koray kanka sen de bendensin yani : ) ön fara siyah folyo çeksem nasıl olur zaten gündüz kullanıyorum motoru farla isim olmuyor ya da açık mavi bu ilandakı cbr ınkı gibi? http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...73038186/detay
ya arkadaşlar bana emaneten bi saatlik eski tip ybr ön çamurluğu lazım kırık çıkık da olur sağlam da olur alıp esd ye takıcam uyarsa ve güzel olursa eski tip ön çamurluk alıp karbon folyo kaplayip takıcam bu yeni çamurluk hiç hoşuma gitmiyor lastikten 3 parmak yukarıda duruyor
geldim geldimde bankayla aramız biraz bozulmuş vallaha benzin alacak durumum yok ayın 25 inde maaş alana kadar çünkü gelirsem bu sefer fuara gelemeyeceğim orayada gitmeyi çok istiyorum ama dur bakalım gün doğmadan neler doğar bakarsın bi 3 kağıt yaparım bu gün benzinliğe gittim herif kaptırdı depoyu fulledi ve kart limiti dolduğu için diğer karttan harcamamam gereken karttan ödedim...
-Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))
bize uymaz kanka.. eğer çamurluğu aşağı indirmek istersen ..
çamurluğu söktüğün zaman içinde L şeklinde bir demir var.. çamurluğu o tutuyor.. bu demirin bacakları küöük olanla değiştirdiğin zaman çamurluk aşağı düşer..
allahım yarabbim ya bende bir apaçi oldum
---------- Post added at 22:46 ---------- Previous post was at 22:42 ----------
tamam abi sen hesabını bilirsin.. ben zaten bu hafta irfan aganın yanında olacağım..römorkuna yardım edeceğim.. gelirseniz iyi olur..
: ) : ) : ) son mohıkan koray kankam benim : ) ben beğenmiyorum ön çamurluğu hem yüksek duruyor hem de amortisörün dibi boynuz gibi sivri aslında uydurabilsem cbr 125 çamurluğu takarım o daha güzel duruyor : ) sıkıntıdan ne halt yiceğimi şaşırdım valla
yeni kasa bozdu beni korayim: ) ben gidip bunu verip dökük bi ybr alayım kafama göre toplar binerim ya tam apaçi işi toplarım hem de : )
kanka sen motora binmediğin için sıkılmışsın ,sana hemen bir reçete yazayım..
Sabah
Motora bin 10 km kadar sakince gez.. Sonra eve gir ybr topiğine gel fatihle dalga geç
Öğle
Motorun karşısına geç bol bol fotosunu çek.. Gel ybr topiğine resimleri at.. sonra fatihle dalga geç
Akşam
Manava git yeşillik sebze olarak ne bulursan al.. Keçileri topla ve karınlarını doyur.. sonra teker teker onları arkana alıp
minik gezilerle gönüllerinde taht kur aman kask vermeyi unutma
---------- Post added at 23:21 ---------- Previous post was at 23:11 ----------
Bizim Fatih nereye gitti yaw
çapraza mı gitti yoksam
koray varya alem adamsın ha senin yüzünden 1 kadın 1 erkeği doğru dürüst izleyemiyorum durmuşun keçiler zaten çok tan operasyona başlamışlar onlara minik tur değil türkiye turu yaptırsa yinede kurtulamaz
-Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))
korayım saol allah razı olsun ben sana simdi üzüldüm valla sen benden deli çıktın : ) deliye reçete yazıyon kanka : ) durum fena hehehe
zaten sayenizde hayatım bilgisayar karşısında geçiyor need for speed word den bi lamborgini alacağım ama 30 lvl istiyo 28 lvl deyim bi 30 yapamadım ya uyuzoldum burada cevap yazmaktan
mersinden ybr tayfasına slm olsun nasılsınız bakem
SALCANO WOLF125 SİYAH BENİM MAKİNE
site girmeyip yazı yazmayınca ellerim titremeye başlıyo krize giriyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:43 ----------
vardınmı vardınmı hadi geçmiş olsun lastikler nasıl virajlarda falan
koray sen nezaman gideceksin irfana hazır depo doluyken ama ben körfezi dolaşmak zorundayım malum nakit sıkıntısı yaşıyorum bide irfanla görüştünmü adam ne zamandır yok ortada gece çalışıp gündüz dinleniyordu rahatsızlık vermeyelim adama...
şenol abi yanlış anlama ama daha tam tanımıyorsun beni tanısan inan keçilere hak vereceksin psikoloji bozuk biraz bende: ) çok normal sayılmam hehe
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:47 ----------
vay adamim benim ya helal olsun valla fatihim
vardım sağ salim 6,30 saatde abi şimdilik iyi bir sıkıntı yok ancak yoldaki rüzgardan mı yoksa pisikilojikmi bilemedim motorun hızı az düştü gibi sebebi enduro tipi lastikler olduğundan diyorlar dişli yani michelin düz ya hayırlısı bakalım ilk izlenim iyi yani birde dönüşe bakacam
sağol teşekkürler durmuş abi vardım ancak deli fırtına ve rüzgar vardı yolda
SALCANO WOLF125 SİYAH BENİM MAKİNE
fatih hadi merakla yorumlarını bekliyoruz fatih fatih fatih fatih fatih fatih fatih fatih fatih fatih fatih fatih fatih fatih hala gaza gelmedinmi yaaa
Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)