Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
16 Şubat 2012, 00:44
dürümdöner adlı üyeden alıntı
ben değişince sen mi avatar yapıcan yoksa moruk : )
yok kanka ben avatarımdan memnunum ...
gülmekten yazamıyorum
Reklamlar
-
16 Şubat 2012, 00:47
F54 adlı üyeden alıntı
murat sen bu paylaşımları mı görmedin galiba bak güzel kardeşim bırak mişlen işlerini gel sana adam gibi pirelli takılım fransızlara para kazandırma
bırak burada ahkam kesmeyide her akşam tv de izliyoruz lassa şöyle lassa böyle diye yurdum firması motorcuları kaale almıyoda lastik bile üretmiyo ürettide bizmi almadık yapsalarya michellin ayarında bir lastikte bizde alsak taksak elin fransızına muhtaç kalmasak
-Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))
-
16 Şubat 2012, 00:51
benim lastiği taktırdığım yamaha sevısden büyük motor alan çoğu insan onlarda bile daha alır almaz lastik değiştiriyorlar.ve bi çoğu brıdgeston çıkışlı olduğu halde.mıchelın taktırıyorlar
-
16 Şubat 2012, 00:54
ghostcorc adlı üyeden alıntı
bırak burada ahkam kesmeyide her akşam tv de izliyoruz lassa şöyle lassa böyle diye yurdum firması motorcuları kaale almıyoda lastik bile üretmiyo ürettide bizmi almadık yapsalarya michellin ayarında bir lastikte bizde alsak taksak elin fransızına muhtaç kalmasak
ooo hoşgeldin abi..gece motorunu sürdün mü.. far ayarını hangi konumda tutuyorsun
-
16 Şubat 2012, 01:02
K o r @ y adlı üyeden alıntı
ooo hoşgeldin abi..gece motorunu sürdün mü.. far ayarını hangi konumda tutuyorsun
yokya gece süremedim daha henüz yağmur yağıyor anca gündüz bu gün kamerayı çıkardım kayıt yaptım onunda kablosu yok evi altüst ettim yok yok yok şeytan aldı götürdü kafayı yedim burada
-Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))
-
16 Şubat 2012, 01:07
ybr cemaati, yeni ybr gelmiş hiç söz etmiyorsunuz bile nasıl olmus güzel mi çirkin mi nedir fikriniz. Bence çinli motorlar gibi olmus ağırlığı gitmiş motorun ne dersiniz?
-
16 Şubat 2012, 01:15
mavimotor adlı üyeden alıntı
ybr cemaati, yeni ybr gelmiş hiç söz etmiyorsunuz bile nasıl olmus güzel mi çirkin mi nedir fikriniz. Bence çinli motorlar gibi olmus ağırlığı gitmiş motorun ne dersiniz?
yeni model yapacam diye 2 yerin rengini değiştirip üst model diye kakala ayni bizm gibi onlarda bizdede öncden Kartal vardi sonra Kartal L çikti farkne cam otomatik... wuuuuu özelliğe bak sanirsin turbo var
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
16 Şubat 2012, 01:19
siyah renk zayıf gösterir, motor zaten zayıf, iyice cılız olmuş : ) di mi koray : ) hem gülmek iyidir moruk boşver avatar kalsın böyle : )
-
16 Şubat 2012, 01:23
ghostcorc adlı üyeden alıntı
şenol abi türk malı olanlar var aslında çoğu arkadaş kullanıyor genelde kurye ler daha uzun ömürlü diyorlar ama markasını unuttum
---------- Post added at 01:23 ---------- Previous post was at 01:21 ----------
bence hiç güzel değil en iyi 2009 kasalar ondan sonra olanlar diğer modellere göre cılız güçsüz tipsiz millet nasıl alır yeni model anlamam ki
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
16 Şubat 2012, 01:24
F54 adlı üyeden alıntı
şenol abi türk malı olanlar var aslında çoğu arkadaş kullanıyor genelde kurye ler daha uzun ömürlü diyorlar ama markasını unuttum
---------- Post added at 01:23 ---------- Previous post was at 01:21 ----------
bence hiç güzel değil en iyi 2009 kasalar ondan sonra olanlar diğer modellere göre cılız güçsüz tipsiz
millet nasıl alır
yeni model anlamam ki
ırc dostum..hem hakkını yeme yeni kasa daha keskin hatli o yüzden daha spor duruşu var
-
16 Şubat 2012, 01:25
herkese hayırlı geceler görüşürüz inşallah
-
16 Şubat 2012, 01:26
ırc dostum
hay aklınla bin yaşa kullanım ömrü gayet uzun diyor kuryeler onlar uzun ömürden memnun sa demekki biz kolay kolay eskitemeyiz bu lastiklari
-
16 Şubat 2012, 01:30
F54 adlı üyeden alıntı
hay aklınla bin yaşa kullanım ömrü gayet uzun diyor kuryeler onlar uzun ömürden memnun sa demekki biz kolay kolay eskitemeyiz bu lastiklari
çok çok çok kaliteli bi lastik değil bi michelin kadar değil kalitesi ama cstye 30 basar ve epey uzun süre lastik bitmiyor anca çivi deliklerinin sayısı artınca sen rahatsiz olup kendin değiştiriyorsun lastik bittiğinden değil ama
-
16 Şubat 2012, 01:33
haklısın 1-2- değişiklik var ön amortisör siyah,benizindeposu granajı beğenmedim ,bide yan kapak şekli değişmiş başka bişey dikkatimi çekmedi
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:31 ----------
siyah renk zayıf gösterir, motor zaten zayıf, iyice cılız olmuş : ) di mi koray : ) hem gülmek iyidir moruk boşver avatar kalsın böyle : )
senin yüzünden yanaklarım kırışacak her gördüğümde gülüyorum hayır bir avatarına bakıyorum sonrada bi yazdıklarına bakıyorum puhahahahahahahaahahahaahahahaahahaahaaa
-
16 Şubat 2012, 01:38
ahanda bu bizim dandik lastik bu da ırc çifti 125 lira
-
16 Şubat 2012, 01:39
çok çok çok kaliteli bi lastik değil bi michelin kadar değil kalitesi ama cstye 30 basar ve epey uzun süre lastik bitmiyor anca çivi deliklerinin sayısı artınca sen rahatsiz olup kendin değiştiriyorsun lastik bittiğinden değil ama
ben orj lastik ne kadar dandik bilirim adam bana cst ye 90 tl dedi bende aaaaaaaa baya ucuz muş elinizde varmı dedim yok dedi sipariş etsek kaç güne gelir dedim 3 günde gelir dedi tamm ben sizi ararım dedim dandik lastik satmaya keriz çok piyasa da hele adam netten falan araştırıp almıyor sa vay haline satıcı istediği fiyata satıyor yani
-
16 Şubat 2012, 01:40
gülün millet gülmek gibisi mi var yahu : )
-
16 Şubat 2012, 01:42
iyi geceler arkadaşlar yeni ybrnin fotosunu nereden bulabiliriz ? ben googledan baktım ama orda şuanki ybr esd modeli çıkıyor. yamahanın sitesindede esd var. nasıl bulabilirm bilen var mı ?
-
16 Şubat 2012, 01:43
F54 adlı üyeden alıntı
ben orj lastik ne kadar dandik bilirim adam bana cst ye 90 tl dedi bende aaaaaaaa baya ucuz muş elinizde varmı dedim yok dedi sipariş etsek kaç güne gelir dedim 3 günde gelir dedi tamm ben sizi ararım dedim dandik lastik satmaya keriz çok piyasa da hele adam netten falan araştırıp almıyor sa vay haline satıcı istediği fiyata satıyor yani
50 liralik lastiği geçirirler mazallah azıcık ayık olmak lazım
-
16 Şubat 2012, 01:49
F54 adlı üyeden alıntı
evet yeni ybr burda..
evet durmuş azcık açık gözlü olmak lazım yoksa cakarlar
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 299 kullanıcı var. (0 üye ve 299 misafir)
Bu Konudaki Etiketler