Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    RruDeBoyY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha r6
    hayırlı olsun

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    K o r @ y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ATOM KARINCA
    Alıntı RruDeBoyY adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayırlı olsun
    eyvallah kardeşim..

Motosikleti
    Yamaha r6
    gittim sordum 3 gün sonra geliyor direksiyon

Motosikleti
    ATOM KARINCA
    fotosu yokmu buraya bi yüklede bakalım nasıl bişeymiş

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    uçuyor..
    img204.imageshack.us/img204/586/dsc03842q.jpg ybrnın gidonunun biraz daha alçağı korayim

Motosikleti
    Yamaha r6
    [IMG] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

direksiyon bu abi

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    uçuyor..
    kaç para diyor gidona 20den fazla ise ayıp etmiş

Motosikleti
    Yamaha r6
    20 - 25 arası dedi

Motosikleti
    ATOM KARINCA
    Alıntı dürümdöner adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    img204.imageshack.us/img204/586/dsc03842q.jpg ybrnın gidonunun biraz daha alçağı korayim
    bende direksiyonu yükseltme çabalarına girmiştim bi ara 110 TL dediler gidon yükseltme topuzuna ...

Hadi bakalım hayırlı olsun.. takınca fotoları bekleriz kardeşim

fat280 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2008 xmax 250
    direksiyonun tipi asya mondial 125 likler gibi o mu yoksa gençlerin sürdüğü

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    uçuyor..
    koray çanta nasıl moruk www.motoliz.com/Scoyco_1954.html#0 iş görür mu?

maxi97 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '12 SYM GTS 250i '10 YBR125City, '10 Mondial 150ZC
    durmuş abi, çantayı nasıl tamir edeyim? mesaj atacaktın?

---------- Post added at 19:06 ---------- Previous post was at 18:40 ----------

Alıntı maxi97 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    durmuş abi, çantayı nasıl tamir edeyim? mesaj atacaktın?
    sayfa yenilemeden gönderdiğin mesaj gelmemiş abi pardon . dediğin malzemeyi bulursam kendim yapacağım. değıl 30 lira; 1 liraya bile muhtacım.

ghostcorc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA YBR 125 esd '11
    Alıntı K o r @ y adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Beyler yeni konu açtım bi el atın kardeşinize
    Elektrikçilere duyurulur.. Şenol abi
    F54 sen gelme, sadece izle kanka.. Yanına selpak almayı unutma..
    Malûm klavye elekronik zarar vermesin salyaların

http://www.motosiklet.net/forum/moto...ak-yardim.html
    bana gerek yok baksana bütün uzmanlar sana bilgi vermiş
    bu arada arkadaşlar sizlere kötü haberim var çok canım sıkıldı bugün hava güzel diye motoru açtım stop camını söktüm led bağlamak için fakat stop kısmı oynuyo ulandedim vidası gevşemiş hadi seleyi söktüm baktım meğer vida yokmuş lastik takozlar var onun üzerinde darbe emsin diye bakarken eksoza gözüm ilişti bide ne göreyim eksozon ekli olan kısımları pas içinde gözlerime inanamadım hemen stopu topladım seleyi taktım başladım eksozu sökmeye bayağı uğraştırdı ama söktüm aldım dışarı yıkadım sildim kuruladım başladım sprey boya ile boyamaya kuruken şeytan dürttü artçı ayaklıklarının orayıda söktüm bide ne göreyim arkası sırf pas içinde ya daha 2011 mayısta aldım ben bunu yok böyle bişi hadi öbürkünüde söktüm iç kısımlarına gri sprey boya attım ikisininde kurudu ve yerine taktım havalar düzelsin ilk işim motoru tam komple dağıtmak eksoz şimdi tertemiz ve simsiyah duruyor yeni gibi sizinkilerdede olurmu yoksa banamı denk geldi bilemiyorum ama ivedi olarak eksozu bi gözden geçirin derim ama önce isterseniz bi eksoz fiyatlarına bakın sonra öyle gözden geçirin benden söylemesi...
    -Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    uçuyor..
    Alıntı ghostcorc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu arada arkadaşlar sizlere kötü haberim var çok canım sıkıldı bugün hava güzel diye motoru açtım stop camını söktüm led bağlamak için fakat stop kısmı oynuyo ulandedim vidası gevşemiş hadi seleyi söktüm baktım meğer vida yokmuş lastik takozlar var onun üzerinde darbe emsin diye bakarken eksoza gözüm ilişti bide ne göreyim eksozon ekli olan kısımları pas içinde gözlerime inanamadım hemen stopu topladım seleyi taktım başladım eksozu sökmeye bayağı uğraştırdı ama söktüm aldım dışarı yıkadım sildim kuruladım başladım sprey boya ile boyamaya kuruken şeytan dürttü artçı ayaklıklarının orayıda söktüm bide ne göreyim arkası sırf pas içinde ya daha 2011 mayısta aldım ben bunu yok böyle bişi hadi öbürkünüde söktüm iç kısımlarına gri sprey boya attım ikisininde kurudu ve yerine taktım havalar düzelsin ilk işim motoru tam komple dağıtmak eksoz şimdi tertemiz ve simsiyah duruyor yeni gibi sizinkilerdede olurmu yoksa banamı denk geldi bilemiyorum ama ivedi olarak eksozu bi gözden geçirin derim ama önce isterseniz bi eksoz fiyatlarına bakın sonra öyle gözden geçirin benden söylemesi...
    abi pis çamurlu tutunca öyle oluyor ben paslanan heryere önce yağ sürdüm pasları yumuşattim sonra da kazımadan temizledim pas falan kalmadı tertemiz

ghostcorc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA YBR 125 esd '11
    abi pis çamurlu tutunca öyle oluyor ben paslanan heryere önce yağ sürdüm pasları yumuşattim sonra da kazımadan temizledim pas falan kalmadı tertemiz
    ya tamamda benim derdim o değilki be şerefsizin evladı nasıl boyadınki bu eksozu boya su alıp pas çıkartıyor adam gibi boya olsa kesinlikle paslanmaz hani desem eksozu sürtümde sıyrılan yerlerden paslandı oda değil resmen kaynak boğazlarından paslanmış bide eksozdan geridönüşüm borusu var onun dipleride paslanmış şaştım kaldım
    -Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    uçuyor..
    ne kadar ekmek o kadar köfte..kaliteli bi yanmaz siyah boya alıp boyanır abi bir de tuzlu yollarda gezince çok çabuk başladı pas yapmaya

Motosikleti
    ATOM KARINCA
    koray çanta nasıl moruk www.motoliz.com/Scoyco_1954.html#0 iş görür mu?
    10 numara kanka...
    Bende almayı düşünüyorum ama alacağım zaman uzun yola çıkacağım zaman olacak..
    Sen ne için alacaksın

---------- Post added at 22:12 ---------- Previous post was at 22:10 ----------

Alıntı ghostcorc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abi motoru ıslak bırakırsan Bmw de olsa paslanır..
    Bide temizliğine dikkat etmek gerekiyor.. Zaten zamanla egzoz boyaları atar.. Bizim motorlarda 30,000 km artık boya kalmaz..
    Onun için yüksek sıcaklara dayanabilen boya kullanmak gerekiyor..
    Benim konuya ayrıca kimse yanıt veremedi.. Millet saçmaladı durdu..Ben ne sordum onlar ne yanıt verdi.. Bi durmuş bişeyler dedi onuda anlamadım

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    beyler benim de yeni kasalar da en nefret ettiğim şey siyah eksoz
    benim eksoz krom bi parlatıcı ile sıfır gibi olur ama siyah bi renk attığı zaman veya pas yaptığı zaman vay haline
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

Motosikleti
    ATOM KARINCA
    Alıntı F54 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    beyler benim de yeni kasalar da en nefret ettiğim şey siyah eksoz
    benim eksoz krom bi parlatıcı ile sıfır gibi olur ama siyah bi renk attığı zaman veya pas yaptığı zaman vay haline
    Benim neden paslanmıyor boyası atmıyor acaba..

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    abisi sen biraz gez bakalım nasıl olacak kar da 1 km bile yapmıyorsun motor yorgan altında yatıyor sonra benim motor sağlam diye artistlik yapıyon
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 210 kullanıcı var. (0 üye ve 210 misafir)

Bu Konudaki Etiketler