Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
22 Şubat 2012, 11:25
fat280 adlı üyeden alıntı
s.a. günaydın arkadaşlar
koray abi eline sağlık çok güzel olmuş
a.s günaydın fatih...
teşekkür ederim fatihim..
elimden geldiğince yapmaya çalıştım..güzel oldu
Reklamlar
-
22 Şubat 2012, 11:39
K o r @ y adlı üyeden alıntı
a.s günaydın fatih...
teşekkür ederim fatihim..
elimden geldiğince yapmaya çalıştım..güzel oldu
nasılsın abi motora başka ne kaldı yapılacak
SALCANO WOLF125 SİYAH BENİM MAKİNE
-
22 Şubat 2012, 11:43
nasılsın abi motora başka ne kaldı yapılacak
Başka bişey kalmadı fatihim..
Artık sadece eskitmeyi planlıyorum ..
zaten benim son motorum olduğu için biraz üstüne düştüm
-
22 Şubat 2012, 11:45
Başka bişey kalmadı fatihim..
Artık sadece eskitmeyi planlıyorum ..
zaten benim son motorum olduğu için biraz üstüne düştüm
abi son motorum derken anlayamadım bundan sonra başka motor almayı düşünmüyormusun ilerki zamanlarda
-
22 Şubat 2012, 11:49
abi son motorum derken anlayamadım bundan sonra başka motor almayı düşünmüyormusun ilerki zamanlarda
Fatihim ben unumu eledim bu konuda..
Gerek hayat şartları ,gerekse benzin fiyatları beni aşıyor.. Zaten büyük motorlarımda oldu ..Bi anlamda zevkini aldım yani..
ama şimdi büyük motorun ağırlığını kaldıramam.. O yüzden bu motor beni bu dünyadan emekli eder diye ybr 125 aldım..
bende tvs falan almayı bilirdim yani.. sağlam olsun ömür boyu kullanayım diye aldım ..
-
22 Şubat 2012, 11:53
Fatihim ben unumu eledim bu konuda..
Gerek hayat şartları ,gerekse benzin fiyatları beni aşıyor.. Zaten büyük motorlarımda oldu ..Bi anlamda zevkini aldım yani..
ama şimdi büyük motorun ağırlığını kaldıramam.. O yüzden bu motor beni bu dünyadan emekli eder diye ybr 125 aldım..
bende tvs falan almayı bilirdim yani.. sağlam olsun ömür boyu kullanayım diye aldım ..
anladım abi benim gibisin bende büyük motor almayı düşünmüyorum ufak motor her zaman daha iyi benim açımdan hem az yakıyor hemde parçası ucuz gezmeside ayrı bir zevk oluyor
-
22 Şubat 2012, 11:56
anladım abi benim gibisin bende büyük motor almayı düşünmüyorum ufak motor her zaman daha iyi benim açımdan hem az yakıyor hemde parçası ucuz gezmeside ayrı bir zevk oluyor
Aynen bana bu motor fazla bile geliyor desem yeridir..
100 km ile sabit gidebiliyorum, buda bana yetiyor zaten..
Yakıt olarak şu pahalılıkta mükemmel..
Parçası bol.. ucuz.. motor ve kaporta olarak kaliteli.. daha ne isteyim ki..
Bende bunu son motorum olarak düşündüğüm için 1-2 aksesuar aldım.. işlem son olarak tamamlandı
-
22 Şubat 2012, 12:01
Bende bunu son motorum olarak düşündüğüm için 1-2 aksesuar aldım.. işlem son olarak tamamlandı
hayırlısı abi güzel oldu ama eline sağlık bende bu hafta sonu bir iki bakım ayar yapacağım bende ilgi göstermiyorum biraz ilgilenelim artık
-
22 Şubat 2012, 12:06
hayırlısı abi güzel oldu ama eline sağlık bende bu hafta sonu bir iki bakım ayar yapacağım bende ilgi göstermiyorum biraz ilgilenelim artık
tabi canım ilgi gerekiyor.. Hani bende şu düşünce olsa;
yaa alırım 2 yıl kullanırım garantisi bitince satarım ..
böyle bi düşünce olsa inan masraf yapmam sürerim eskitirim satarım..
Ama dediğim gibi bana ömürlük olması açısından ve son motorum olması durumundan dolayı
biraz taktım takıştırdım..Ama o da bitti.. artık tadını çıkaracağım
-
22 Şubat 2012, 12:15
Bu düşüncede olman güzel aslında motoru alacaksın ve bineceksın benimkide şehir içinde yeterli geliyor her konuda kıvraklık yakıt performans ilişkisi herseyıyle yetelı bu segmenttekı motorlar ancak uzun yola gidildimi pek sarmıyor ben yazın kocaeline gezmeye giderim genellikle otobanda biraz yetersiz kalsada sehrin içine girdiğim zaman tadından yenmiyor
4 Teker Bedenimi 2 Teker Ruhumu Taşır.
-
22 Şubat 2012, 12:18
evocamd adlı üyeden alıntı
Bu düşüncede olman güzel aslında motoru alacaksın ve bineceksın benimkide şehir içinde yeterli geliyor her konuda kıvraklık yakıt performans ilişkisi herseyıyle yetelı bu segmenttekı motorlar ancak uzun yola gidildimi pek sarmıyor ben yazın kocaeline gezmeye giderim genellikle otobanda biraz yetersiz kalsada sehrin içine girdiğim zaman tadından yenmiyor
Emreciğim ;
fz6 fazerimde oldu 600rr da oldu büyük olarak..
ama inan benzin çok pahalı bu motorlara binilmez..
Satma nedenim zaten cebimdeki tüm parayı benzine yatırışımdan dolayı idi..
Şimdi bi akıllılık ettim ve bu motorla ömrümü tamamlamayı planlıyorum.. Hee çok eskitirim
yeniden bundan alırım bu ayrı bir mesele ama.. Bu tarz motor benim için velinimet
-
22 Şubat 2012, 12:22
koray senin bindiğin motorlar eskir mi moruk : )
-
22 Şubat 2012, 12:30
dürümdöner adlı üyeden alıntı
koray senin bindiğin motorlar eskir mi moruk : )
Eskitmemeye çalışıyorum kanka.. Nazik davranıyorum
-
22 Şubat 2012, 12:32
günaydın YBR camiiası valide hanım yok özgürlüğün tadını çıkarıyorum dur bi kahvaltı yapayım dün akşam yolda yaşadıklarımı yazayım !!
-Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))
-
22 Şubat 2012, 12:40
tabi canım ilgi gerekiyor.. Hani bende şu düşünce olsa;
yaa alırım 2 yıl kullanırım garantisi bitince satarım ..
böyle bi düşünce olsa inan masraf yapmam sürerim eskitirim satarım..
Ama dediğim gibi bana ömürlük olması açısından ve son motorum olması durumundan dolayı
biraz taktım takıştırdım..Ama o da bitti.. artık tadını çıkaracağım
aynen abi allah kaza bela vermesin tekerin her daim düz bassın koray abi allah gönlüne göre versin
Emreciğim ;
Şimdi bi akıllılık ettim ve bu motorla ömrümü tamamlamayı planlıyorum.. Hee çok eskitirim
yeniden bundan alırım bu ayrı bir mesele ama.. Bu tarz motor benim için velinimet
evet abi çok gezen motor üstünden inmeyen için ufak cc li motorlar velinimet büyük motor almak için çok zengin olman gerek benzin olmuş 4,5 lira
ghostcorc adlı üyeden alıntı
günaydın YBR camiiası valide hanım yok özgürlüğün tadını çıkarıyorum dur bi kahvaltı yapayım dün akşam yolda yaşadıklarımı yazayım !!
günaydın şenol abi sabırsızlıkla bekliyoruz
-
22 Şubat 2012, 12:43
Emreciğim ;
İyi tecrübe etmişsin Ancak 250 cc enjeksiyonlu kafama yatan bi motor bulursam onu alıp senin gibi ömürlük yapabilirim )
4 Teker Bedenimi 2 Teker Ruhumu Taşır.
-
22 Şubat 2012, 12:47
evocamd adlı üyeden alıntı
İyi tecrübe etmişsin
Ancak 250 cc enjeksiyonlu kafama yatan bi motor bulursam onu alıp senin gibi ömürlük yapabilirim
)
aslında var abi öğle bir motor ancak şuan sıfırı yok 2 eli de çok pahalı ybr 250 param olursa almayı düşünüyorum hem ş.içinde iyi hemde uzun yolda
-
22 Şubat 2012, 12:51
Merhaba Ybr kullanıcıları benim aslında ybr hakkında fazla bir bilgim yok ama ismini çok duydum ve gördüm ama tabikide önemli olan motoru kullanana sormaktır.
Ben benzin Parasından bıkmış Runner kullanıcısıyım Km 40kuruşla 45 kuruş arası yalıyorum yani bir litre benzinle 10-12 km Yol yapabiliyorum buda benim cebimi bayağı yakıyor.
En azında Gilera Kullannan varsa ne kadar seri oldugunu bilir. Hiçbirzaman kimsenin altında kalmassın heleki Trafik ışıgında isen Kalkışta kimse seni geçemez Arabalar Dahil Ama Benzin sorun Yoksa Runner kadar Güzel bir Motoru Satmak istemem?
Sizlere sorum şu ;
YBR almak istiyorum Ne kadar yakar? Konforlumudur? Seri bir motormudur?
-
22 Şubat 2012, 12:56
ennes07 adlı üyeden alıntı
Merhaba Ybr kullanıcıları benim aslında ybr hakkında fazla bir bilgim yok ama ismini çok duydum ve gördüm ama tabikide önemli olan motoru kullanana sormaktır.
Ben benzin Parasından bıkmış Runner kullanıcısıyım Km 40kuruşla 45 kuruş arası yalıyorum yani bir litre benzinle 10-12 km Yol yapabiliyorum buda benim cebimi bayağı yakıyor.
En azında Gilera Kullannan varsa ne kadar seri oldugunu bilir. Hiçbirzaman kimsenin altında kalmassın heleki Trafik ışıgında isen Kalkışta kimse seni geçemez Arabalar Dahil Ama Benzin sorun Yoksa Runner kadar Güzel bir Motoru Satmak istemem?
Sizlere sorum şu ;
merhaba enis ;
scooterlerin hepsi çok yakar ..oto. şanzımana sahip oldukları için..
ybr km 0,08 kr yakar.. seri değildir.. sağlamdır.. son hızı stabil olarak 100 ile gidersin zorlarsan 120 yapar..
-
22 Şubat 2012, 12:56
ennes07 adlı üyeden alıntı
Sizlere sorum şu ;
runnerden sonra ybr sana bmwden inmiş torosa binmiş gibi olur hız atiklik açısından, ancak konforlu ve az yakan sağlam bir motordur 100 km de 2,5 litre civarı yakar
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 218 kullanıcı var. (0 üye ve 218 misafir)
Bu Konudaki Etiketler