane detaylı resim daha atabilirmisin birda maliyetini bende yapmayı düşünüyorum da :D
-
24 Şubat 2012, 13:49
MOTORUNUZU RESİMDEKİ GİBİ DÜŞÜNMEK İSTEMİYORSANIZ OKUYUN!!!
http://www.motomanga.com/index.php/topic,103.0;msg370
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:41 ----------
F54 adlı üyeden alıntı
abi ben bu tatili şuan yanıma arkadaş olmadığı için tek yapmayı planlıyorum tabi ki yanımda arkadaş olsun isterim hem güzel vakit geçer hem canım sıkılmaz tarih olarakta en geç 25 veya 26 ağustos ta teker döner diye plan yapıyorum gelmek istersen beklerim bana yoldaş olursun
ama ramazanı atlatmak lazım ondan sonra ancak gidebilirim kısmet olursa tabii daha şimdiden çok erken yorum yapmakiçin bakalım zaman ne gösterecek...
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:45 ----------
RruDeBoyY adlı üyeden alıntı
S.a Hayırlı cumalar
a.s. sanada hayırlı cumalar
-
24 Şubat 2012, 13:55
şenol abi ben zaten bayram sonu çıkacağım yola inş sende bana takılırsın hem bana göz kulak olursun oralar da kaybolup gitmem diye yani
max sende tarihi ayarla birlikte buluşalım o tarafta bak şenol abiyi de kandırırsan 3 kişi takılırız kamp deniz güneş güzel bi 8 veya 10 gün geçiririz heral de
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 277 kullanıcı var. (0 üye ve 277 misafir)
Bu Konudaki Etiketler