Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
18 Şubat 2012, 02:09
ben yatıyorum müsadenizle valide hanım hastaneye gitti bu sabah bende mal gibi gittim randevuyu sabahın 9 una aldım uyku sersemi namaza kalk yat 7 de tekrar dikti beni ayağa geç kalıcam diye hastane 20 dakika kadın 7 de ayakta zaten yatmamış o namazdan sonra ondan sonrada gelde uyu uyuya bilirsen tam dalmışım geldi hadi kalktım başım nasıl ağrıyo oyüzden erken yatayım bu gece kusura bakmayın sizlere hayırlı geceler iyi sohbetler ...
-Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))
Reklamlar
-
18 Şubat 2012, 02:12
ghostcorc adlı üyeden alıntı
ben yatıyorum müsadenizle valide hanım hastaneye gitti bu sabah bende mal gibi gittim randevuyu sabahın 9 una aldım uyku sersemi namaza kalk yat 7 de tekrar dikti beni ayağa geç kalıcam diye hastane 20 dakika kadın 7 de ayakta zaten yatmamış o namazdan sonra ondan sonrada gelde uyu uyuya bilirsen tam dalmışım geldi hadi kalktım başım nasıl ağrıyo oyüzden erken yatayım bu gece kusura bakmayın sizlere hayırlı geceler iyi sohbetler ...
hayırlı geceler abi
-
18 Şubat 2012, 02:29
abi hayırlı geceler sobaya odun atmayı ihmal etme
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
18 Şubat 2012, 02:34
kömür attım kömür hemde iki torba iyicene bi yansın yatacağım ßy ßy...
-Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))
-
18 Şubat 2012, 02:37
sanada abi
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
18 Şubat 2012, 03:33
Arkadaslar telden girdigim icin topiginizi arastiramadim benim sormak istedigim yamahanin servisleri nasil yaygin bir agi var mi parca sorunu yasiyor musunuz bende sirf servisler yuzunden ybr yada cbfye gecmeyi dusunuyorum
-
18 Şubat 2012, 04:20
hoşgeldin arkadaşım.. servisler diğer firmalara göre gayet yaygın..yedek parça gerek orijinal gerek yan sanayi gerek de yan sanayinin de yan sanayisi olmak üzere çok çeşitli ve kolay temin edilebilir nitelikte..fiyat olarak ise orijinali de dahil olmak üzere bir apache ya da bir hondaya istinaden daha uygun..ayrıca tvsdeki titreşim, hondadaki motorun aşırı narin olma sorunu yamaha da mevcut değil..yani bugün alacağın temiz bir ikinci el ybr (sıfır kmsini söylemiyorum bile) ticari amaçla kullanmayacak bir insan için ciddi anlamda ömrünün sonuna kadar kullanabileceği bir motorsiklettir..yeter ki yağını değiştirmeyi unutmasın : ) umarım açıklayıcı olabilmişimdir..
-
18 Şubat 2012, 05:09
dürümdöner adlı üyeden alıntı
hoşgeldin arkadaşım.. servisler diğer firmalara göre gayet yaygın..yedek parça gerek orijinal gerek yan sanayi gerek de yan sanayinin de yan sanayisi olmak üzere çok çeşitli ve kolay temin edilebilir nitelikte..fiyat olarak ise orijinali de dahil olmak üzere bir apache ya da bir hondaya istinaden daha uygun..ayrıca tvsdeki titreşim, hondadaki motorun aşırı narin olma sorunu yamaha da mevcut değil..yani bugün alacağın temiz bir ikinci el ybr (sıfır kmsini söylemiyorum bile) ticari amaçla kullanmayacak bir insan için ciddi anlamda ömrünün sonuna kadar kullanabileceği bir motorsiklettir..yeter ki yağını değiştirmeyi unutmasın : ) umarım açıklayıcı olabilmişimdir..
Aciklama icin tesekkur ederimeger yamaha bayisi benim 396 kmdeki apacheyle takasa girerse ybrye gecerim bir sorum daha olacak cogu motosikletlerde orjinal lastikler malum ybrdede ayni sorun var mi yagista falan nasil kontrayla motoru asiri yatiriyorum orjinal lastiklerle sorun yasar miyim son olarakta ybrde bildigim kadariyla koruma demiri yok serviste kaca takiyorlar
-
18 Şubat 2012, 06:03
orijinal lastikleri motoru zorlamazsan çok sorun çıkarmıyor bunu söyleyeyım..tamamen ıslak zeminde ben sorun yaşamıyorum hatta kızaklama yapmadan durabiliyorum ancak neticede çok kaliteli lastik değil..senin apacheyi elden satman daha mantıklıca olur, ucuza alırlar malum onlar da kar edecekler satarken..ön koruma demiri de 50 lira civarında ama sıkı pazarlık yaparak onu hediye olarak alabilirsin..apacheyi neden değiştirmek istiyorsun o cbfden daha sağlam,ybrden daha atak bir motor keyfi kullanıcı için..
-
18 Şubat 2012, 06:18
M.balibey adlı üyeden alıntı
Aciklama icin tesekkur ederim
eger
yamaha bayisi benim 396 kmdeki apacheyle takasa girerse ybrye gecerim bir sorum daha olacak cogu motosikletlerde orjinal lastikler malum ybrdede ayni sorun var mi yagista falan nasil kontrayla motoru asiri yatiriyorum orjinal lastiklerle sorun yasar miyim son olarakta ybrde bildigim kadariyla koruma demiri yok serviste kaca takiyorlar
bu 396 km deki apache 2011 model yeni apache ise o tvs nin seriliğini ybr de bulamıycaksınız tvs hafif titriyor evet ama cok güzel bi allettir bence ayrıca dijital göstergesi olsun tipi olsun gazlı amortisörleri olsun teknolojik olarakta benim gözümde ybr den önde motor aksamıda cok dayanıklı :D:D ybr forumunda sölediklerime bak :D:D taşlancam uzıyım yavaştan :D
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
-
18 Şubat 2012, 06:20
orijinal lastikleri motoru zorlamazsan çok sorun çıkarmıyor bunu söyleyeyım..tamamen ıslak zeminde ben sorun yaşamıyorum hatta kızaklama yapmadan durabiliyorum ancak neticede çok kaliteli lastik değil..senin apacheyi elden satman daha mantıklıca olur, ucuza alırlar malum onlar da kar edecekler satarken..ön koruma demiri de 50 lira civarında ama sıkı pazarlık yaparak onu hediye olarak alabilirsin..apacheyi neden değiştirmek istiyorsun o cbfden daha sağlam,ybrden daha atak bir motor keyfi kullanıcı için..
Surus keyfi cok guzel olan bir motor ve cbfdende kaliteli oldugunu soyleyebilirim ama servisleri cok kotu gerci hic gitmedim daha yeni motor rodajda ama herkes ayni seyi soyluyor bisikletciden bozma motorsiklet servisi diye hal boyle olunca sikinti basliyor yada ben baslatiyorum aslinda herseyi orjinal olarak bulunan yan sanayisi olmadigi icin bir motoru satmak istemem ama servisler benim kafami cok kurcaladi gerci bandirmadakini daha gormedim bakalim gidince gorucem eger iyiyse satmicam yok digerleri gibiyse satarim su havalarin duzelmesini ve isinmasini bekliyorum balikesirmerkezden bandirmaya gitmek icin
-
18 Şubat 2012, 06:24
M.balibey adlı üyeden alıntı
Surus keyfi cok guzel olan bir motor ve cbfdende kaliteli oldugunu soyleyebilirim ama servisleri cok kotu gerci hic gitmedim daha
yeni motor rodajda ama herkes ayni seyi soyluyor bisikletciden bozma motorsiklet servisi diye hal boyle olunca sikinti basliyor yada ben baslatiyorum aslinda herseyi orjinal olarak bulunan yan sanayisi olmadigi icin bir motoru satmak istemem ama servisler benim kafami cok kurcaladi gerci bandirmadakini daha gormedim bakalim gidince gorucem eger iyiyse satmicam yok digerleri gibiyse satarim su havalarin duzelmesini ve isinmasini bekliyorum balikesirmerkezden bandirmaya gitmek icin
sorun servisse en kral servisler hondada yalan yok şimdi :D
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
-
18 Şubat 2012, 06:34
alper150zc adlı üyeden alıntı
sorun servisse en kral servisler hondada yalan yok şimdi :D
hahahaha evet bak bu çok doğru..adamlar bütün motorlarına yağ yaktığı için piston silindir atmaktan, egzantrik değiştirmekten acayip tecrübe kazandılar : ) bizimkıler iste anca yağ değiştirip motorun sağını solunu silip yağlayip geri veriyolar niye çünkü sorunsuz motor hehe yamaha ya hiç : )
-
18 Şubat 2012, 06:39
hahahaha evet bak bu çok doğru..adamlar bütün motorlarına yağ yaktığı için piston silindir atmaktan, egzantrik değiştirmekten acayip tecrübe kazandılar : ) bizimkıler iste anca yağ değiştirip motorun sağını solunu silip yağlayip geri veriyolar niye çünkü sorunsuz motor hehe
yamaha ya hiç : )
benim demek istediğim en gelişmiş servislerdi ama senin fikrinede katılmıyorum demekten başkada bişey demiycem siz istanbuldaki örnek veriyorum honda anes servisine gidin yamahamı tvs mi kanuni mi mondial mi onlar servismi dersiniz türkiyede en kral servisler gerçekten hondada var kalite ver gelişmişlik olarak vede disbiritörsüz geliyor honda kendi türkiyede sölemek istediğim marka fanatikliği yapmaya gerek yok bu konuda honda tüm markalardan önde türkiyede
-
18 Şubat 2012, 06:50
Selam beyler ben bu motoru kredi kartı ile alıcam sitede 4090 yazıyo 24 aya acaba yüzde kaç vade koyarlar yada vade koyarlar mı ? Bilen arkadaşlar yazarsa sevinirim .
-
18 Şubat 2012, 06:51
tcs adlı üyeden alıntı
Selam beyler ben bu motoru kredi kartı ile alıcam sitede 4090 yazıyo 24 aya acaba yüzde kaç vade koyarlar yada vade koyarlar mı ? Bilen arkadaşlar yazarsa sevinirim .
vade koyucakları kesin 5.000tl yakın olur tahminim
-
18 Şubat 2012, 07:00
alper150zc adlı üyeden alıntı
benim demek istediğim en gelişmiş servislerdi ama senin fikrinede bişey katılmıyorum demekten başkada bişey demiycem siz istanbuldaki örnek veriyorum honda anes servisine gidin yahama tvs kanuni mondial servismi dersiniz türkiyede en kral serisler gerçekten hondada var kalite ver gelişmişlik olarak vede disbiritörsüz geliyor honda kendi türkiyede
hımm gelişmiş olunca ne yapıyorlar 4 silindir motoru gözü kapalı mı topluyorlar ya da robotlara mı toplatıyorlar..? ya da senden daha ucuz servis ücreti mi alıyorlar..? hem honda iyi kı distributorsuz getiriyor motorlarını yoksa bi cbf yi 5bin liradan aşağı satmazlardi Allah muhafaza: ) eğri oturup doğru konuşmak lazım insanlar yamahayi sorunsuz olduğu için alıyorlar servisini ya da yedek parçasını düşünüp konuşmaya da hiç gerek yok zaten parça da ucuz motor da sorunsuz..unutmadan hangi honda servisi en basit motoru cbfye hava ayarını elektronik cihaz ile yapıyor? ama ankara yamaha baydar kıçı kırık ybr ye bile ateşleme sayacı ile 12 saniyede nokta hatasız hava ayarı yaptı benim gözümün önünde..
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:54 ----------
tcs adlı üyeden alıntı
bayinin anlaşmalı olduğu kartlar varsa vade farkı almaz anlaşması yoksa o da bayi ile konusacağın ayrıntı..sahibinden com a bakarsan çoğu satıcı vadeli fiyatlarını da yazıyor 4390 olması lazımdi yine de bi check et
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:57 ----------
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...74748738/detay linki burada fiyat 4390..
-
18 Şubat 2012, 07:00
hımm gelişmiş olunca ne yapıyorlar 4 silindir motoru gözü kapalı mı topluyorlar ya da robotlara mı toplatıyorlar..? ya da senden daha ucuz servis ücreti mi alıyorlar..? hem honda iyi kı distributorsuz getiriyor motorlarını yoksa bi cbf yi 5bin liradan aşağı satmazlardi Allah muhafaza: ) eğri oturup doğru konuşmak lazım insanlar yamahayi sorunsuz olduğu için alıyorlar servisini ya da yedek parçasını düşünüp konuşmaya da hiç gerek yok zaten parça da ucuz motor da sorunsuz..unutmadan hangi honda servisi en basit motoru cbfye hava ayarını elektronik cihaz ile yapıyor? ama ankara yamaha baydar kıçı kırık ybr ye bile ateşleme sayacı ile 12 saniyede nokta hatasız hava ayarı yaptı benim gözümün önünde..
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:54 ----------
bayinin anlaşmalı olduğu kartlar varsa vade farkı almaz anlaşması yoksa o da bayi ile konusacağın ayrıntı..sahibinden com a bakarsan çoğu satıcı vadeli fiyatlarını da yazıyor 4390 olması lazımdi yine de bi check et
size laf anlatmaya gerek yok anlatsamda anlamak istemiyorusunz kendi iç dünyanızda haklısınız iyi geceler
-
18 Şubat 2012, 07:09
size gayet mantıklı ve ince bir şekilde açıkladim.. amacım sizin bazı bilmediğiniz ya da farketmediğiniz gerçekleri görmenizi sağlamakti.. umarım faydalı olabilmişımdir..bu arada anes i de bilirim hatta anes istoc coşkun bey arkadaşımdir pek severim kendisini, honda servislerini de çok iyi biliyorum dilersen havalar güzellesince gidip bi çaylarini da içebiliriz..
-
18 Şubat 2012, 07:18
saol dürüm@ doğru diyosun bayiye sormak lazım anlaşmalı kartları
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 304 kullanıcı var. (0 üye ve 304 misafir)
Bu Konudaki Etiketler