Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
14 Şubat 2012, 17:06
azrail çok zor birşey değil fönle ısıtıp ısıtıp yapıştırıyorsun..fatihim ben komple motoru folyoyla kaplarım bu ne ki : )
Reklamlar
-
14 Şubat 2012, 17:09
fat280 adlı üyeden alıntı
mehmet antalyanın içinde mi yaşıyorsun
evet fatih abi antalya merkez senin alanya galiba
aynen abi bende o yüzden takmıyorum normal farı iyi şimdilik sizinki daha da iyi
çok güzel motorun allah kaza bela vermesin inş.
güzel olmuş durmuş abi eline sağlık
sağol fatih abi sana da allah kaza bela vermesin
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:07 ----------
dürümdöner adlı üyeden alıntı
azrail çok zor birşey değil fönle ısıtıp ısıtıp yapıştırıyorsun..fatihim ben komple motoru folyoyla kaplarım bu ne ki : )
karbonu nerden aldın kardeş
Bir meyhane buldum mezarlığın karşısında eğer beni bulmak istersen ya ordayım ya da karşısında...
-
14 Şubat 2012, 17:09
ben bu işte ustayım diyorsun yani abi folyo kaplama benden sorulur
TheAzReaL07 adlı üyeden alıntı
evet bende alanyadayım kardeş
-
14 Şubat 2012, 17:11
ben bu işte ustayım diyorsun yani abi folyo kaplama benden sorulur
evet bende alanyadayım kardeş
arasıra buralara geliyorsundur fatih abi
Bir meyhane buldum mezarlığın karşısında eğer beni bulmak istersen ya ordayım ya da karşısında...
-
14 Şubat 2012, 17:13
arasıra buralara geliyorsundur fatih abi
evet gelirim mart sonunda hafta sonu 2 gün orada olacam misal sınavım var
-
14 Şubat 2012, 17:13
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:07 ----------
karbonu nerden aldın kardeş
ankaradan aldım folynet die bi firmadan
-
14 Şubat 2012, 17:17
evet gelirim mart sonunda hafta sonu 2 gün orada olacam misal sınavım var
hayır mı ne sınavı fatih abi
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:15 ----------
ankaradan aldım folynet die bi firmadan
ben de antalyada sanayiden filan alcam artık
bu arada şu yamahanın anahtarlığını nerden bulabilirim yada sitenin varsa o da olur ?
-
14 Şubat 2012, 17:19
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:15 ----------
bu arada şu yamahanın anahtarlığını nerden bulabilirim yada sitenin varsa o da olur ?
dışardan okuyorum ben üniversiteyi de onunu sınavı son sene bakalım
sen ne yapıyon lise son mu bu sene
-
14 Şubat 2012, 17:21
dışardan okuyorum ben üniversiteyi de onunu sınavı son sene bakalım
hayırlısı inş
sen ne yapıyon lise son mu bu sene
lise 3 deyim daha inş gelcek sene bitcek
-
14 Şubat 2012, 17:25
lise 3 deyim daha inş gelcek sene bitcek
hmm iyi bak sana abi nasihatı motoru aldın ama en kısa zamanda ehliyetini almaya bak 17 yaşındasın alabilirsin birde kask mont al mutlaka piyasadaki kasksız eksoz açan tipler gibi olma gençsin sonuç da aynaları sökeyim flan deme ok bu dediklerimide yanlış anlama senin iyiliğin için özellikle kaskı ihmal etme yazın derler kask takılır mı bu sıcakta delimisin flan diyene aldırış etme
-
14 Şubat 2012, 17:25
folyo oto aksesuar ya da reklam işi yapan yerlerde oluyor kolay bulursun anahtarlığı sahibinden.com da satan bir iki kişi var oraya bakarsın..bana motoru alırken hediye ettiler..
-
14 Şubat 2012, 17:28
hmm iyi bak sana abi nasihatı motoru aldın ama en kısa zamanda ehliyetini almaya bak 17 yaşındasın alabilirsin birde kask mont al mutlaka piyasadaki kasksız eksoz açan tipler gibi olma gençsin sonuç da aynaları sökeyim flan deme ok bu dediklerimide yanlış anlama senin iyiliğin için özellikle kaskı ihmal etme yazın derler kask takılır mı bu sıcakta delimisin flan diyene aldırış etme
yok fath abi dediklerinde haklısın allah izin verirse eylül gibi ehliyeti alıcam inş kask zaten var mont eksik şimdilik bakalım onu da almayı düşünüyorum bi de ehliyet hakkında bi bilgin var mı fatih abi kaç para tutar ne kadar sürer filan vs sonuçta sen de vardır
-
14 Şubat 2012, 17:31
yok fath abi dediklerinde haklısın allah izin verirse eylül gibi ehliyeti alıcam inş kask zaten var mont eksik şimdilik bakalım onu da almayı düşünüyorum
bi de ehliyet hakkında bi bilgin var mı fatih abi kaç para tutar ne kadar sürer filan vs sonuçta sen de vardır
başvurma süresine göre değişir ama 2-3 aydan aşağıya olmaz 500-600 tl arası tutar tabi tahmini motorda ben alalı 6 sene oldu :D
-
14 Şubat 2012, 17:34
başvurma süresine göre değişir ama 2-3 aydan aşağıya olmaz 500-600 tl arası tutar tabi tahmini motorda ben alalı 6 sene oldu :D
sağol fatih abi
-
14 Şubat 2012, 17:56
K o r @ y adlı üyeden alıntı
yaz kış 10/40 kullanın arkadaşlar...
yağ da ise değişiklik yapmayın..zararlı..
örneğin 10/40 kullanıyorsun, bunu 1 yıl sonra 20/50 yapmayın..
Şimdi Arkadaşlar böyle urafelere inanmayacaksiniz tabiki.. sen 600 lük makinalara bin bin sonra gel burda ahkam kes motörün yaği bölgeye göre değişir mesela kibrista yazin ben 55 derece gördüm..orda 20-40,20-50 gibi yaği kullanirsin sorun olmaz..yada hiç gitmedim ama rusyada 5-40 ,5-30 numara yağlar kullanilabilir...korgi tekerin düz bassin aga..
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
14 Şubat 2012, 18:32
maxi97 adlı üyeden alıntı
az önce şehir içinde 100 km yaptım. birazdan malatya'dan elazığ'a geçeceğim. yarın da güneşli gözüküyor. hem yakıt testi yaparım... git gel 200 küsür km...
hadi bakalım hayırlısı sağsalim git sağ salim gel
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:27 ----------
arkadaşlar aranıza
yeni katıldım herkese iyi günler
sanada iyi günler birey olarakmı motorsiklet olarakmı bide şehrinizi yazmıyorsunuz nereden ? diye hep sormak zorunda kalıyoruz bu kadar mahrem bişeymiki yazılmıyor ????
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:30 ----------
selamun aleykum topik ahalisi..hoşgeldin sen de azrail kardeşim..koray naaabiyon? : )
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:03 ----------
vay fat280 de buralarda : ) fatih nabiyon abicim sen motora ne zaman angel xenon takıcan fatihim?
dün sen niye gelmedin bana beraber arardık korayı
-Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))
-
14 Şubat 2012, 18:38
[/COLOR]sanada iyi günler birey olarakmı motorsiklet olarakmı bide şehrinizi yazmıyorsunuz nereden ? diye hep sormak zorunda kalıyoruz bu kadar mahrem bişeymiki yazılmıyor ????[COLOR="Silver"]
sa foruma katıldık tabi motor da var ybr 125 esd 2012 fotoları bikaç sayfa arkada var yaş 17 memleket antalya başka da ne diyim
-
14 Şubat 2012, 18:58
koray senin orijinal ön cam duruyor mu canım? aklımda bi fikir var da duruyorsa sat onu bana yaw çift kafa camı yapım diyorum motora..
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:30 ----------
senin motor da güzelmis müdür allah kaza vermesin yavaş sür teker yapma..far soketinin + ucuna bi düğme bağla olsun bitsin
Far soketinin artı ucu yok yeşil kabloyu kesip araya anahtar bağlayacak far soketinde
sarı kablo=uzun far +
yeşil kablo=kısa far +
siyah kablo = şase -bu şekilde kablolama renkleri
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:43 ----------
Durmuş o bağladığın rüzgar için olan ayağına takılmıyormuvites değiştirirken yada durduğunda kalkarken ayağına benimki okadar yumuşak yinede takılıyor ayağıma
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:45 ----------
[/COLOR]sanada iyi günler birey olarakmı motorsiklet olarakmı bide şehrinizi yazmıyorsunuz nereden ? diye hep sormak zorunda kalıyoruz bu kadar mahrem bişeymiki yazılmıyor ????[COLOR="Silver"]
sa foruma katıldık tabi motor da var
ybr 125 esd 2012 fotoları bikaç sayfa arkada var yaş 17 memleket antalya başka da ne diyim
memnun oldum ismimi yazmama gerek yok heralde avatarda ismimde şehirde mevcut kişisel olarak bilgilerim 50 yaşındayım emekliyim elektronikçiydim bilgisayar teknisyenliğide var irfana rakip olarak katılmaktayım diğer arkadaşlara başarılar dilerim
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:56 ----------
anam bigeldim kimse kalmadı topic te herkez dağıldı 30 konuk var ama kimseden bi ses yok
-Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))
-
14 Şubat 2012, 19:07
ghostcorc adlı üyeden alıntı
Far soketinin artı ucu yok yeşil kabloyu kesip araya anahtar bağlayacak far soketinde
sarı kablo=uzun far +
yeşil kablo=kısa far +
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:43 ----------
Durmuş o bağladığın rüzgar için olan ayağına takılmıyormuvites değiştirirken yada durduğunda kalkarken ayağına benimki okadar yumuşak yinede takılıyor ayağıma
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:45 ----------
memnun oldum ismimi yazmama gerek yok heralde avatarda ismimde şehirde mevcut kişisel olarak bilgilerim 50 yaşındayım emekliyim elektronikçiydim bilgisayar teknisyenliğide var irfana rakip olarak katılmaktayım diğer arkadaşlara başarılar dilerim
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:56 ----------
anam bigeldim kimse kalmadı topic te herkez dağıldı 30 konuk var ama kimseden bi ses yok
şenol abi buradayız merak etme
-
14 Şubat 2012, 20:29
ghostcorc adlı üyeden alıntı
sarı kablo=uzun far +
yeşil kablo=kısa far +
ben çalışıyordum ondan gelemedim yanınıza şenol abi..ön tarafa yaptığım sey ayağıma takılmıyor dur kalklarda da sorun olmuyor benim ayaklar 41 numara belki ondan değmıyor ama rüzgarlı havalarda yandan rüzgar estiğinde motoru çok sallıyor
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 374 kullanıcı var. (0 üye ve 374 misafir)
Bu Konudaki Etiketler