ulen koray sana bi beddua ederim farı açtığın an ampül keser haberin olsun
kanka bende ön cam için araştırma yapıyorum satan bi yer bulamadım sakarya olmadı ist sipariş verip getirteceğim..
ama nette bi yer buldum 90 tl dedi baya değişik bi cam ama para yok ki..
http://www.ozenplexi.com/yamaha_yeni.htm
aslında yaptırmak istediğim bu ama bunu yapan yer yok
url=http://bit.ly/c25MCx][/url]
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
arkadaş senin anlayış ın mı kıt ben ne yazmışım mesaj a bi oku sakarya da satan yer yok olsa ben de alıp şimdiki siperliğin üzerine yapabilirim
Merhabalar bende uzun bir süredir yukarıdaki ön sipere benzer siper arıyorum ama bi türlü bulamadım (şenol abiye selamlar) bulabilirsem hoş olacak
işte abisi benim istediğim resimdeki cam o olmayacak sa ne yapayım ön camı
banane ben resimdekinden istiyorum....
kanka basit işler bunlar.. şablon çıkarmak lazım.. şenol abi ile konuşmak lazım.. bugün motor beni hiç yormadı haa.. mükemmel ybr taş ybr..
sen nasıl cam istiyorsun.. ben seni ilkkez görüyorum burada .. nereden ,adın ne ? şenol abi sanada ayarlar heralde.. kendi kayıp bi gelsin ona yazarsın
kanka şenol abinin evi anadolu yakasında mı?karşıda ise ben gelmem
Ben uzun süredir buradayım yanlız pek yazmıyorum ama sizn yazıtlarınızı hep izliyorum Ben mustafa
bi aralar bi siper taktım oda rüzgarı olduğu gibi alnıma vuruyordu biraz hızlandığımda kaskım yalpalıyordu hatta sanki biri eliyle itiyor gibi rahatsız ediciydi bu siperlerde umarım böyle bi sıkıntı olmaz
beykozda ya.. anadolu yakasında.. gelirsin yavrum gelirsin..
---------- Post added at 23:35 ---------- Previous post was at 23:33 ----------
tamamdır mustafa ...biz genelde şamata yaparız burada..
şenol abi bi gelsin bakalım o en güzel ve doğru cevapları verir..
belkide noluyo ulem burada ,dağılın falan diyecek belli olmaz
ya kanka havalar azcık ısınsın uyar bana ama şenol abi ne diyecek bu cam işlerine eğer olmayacaksa 40tl lik benzin yakmak istemem bu soğuk havada
Şu an bu konu içerisinde 138 kullanıcı var. (0 üye ve 138 misafir)