misal ben koraya dedim moruk xenonu almadan önce bana haber ver diye vermeden aldı, bak adamlar hiç acımadi koray kankama xenona kaç para verdi : )))
misal ben koraya dedim moruk xenonu almadan önce bana haber ver diye vermeden aldı, bak adamlar hiç acımadi koray kankama xenona kaç para verdi : )))
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
bizde adambaşı 50 tl ödedik xenon a çokmu yani ve aydınlatması bence yeterin çok üstünde mükemmel 8000k borumu!!!
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:50 ----------
korayım sağolsun gaza getirdi benide sayesinde xenon sahibi oldum yoksa daha kara kara düşünüyordum onumu alsam bunumu alsam diye
-Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))
günaydın arkadaşlar muhabbetiniz bol olsun
SALCANO WOLF125 SİYAH BENİM MAKİNE
,
durmuş tarla mı sürüyon bu motorla.. teker yerine sen çapa tak oralara
---------- Post added at 10:09 ---------- Previous post was at 10:07 ----------
50 lira verdim durmuşum.. walla şenol abi beni gaza getirdi
---------- Post added at 10:12 ---------- Previous post was at 10:09 ----------
fatihim mercek işi harbiden zor.. istanbulda bi firmadan mail aracılığı ile irtibata geçtim hepsi içinde angel xenon mercek 300 TL dedi.. bende sadece ampul aldım.. mercekleri araştırdım 20 TL ye de var.. far tasını açmak gerekiyor..ama yapamayabilirim.. şimdilik böyle olsun ilerde bi mercek eklerim belki
---------- Post added at 10:14 ---------- Previous post was at 10:12 ----------
kıh kıh kıh abi çaktırma bizi kıskanıyorlar bunlarla takılmayalım biz.. xenonu olmayan giremez.. hadi millet çekin arabanızı
senin yerinde olmak isterdim fatih..
ne işin var mersin de
gezmeye gidecem abi aile afyona kaplıcaya gidecek hafta sonu bende o manada fırsat bulup kaçamak yapacağım mersindeki motorcu arkadaları ziyerete gideceğim hemde motor sürmüş olacağım inş.
abi bu bölgede olmak isteyen çok zaten herkese böyle güzel bir yerde olmayı nasip etsin allah yazıda kışıda güzel motor sürmede hiç engel yok
SALCANO WOLF125 SİYAH BENİM MAKİNE
selamünaleyküm arkadaşlar.
subap ayarını istanbul'a geldiğimde sizden öğreneceğim bi serviste yaptırırım.
motor çalıştığı ilk bir dakika gaz verince stop ediyor. alıştıra alıştıra gaz verince gazı almıyor sonra birden alıyor. karbüratör temizliği istiyor sanırım.
dün 117 km gördüm yokuş aşağı. düzde 85-95 arası hızım değişti. çok rüzgar var çook.
yarın yan çantalarımın yapımına başlayacağım. bıçakla bidonları kesemedim, 5 liraya bi lehim makinası alıp onunla eritip keseceğim. menteşeler vidalar herşey hazır.
ek elektrik tesisatıma da görünmeyen bir yerden anahtar bağlayacağım. çoluk çocuk oynar diye her gün yan kapağı açıp sigortayı sökmek zor gelmeye başladı.
boş, uzun, sinyal lambalarıyla park lambasını led lambalarla değiştirecektim; Elazığ'da unutmuşum. haftasonu gittiğimde alacağım. pazar akşamı kafayı da söküp geri kalan işleri bitireceğim.
para denkleştirirsem bi yerde 2011 michelin lastik buldum. sipariş edeceğim de para yok .
maxi97, motorun kaç binde supap ayarı istiyor...
ayrıca bizim makinalarda çalıştırken gaz vermemek lazım.. gaz verirsen stop eder.. jikleyi yarım açıyorsun ve marşa dokunuyorsun..
jikleyi tam açarsanda çalışmaz.. o dondurucu havalar için geçerli.. supap vurduğundan eminmisin..
eyvallah durmuşum sağol günaydın YBR camiası ya neye canım sıkılıyor adamlara yol gösteriyoruz örnek teşkil ediyoruz bide resimli naıl uygulanacağını tarif ediyoruz olmadı şema çiziyoruz sanki çok mecburmuşçasına yinede yaranamıyoruz ya el insaf biraz emeğe saygı sen takmıcaksan takma ama takanada engel olma yada laf atma kalkmışınız mercekli xenon diyosunuz tamam da kimse ne kadar zor olduğunu ne kadar masraflı olduğunu düşünmüyor maksat hava atmak değil maksat yolu görebilmek net bişekilde ve yoldaki aksaklıkları fark edip önlem alabilmek millet gündüz gözü koca çukura düşüp inip motordan dövünüyo ya nasıl yaptım bu hatayı diye aynı şeyi kendi motorunuzun o cılız aydınlatmasıyla yaşamak istermisiniz ozaman ses çıkarmayacaksın yada bu nimetten yararlanacaksın ha beceremiyorsan kapım herkeze açık alın gelin takalım beraber...
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:02 ----------
kıh kıh kıh abi çaktırma bizi kıskanıyorlar bunlarla takılmayalım biz.. xenonu olmayan giremez.. hadi millet çekin arabanızı
vallaha ya haklısın kedi yiyemediği ciğere mundar dermiş misali
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:10 ----------
fatih kardeşim tekerin düz bassın yola çıkmadan 3kulhüvallahi 1 elham okumayı ihmal etme hatta ben sıkılınca yolda nasılsa boş zamanım var diye başlıyorum okumaya yol nasıl bitiyo anlamıyorum hayırlı yolculuklar aman dikkatli özellikle virajlarda
-Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))
Şu an bu konu içerisinde 103 kullanıcı var. (0 üye ve 103 misafir)