aleyküm selam fatih.. nasılsın rahat gittin mi
abi sen eskihisardan feribotla topçulara geleceksin..körfezi dolaşmana gerek yok .. çok rahat yorulmadan gelirsin.. ben seni topçulardan alırım irfan aga gece çalışıyor gündüz icat yapıyor sıkıntı yok yani
fatih çaprazda abi gelemez
gittin traktör lastiği aldın ya.. o motorada titreşim yapar.. keşke 50 lira koysaydın..bence sen pek memnun değilsin
çapraz diye sakaryalı fatihe dedim kankam benim..
kendileri güvenlik görevlisi oluşundan dolayı çaprazda olduğunu söyledim.. nam-ı diğer bekhçi31 (metehandro benzetmesi)
rüzgara karşı ben usta bir apaçi abin olarak motorun üzerine 2seksen süpermen misali uzanıp entep yollarında az yarışmadim : ) ama sana asla tavsiye etmeyeceğim hehe
alo alo
155 mi
evt buyrun ...
motorlu Polisinz varmı
> War ..
tamam otobana YOllayında yarışak bizdede pejo
var : ))
lastikler çok titretiyor mu fatih?
abi zaten ben yatmasını bilmem birde arkada çanta var yatılmaz üstünede yavaş gidiyorum ben rüzgar oldu mu zaten birde gitmiyor kesiyor motoru
abi benim önceki lastikte az dişli olduğundan ben bu lastikleri takıncada titreşim hissetmedi ama arkadaşa sürdürdüm buradaki onda michelin vardı dışarı çıoktı gelsin bir soram var mı diye 5 dk ya yazarım cevabı
gençlik sizlere iyi geceler ben kaçar.. malum yarın sabah kursum var..
bizde işhci31 olduk napalım
nezaman gideceksin fatihe koray
-Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))
ne fatihi yaaa kafayı yedim bende irfana irfana
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:32 ----------
neyse bende kaçayım ya bugün motorun çantasını sabitlemek için fazla eğildim galiba boynum tutlmuş rüzgardan ağrıyo hadi iyi geceler...
-Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))
havya aldım, şu benim yan çantayı yapmak için. daha ilk kutunun kapağını kesip yan demire monte edeceğim delikleri açarken havya kırıldı
içindeki rezistans kısmı komple dağıldı sanırım. bir de eşşek gibi fişini malzemeyi poşete koyan kadından beklersen değişim de yapamazsın
yarın bi elektrikçiye gideyim bakalım tamir olur mu??
bu sabah işten gelirken öyle bi tipiye yakalandım ki; 2-3 dakikada yol karla kaplandı. zaten benim lastikler 2008-2009 üretimi olduğundan ayaklar yerde 1. viteste geldim . bu ay param artarsa michelin lastikleri takmak zorunda hissediyorum. sürekli buz üstünde gibi gitmekten sıkıldım. arka lastik şambrelli olduğundan vuruntu yapıyor sanki.
ilk çantanın dibini monte ettim. görünüş olarak fena değil. ön demirden daha geniş olacak. aslında daha iyi; aralara girmek malatya gibi şehirlerde sağlıklı değil. şerit bilinci yok zaten. tüm şeridi kaplar giderim.
eğer çantayı yaparsam çok güzel olacak. menteşeler, vidalar hazır. 2 asma kilit ve 4 kulp, kaporta macunu da alıp kutunun alt ve üstünü de 0layacağım. üzerine de plastik astarı ve plastik boya. toplam maliyet çok komik bi rakam olacak.
kırmızı ybr city'min yan çantaların rengini metalik gri mi yoksa motorun kırmızısından mı daha çok yakışır?
siyah daha çok yakışır maximum kardeşim gri bozar kırmızı boğar
Merhaba;
Mutlaka benzer hususlar yazılmıştır fakat incelediğim kadarıyla kafamda net birşey oluşmadı o sebeple 2012 - YBR 125 ile ilgili olarak ustaların yardım ve tavsiyelerini rica ediyor, saygılar sunuyorum.
- Ekseriyetle arazide ( Kullanım olarak % 60 kumlu,çamurlu-ıslak-çimenli-kuru-taşlı toprak ve %40 asfalt yolda ) 2012 YBR 125'ye uygun hiç üzmeyecek Metzeler marka ön,arka her iki lastik için model, ölçü ve lastiklerin makul kabul edilebilecek imalat tarihi nedir ?
-Birde alttaki resimde olduğu gibi ön çamurluğa ayar çekilmesi mümkünmüdür, artısı / eksisi ne olur ?
İlgi ve yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
renk seçimine en son karar vermeliyim o zaman...
@ymhybr125:
çin malı cross motosikletlerin ön çamurluğundan alıp sabitleme yerlerini herhangi bir egzozcuda demir kesip biçtirip kaynatırsan ve lastiklerini bununki gibi değişirsen aynı makinayı elde edersin bence. 1 saatlik iş bile değil.
aynen öyle en fazla bir saatte bu kadar çirkin bir ybrye sahip olabilirsin
günaydın YBR camiası hafta sonunuz kazasız belasız geçsin tekeriniz düzbassın yüce mevlam sizleri kazadan beladan korusun evinizden nasıl çıktıysanız öyle dönün inşallah bende cübbeli ahmet hocaya döndüm haaa zaten topic dibe vurmuş pazarya aha dedim kimse yok havada iyi bu havada böyle olursa iki ay sonra topic i bile bulamayız heralde
ymhybr125 arkadaşım eğer motorunu kesinlikle o tür yerlerde süreceksen bence IRC al o hem dişli hemde o tür kullanıma daha uygun ama ben bindebir öyle yerlere girerim benim işim asfalt diyorsan ve imkanın varsa michellin al derim benim tercihim ya michellin yada yoksa alamıyorsam IRC duro
günaydın beyler burdada hava güzel iyi bi gezmek lazım
Şu an bu konu içerisinde 454 kullanıcı var. (0 üye ve 454 misafir)