Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    ghostcorc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA YBR 125 esd '11
    Alıntı fat280 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ebubekir abi honda cbf i makyajladı yeni dedi sürdü piyasaya ybrde aynını yaptı demek biz hondaya laf ederken ben yamahaya yakıştıramadım anladık ki en iyi işi çinliler yapıyor en azından her yeri değişik modeller geliyor yeni yeni tip var birde kalite olsa yemede yanında yatçinlileri
    çinlilerdede kalite var ama millet günahını alıyor çinlilerin oradaki mantık şu ne kadar ekmek o kadar köfte adam fabrikasına gittiğinde önüne seçenek koyuyor 8-10 tane kalite kalite 100$ lığıda var aynı motorun 500$lığıda var ama millet satamam korkusuyla gidip janjanlı ama kalitesi düşük modelleri getiriyoki satabilsin ve iyi kar edebilsin benim aldığım scooterin çin çıkış fiyatı 200$dı ama ben buradan 1500 tl ye aldım anlatabildimmi ama benim motorun 400$lığıda var ama getirecek babayiğit nerede???

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:32 ----------

bu arada herkeze günaydın istanbul bugünkü havanın keyfini çıkarın yine yağmur geliyor
    -Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    K o r @ y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ATOM KARINCA
    Alıntı ghostcorc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çinlilerdede kalite var ama millet günahını alıyor çinlilerin oradaki mantık şu ne kadar ekmek o kadar köfte adam fabrikasına gittiğinde önüne seçenek koyuyor 8-10 tane kalite kalite 100$ lığıda var aynı motorun 500$lığıda var ama millet satamam korkusuyla gidip janjanlı ama kalitesi düşük modelleri getiriyoki satabilsin ve iyi kar edebilsin benim aldığım scooterin çin çıkış fiyatı 200$dı ama ben buradan 1500 tl ye aldım anlatabildimmi ama benim motorun 400$lığıda var ama getirecek babayiğit nerede???

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:32 ----------

bu arada herkeze günaydın istanbul bugünkü havanın keyfini çıkarın yine yağmur geliyor
    aynen öyle abi..
    biz ülke olarak eziğiz..
    zaten bizim motorlar plaka dahil 4,500 TL ..avrupalı bu paraya FZ 250 alıyor

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    beyler herkeze iyi günler...
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

Motosikleti
    ATOM KARINCA
    Alıntı F54 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İyi günler aslan parçası.. Durumlar nasıl ?

Motosikleti
    crf 1000L + dio
    durumlar hızlı sıkışık işten geldim dekor işleri ile uğraşmaya gideceğim kısmetse o işleri de halletmeye gideceğim sen nasılsın...

fat280 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2008 xmax 250

sağol abi sana da günaydın

evet abi dediğin doğru çinde kaliteli motor var ama getiren yok işte getirselerde bu saatden sonra millet alışmış çin mi uzak dursun diyor isterse çok kaliteli olsun bir kere içine işlemiş kötülüğü ama ben gene çinli alırım şuan alacak olsam çinli motorumdan memnunum çok şükür

iyi günler fatih abi sana da

bizim burada da hava çok güzel kış gitmiş sanki hava sıcak

Motosikleti
    ATOM KARINCA
    durumlar hızlı sıkışık işten geldim dekor işleri ile uğraşmaya gideceğim kısmetse o işleri de halletmeye gideceğim sen nasılsın...
    İyi be fatihim..
    bizde kurs falan takılıyoruz..Artık şafak sıkıştırmaya başladı..Biran önce başlasam diye

Motosikleti
    crf 1000L + dio
    beyler 28 şubatta kar geliyor haberiniz olsun....

Motosikleti
    ATOM KARINCA
    beyler 28 şubatta kar geliyor haberiniz olsun....
    Gelsin kanka ; elbet birgün hava açacak

Motosikleti
    2008 xmax 250
    Alıntı K o r @ y adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İyi be fatihim..
    bizde kurs falan takılıyoruz..Artık şafak sıkıştırmaya başladı..Biran önce başlasam diye
    koray abi senin bu kurs ne kursu sorması ayıp

Motosikleti
    ATOM KARINCA
    koray abi senin bu kurs ne kursu sorması ayıp
    Fatihim bu kurs ; PEPSİCO şirketini biliyormusun.Dünyanın en büyük gıda ve içecek fabrikası.. Lays,doritos gibi cipsleri yapan bi fabrika aynı zamanda..
    Dünya üzerinde 5 adet FRİTO LAY fabrikası var.. Bunlardan birisi Burada .. Ben onun sınavlarına girdim, kazandım..sonra mülakata girdim onuda kazandım.
    Bu fabrika bize kurs veriyor.. 10 gün sonrada iş başı yaptıracak.2 aylık bir kurs süresi idi...

Motosikleti
    2008 xmax 250
    Alıntı K o r @ y adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Fatihim bu kurs ; PEPSİCO şirketini biliyormusun.Dünyanın en büyük gıda ve içecek fabrikası.. Lays,doritos gibi cipsleri yapan bi fabrika aynı zamanda..
    Dünya üzerinde 5 adet FRİTO LAY fabrikası var.. Bunlardan birisi Burada .. Ben onun sınavlarına girdim, kazandım..sonra mülakata girdim onuda kazandım.
    Bu fabrika bize kurs veriyor.. 10 gün sonrada iş başı yaptıracak.2 aylık bir kurs süresi idi...
    çok iyi abi işin hayırlı olsun alah yolunu açık etsin birşey kalmamış bitmesine de

ghostcorc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA YBR 125 esd '11
    arkadaşlar yararlı bir bilgi okuyalım lütfen!
    http://webtr.opet-oil.com/sorularla_madeniyag.jsp#11
    -Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))

Motosikleti
    ATOM KARINCA
    çok iyi abi işin hayırlı olsun alah yolunu açık etsin birşey kalmamış bitmesine de
    aynen fatihim sağol teşekkür ederim

---------- Post added at 12:25 ---------- Previous post was at 12:22 ----------

arkadaşlar yararlı bir bilgi okuyalım lütfen!
    http://webtr.opet-oil.com/sorularla_madeniyag.jsp#11
    Güzel paylaşım abi.. eline sağlık

psyche - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 600
    Günaydın Dostlar,
    Önceki sayfalarda mağduriyetimi dile getirmiştim bugün ilginç bir olayı farkettim,motosiklet soğukkun bahsettiğim sıkıntıların hepsi ortadan kayboluyor ne garip sesler ne şıkırtılar ne homurtular ısınmaya başladıkça sorunlar baş gösteriyor bu da ilginç bir detay.
    Ek olarak az çok eli anahtar tutan arkadaş geldi baktı inceledi bunun krankı sorunluysa ben sana yeni motor alcam dedi sıfır motor sakın indirtme ayar tutmaz falan bir subap ayarı lazım dedi,tabi kararım değişmedi subab ayarı dahil yaptırmayacağım bu haliyle gideceğim lastik dışında hiçbir vidasını oynatmama kararım geçerli

Yamaha globala'da ingilizce bir şikayet yazısı hazırlıyorum tabi ki çözüme ulaşması muallak ama oturup beklemekten iyidir,demokrat,sosyalist bir ailede büyüdüm emeğe saygı ilkem bu nedenle biraz uğraşcam.

Gelişmeleri bildiririm bu topikte.

Selametle..
    "Önü yoktan sonu boktan bu kuru davadan,
    utanır gayret-i güfranla cehennem de geçer. "

Psychedelic Gececi

Motosikleti
    ATOM KARINCA
    Alıntı psyche adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Günaydın Dostlar,
    Önceki sayfalarda mağduriyetimi dile getirmiştim bugün ilginç bir olayı farkettim,motosiklet soğukkun bahsettiğim sıkıntıların hepsi ortadan kayboluyor ne garip sesler ne şıkırtılar ne homurtular ısınmaya başladıkça sorunlar baş gösteriyor bu da ilginç bir detay.
    Ek olarak az çok eli anahtar tutan arkadaş geldi baktı inceledi bunun krankı sorunluysa ben sana yeni motor alcam dedi sıfır motor sakın indirtme ayar tutmaz falan bir subap ayarı lazım dedi,tabi kararım değişmedi subab ayarı dahil yaptırmayacağım bu haliyle gideceğim lastik dışında hiçbir vidasını oynatmama kararım geçerli

Yamaha globala'da ingilizce bir şikayet yazısı hazırlıyorum tabi ki çözüme ulaşması muallak ama oturup beklemekten iyidir,demokrat,sosyalist bir ailede büyüdüm emeğe saygı ilkem bu nedenle biraz uğraşcam.

Gelişmeleri bildiririm bu topikte.

Selametle..
    Yıllarımı motosiklete verdim..Çevrem motor dolup taşıyor ama ilkkez çin malı motorlar hariç krank kırılması falan duyuyorum..
    Krankı her babayiğit kıramaz..Çinlilerde kırmaz da bakma tabiri caizse apaçi gençlik biraz fazla eziyor..
    Muhtemelen sizin motorun iyi bir ustanın elinden geçmesi lazım..Özelliklede servisine götürürseniz kısa bir bakımla motorunuz
    düzene girer.. Haberleri bekliyoruz

RruDeBoyY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha r6
    az sonra gidip mz direksiyonu alacağım millet satan yer buldum

Motosikleti
    ATOM KARINCA
    Alıntı RruDeBoyY adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    az sonra gidip mz direksiyonu alacağım millet satan yer buldum

Al bakalım, sonra montajdan sonra fotolarını çek.. Bizde bi bakalım ,belki fikir verir

RruDeBoyY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha r6
    aynen takarken felanda resimleri çekecem

Motosikleti
    ATOM KARINCA
    Beyler yeni konu açtım bi el atın kardeşinize
    Elektrikçilere duyurulur.. Şenol abi
    F54 sen gelme, sadece izle kanka.. Yanına selpak almayı unutma..
    Malûm klavye elekronik zarar vermesin salyaların

http://www.motosiklet.net/forum/moto...ak-yardim.html

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 265 kullanıcı var. (0 üye ve 265 misafir)

Bu Konudaki Etiketler