Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    ghostcorc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA YBR 125 esd '11
    -Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    kanka 17 gün izin var zaman bol yani fakat bi tane de yoldaş bulmam gerek
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

K o r @ y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ATOM KARINCA
    tamam abi eğer bundan yapılırsa bana voltaj regülatörü lazım.. bunun da sebebi ledi yakmasın diye.. (patlamak anlamında)
    Herkes karaköy diyor.. bi geleyimde orayı gezelim senle olur mu ?

---------- Post added at 00:27 ---------- Previous post was at 00:22 ----------

Alıntı F54 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kanka 17 gün izin var zaman bol yani fakat bi tane de yoldaş bulmam gerek
    kanka ben senle gelirdim ama benim 1 yılı doldurunca izin hakkım oluyor.. yani sonraki yaz ben senle gelirim..

---------- Post added at 00:33 ---------- Previous post was at 00:27 ----------

hadin bebişler gıdışınızdan öperin ... ben yatıyon

Motosikleti
    YAMAHA YBR 125 esd '11
    Alıntı K o r @ y adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kanka toplam 10 gün lazım rotaya.. göreceğin yerleri yazayım ayvalık,didim, bodrum,marmaris,fethiye
    patara,kaş,çeşmeye uğramadan geçmeyin özellikle alaçatıya ha mutlaka gitmek istiyorsanız açın google earth amcaya rica edin gezdirsin sizibu yaz bizimkiler tura katılmayı planlıyorlar eğer altınoluk a gitmeyip tura katılırsa benide listeye yazın çadır için alır çadırı uyku tulumlarını mat ları gelirim bi 10 günlüğüne ilk gün bozcaada yaparız orada sırf çadır kent var bir sahilde ertesi gün çeşme yaparız sonra yola devam alanyaya kadar yolumuz var fatihe uğrarız
    -Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))

Motosikleti
    ATOM KARINCA
    Alıntı ghostcorc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    patara,kaş,çeşmeye uğramadan geçmeyin özellikle alaçatıya ha mutlaka gitmek istiyorsanız açın google earth amcaya rica edin gezdirsin sizibu yaz bizimkiler tura katılmayı planlıyorlar eğer altınoluk a gitmeyip tura katılırsa benide listeye yazın çadır için alır çadırı uyku tulumlarını mat ları gelirim bi 10 günlüğüne ilk gün bozcaada yaparız orada sırf çadır kent var bir sahilde ertesi gün çeşme yaparız sonra yola devam alanyaya kadar yolumuz var fatihe uğrarız
    Abi F54 (fatih) zaten yanına adam arıyor.. Takıl ona işte.. Gezdir fatihi..
    Benim zamanım olsa hiç düşünmeden programı yapardım

Motosikleti
    crf 1000L + dio
    Alıntı ghostcorc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi ben bu tatili şuan yanıma arkadaş olmadığı için tek yapmayı planlıyorum tabi ki yanımda arkadaş olsun isterim hem güzel vakit geçer hem canım sıkılmaz tarih olarakta en geç 25 veya 26 ağustos ta teker döner diye plan yapıyorum gelmek istersen beklerim bana yoldaş olursun

fat280 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2008 xmax 250
    s.a. günaydın arkadaşlar bakıyorum uzun yol gezi planları yapılmaya başlamış

Motosikleti
    ATOM KARINCA
    Alıntı fat280 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    s.a. günaydın arkadaşlar bakıyorum uzun yol gezi planları yapılmaya başlamış
    a.s .. sana gelecekler

Motosikleti
    crf 1000L + dio
    evet fatih sana geleceğiz haberin olsun..
    umarım izin istediğim tarih te onaylanır herşey pazartesi belli olacak sonra ver elini marmaris kuşadası hastasıyız dedeeee

Motosikleti
    2008 xmax 250
    a.s .. sana gelecekler
    evet fatih sana geleceğiz haberin olsun..
    umarım izin istediğim tarih te onaylanır herşey pazartesi belli olacak sonra ver elini marmaris kuşadası hastasıyız dedeeee
    abi bana gelmiyorsunuz ki ben doğuda kalıyoruz siz batıda bodrum marmaris bana 500-600 km mesafede

Motosikleti
    ATOM KARINCA
    Alıntı fat280 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi bana gelmiyorsunuz ki ben doğuda kalıyoruz siz batıda bodrum marmaris bana 500-600 km mesafede
    Bu apaçi fatih zaten bakma gezeceğim dediğine, sakaryadan dışarı çıkmaz o

Motosikleti
    2008 xmax 250
    Bu apaçi fatih zaten bakma gezeceğim dediğine, sakaryadan dışarı çıkmaz o
    yok adaşım benim gibiyse çıkar çıkar

Motosikleti
    crf 1000L + dio
    sen öyle san handikap koray eğer bi hastalık olmassa ben 25 ağustos ta tekeri çeviririm sende avcunu yalarsın....

Motosikleti
    ATOM KARINCA
    sen öyle san handikap koray eğer bi hastalık olmassa ben 25 ağustos ta tekeri çeviririm sende avcunu yalarsın....
    İyi bakalım ölmez sağ kalırsak seni buradan yolcu ederim..
    Kanka sana çanta falan lazım.. En azından depo üstü alman lazım

RruDeBoyY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha r6
    S.a Hayırlı cumalar

Motosikleti
    2008 xmax 250
    Alıntı RruDeBoyY adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    S.a Hayırlı cumalar
    a.s. sağol kardeş sana da hayırlı cumalar

maxi97 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '12 SYM GTS 250i '10 YBR125City, '10 Mondial 150ZC
    arkadaşlar motorum 330 kmde 10.5 litre benzin yaktı ne diyorsunuz??

bu arada yan çantalarımı bitirdim. sadece kapak kısmına fitil atacağım. yaklaşık 40-50 litre ek bagaj. birinin içine 1.5 litrelik sırma su şişesini dik olarak koyabiliyorum, boyutunu siz düşünün . ayrıca önden bakınca gidonun boyunu geçmiyor. asma kilit boya tüm işleri bitti. çantaların içine ekleyeceğim 2 tane lazerle aralardan geçip geçemeyeceğime bakarım artık. benim gözümde 10 numara oldu. resimleri birazdan eklerim.

arka çantayı tamir edip ön kafayı izolasyon ve son ayarlar için son kez sökeceğim. sonrasında ybr ile işim bitiyor.

beyler bu yıl yıllık izine eğer onaylanırsa 23 ağustosta çıkıyorum kafamda 2 ayrı konseptte tatil planım var
    1 . konsept şöyle motorla akdeniz sahil turuna çıkmayı planlıyorum ama nasıl yapacağım bilmiyorum kendim çadır götürüp manzarayı beğendiğim yere çadır kurup geceyi geçireceğim bu seçenek daha zevk li gibi ama banyo üst baş değişimi güvenlik açısından biraz sakıncalı
    2 konsept ise gittiğim yerde polis evi veya öğretmen evi gibi fiyatları makul olan dinlenme tesislerinde konaklayıp gündüzleri deniz sahil de takılıp geceleri de bar kulüp tarzı yerlerde eğlenip gidip otelde sabahlamak var fakat 2 konsept biraz daha sosyete işi olduğu için masraflar daha çok olacaktır yani zevkli geçmeme ihtimali yüksek para yetmeyecek korkusu ile tatil olmaz gibi...
    gelelim en önemli konu yemek konusuna bu da büyük ihtimalle günü birlik aperatif takılacağım gibi gözüküyor her 2 seçenekte de yemek işi böyle gibi gözüküyorr...
    şimdi sizden bu konuda nasıl bi yol izlemem gerekli sizin önerileriniz ne yönde olur...
    abi tarihler bile benzer . sen Sakarya'dan çık ben Malatya'dan .

senin 2 planını da karışık halde kullanacağım. böylece yemek ve banyo ihtiyacı ayyuka çıktığında polis evlerine geçeceğim. malatya polis evi bana 10 lira. güneyde daha pahalıdır ama başka yerlerde illa ki ucuzdur..

---------- Post added at 13:29 ---------- Previous post was at 13:12 ----------

resimler:

dediğim gibi, kapak kısımları biraz kötü gözüküyor. oraya da motosiklet benzin deposuna atılan fitillerden yaparsam 10 numara olacak. yorumlarınızı bekliyorum.

Motosikleti
    2008 xmax 250
    abi eline sağlık çok güzel olmuş ancak asma kilit yerine kapağın üstünden yuvarlak bir delik açarak şu kilitlerden uydurursan daha iyi olur hemde orjinal gibi olur

http://www.muratoglukilit.com/icerik...8&parentCat=17

bu arada abi kapağı açık ve bir kaç tane detaylı resim daha atabilirmisin birda maliyetini bende yapmayı düşünüyorum da :D

Motosikleti
    YAMAHA YBR 125 esd '11
    MOTORUNUZU RESİMDEKİ GİBİ DÜŞÜNMEK İSTEMİYORSANIZ OKUYUN!!!
    http://www.motomanga.com/index.php/topic,103.0;msg370

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:41 ----------

abi ben bu tatili şuan yanıma arkadaş olmadığı için tek yapmayı planlıyorum tabi ki yanımda arkadaş olsun isterim hem güzel vakit geçer hem canım sıkılmaz tarih olarakta en geç 25 veya 26 ağustos ta teker döner diye plan yapıyorum gelmek istersen beklerim bana yoldaş olursun
    ama ramazanı atlatmak lazım ondan sonra ancak gidebilirim kısmet olursa tabii daha şimdiden çok erken yorum yapmakiçin bakalım zaman ne gösterecek...

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:45 ----------

Alıntı RruDeBoyY adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    S.a Hayırlı cumalar
    a.s. sanada hayırlı cumalar

Motosikleti
    crf 1000L + dio
    şenol abi ben zaten bayram sonu çıkacağım yola inş sende bana takılırsın hem bana göz kulak olursun oralar da kaybolup gitmem diye yani
    max sende tarihi ayarla birlikte buluşalım o tarafta bak şenol abiyi de kandırırsan 3 kişi takılırız kamp deniz güneş güzel bi 8 veya 10 gün geçiririz heral de

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 277 kullanıcı var. (0 üye ve 277 misafir)

Bu Konudaki Etiketler