Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
15 Şubat 2012, 00:35
ghostcorc adlı üyeden alıntı
şenol abi çok iyi bir tercih yapmışız..harika duruyor..ama muaneye giderken söküyoruz..mercekli xenonlar bile az kusurla geçiyormuş.. haberin ola
---------- Post added at 22:35 ---------- Previous post was at 22:33 ----------
sedat_57 adlı üyeden alıntı
haklisin biraz sarsildim ama o kadarda ölmedik
son 6 ayim kala nöbet tutmadim ayrıca
askerligini mekanize olarak yapan var mi burda ?
bitti mi şimdi askerlik sedat..
Reklamlar
-
15 Şubat 2012, 00:48
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
15 Şubat 2012, 00:54
Aga mesajini yeni gördüm..askere gittim geldim..geçen zaman içerisinde gönlüm hep burdaydi hep sizleri düşündüm..
her nöbette deli gibi gazlayan motorculari duydukca içim gitti ama napacan vatani görev..
İşin kötü tarafi ben hangi nöbete gidersem gideyim her saatte yariş yapilir mi ya 3-5 nobetinde bile deli gibi hepsi..merak edenler için KIBRIS ta yaptim
Ramazan ne yapsin yardiriyo askerlik işte 250 gün sonra aramizda..
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:46 ----------
bitti kanka bitti
iyi hadi bakalım.. daha dün gittin geldin yahu..
ybr 125 ne zaman gelecek
-
15 Şubat 2012, 01:01
K o r @ y adlı üyeden alıntı
iyi hadi bakalım.. daha dün gittin geldin yahu..
ybr 125 ne zaman gelecek
Banada öyle geliyo ne yalan söyleyim..şimdilik araştirma evresindeyim 250 lere bakiyom çok para istiyorlar..2007-08-09 (125) lara bakiyom 2012 ikinci el parasi istiyolar..piyasa allak bullak olmuş.. ben satarken 48.500 kmdeki kız gibi 2007 model motorumu 1800 gaymeye bedava vermişim..şimdiki aklim olsa satmazdim kaldiğim yerden devam ederdim..
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
15 Şubat 2012, 01:03
Banada öyle geliyo ne yalan söyleyim..şimdilik araştirma evresindeyim 250 lere bakiyom çok para istiyorlar..2007-08-09 lara bakiyom 2012 ikinci el parasi istiyolar..piyasa allak bullak olmuş..
ben satarken 48.500 kmdeki kız gibi 2007 model motorumu 1800 gaymeye bedava vermişim..şimdiki aklim olsa satmazdim kaldiğim yerden devam ederdim..
kanka alırız sana bi tane ybr 125 bakarsın keyfine..
250 lik benzin bakımından felaket
-
15 Şubat 2012, 01:04
koraaaaaaaay..apaçiyim ben.. : ) pis motorla gezen diplomalı has apaçi : ) buldum moruk ön cam 15 liraya onu alıp yan kıvrım taraflarını traşlayıp üstüne karbon kaplayip 2 cm küçük borularla eskisinin tam üstüne monte edecem çok seksi olacak..uyuma koraaaaay..
-
15 Şubat 2012, 01:06
dürümdöner adlı üyeden alıntı
koraaaaaaaay..apaçiyim ben.. : ) pis motorla gezen diplomalı has apaçi : ) buldum moruk ön cam 15 liraya onu alıp yan kıvrım taraflarını traşlayıp üstüne karbon kaplayip 2 cm küçük borularla eskisinin tam üstüne monte edecem çok seksi olacak..uyuma koraaaaay..
yaw bırak bu işlerigüzel olmazsa napcan kanka..
şuraya bak ya apaçi bi arkadaşım var
-
15 Şubat 2012, 01:14
yaw bırak bu işlerigüzel olmazsa napcan kanka..
şuraya bak ya apaçi bi arkadaşım var
: ) moruk güzel olmazsa gidip yeni bi cam alıp üstünü yeniden karbon kaplarım : ) çok ucuza angel buldum hem de orijinal bmw : ) http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...5062583/detay/ evde canım sıkıldı dışarı çıkıcam da nereye gidicem koraaaay eskiden sizin oralarda sevdiğim bir kadın vardı yaşıyor mudur acaba gidip helallik isteyeyım ondan
-
15 Şubat 2012, 01:20
: ) moruk güzel olmazsa gidip yeni bi cam alıp üstünü yeniden karbon kaplarım : ) çok ucuza angel buldum hem de orijinal bmw : )
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...5062583/detay/ evde canım sıkıldı dışarı çıkıcam da nereye gidicem koraaaay eskiden sizin oralarda sevdiğim bir kadın vardı yaşıyor mudur acaba gidip helallik isteyeyım ondan
iyi bakalım öyle diyorsan öyledir..
angel işine girmek için far tasını açmak lazım kanka.. eğer bigün mercek takarsam angelde takarım.. ama şimdi planlarım da yok
bilmem araman lazım kanka..muhtemelen yaşıyordur ,canını mı yaktın kızın
-
15 Şubat 2012, 01:31
iyi bakalım öyle diyorsan öyledir..
angel işine girmek için far tasını açmak lazım kanka.. eğer bigün mercek takarsam angelde takarım.. ama şimdi planlarım da yok
bilmem araman lazım kanka..muhtemelen yaşıyordur ,canını mı yaktın kızın
karışık mevzu moruk rakısız gitmez, ama su beni bozuyor o yüzden rakı da içmiyorum
-
15 Şubat 2012, 01:31
: ) moruk güzel olmazsa gidip yeni bi cam alıp üstünü yeniden karbon kaplarım : ) çok ucuza angel buldum hem de orijinal bmw : )
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...5062583/detay/ evde canım sıkıldı dışarı çıkıcam da nereye gidicem koraaaay eskiden sizin oralarda sevdiğim bir kadın vardı yaşıyor mudur acaba gidip helallik isteyeyım ondan
-
15 Şubat 2012, 01:58
Elazigdayim arkadaşlar. Yüz kilometrelik yol müzikle beraber çok güzel oldu. Tavsiye ederim. Koray abi senin için 95le giderken 2 tane video çektim. 4 senelik telefon olmasına rağmen seste kayıp yok. Müzik sistemim çok temiz ses veriyor. Videosunu yarın atarım.
Ön cam egikken ve arka çanta yokken 8000 devirde 94 falan yapıyor. Duzde daha da hizlanmiyor. Acayip rüzgârlıydi. Ondandir inşallah... Yokuş aşağı 103 anca gördüm.
-
15 Şubat 2012, 02:23
sorma sorma bu bizim abdurrahman çelebi değilmi
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:15 ----------
maxi97 adlı üyeden alıntı
Elazigdayim arkadaşlar. Yüz kilometrelik yol müzikle beraber çok güzel oldu. Tavsiye ederim. Koray abi senin için 95le giderken 2 tane video çektim. 4 senelik telefon olmasına rağmen seste kayıp yok. Müzik sistemim çok temiz ses veriyor. Videosunu yarın atarım.
Ön cam egikken ve arka çanta yokken 8000 devirde 94 falan yapıyor. Duzde daha da hizlanmiyor. Acayip rüzgârlıydi. Ondandir inşallah... Yokuş aşağı 103 anca gördüm.
benimki 7000 devirde 100 yapıyor tam korayı yolcu ederken özellikle dikkat ettim
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:18 ----------
maşallah deyin nazar değmesin bak bişey olursa sizden bilirim ha zaten bidaha resim paylaşmıcam bugün iki saat sisle uğraştım bütün ledler yanmış söküp yeniden led takıp monte ettim. nasıl yandı aklım ermedi ...
-Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))
-
15 Şubat 2012, 02:30
sorma sorma bu bizim abdurrahman çelebi değilmi
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:15 ----------
benimki 7000 devirde 100 yapıyor tam korayı yolcu ederken özellikle dikkat ettim
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:18 ----------
maşallah deyin nazar değmesin bak bişey olursa sizden bilirim ha zaten bidaha resim paylaşmıcam bugün iki saat sisle uğraştım bütün ledler yanmış söküp yeniden led takıp monte ettim. nasıl yandı aklım ermedi ...
Yav benimki 7000 devirde 85 yapamıyor. Niye yav...
-
15 Şubat 2012, 02:45
vallaha bilemiyorum motorun nasıldı nasıl kullandın rodajdaki tutumun neydi servisle yada aldığın yerle konuştunmu motora gazı verdinmi gidecek gitmiyorsa sorun var demektir . ha gideceği yerde belli tabii devirsaatinde redline denilen kırmızı hat en fazla oraya kadar zorlaya bilirsin kırmızıdan sonra otomatik devir kesici devreye giriyor . motora zarar verdirmemek için sen sıfırmı almıştın
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:39 ----------
ooooooo kimse kalmamış yine hadin iyigeceler
-Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))
-
15 Şubat 2012, 02:50
9001 kmde ikinci el aldım. Yazları keyfine binilmis bir motordu. Yağını 1500 de bi değiştirdiğini söyledi.
-
15 Şubat 2012, 02:51
yav arkadaş illallah geldi artık ya yeter kurusun şu yerler ya sıkıldım artık tam çıkıyorum motora bişey yapıcam örtüsünü açıyorum pat yamur atıştırmaya başlıyo kapatıp içeri giriyorum biraz yağıyor duruyor iyice dinsin diye bekliyorum yine dışarı çıkıyorum başlıyo yine yağmaya benimi kolluyo ne videoyu çekmeye çıktım dikkatli izlediyseniz örtüyü açana kadar bişey yoktu örtüyü açtım çalıştırdım atmaya başladı fotoğraf makinasını açtım işte izleyin videodaki gibi yağmaya başladı ben kendimden iyicene şüphelenmeye başladım erdimmine ???
-
15 Şubat 2012, 02:53
rüzgardandir hocam..115 zaten yapılacak son surat bu motorda..fazla da zorlama 100ün üzerine çıkarıcam motoru diye
-
15 Şubat 2012, 02:54
maxi97 adlı üyeden alıntı
9001 kmde ikinci el aldım. Yazları keyfine binilmis bir motordu. Yağını 1500 de bi değiştirdiğini söyledi.
işte belli keyfine bindiği için motoru sağır açmış olabilir yada şunu sorayım ilk aldığındada böylemiydi yoksa sonradan böylemi oldu eeğer sonradansa sorun var demektir yok aldığında böyle ise yapacak bişey yok enson yapacak şey piston sekman değişip yeniden açmak motoru oda hem masraflı hemde riskli bi olay
-
15 Şubat 2012, 02:55
yav arkadaş illallah geldi artık ya yeter kurusun şu yerler ya sıkıldım artık tam çıkıyorum motora bişey yapıcam örtüsünü açıyorum pat yamur atıştırmaya başlıyo kapatıp içeri giriyorum biraz yağıyor duruyor iyice dinsin diye bekliyorum yine dışarı çıkıyorum başlıyo yine yağmaya benimi kolluyo ne videoyu çekmeye çıktım dikkatli izlediyseniz örtüyü açana kadar bişey yoktu örtüyü açtım çalıştırdım atmaya başladı fotoğraf makinasını açtım işte izleyin videodaki gibi yağmaya başladı ben kendimden iyicene şüphelenmeye başladım erdimmine ???
: ) : ) : ) çok güldüm abi
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 116 kullanıcı var. (0 üye ve 116 misafir)
Bu Konudaki Etiketler