Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
15 Şubat 2012, 17:26
şu linki bi inceleyinde kamp nasıl yapılırmış tatil nasıl yapılırmış görün darısı bizimde başımıza http://www.motosiklet.net/forum/etki...at-2012-a.html
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:24 ----------
F54 adlı üyeden alıntı
kanka bu gün iş yerinden 3.5 saat geç çıktım müdürün müsafirleri vardı işin yoksa kal şu mangal işini hallet yemeğine ye git dedi bende hayhay dedim kar altında mangal offf offf anlatamam aldığım lezzet i ve tat ı denemek gerek hep beraber
kartepe sanada banada yakın hazır karda varken allah allah zormu yani...
-Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))
Reklamlar
-
15 Şubat 2012, 17:40
dürümdöner adlı üyeden alıntı
rüzgardandir hocam..115 zaten yapılacak son surat bu motorda..fazla da zorlama 100ün üzerine çıkarıcam motoru diye
bugün gelirken 9700 devirde 117 gördüm ama yokuş aşağı. düzde rüzgarın durumuna göre 85-95 arası hızım değişiyor. rüzgar beni çok etkiliyor. sürekli vadiler arasında gidiyorum ondan herhalde...
ghostcorc adlı üyeden alıntı
işte belli keyfine bindiği için motoru sağır açmış olabilir yada şunu sorayım ilk aldığındada böylemiydi yoksa sonradan böylemi oldu eeğer sonradansa sorun var demektir yok aldığında böyle ise yapacak bişey yok enson yapacak şey piston sekman değişip yeniden açmak motoru oda hem masraflı hemde riskli bi olay
abi motor çok yatmış. 1 saat önce 117 gördüm yokuş aşağı da olsa. rüzgar olmayan yerde rahat 90 üstüne çıkıyordu. çok rüzgar var. hatta bazen motor kafa sallıyor... bence yattığından karbüratöründe pislik birikmiş olabilir. karbüratörü bi temizleyip subap ayarı yaparsam motor açılır iyice. 15 dişliyi de düşünüyorum; gittiğim yol sürekli şehirdışı sayılır.
K o r @ y adlı üyeden alıntı
abi ledlere sürekli doğru akım gelmesi lazım..sonrasında rengi değişir ve kısa bir süre sonra patlar.. senin bi adet beyin alman lazım ledlerin arkasına
---------- Post added at 07:40 ---------- Previous post was at 07:38 ----------
sen şenol abiye bakma ,onun ön dişli 16
fat280 adlı üyeden alıntı
maxi şenol abinin ön dişli 16 seninki 14 ondan devir farkı var motordan değil yani yanılma :D
ondan o zaman. gerçi bana da lazım; sürekli şehirdışı yoldayım. 15 iyi olur. en kötü yokuşta 5. vites 70-75 yapıyor. 4e ceksem hızlanıyor. böylece yokuşa gelince 4e atar normal devam ederim.
koray abi istediğin video:
http://www.facebook.com/permalink.ph...50601025441382
---------- Post added at 17:40 ---------- Previous post was at 17:37 ----------
Arkadaşlar benim
sis farını getirecek olan arkadaş biraz savsaklıyor heralde..
Geçen gün yine aradım , teknik öğretmen olduğu için zaman bulamıyor benide burada bekletiyor..
o yüzden arayışa girdim yeniden... sizinde bildiğiniz
sis farı var mı .. kaç watt olduğu halejen olması önemli değil..
bana mercekli oluşu ve küçük oluşu su almaması önemli..
şurada buldum bi tane
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...50330957/detay
abi kaç kere söyledim, adama boş yere para vereceksin. bak benim canavara;
1 tane 8000k beyazla 3 tane normal gün ışığı var. adet maliyteti 8-10 lira.
-
15 Şubat 2012, 19:20
dostum fikrimce hiç motoru açayim subap ayarı yapayım deme..bu motorun zaten canı ne ki.. 100 km hızı geçmek hem motor için zararlı hem senin için..en fazla karbüratörü temizleyebilirsin ama yakıtından memnunsan bence onu da hiç yapma durduk yere hava ayarını kurcuklama..istediğin kadar uğraşsan da 130 yapmaz bu motor..sen de düzgün çalışıyorsa fazla oynama motorunla..hem koray illa seksi sis farı alacak motora koymuş kafaya para pul gözünde değil 1200 gs yapacak motoru : ) di mi korayım : )
---------- Mesajlar birleştirildi - 05:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 05:17 ----------
maxi kardeşim motorun üstünde olmayan ağırlık yok rüzgara karşı gidiyorsan son süratin gayet normal yani
-
15 Şubat 2012, 19:38
Ybr kolay kolay süpap ayari istemez arkadaşlar..bi kere ayari bozdun mu orj. haline getiremen pişman olun korkma..süpaplar ayar isterse zaten anlaşilir..seslerden..subap ayarini motor soğukken hatta çok soğukken yaptırmaya özen göstertin...gerekirse sabah motoru servise kadar itin öyle ayarlatin
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
15 Şubat 2012, 20:18
kanka kaybolma meselesi şöyle...
biliyorsun ki navigasyonu yeni aldım.. ayarlar kısmında bu aletin hangi yolları kullanacaksan
onu seçiyorsun.. bunda da fabrikasyon olarak otoyol dan götürüyor.. ee bende e-5 ten gittim.. buradan kartala kadar navi ..ye hiç bakmadım kartalda bi baktım hayırlı işler.. beni otoyola sokmaya çalışıyor.. şenol abinin verdiği tarifle yola çıktık köfrü kavşağını kaçırınca soluğu haremde aldık
ama harbiden dediğin doğru, navigasyonla kaybolan ilk insan ünvanı bende
---------- Post added at 14:51 ---------- Previous post was at 14:43 ----------
yaw durmuş senin şu avatar beni çok güldürüyor
bende acayip bişey bulayım
allahtan navigatör var yoksa istanbul yerine bursa ya giderdin sen sonra gelmişsin burada yok navigatör bozuktu falan diyorsun adam bana hangi semt te olduğunu söylesin sadece bi vatandaşa sorarak şenol abinin evi bulmassam kendimi köprüden atarım hemde 1 köprüden...
sen o navigatöre bok atma o sana doğru yolu göstermiş ama sen gitmek istememişsin
---------- Post added at 20:18 ---------- Previous post was at 20:15 ----------
ghostcorc adlı üyeden alıntı
şu linki bi inceleyinde kamp nasıl yapılırmış tatil nasıl yapılırmış görün darısı bizimde başımıza
http://www.motosiklet.net/forum/etki...at-2012-a.html
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:24 ----------
kartepe sanada banada yakın hazır karda varken allah allah zormu yani...
abi sen geliyorum de oraya da çıkarız balık mangal yaparız olmadı sucuk ekmek te uyar her daim gelebilirsin sadece yollar kuru olsun başka bişey istemem en kralından mangal işleri itina ile yapalır yenir
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
15 Şubat 2012, 23:06
-
15 Şubat 2012, 23:14
F54 adlı üyeden alıntı
gittikçe güzelleşiyor bu ybr
-
15 Şubat 2012, 23:26
dürümdöner adlı üyeden alıntı
dostum fikrimce hiç motoru açayim subap ayarı yapayım deme..bu motorun zaten canı ne ki.. 100 km hızı geçmek hem motor için zararlı hem senin için..en fazla karbüratörü temizleyebilirsin ama yakıtından memnunsan bence onu da hiç yapma durduk yere hava ayarını kurcuklama..istediğin kadar uğraşsan da 130 yapmaz bu motor..sen de düzgün çalışıyorsa fazla oynama motorunla..hem koray illa seksi sis farı alacak motora koymuş kafaya para pul gözünde değil 1200 gs yapacak motoru : ) di mi korayım : )
---------- Mesajlar birleştirildi - 05:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 05:17 ----------
maxi kardeşim motorun üstünde olmayan ağırlık yok rüzgara karşı gidiyorsan son süratin gayet normal yani
aynen kanka motorun son işi sis farı ve olay biter.. isteyene bi tur veririm
F54 adlı üyeden alıntı
güzel yapmışlar kanka..
-
15 Şubat 2012, 23:31
güzel yapmışlar yapmasına da amma zam ı çakmışlar..
kanka sakarya da hava mükemmel açık sanki bu gün hiç kar yağmadı
-
15 Şubat 2012, 23:35
F54 adlı üyeden alıntı
güzel yapmışlar yapmasına da amma zam ı çakmışlar..
kanka sakarya da hava mükemmel açık sanki bu gün hiç kar yağmadı
burası buz gibiydi kanka..istanbuldan gelince motoru yıkadım pislenmesin diye çıkarmıyorum..
cam işini şenol abi ile konuştun mu ne zaman gidiyoruz
-
15 Şubat 2012, 23:36
burası buz gibiydi kanka..istanbuldan gelince motoru yıkadım pislenmesin diye çıkarmıyorum..
cam işini şenol abi ile konuştun mu ne zaman gidiyoruz
kanka havalar açsın gideriz sıkıntı yapma kendine
-
15 Şubat 2012, 23:39
F54 adlı üyeden alıntı
kanka havalar açsın gideriz sıkıntı yapma kendine
aynen kanka gidelim.. yol boyunca kurye cbf ler var tokatlaya tokatlaya gideriz
-
15 Şubat 2012, 23:45
abisi ben gaza basarımda sen basarmısın bilmem
nede olsa 5000 deviri geçmiyorsun...
-
15 Şubat 2012, 23:47
F54 adlı üyeden alıntı
abisi ben gaza basarımda sen basarmısın bilmem
nede olsa 5000 deviri geçmiyorsun...
yok kanka bende basıyorum yahu 110-120 geldim valla... ama bi o kadarda korurum motorumu
-
15 Şubat 2012, 23:59
yok kanka bende basıyorum yahu 110-120 geldim valla... ama bi o kadarda korurum motorumu
ya koray ben motora depo kılıfı takacağım mavi hariç bi renk takayım diyorum sence gri mi takayım siyah mı şimdi depo ya boya attırmak istemiyorum kılcal çiziklar gözüme batıyor.... şimdi cila kullansam da olur ama oda boya yı inceltiyor muş bende kullanmak istemiyorum zaten ...orj li bozulmasın istiyorum yani
birde sen servise gidersen depo kılıfını sorsana kaç tl
-
16 Şubat 2012, 00:04
s.aleykum arkadaşlar nasılsınız?
-
16 Şubat 2012, 00:08
ilhan biz iyiyiz sen nasılsın bakalım takılmıyorsun artık buralara
-
16 Şubat 2012, 00:12
iyiyim abi.girmeye hiç vaktim olmuyo.sadece arada cevrımdısı girip öyle bi bakıp cıkıyorum.sohbet edebılecek kadar duracak vaktım olmadıgı için
-
16 Şubat 2012, 00:13
Sonunda Siyah YBR <3
-
16 Şubat 2012, 00:15
motoru verdım servıse mıchelınları taktırıyorum
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 46 kullanıcı var. (0 üye ve 46 misafir)
Bu Konudaki Etiketler