Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
14 Şubat 2012, 15:29
K o r @ y adlı üyeden alıntı
eyvallah durmuşum..iyi takılıyoz kardeşim ya..
dün biraz motora yine şeyler ekledik.. bindik bi alamete ,gidiyoz kıyamete
sen napıyorsun
2 gündür full çalışıyorum ödemeler vardı korayım gelemedim yanınıza kusura bakma..xenon güzel oldu mu? yağmurda siste zor oluyo ama temiz hava da pırıl pırıl aydınlatıyo vicdansiz hem xenon oldu mu öküzlerin motorcuyu farketmeleri kolay oluyo : )
Reklamlar
-
14 Şubat 2012, 15:30
TheAzReaL07 adlı üyeden alıntı
arkadaşlar aranıza
yeni katıldım herkese iyi günler
hoş geldin
-
14 Şubat 2012, 15:31
RruDeBoyY adlı üyeden alıntı
hoş geldin
teşekürler necati abi
-
14 Şubat 2012, 15:31
arkadaşlar
yeni projemi açıklıyorum..
power led özellikli, suda dahi çalışan (genellikle denizcilerde olur) ,mercekli el lambasından
gündüz farı yapacağım.. topik ; aradığım özelliklerde ürün bulup foto paylaşana benden motorumla bi tur hediye
hadi bakalım pamuk parmaklar gugıl amcaya
---------- Post added at 13:26 ---------- Previous post was at 13:24 ----------
Antalyada 5 yıllık bi yaşantım var..
Adım koray 27 yaşındayım.. Frito Lay fabrikasında işçiyim.. yarışmacı arkadaşlarıma başarılar diliyorum
: ) : ) : ) önemli olan katılmak, yarışmak di mi moruk? : )
-
14 Şubat 2012, 15:32
teşekürler necati abi
yaş kaç kardeş
-
14 Şubat 2012, 15:34
arkadaşlar
power led özellikli, suda dahi çalışan (genellikle denizcilerde olur) ,mercekli el lambasından
gündüz farı yapacağım.. topik ; aradığım özelliklerde ürün bulup foto paylaşana benden motorumla bi tur hediye
Adım koray 27 yaşındayım.. Frito Lay fabrikasında işçiyim.. yarışmacı arkadaşlarıma başarılar diliyorum
koray abi foruma fotoğrafları nasıl koyabilirim
-
14 Şubat 2012, 15:42
http://www.resimup.net/ sitesine gir
gözat sekmesini tıkla..
bilgisayarında yükleyeceğin fotoğrafı seç
daha sonra yükle sekmesine bas
en son resmin yüklenecek
Orjinal Boyut Görüntü sekmesinin altındaki BBcode bölümünde link var forumlar için yazar yanıda...
orayı komple kopyala topikte cevap yazdığın yere yapıştır
---------- Post added at 13:42 ---------- Previous post was at 13:39 ----------
dürümdöner adlı üyeden alıntı
: ) : ) : ) önemli olan katılmak, yarışmak di mi moruk? : )
aynen sen yancı ol, ama içtiğin çayın parasını ödersin
-
14 Şubat 2012, 15:59
-
14 Şubat 2012, 16:10
-
14 Şubat 2012, 16:15
Kazasız BelaSız İnş
-
14 Şubat 2012, 16:19
RruDeBoyY adlı üyeden alıntı
Kazasız BelaSız İnş
sağol necati abi herkese kazasız sürüşler
-
14 Şubat 2012, 16:22
tekerin düz bassın kardeşim...
-
14 Şubat 2012, 16:27
tekerin düz bassın kardeşim...
seninde aynen koray abi
bu arada bişey sorucaktım koray abi ybr için far açıp kapama nasıl yapılıyor ?
-
14 Şubat 2012, 16:33
koray senin orijinal ön cam duruyor mu canım? aklımda bi fikir var da duruyorsa sat onu bana yaw çift kafa camı yapım diyorum motora..
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:30 ----------
seninde aynen koray abi
bu arada bişey sorucaktım koray abi
ybr için far açıp kapama nasıl yapılıyor ?
senin motor da güzelmis müdür allah kaza vermesin yavaş sür teker yapma..far soketinin + ucuna bi düğme bağla olsun bitsin
-
14 Şubat 2012, 16:34
koray senin orijinal ön cam duruyor mu canım? aklımda bi fikir var da duruyorsa sat onu bana yaw çift kafa camı yapım diyorum motora..
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:30 ----------
senin motor da güzelmis müdür allah kaza vermesin yavaş sür teker yapma..far soketinin + ucuna bi düğme bağla olsun bitsin
sağol kardeşim alllah kaza bela vermesin..
Bir meyhane buldum mezarlığın karşısında eğer beni bulmak istersen ya ordayım ya da karşısında...
-
14 Şubat 2012, 16:38
motor budur sizinkiler güzel değil çünkü çok temiz : )
-
14 Şubat 2012, 16:43
kardeş senin motorda iyiymiş ön camdaki karbon çok hoş kendin mi yaptın ? ( yıkasanda fena olmazdı )
Bir meyhane buldum mezarlığın karşısında eğer beni bulmak istersen ya ordayım ya da karşısında...
-
14 Şubat 2012, 16:46
arkadaşlar
korayım ben de yazayım : ) 26buçuk yasımdayım, avrupalıyım, ingilizce öğretmeniyim ama boş gezmeyi daha çok seviyorum,80 tane motorum oldu huzuru ybr esd de buldum ne mutlu Türküm doğruyum çalışkanım diyene
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:43 ----------
kardeş senin motorda iyiymiş ön camdaki karbon çok hoş kendin mi yaptın ? ( yıkasanda fena olmazdı
)
kendim yaptım egzosta da var canım sıkıldıkca birşeyler yapıp söküyorum motor dediğin pis olmalı ki kimsenin gözü kalmasın canım
-
14 Şubat 2012, 16:49
korayım ben de yazayım : ) 26buçuk yasımdayım, avrupalıyım, ingilizce öğretmeniyim ama boş gezmeyi daha çok seviyorum,80 tane motorum oldu huzuru
ybr esd de buldum ne mutlu Türküm doğruyum çalışkanım diyene
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:43 ----------
kendim yaptım egzosta da var canım sıkıldıkca birşeyler yapıp söküyorum motor dediğin pis olmalı ki kimsenin gözü kalmasın canım
ben de ön camla egzosa yapıcam da nasıl yaptın malzemeleri nerden aldın yazarmısın sen yine de motoru yıka kardeş
bence hak ediyo
-
14 Şubat 2012, 17:04
teşekürler fatih abi
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:21 ----------
hoşbulduk koray abi yaş 17 antalyalıyım siz de bahsederseniz memnun olurum.
motorun fotolarını eklemeye çaılışıyım bi
mehmet antalyanın içinde mi yaşıyorsun
ben xenonu verdim pantolon aldım takas ettik fatihim motorun elektrik tesisatını fazla kurcuklamak istemiyorum sona durduk yere basıma iş çıkıyo : )
aynen abi bende o yüzden takmıyorum normal farı iyi şimdilik sizinki daha da iyi
çok güzel motorun allah kaza bela vermesin inş.
güzel olmuş durmuş abi eline sağlık
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 215 kullanıcı var. (0 üye ve 215 misafir)
Bu Konudaki Etiketler