Arkadaşlar güncel olan resimlerimizi koyarak birbirimizi daha yakından tanıyacağımız bir etkinliğe ne dersiniz?Ben başladım.
Hayalet Ybr
Bıcı bıcı yaptı abileri
Şimdi böyle de yıkanırmı?diyeceksiniz ama aldığımdan beri yaklaşık hep bu şekilde yıkıyorum hiç bir zararını görmedim.Olmaz çünki O biiirrr Ybr
Arkadaşlar herkese merhaba;
Siteye yeni üye oldum ve bu ilk mesajım. Yaklaşık 1 yıldır Erzurum'da YBR kullanıyorum ve bu şehirdeki ilk YBR'lilerdenim. Motorumdan gayet menunum. Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.
eğer o fiyata bulursan çok ucuz olur ben denizlideyim şu anda ön arka 160 dediler bizim bi arkadaşta antalyadan sadece arkayı 70 e almıştı
aklıma edeyim iki gün önce turgutludaydım izmir dibimde 45 km gidip almadım şimdi burda iki lastik çok fena yara açtı bana [/QUOTE]
ben 2 hafta önce pirelli mt65 lastikleri buz motordan aldım istanbul'dan 120 ytl'ye geldi ikisi,artı kargo ücreti 15,70 ytl. ama bu lastiklerde sakuralardan farksız diye düşünüyorum,bunlarda çok kaygan,ya havası fazla yada kullandıkça randıman alırız herhalde
bu ybr125leri yakından inceledim.cok hoşuma gitti.motoru satıyım hemen siyah ybr alacagım.
ANKARA MT
In the sun and in the rain, it's quite the same.
It's never gonna change, I'll be looking for Jane.
arkadaşlar bu ybr 125 i istanbulda kredi kartına taksitle satan bi yer var mı?
arkadaşlar motoru satın aldım yani parayı verdim ve satış sözleşmesi yaptık.yarında noter satışını yapıyorum.adı ne olsun gerçi böyle entellikleri pek sevmem ama maviş olsun.çok sevinçliyim ya sizlerle paylaşmak istedim. ABAYİR kardeşim numaram 05058079249 öğretmen hattı.bu hafta sonu görüşebiliriz...
[B]CBF 150 24.500 KM 3.700 TL
TAMAMI : 4.200 TL[/B]
Arkadaşlar iki gün topiği girmedik acayip hareketlenmiş site. Yeni katılan arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız sürüşler şimdiden.
hayati valla çok takdir ettim seni harika olmuş resimler. Bende öle yıkıyorum aynen ama tazlikli su bozmasın bizim atları
Bugun otobanda giderken arkada fileye tutturduğum sefabet marka kaskım düştü
Allh dedim parçalandı kask.Sonra sağa cektim motoru sağnak trafigin icinden aldım kaskla atkımı.
70-80 arası gidiyordum kaskın resimlerini cektim.Sizce kaskın akıbeti nasıldır şimdi :?:
arkadaşlar hicbiriniz demiyorki şu maliziyoo alalımda bi gezdirelim ya bitane bulamadım siyah ybr :( ya benzinde benden tamam bukadar pinti olmayın allahınızı severseniz
[COLOR="Yellow"][/COLOR] EfEs ...
dostum bakalım ilerleyen günlerdde şöle bi buluşlım diyoruz gene izmirdeki arkadşlarla o zaman gelirsin sende olur biter. Ama iş güç derken ancak zaman bulunuyor; aslındaaaa ben istiyordum bu hafta sonu için ama nbetim var hafta sonu o yüzden pek öncü olmadım Bu arada emin ol ben ybr ararken izmirde arşınlamadığım motorcu kalmadı; ancak internet ilanlarından daha kolay bulunuyor beğenceksin izmir civaarından sonra gidip göreceksin anca böle oluyor.
arkadaşlar ybr için güncel fiyat alabileceğim bir adres yada link varmı acaba?? Birde en az ybr ayarında 5 bin ytl yi gecmeyen fiyatta onerebileceginiz bir model varmı?
selamlar millet burda yeniyim
nasil forum boyle burasi
..........................
Şu an bu konu içerisinde 69 kullanıcı var. (0 üye ve 69 misafir)