Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
23 Şubat 2012, 13:34
fat280 adlı üyeden alıntı
ebubekir abi honda cbf i makyajladı
yeni dedi sürdü piyasaya ybrde aynını yaptı demek biz hondaya laf ederken ben yamahaya yakıştıramadım anladık ki en iyi işi çinliler yapıyor en azından her yeri değişik modeller geliyor
yeni yeni tip var birde kalite olsa yemede yanında yatçinlileri
çinlilerdede kalite var ama millet günahını alıyor çinlilerin oradaki mantık şu ne kadar ekmek o kadar köfte adam fabrikasına gittiğinde önüne seçenek koyuyor 8-10 tane kalite kalite 100$ lığıda var aynı motorun 500$lığıda var ama millet satamam korkusuyla gidip janjanlı ama kalitesi düşük modelleri getiriyoki satabilsin ve iyi kar edebilsin benim aldığım scooterin çin çıkış fiyatı 200$dı ama ben buradan 1500 tl ye aldım anlatabildimmi ama benim motorun 400$lığıda var ama getirecek babayiğit nerede???
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:32 ----------
bu arada herkeze günaydın istanbul bugünkü havanın keyfini çıkarın yine yağmur geliyor
-Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))
Reklamlar
-
23 Şubat 2012, 13:37
ghostcorc adlı üyeden alıntı
çinlilerdede kalite var ama millet günahını alıyor çinlilerin oradaki mantık şu ne kadar ekmek o kadar köfte adam fabrikasına gittiğinde önüne seçenek koyuyor 8-10 tane kalite kalite 100$ lığıda var aynı motorun 500$lığıda var ama millet satamam korkusuyla gidip janjanlı ama kalitesi düşük modelleri getiriyoki satabilsin ve iyi kar edebilsin benim aldığım scooterin çin çıkış fiyatı 200$dı ama ben buradan 1500 tl ye aldım anlatabildimmi ama benim motorun 400$lığıda var ama getirecek babayiğit nerede???
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:32 ----------
bu arada herkeze günaydın istanbul bugünkü havanın keyfini çıkarın yine yağmur geliyor
aynen öyle abi..
biz ülke olarak eziğiz..
zaten bizim motorlar plaka dahil 4,500 TL ..avrupalı bu paraya FZ 250 alıyor
-
23 Şubat 2012, 13:54
beyler herkeze iyi günler...
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
23 Şubat 2012, 13:55
F54 adlı üyeden alıntı
İyi günler aslan parçası.. Durumlar nasıl ?
-
23 Şubat 2012, 14:00
durumlar hızlı sıkışık işten geldim dekor işleri ile uğraşmaya gideceğim kısmetse o işleri de halletmeye gideceğim sen nasılsın...
-
23 Şubat 2012, 14:06
sağol abi sana da günaydın
evet abi dediğin doğru çinde kaliteli motor var ama getiren yok işte getirselerde bu saatden sonra millet alışmış çin mi uzak dursun diyor isterse çok kaliteli olsun bir kere içine işlemiş kötülüğü ama ben gene çinli alırım şuan alacak olsam çinli motorumdan memnunum çok şükür
F54 adlı üyeden alıntı
iyi günler fatih abi sana da
bizim burada da hava çok güzel kış gitmiş sanki hava sıcak
-
23 Şubat 2012, 14:06
F54 adlı üyeden alıntı
durumlar hızlı sıkışık işten geldim dekor işleri ile uğraşmaya gideceğim kısmetse o işleri de halletmeye gideceğim sen nasılsın...
İyi be fatihim..
bizde kurs falan takılıyoruz..Artık şafak sıkıştırmaya başladı..Biran önce başlasam diye
-
23 Şubat 2012, 14:08
beyler 28 şubatta kar geliyor haberiniz olsun....
-
23 Şubat 2012, 14:08
F54 adlı üyeden alıntı
beyler 28 şubatta kar geliyor haberiniz olsun....
Gelsin kanka ; elbet birgün hava açacak
-
23 Şubat 2012, 14:10
K o r @ y adlı üyeden alıntı
İyi be fatihim..
bizde kurs falan takılıyoruz..Artık şafak sıkıştırmaya başladı..Biran önce başlasam diye
koray abi senin bu kurs ne kursu sorması ayıp
-
23 Şubat 2012, 14:13
koray abi senin bu kurs ne kursu sorması ayıp
Fatihim bu kurs ; PEPSİCO şirketini biliyormusun.Dünyanın en büyük gıda ve içecek fabrikası.. Lays,doritos gibi cipsleri yapan bi fabrika aynı zamanda..
Dünya üzerinde 5 adet FRİTO LAY fabrikası var.. Bunlardan birisi Burada .. Ben onun sınavlarına girdim, kazandım..sonra mülakata girdim onuda kazandım.
Bu fabrika bize kurs veriyor.. 10 gün sonrada iş başı yaptıracak.2 aylık bir kurs süresi idi...
-
23 Şubat 2012, 14:16
K o r @ y adlı üyeden alıntı
Fatihim bu kurs ; PEPSİCO şirketini biliyormusun.Dünyanın en büyük gıda ve içecek fabrikası.. Lays,doritos gibi cipsleri yapan bi fabrika aynı zamanda..
Dünya üzerinde 5 adet FRİTO LAY fabrikası var.. Bunlardan birisi Burada .. Ben onun sınavlarına girdim, kazandım..sonra mülakata girdim onuda kazandım.
Bu fabrika bize kurs veriyor.. 10 gün sonrada iş başı yaptıracak.2 aylık bir kurs süresi idi...
çok iyi abi işin hayırlı olsun alah yolunu açık etsin birşey kalmamış bitmesine de
-
23 Şubat 2012, 14:16
-Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))
-
23 Şubat 2012, 14:25
çok iyi abi işin hayırlı olsun alah yolunu açık etsin birşey kalmamış bitmesine de
aynen fatihim sağol teşekkür ederim
---------- Post added at 12:25 ---------- Previous post was at 12:22 ----------
Güzel paylaşım abi.. eline sağlık
-
23 Şubat 2012, 14:58
Günaydın Dostlar,
Önceki sayfalarda mağduriyetimi dile getirmiştim bugün ilginç bir olayı farkettim,motosiklet soğukkun bahsettiğim sıkıntıların hepsi ortadan kayboluyor ne garip sesler ne şıkırtılar ne homurtular ısınmaya başladıkça sorunlar baş gösteriyor bu da ilginç bir detay.
Ek olarak az çok eli anahtar tutan arkadaş geldi baktı inceledi bunun krankı sorunluysa ben sana yeni motor alcam dedi sıfır motor sakın indirtme ayar tutmaz falan bir subap ayarı lazım dedi,tabi kararım değişmedi subab ayarı dahil yaptırmayacağım bu haliyle gideceğim lastik dışında hiçbir vidasını oynatmama kararım geçerli
Yamaha globala'da ingilizce bir şikayet yazısı hazırlıyorum tabi ki çözüme ulaşması muallak ama oturup beklemekten iyidir,demokrat,sosyalist bir ailede büyüdüm emeğe saygı ilkem bu nedenle biraz uğraşcam.
Gelişmeleri bildiririm bu topikte.
Selametle..
"Önü yoktan sonu boktan bu kuru davadan,
utanır gayret-i güfranla cehennem de geçer. "
Psychedelic Gececi
-
23 Şubat 2012, 15:04
psyche adlı üyeden alıntı
Günaydın Dostlar,
Önceki sayfalarda mağduriyetimi dile getirmiştim bugün ilginç bir olayı farkettim,motosiklet soğukkun bahsettiğim sıkıntıların hepsi ortadan kayboluyor ne garip sesler ne şıkırtılar ne homurtular ısınmaya başladıkça sorunlar baş gösteriyor bu da ilginç bir detay.
Ek olarak az çok eli anahtar tutan arkadaş geldi baktı inceledi bunun krankı sorunluysa ben sana
yeni motor alcam dedi
sıfır motor sakın indirtme ayar tutmaz falan bir subap ayarı lazım dedi,tabi kararım değişmedi subab ayarı dahil yaptırmayacağım bu haliyle gideceğim lastik dışında hiçbir vidasını oynatmama kararım geçerli
Yamaha globala'da ingilizce bir şikayet yazısı hazırlıyorum tabi ki çözüme ulaşması muallak ama oturup beklemekten iyidir,demokrat,sosyalist bir ailede büyüdüm emeğe saygı ilkem bu nedenle biraz uğraşcam.
Gelişmeleri bildiririm bu topikte.
Selametle..
Yıllarımı motosiklete verdim..Çevrem motor dolup taşıyor ama ilkkez çin malı motorlar hariç krank kırılması falan duyuyorum..
Krankı her babayiğit kıramaz..Çinlilerde kırmaz da bakma tabiri caizse apaçi gençlik biraz fazla eziyor..
Muhtemelen sizin motorun iyi bir ustanın elinden geçmesi lazım..Özelliklede servisine götürürseniz kısa bir bakımla motorunuz
düzene girer.. Haberleri bekliyoruz
-
23 Şubat 2012, 15:06
az sonra gidip mz direksiyonu alacağım millet satan yer buldum
-
23 Şubat 2012, 15:07
RruDeBoyY adlı üyeden alıntı
az sonra gidip mz direksiyonu alacağım millet satan yer buldum
Al bakalım, sonra montajdan sonra fotolarını çek.. Bizde bi bakalım ,belki fikir verir
-
23 Şubat 2012, 15:10
aynen takarken felanda resimleri çekecem
-
23 Şubat 2012, 15:56
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 265 kullanıcı var. (0 üye ve 265 misafir)
Bu Konudaki Etiketler