Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    K o r @ y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ATOM KARINCA
    Alıntı fat280 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi sizin orasının da hava durumu belli ancak 7 bin km az gerçekten :D
    aynen fatihim..
    şimdi yeni iş yerim bana 15 km ..
    yani günde 30 km .. kışın servisle gitmeyi yazın ve havanın güzel olduğu günler motorla gitmeyi planlıyorum

---------- Post added at 10:47 ---------- Previous post was at 10:44 ----------

Alıntı F54 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    günaydın beyler
    sakaryada hava kar yağışlı
    len navigatörle kaybolan koray hani irfan abiye gidecektik cuma günü
    kanka hava berbat..
    pazartesi günü hava 10 derece müsaitsen gidelim.. ben gidiyorum.. biraz yol yapayım en son istanbula gittim, o günden beri motor yatışlarda
    artık gezilere sadat kardeşte gelir.. askerden döndü..
    sen tanıyormusun sedat ı..
    ben taaaa foruma ilk kayıt olduğumda tanıyordum.. o zamanlar k...çı kırık sizin motordan yoktu altımızda ,aslanım

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    fat280 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    en kısa zamanda olacak inş.
    günaydın beyler
    sakaryada hava kar yağışlı
    len navigatörle kaybolan koray hani irfan abiye gidecektik cuma günü
    sana da günaydın abi bakıyorum fatih abi koray abiyi çok seviyorsun çatmadan duramıyorsun çünkü

Alıntı K o r @ y adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aynen fatihim..
    yani günde 30 km .. kışın servisle gitmeyi yazın ve havanın güzel olduğu günler motorla gitmeyi planlıyorum
    işe git gel yaparsan abi km baya artar otomatikmen bizim burada ş.içinde pek km yapılmıyor anca uzun yolda benim motorun km si hep uzun yolda olmuştur 23 binde 19-20 si ş.dışında
    SALCANO WOLF125 SİYAH BENİM MAKİNE

Motosikleti
    ATOM KARINCA
    sana da günaydın abi bakıyorum fatih abi koray abiyi çok seviyorsun çatmadan duramıyorsun çünkü

işe git gel yaparsan abi km baya artar otomatikmen bizim burada ş.içinde pek km yapılmıyor anca uzun yolda benim motorun km si hep uzun yolda olmuştur 23 binde 19-20 si ş.dışında
    o bensiz forumun tadını çıkaramaz.. çinli ybr ci..
    Bakalım hayırlısı ile şu iş başını yaparsak bende şu motorun tam olarak tadını çıkaracağım

Motosikleti
    o bensiz forumun tadını çıkaramaz.. çinli ybr ci..
    Bakalım hayırlısı ile şu iş başını yaparsak bende şu motorun tam olarak tadını çıkaracağım
    iyi iyi anlaşmanız çok iyi fatih abi ile

aynen abi motorun tadını alırsın bu sayede o kadar uğraştın eklemeler yaptın sürmezsen ayıp olur :D

Motosikleti
    ATOM KARINCA
    Fatih (çinli olan)...
    buradan kendine bi gün seç gezmemiz için ..

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    aynen fatihim..

---------- Post added at 10:47 ---------- Previous post was at 10:44 ----------

kanka hava berbat..
    pazartesi günü hava 10 derece müsaitsen gidelim.. ben gidiyorum.. biraz yol yapayım en son istanbula gittim, o günden beri motor yatışlarda
    artık gezilere sadat kardeşte gelir.. askerden döndü..
    sen tanıyormusun sedat ı..
    ben taaaa foruma ilk kayıt olduğumda tanıyordum.. o zamanlar k...çı kırık sizin motordan yoktu altımızda ,aslanım
    ben sedat ı tanımıyorum askerden geldiyse hayırlısı olsun ama askerdeki yatış günleri çok arar
    bu motorun kıçı kırık olabilir ama bak sende bu motordan almışsın

ne yapalım fatihi m işte tatlı su motorcusu adamlarla makara yapıyoruz bana cuma gidelim diyor hadi diyorum abi kar yağıyor pazartesi gidelim diyor
    beyler bu gün büyk ihtimalle araba alıyorum malum çocuk oldu motorla her yere gidemiyoruz kısmetse 92 model reno flash galerici arkadaş ayarladı piyasanın baya altı bi fiyata
    takasta gelmiş ona alırsam foto atarım
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

Motosikleti
    ATOM KARINCA
    ben sedat ı tanımıyorum askerden geldiyse hayırlısı olsun ama askerdeki yatış günleri çok arar

ne yapalım fatihi m işte tatlı su motorcusu adamlarla makara yapıyoruz bana cuma gidelim diyor hadi diyorum abi kar yağıyor pazartesi gidelim diyor
    beyler bu gün büyk ihtimalle araba alıyorum malum çocuk oldu motorla her yere gidemiyoruz kısmetse 92 model reno flash galerici arkadaş ayarladı piyasanın baya altı bi fiyata
    o zaman hayırlı uğurlu olsun kanka..adına çok sevindim..
    artıkın gezdirirsin beni

Motosikleti

koray abi tatlı su motorcusu abi işte ondan gidememiştir

hayırlı olsun abi yeni aracın çocuk oldu mu iş değişiyor mecburen 4 teker şart

ghostcorc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA YBR 125 esd '11
    S.A. YBR camiası günaydııııınnnnn topic ,topic yine tavan yapmış siteye giriyorum bakıyorum YBR sayfası en üstte allah diyorum millet kaynatıyo uçurmuşlar yine topiği hayırlı cumalar ...
    -Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))

Motosikleti
    ATOM KARINCA
    Alıntı ghostcorc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    S.A. YBR camiası günaydııııınnnnn topic ,topic yine tavan yapmış siteye giriyorum bakıyorum YBR sayfası en üstte allah diyorum millet kaynatıyo uçurmuşlar yine topiği hayırlı cumalar ...
    a.s abi hoşgeldin...
    biz hep tavan yaparız abi.. xenonu denedin mi.. gece nasıl

ghostcorc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA YBR 125 esd '11

hayırlısı olsun allah kaza bela vermesin hele bide çocuk var diyosun allah nazardan korusun ...

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:08 ----------

hoş bulduk hoş bulduk ya korayım hani bi atasözü var bahsız bedevinin çölde kutup hesabı ben xenon taktımya bırak denemeyi motora binemiyorum ki çok acil işim olursa oda hava yağmıyorsa gündüz bi beykoza inip geliyorum yakıyorum bütün ışıkları ama milletin reaksiyonundan anladığım kadarıyla gündüz bu kadar baktıklarına göre gece düşünemiyorum bizim motorcu erkanın dükkanın kapısına yanaştım içersi loş far içeriyi bembeyaz yaptı eski far bu kadar aydınlatmıyordu içeriyi oradan bi kıstas alabildim ...

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:13 ----------

benbi öbür bilgisayara geçeyim geliyorum hemen burada XP çalışıyo
    -Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))

Motosikleti
    crf 1000L + dio
    herkeze iyi dilekleri için tşk ederim aslında 9 yıl araba kullandım fakat gel gelelim motordan vazgeçemedim evlenmesem annem geme izin vermezdi yaptığım çok büyük kazadan dolayı ama evden ayrılanca o görmeden aldım aldıktan sonra da geri verilmeyeceği için kabullendi kadıncağız
    evet bebek olduğu için araba şart zaten fazla pahalı bişey değil hanım kullansın işte beni aramasın beni iş çıkışı almaya gel diye binsin arabasına gitsin zaten ruhsatı da onun üzerine yapacam birde onun vergisi muayenesiyle de ben uğraşmayayım
    daha motorun vergisini ödemedim allah bana ben devlete artık...

Motosikleti
    Alıntı ghostcorc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    a.s. şenol abi hoş geldin evet ybr yi tavan yaptıracaz hep birincilikler onun olmasıgerek sanada hayırlı cumalar abi

sedat_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2000 ford
    sizin hiziniza yetişmek ne mümkün iki kelime yazdik baktim arkalara gitmiş sifir almam haci huyum degildir..füme rengi denk gelirse alirim o rengi seviyorum aslinda esas rengim siyahta yok napacan..
    F54 motordaşim merak etme cok iyi değerlendirdim ordaki günleri su gibi geçti safak bile saymadim desem basim arimaz çok güzel yerdi bi kere kibrista yapanlar bilir..Su yok falan derler yalan onlar eskidenmiş..Tümen komutani geldi kurban bayraminda..elimi sıkti dedi bayramin mübarek olsun..öyle ilgilendiler yani bi eksiğiniz varmi dedi yok dedik yoktu gerçekten söyleyecek bişey bulamadim Dilim tutulmuştu
    https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    uçuyor..
    selamun aleykum millet hayırlı cumalar..koray hadi kalkta bi gazlayalim sen de motorun da çok yattı bi tozunu pasını alayım senin : )

Motosikleti
    2000 ford
    Motor olsa kar kiş demezdim haci bi yerlere köfte yemeğe giderdim nede özledim yaw

Motosikleti
    crf 1000L + dio
    sedat bende 28. tümen karargah ta askarlik yaptım evet kıbrıs ta sıkıntı olmayan yerler var ama sıkıntı çeken yerler de mevcut bende tümen komtanı ile bayramlaşmıştım çünkü asker de posta
    'ydım o yüzden herşey bana kalırdı bayram seyram işleri yani...

Motosikleti
    Alıntı dürümdöner adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selamun aleykum millet hayırlı cumalar..koray hadi kalkta bi gazlayalim sen de motorun da çok yattı bi tozunu pasını alayım senin : )
    a.s. durmuş abi sana da hayırlı cumalar koray abiyi yatırma zaten evde yattığı yeter

Motosikleti
    2000 ford
    bende 28.alay.2.taburdaydim..bizim oraya çok gelrdi..sağolsun..

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    uçuyor..
    a.s. durmuş abi sana da hayırlı cumalar koray abiyi yatırma zaten evde yattığı yeter
    karpuz gibi yatıyor fatihim..alacam ben onun miskinliğini : )

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 75 kullanıcı var. (0 üye ve 75 misafir)

Bu Konudaki Etiketler