Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
21 Şubat 2012, 01:00
Fatih harbiden tadını çıkarmışsın.. tekerin düz bassın kardeşim..
şu kırmızı ybr nin sakalı hoşuma gitti.. nerede kaça yaptırmış yaw..
Reklamlar
-
21 Şubat 2012, 01:06
K o r @ y adlı üyeden alıntı
sağol koray abi sanayide yaptırmış mondial kubalara özelmiş o sakal bu abi ybr ye taktırmış birde bu rengi bulana kadar canı çıkmış gerçek fiyatı 25 lira size 50 lira
-
21 Şubat 2012, 01:07
fat280 adlı üyeden alıntı
sağol koray abi sanayide yaptırmış mondial kubalara özelmiş o sakal bu abi ybr ye taktırmış birde bu rengi bulana kadar canı çıkmış gerçek fiyatı 25 lira size 50 lira
hımmm iyi görünüyor.. ama benim koruma demirim var kanka.. muhtemelen olmaz
-
21 Şubat 2012, 01:10
hımmm iyi görünüyor.. ama benim koruma demirim var kanka.. muhtemelen olmaz
ona özel bir koruma demiri yapmak gerek takacak olurlunursa koruma demirsiz olmaz çünkü ben taktırmayı düşünmem hiç ama ybr ye yakışmış onunda hakkını yemem
-
21 Şubat 2012, 01:16
fatih nabiyon tosunum virajda dizini yaslıyon mu asfalta koray sen de acele etme ben bi yerde buldum alt bıyık haber bekliyorum ok derse bebe ondan alacam sana da ayarlarık demir olsa da takılan cins
-
21 Şubat 2012, 01:17
malatya'da mavisini gördüm. fiyatını sormadım, işlevsel bir malzeme olmadığı için ilgimi çekmedi.
arkadaşlar dün yan çantalarımın kapakları dahil yaptım; yalnız menteşeleri içten koyayım dedim ama kapak açılmadı. sonra da iş çıktı diye gerisini getiremedim. yarın akşama macun ve boya harici bitiriyorum. aslında tembellik yapıp siyah spreyle de yapabilirim.
-
21 Şubat 2012, 01:20
dürümdöner adlı üyeden alıntı
fatih nabiyon tosunum virajda dizini yaslıyon mu asfalta
koray sen de acele etme ben bi yerde buldum alt bıyık haber bekliyorum ok derse bebe ondan alacam sana da ayarlarık demir olsa da takılan cins
yok yaslamıyorum hala eski lastiklerden korku devam ediyor ama maşallah kayma flan hiç olmadı sürdüğüm sürede gelirken çok rahat geldim ben sevdim lastiklerimi
sen ne yapıyon abi motor nasıl bu arada bugün sabah moralim bozuldu depomdan benzinimi çalmışlar 2-2,5 litre kadar oda yetmediği gibi benzin hortumumu koparmışlar
-
21 Şubat 2012, 01:27
annesi kötü bir sürü insan var olum bu memlekette..üzüldüm valla..ben de işe gidicem birazdan iste vakit geçiriyorum öylece
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:24 ----------
maxi97 adlı üyeden alıntı
maxi kardeşim menteşeyi farklı alsaydın içeriden monte ederdin bulamadın mi ki..
-
21 Şubat 2012, 01:30
psyche adlı üyeden alıntı
Kilo başına düşen devirden ziyade motosikletin yapısı da önemli aynı tarz motosiklet aynı hacimde aynı ağırlıkta ve aynı beygirde fakat tork eğrileri farklı olabilir bunlar çok farklı şeyler.
Bu arada üsluba dikkat edelim arkadaşlar kim kimi yiyor köy kahvesi değil burası ya da msn konuşma yeri hiç değil benim bahsettiğim son hızlarda cbf ybr den önde ya da tersi değil , olay güç mukayesesi değil lisans mezunu adamım hatrı sayılır motosiklet deneyimi ve kültürüm da var ne demeye125 cc bisikletvari motosikletle son hız sidik yarışı yapayım sadece arlarındaki tork farkına değindim ki çoğunuz henüz objektif olmayı becermiyorsunuz bende ybr kullanıyorum fakat cbf daha torklu bunu kabul ediyorum çünkü çıktık denedik gördük bunu da en güzel rampada anlarsanız düzde çok farkedilecek olay değil.
Saygılar.
evet cbf daha torklu beni bayırda geçiyor fakat gel gelelim düz de ybr kadar gidemez denedik gördük eğer cbf le aynı dişli değerlerine sahip olalım cbf bi tarafını yırtsa da ben 5 inci vitese takmadan geçerim torklu olduğu için arka dişli bizden 4 tane küçük öyle olmasa cbf bağırır bağırır gitmez di
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
21 Şubat 2012, 01:30
maxi97 adlı üyeden alıntı
abi bidondan çanta yapabilirsen gerçekten çok güzel bir çalışma olacağına inanıyorum maddiyatdan yoksun kişiler için iyi bir fikir olur
durmuş abi aynen sütü bozuk çok sanada şimdiden hayırlı işler
-
21 Şubat 2012, 01:33
yok yaslamıyorum hala eski lastiklerden korku devam ediyor ama maşallah kayma flan hiç olmadı sürdüğüm sürede gelirken çok rahat geldim ben sevdim lastiklerimi
sen ne yapıyon abi motor nasıl bu arada bugün sabah moralim bozuldu depomdan benzinimi çalmışlar 2-2,5 litre kadar oda yetmediği gibi benzin hortumumu koparmışlar
oğlum fatih sen gel sakarya da iikamet et bizim buralarda apachi yok benzin hırsızı yok
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
21 Şubat 2012, 01:34
koraaay nerdesin moruk bak ne yaptım : )
-
21 Şubat 2012, 01:36
F54 adlı üyeden alıntı
oğlum fatih sen gel sakarya da iikamet et bizim buralarda apachi yok benzin hırsızı yok
abi önceden hiç böyle birşey yoktu ilk kez oldu :(
durmuş ab i o ne öğle
birde arkadaşlar başka gezimizden bakmak isteyenler için alanyadan
http://www.youtube.com/watch?v=_PgIm...&feature=share
-
21 Şubat 2012, 01:41
F54 adlı üyeden alıntı
evet cbf daha torklu beni bayırda geçiyor fakat gel gelelim düz de ybr kadar gidemez denedik gördük eğer cbf le aynı dişli değerlerine sahip olalım cbf bi tarafını yırtsa da ben 5 inci vitese takmadan geçerim torklu olduğu için arka dişli bizden 4 tane küçük öyle olmasa cbf bağırır bağırır gitmez di
bende mi birşey var beni niye gecemiyor bu cbf üstelik motoru da hiç zorlamıyorum kilo avantajından mi? : )
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:36 ----------
hoparlör fatihim bide anfi bağlıcam hehe
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:39 ----------
ya bu motor ne yakıyor bilen var mı arkadaşlar ?
-
21 Şubat 2012, 01:41
bende mi birşey var beni niye gecemiyor bu cbf üstelik motoru da hiç zorlamıyorum kilo avantajından mi? : )
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:36 ----------
hoparlör fatihim bide anfi bağlıcam hehe
abi arkada olduğundan sesini iyi duymayabilirsin ama diyeyim giderken
-
21 Şubat 2012, 01:44
abi arkada olduğundan sesini iyi duymayabilirsin ama diyeyim giderken
ben onu giderken dinlemıcem fatihim giderken için kaskta düzeneğim var zaten
-
21 Şubat 2012, 01:45
bu arada bende motora telefonu şarj etmek için şarj cihazı koyacam daimi kalacak şekilde anahtarlı ve bununla hem kaskıda şarj edecem yolda giderken müzik dinlersem 3-4 saat anca gidiyor
ben onu giderken dinlemıcem fatihim giderken için kaskta düzeneğim var zaten
hmm tamam o zaman
-
21 Şubat 2012, 01:48
yap fatihim benim de yapma zamanım geldi araç şarj soketini..fatih motora bak öldüm yemin ederim bu kadar mi güzel olur ya
-
21 Şubat 2012, 01:50
ybr 125 faktör modeli yuvarlak farlı bu motor gelseydi keşke türkiyeye ama hayırlısı ben koruma demirine bayıldım sitil olmuş
-
21 Şubat 2012, 01:55
bizimkinden bi farkı farı da ben siyah olmasına deli oldum bazen kafam atıyor vericem benimkıni yuvarlak kafa bi siyah alıp kapkara toplicam ya da benimkıni komple siyah karbon folyo ile kaplıcam : )
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 25 kullanıcı var. (0 üye ve 25 misafir)
Bu Konudaki Etiketler