Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
17 Şubat 2012, 16:19
fat280 adlı üyeden alıntı
sedat abi fatih abinin motorunda turbo intercool ne arasan var o yüzden 155 yapıyor
fatih bu yıl yıllık izinde antalyaya akarsam sende kullanırsın nitro lu motorumu
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Reklamlar
-
17 Şubat 2012, 16:29
F54 adlı üyeden alıntı
fatih bu yıl yıllık izinde antalyaya akarsam sende kullanırsın nitro lu motorumu
tamam abi zevkle
SALCANO WOLF125 SİYAH BENİM MAKİNE
-
17 Şubat 2012, 16:30
bende piyanistim irfanım nerede diyorum meğer yaban ellerde sürtüyormuş link vermeseniz bilemeyeceğim
-Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))
-
17 Şubat 2012, 17:40
slm abiler ybr için ön arka tk lastik değiştirecem su üç lastik arasında kullandıklarınız varsa düşüncelerinizi bekliyorum.
1.michelin pilot sporty 190-200 tl
2.pırelli dura traction 150-160 tl
3.pirelli mt65 140-150 tl
michelin in yumuşak ve konforlu oldugunu duymustum pırellı mt65 e gore fakat pırellı dura traction yeni çıkmış (daha doğrusu tüekiyede satışa yeni konulmuştur) brezilyada üretiliyomuş
bildiğim kadarıyla desende hoş fakat hamurunun yumuşaklığı,freni ,viraj kabiiliyeti kullanan varsa ondan öğrenmek gerekir ...
epinize şimdiden teşekkürler
-
17 Şubat 2012, 17:56
cbf125 adlı üyeden alıntı
slm abiler ybr için ön arka tk lastik değiştirecem su üç lastik arasında kullandıklarınız varsa düşüncelerinizi bekliyorum.
michelin in yumuşak ve konforlu oldugunu duymustum pırellı mt65 e gore fakat pırellı dura traction yeni çıkmış (daha doğrusu tüekiyede satışa yeni konulmuştur) brezilyada üretiliyomuş
bildiğim kadarıyla desende hoş fakat hamurunun yumuşaklığı,freni ,viraj kabiiliyeti kullanan varsa ondan öğrenmek gerekir ...
fatih arkadaş 2. noyu aldı dün taktırdı bizde yorumlarını bekliyoruz michelin hepimizin almayı düşündüğü lastik ama maddiyat şimdilik engel oluyor beklemedeyiz
-Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))
-
17 Şubat 2012, 18:10
michelenden başkası yalan.. lastik konusunda heleki bizim commuter tarzı motorlara verilmiş bir velinimet michelen.. uzaklarda aramaya gerek yok
-
17 Şubat 2012, 18:27
cbf125 adlı üyeden alıntı
ben taktırdım ilk izlenim iyi ancak daha doğru dürüst sürmedim motoru hafta sonu uzun yola çıkacam inş. o zaman iyi test etmiş olacam pirelliyi bakalım sonuç nasıl olacak
K o r @ y adlı üyeden alıntı
michelenden başkası yalan.. lastik konusunda heleki bizim commuter tarzı motorlara verilmiş bir velinimet michelen.. uzaklarda aramaya gerek yok
koray abi michelin iyi ancak düzde sürenler için bence iyi dağ bayır çamurda gezenler için bence iyi olmaz sebebi düz lastik
-
17 Şubat 2012, 18:33
fat280 adlı üyeden alıntı
ben taktırdım ilk izlenim iyi ancak daha doğru dürüst sürmedim motoru hafta sonu uzun yola çıkacam inş. o zaman iyi test etmiş olacam pirelliyi bakalım sonuç nasıl olacak
koray abi michelin iyi ancak düzde sürenler için bence iyi dağ bayır çamurda gezenler için bence iyi olmaz sebebi düz lastik
tabiki asfalt olarak üretilmiş bir lastik..sonuçta adam o lastiği yaparken commuter tarzı motorun dağları tırmandığını düşünmemiştir.. bizim çinli fatih dağları keçi gibim tırmanıyo ya ondan pirelli alıyo
-
17 Şubat 2012, 18:50
tabiki asfalt olarak üretilmiş bir lastik..sonuçta adam o lastiği yaparken commuter tarzı motorun dağları tırmandığını düşünmemiştir.. bizim çinli fatih dağları keçi gibim tırmanıyo ya ondan pirelli alıyo
aynen abi bende fatih abi gibiyim dağları seviyorum adımızdan belli adaşız çekiyor
-
17 Şubat 2012, 18:51
selam arkadaşlar benim ybr nin zinciri bi tuhaf neden derseniz yolda gideken gaz verdiğim zaman ses yok ama gaz kestiğim zaman ve boşa aladığım zaman aralıklı şık! şık! ses geliyo zincirw baktım bayaa gevşek eğer bundansa gerdirebilirim ayarıca zincire baktığımda gördümki bazı ellemleri s gibi olmuş yani tam düz bişekilde değil ne dersiniz sizce neden gelir bu ses tavsiyelerinizi bekliyoruum..
-
17 Şubat 2012, 18:53
zincir bakımızı doğru bir şekilde yapın.. ve zincirinizi gerdirin.. sorun kalmayacaktır
-
17 Şubat 2012, 18:53
-
17 Şubat 2012, 18:59
jackal_64 adlı üyeden alıntı
selam arkadaşlar benim ybr nin zinciri bi tuhaf neden derseniz yolda gideken gaz verdiğim zaman ses yok ama gaz kestiğim zaman ve boşa aladığım zaman aralıklı şık! şık! ses geliyo zincirw baktım bayaa gevşek eğer bundansa gerdirebilirim ayarıca zincire baktığımda gördümki bazı ellemleri s gibi olmuş yani tam düz bişekilde değil ne dersiniz sizce neden gelir bu ses tavsiyelerinizi bekliyoruum..
zincirin işi bitmişe benziyor s şeklini almaya başladıysa kaç km motorun kaç model ve üzerindeki zincir orjinal zinciri mi
---------- Post added at 18:59 ---------- Previous post was at 18:54 ----------
kursattekin adlı üyeden alıntı
abi honda kasik tipinde çıkarmış gibi olmuş ve devir saati, vites göstergesi yok hep çalmış far desen armut ben yakıştıramadım
-
17 Şubat 2012, 18:59
walla rakip falan olamaz o motorla anca sym ye kafa tutar...
ben motorumdan memnunum uzun yıllarda ekmeğini yemeden satmam..
bugün sis farınıda aldım .. oldu benim motor yavru touring
-
17 Şubat 2012, 19:03
walla rakip falan olamaz o motorla anca sym ye kafa tutar...
ben motorumdan memnunum uzun yıllarda ekmeğini yemeden satmam..
bugün
sis farınıda aldım .. oldu benim motor yavru touring
Abi lastik diypo millet hergün ne lastiği takılacak bu ybr ye motoru almadan lastikleri alakoyem bari
-
17 Şubat 2012, 19:08
yesewi adlı üyeden alıntı
Abi lastik diypo millet hergün ne lastiği takılacak bu ybr ye
motoru almadan lastikleri alakoyem bari
alıp tacağın lastik michelen sporty ...başka yok.. ön-arka 200 TL ... yumuşak hamurlu bi lastik.. tek kelime ile al pişman olmazsın
-
17 Şubat 2012, 19:14
alıp tacağın lastik michelen sporty ...başka yok.. ön-arka 200 TL ... yumuşak hamurlu bi lastik.. tek kelime ile al pişman olmazsın
abi altay motor mu ne onda %20 indirimde peşin alırsan yani çifti 160 tl kredi kartına da %15 indirimli 5 taksir kredi ile veremediler ben alantyada olduğumdan elden iş yerinden almak gerekiyormuş kredi için internet üzerinden yokmuş olsa bende aldıydım michelin alacaklara duyrulur mt de var reklamı istanbulda dükkan
-
17 Şubat 2012, 20:35
rakip olamaz o motor YBR mize herşeyiyle ofsayt al işte kafadan elendi devir saati yok ayak marşı yok bunlar en önemli özellikler bitek benzin kapağı güzel bakmış arkaya tek amortisör yemedi hemen çift amortisöre geçmiş sanki çok elzemmiş gibi killer swich koymuş unutup çok çalıştırmak için uğraşanlar gördüm
zinciriyle sorunu olan arkadaş zincirini zamanında germediğin için bollaşmış ve virajlarda aşırı sallanmayla dişlilere takılıp yamulma yapmış kıtır kıtır sesinidemi duymadın zincirin o zincirle dolaşman sağlıklı değil bence zinciri değiştir ve aralarla kontrol et bolluğunu 1,5 cm boşluk olacak yukarı aşağı salladığında ne fazla gergin ne fazla bol anlamadığım insan biraz merak eder kullandığı araç hakkında bilgi sahibi olur tamam herkez profesör olacak değil ama bizim millet motor alıyor biniyor üstüne sonra saldım çayıra mevlam kayıra tamire öyle motorlar geliyorki adama soruyorum ya hiçmi merak etmedin yook diyo ban bindiğimde gitsin gerisi önemli değil diyo sonrada parçalar neden bukadar pahallı diyo...
-
17 Şubat 2012, 20:54
Koray bu honda niye böyle dandik motorları kakalalıyor bizim milletimize hiç utanmıyorlar mı kankam yav
-
17 Şubat 2012, 22:25
beyler flaş flaş artık ben bu foruma takılmam reno forumlarına gideyim
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 196 kullanıcı var. (0 üye ve 196 misafir)
Bu Konudaki Etiketler