Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
23 Şubat 2012, 16:06
Reklamlar
-
23 Şubat 2012, 16:13
RruDeBoyY adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun
eyvallah kardeşim..
-
23 Şubat 2012, 16:52
gittim sordum 3 gün sonra geliyor direksiyon
-
23 Şubat 2012, 16:53
fotosu yokmu buraya bi yüklede bakalım nasıl bişeymiş
-
23 Şubat 2012, 17:01
img204.imageshack.us/img204/586/dsc03842q.jpg ybrnın gidonunun biraz daha alçağı korayim
-
23 Şubat 2012, 17:02
[IMG] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
direksiyon bu abi
-
23 Şubat 2012, 17:03
kaç para diyor gidona 20den fazla ise ayıp etmiş
-
23 Şubat 2012, 17:04
-
23 Şubat 2012, 17:04
dürümdöner adlı üyeden alıntı
img204.imageshack.us/img204/586/dsc03842q.jpg ybrnın gidonunun biraz daha alçağı korayim
bende direksiyonu yükseltme çabalarına girmiştim bi ara 110 TL dediler gidon yükseltme topuzuna ...
Hadi bakalım hayırlı olsun.. takınca fotoları bekleriz kardeşim
-
23 Şubat 2012, 17:15
direksiyonun tipi asya mondial 125 likler gibi o mu yoksa gençlerin sürdüğü
-
23 Şubat 2012, 17:32
koray çanta nasıl moruk www.motoliz.com/Scoyco_1954.html#0 iş görür mu?
-
23 Şubat 2012, 19:06
durmuş abi, çantayı nasıl tamir edeyim? mesaj atacaktın?
---------- Post added at 19:06 ---------- Previous post was at 18:40 ----------
maxi97 adlı üyeden alıntı
durmuş abi, çantayı nasıl tamir edeyim? mesaj atacaktın?
sayfa yenilemeden gönderdiğin mesaj gelmemiş abi pardon . dediğin malzemeyi bulursam kendim yapacağım. değıl 30 lira; 1 liraya bile muhtacım.
-
23 Şubat 2012, 20:27
K o r @ y adlı üyeden alıntı
bana gerek yok baksana bütün uzmanlar sana bilgi vermiş
bu arada arkadaşlar sizlere kötü haberim var çok canım sıkıldı bugün hava güzel diye motoru açtım stop camını söktüm led bağlamak için fakat stop kısmı oynuyo ulandedim vidası gevşemiş hadi seleyi söktüm baktım meğer vida yokmuş lastik takozlar var onun üzerinde darbe emsin diye bakarken eksoza gözüm ilişti bide ne göreyim eksozon ekli olan kısımları pas içinde gözlerime inanamadım hemen stopu topladım seleyi taktım başladım eksozu sökmeye bayağı uğraştırdı ama söktüm aldım dışarı yıkadım sildim kuruladım başladım sprey boya ile boyamaya kuruken şeytan dürttü artçı ayaklıklarının orayıda söktüm bide ne göreyim arkası sırf pas içinde ya daha 2011 mayısta aldım ben bunu yok böyle bişi hadi öbürkünüde söktüm iç kısımlarına gri sprey boya attım ikisininde kurudu ve yerine taktım havalar düzelsin ilk işim motoru tam komple dağıtmak eksoz şimdi tertemiz ve simsiyah duruyor yeni gibi sizinkilerdede olurmu yoksa banamı denk geldi bilemiyorum ama ivedi olarak eksozu bi gözden geçirin derim ama önce isterseniz bi eksoz fiyatlarına bakın sonra öyle gözden geçirin benden söylemesi...
-Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))
-
23 Şubat 2012, 20:44
ghostcorc adlı üyeden alıntı
bu arada arkadaşlar sizlere kötü haberim var çok canım sıkıldı bugün hava güzel diye motoru açtım stop camını söktüm led bağlamak için fakat stop kısmı oynuyo ulandedim vidası gevşemiş hadi seleyi söktüm baktım meğer vida yokmuş lastik takozlar var onun üzerinde darbe emsin diye bakarken eksoza gözüm ilişti bide ne göreyim eksozon ekli olan kısımları pas içinde gözlerime inanamadım hemen stopu topladım seleyi taktım başladım eksozu sökmeye bayağı uğraştırdı ama söktüm aldım dışarı yıkadım sildim kuruladım başladım sprey boya ile boyamaya kuruken şeytan dürttü artçı ayaklıklarının orayıda söktüm bide ne göreyim arkası sırf pas içinde ya daha 2011 mayısta aldım ben bunu yok böyle bişi hadi öbürkünüde söktüm iç kısımlarına gri sprey boya attım ikisininde kurudu ve yerine taktım havalar düzelsin ilk işim motoru tam komple dağıtmak eksoz şimdi tertemiz ve simsiyah duruyor yeni gibi sizinkilerdede olurmu yoksa banamı denk geldi bilemiyorum ama ivedi olarak eksozu bi gözden geçirin derim ama önce isterseniz bi eksoz fiyatlarına bakın sonra öyle gözden geçirin benden söylemesi...
abi pis çamurlu tutunca öyle oluyor ben paslanan heryere önce yağ sürdüm pasları yumuşattim sonra da kazımadan temizledim pas falan kalmadı tertemiz
-
23 Şubat 2012, 21:21
abi pis çamurlu tutunca öyle oluyor ben paslanan heryere önce yağ sürdüm pasları yumuşattim sonra da kazımadan temizledim pas falan kalmadı tertemiz
ya tamamda benim derdim o değilki be şerefsizin evladı nasıl boyadınki bu eksozu boya su alıp pas çıkartıyor adam gibi boya olsa kesinlikle paslanmaz hani desem eksozu sürtümde sıyrılan yerlerden paslandı oda değil resmen kaynak boğazlarından paslanmış bide eksozdan geridönüşüm borusu var onun dipleride paslanmış şaştım kaldım
-Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))
-
23 Şubat 2012, 21:45
ne kadar ekmek o kadar köfte..kaliteli bi yanmaz siyah boya alıp boyanır abi bir de tuzlu yollarda gezince çok çabuk başladı pas yapmaya
-
24 Şubat 2012, 00:12
10 numara kanka...
Bende almayı düşünüyorum ama alacağım zaman uzun yola çıkacağım zaman olacak..
Sen ne için alacaksın
---------- Post added at 22:12 ---------- Previous post was at 22:10 ----------
ghostcorc adlı üyeden alıntı
Abi motoru ıslak bırakırsan Bmw de olsa paslanır..
Bide temizliğine dikkat etmek gerekiyor.. Zaten zamanla egzoz boyaları atar.. Bizim motorlarda 30,000 km artık boya kalmaz..
Onun için yüksek sıcaklara dayanabilen boya kullanmak gerekiyor..
Benim konuya ayrıca kimse yanıt veremedi.. Millet saçmaladı durdu..Ben ne sordum onlar ne yanıt verdi.. Bi durmuş bişeyler dedi onuda anlamadım
-
24 Şubat 2012, 00:19
beyler benim de yeni kasalar da en nefret ettiğim şey siyah eksoz
benim eksoz krom bi parlatıcı ile sıfır gibi olur ama siyah bi renk attığı zaman veya pas yaptığı zaman vay haline
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
24 Şubat 2012, 00:25
F54 adlı üyeden alıntı
beyler benim de
yeni kasalar da en nefret ettiğim şey siyah eksoz
benim eksoz krom bi parlatıcı ile sıfır gibi olur ama siyah bi renk attığı zaman veya pas yaptığı zaman vay haline
Benim neden paslanmıyor boyası atmıyor acaba..
-
24 Şubat 2012, 00:28
abisi sen biraz gez bakalım nasıl olacak kar da 1 km bile yapmıyorsun motor yorgan altında yatıyor sonra benim motor sağlam diye artistlik yapıyon
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 210 kullanıcı var. (0 üye ve 210 misafir)
Bu Konudaki Etiketler