Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
17 Şubat 2012, 12:47
fat280 adlı üyeden alıntı
abi sizin orasının da hava durumu belli ancak 7 bin km az gerçekten :D
aynen fatihim..
şimdi yeni iş yerim bana 15 km ..
yani günde 30 km .. kışın servisle gitmeyi yazın ve havanın güzel olduğu günler motorla gitmeyi planlıyorum
---------- Post added at 10:47 ---------- Previous post was at 10:44 ----------
F54 adlı üyeden alıntı
günaydın beyler
sakaryada hava kar yağışlı
len navigatörle kaybolan koray hani irfan abiye gidecektik cuma günü
kanka hava berbat..
pazartesi günü hava 10 derece müsaitsen gidelim.. ben gidiyorum.. biraz yol yapayım en son istanbula gittim, o günden beri motor yatışlarda
artık gezilere sadat kardeşte gelir.. askerden döndü..
sen tanıyormusun sedat ı..
ben taaaa foruma ilk kayıt olduğumda tanıyordum.. o zamanlar k...çı kırık sizin motordan yoktu altımızda ,aslanım
Reklamlar
-
17 Şubat 2012, 12:49
F54 adlı üyeden alıntı
günaydın beyler
sakaryada hava kar yağışlı
len navigatörle kaybolan koray hani irfan abiye gidecektik cuma günü
sana da günaydın abi bakıyorum fatih abi koray abiyi çok seviyorsun çatmadan duramıyorsun çünkü
K o r @ y adlı üyeden alıntı
aynen fatihim..
yani günde 30 km .. kışın servisle gitmeyi yazın ve havanın güzel olduğu günler motorla gitmeyi planlıyorum
işe git gel yaparsan abi km baya artar otomatikmen bizim burada ş.içinde pek km yapılmıyor anca uzun yolda benim motorun km si hep uzun yolda olmuştur 23 binde 19-20 si ş.dışında
SALCANO WOLF125 SİYAH BENİM MAKİNE
-
17 Şubat 2012, 12:51
sana da günaydın abi bakıyorum fatih abi koray abiyi çok seviyorsun çatmadan duramıyorsun çünkü
işe git gel yaparsan abi km baya artar otomatikmen bizim burada ş.içinde pek km yapılmıyor anca uzun yolda benim motorun km si hep uzun yolda olmuştur 23 binde 19-20 si ş.dışında
o bensiz forumun tadını çıkaramaz.. çinli ybr ci..
Bakalım hayırlısı ile şu iş başını yaparsak bende şu motorun tam olarak tadını çıkaracağım
-
17 Şubat 2012, 12:58
o bensiz forumun tadını çıkaramaz.. çinli ybr ci..
Bakalım hayırlısı ile şu iş başını yaparsak bende şu motorun tam olarak tadını çıkaracağım
iyi iyi anlaşmanız çok iyi fatih abi ile
aynen abi motorun tadını alırsın bu sayede o kadar uğraştın eklemeler yaptın sürmezsen ayıp olur :D
-
17 Şubat 2012, 13:02
Fatih (çinli olan)...
buradan kendine bi gün seç gezmemiz için ..
-
17 Şubat 2012, 13:03
aynen fatihim..
---------- Post added at 10:47 ---------- Previous post was at 10:44 ----------
kanka hava berbat..
pazartesi günü hava 10 derece müsaitsen gidelim.. ben gidiyorum.. biraz yol yapayım en son istanbula gittim, o günden beri motor yatışlarda
artık gezilere sadat kardeşte gelir.. askerden döndü..
sen tanıyormusun sedat ı..
ben taaaa foruma ilk kayıt olduğumda tanıyordum.. o zamanlar k...çı kırık sizin motordan yoktu altımızda ,aslanım
ben sedat ı tanımıyorum askerden geldiyse hayırlısı olsun ama askerdeki yatış günleri çok arar
bu motorun kıçı kırık olabilir ama bak sende bu motordan almışsın
ne yapalım fatihi m işte tatlı su motorcusu adamlarla makara yapıyoruz bana cuma gidelim diyor hadi diyorum abi kar yağıyor pazartesi gidelim diyor
beyler bu gün büyk ihtimalle araba alıyorum malum çocuk oldu motorla her yere gidemiyoruz kısmetse 92 model reno flash galerici arkadaş ayarladı piyasanın baya altı bi fiyata
takasta gelmiş ona alırsam foto atarım
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
17 Şubat 2012, 13:05
F54 adlı üyeden alıntı
ben sedat ı tanımıyorum askerden geldiyse hayırlısı olsun ama askerdeki yatış günleri çok arar
ne yapalım fatihi m işte tatlı su motorcusu adamlarla makara yapıyoruz bana cuma gidelim diyor hadi diyorum abi kar yağıyor pazartesi gidelim diyor
beyler bu gün büyk ihtimalle araba alıyorum malum çocuk oldu motorla her yere gidemiyoruz kısmetse 92 model reno flash galerici arkadaş ayarladı piyasanın baya altı bi fiyata
o zaman hayırlı uğurlu olsun kanka..adına çok sevindim..
artıkın gezdirirsin beni
-
17 Şubat 2012, 13:05
F54 adlı üyeden alıntı
koray abi tatlı su motorcusu abi işte ondan gidememiştir
hayırlı olsun abi yeni aracın çocuk oldu mu iş değişiyor mecburen 4 teker şart
-
17 Şubat 2012, 13:06
S.A. YBR camiası günaydııııınnnnn topic ,topic yine tavan yapmış siteye giriyorum bakıyorum YBR sayfası en üstte allah diyorum millet kaynatıyo uçurmuşlar yine topiği hayırlı cumalar ...
-Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))
-
17 Şubat 2012, 13:07
ghostcorc adlı üyeden alıntı
S.A. YBR camiası günaydııııınnnnn topic ,topic yine tavan yapmış siteye giriyorum bakıyorum YBR sayfası en üstte allah diyorum millet kaynatıyo uçurmuşlar yine topiği hayırlı cumalar ...
a.s abi hoşgeldin...
biz hep tavan yaparız abi.. xenonu denedin mi.. gece nasıl
-
17 Şubat 2012, 13:16
F54 adlı üyeden alıntı
hayırlısı olsun allah kaza bela vermesin hele bide çocuk var diyosun allah nazardan korusun ...
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:08 ----------
hoş bulduk hoş bulduk ya korayım hani bi atasözü var bahsız bedevinin çölde kutup hesabı ben xenon taktımya bırak denemeyi motora binemiyorum ki çok acil işim olursa oda hava yağmıyorsa gündüz bi beykoza inip geliyorum yakıyorum bütün ışıkları ama milletin reaksiyonundan anladığım kadarıyla gündüz bu kadar baktıklarına göre gece düşünemiyorum bizim motorcu erkanın dükkanın kapısına yanaştım içersi loş far içeriyi bembeyaz yaptı eski far bu kadar aydınlatmıyordu içeriyi oradan bi kıstas alabildim ...
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:13 ----------
benbi öbür bilgisayara geçeyim geliyorum hemen burada XP çalışıyo
-Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))
-
17 Şubat 2012, 13:16
herkeze iyi dilekleri için tşk ederim aslında 9 yıl araba kullandım fakat gel gelelim motordan vazgeçemedim evlenmesem annem geme izin vermezdi yaptığım çok büyük kazadan dolayı ama evden ayrılanca o görmeden aldım aldıktan sonra da geri verilmeyeceği için kabullendi kadıncağız
evet bebek olduğu için araba şart zaten fazla pahalı bişey değil hanım kullansın işte beni aramasın beni iş çıkışı almaya gel diye binsin arabasına gitsin zaten ruhsatı da onun üzerine yapacam birde onun vergisi muayenesiyle de ben uğraşmayayım
daha motorun vergisini ödemedim allah bana ben devlete artık...
-
17 Şubat 2012, 13:20
ghostcorc adlı üyeden alıntı
a.s. şenol abi hoş geldin evet ybr yi tavan yaptıracaz hep birincilikler onun olmasıgerek sanada hayırlı cumalar abi
-
17 Şubat 2012, 13:33
-
17 Şubat 2012, 13:44
selamun aleykum millet hayırlı cumalar..koray hadi kalkta bi gazlayalim sen de motorun da çok yattı bi tozunu pasını alayım senin : )
-
17 Şubat 2012, 13:47
Motor olsa kar kiş demezdim haci bi yerlere köfte yemeğe giderdim nede özledim yaw
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
17 Şubat 2012, 13:51
sedat bende 28. tümen karargah ta askarlik yaptım evet kıbrıs ta sıkıntı olmayan yerler var ama sıkıntı çeken yerler de mevcut bende tümen komtanı ile bayramlaşmıştım çünkü asker de posta
'ydım o yüzden herşey bana kalırdı bayram seyram işleri yani...
-
17 Şubat 2012, 13:54
dürümdöner adlı üyeden alıntı
selamun aleykum millet hayırlı cumalar..koray hadi kalkta bi gazlayalim sen de motorun da çok yattı bi tozunu pasını alayım senin : )
a.s. durmuş abi sana da hayırlı cumalar koray abiyi yatırma zaten evde yattığı yeter
-
17 Şubat 2012, 13:54
bende 28.alay.2.taburdaydim..bizim oraya çok gelrdi..sağolsun..
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
17 Şubat 2012, 13:57
a.s. durmuş abi sana da hayırlı cumalar koray abiyi yatırma zaten evde yattığı yeter
karpuz gibi yatıyor fatihim..alacam ben onun miskinliğini : )
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 75 kullanıcı var. (0 üye ve 75 misafir)
Bu Konudaki Etiketler