abi ben oraları bilmem de bende sabah sakaryada birkaç reklamcı adresi aldım hemen gidip kestireceğim zaten bende olan camı kalıp olarak kullanacağım ona göre büküp deleceğimde yuvarlak olduğu için fazlalığı nasıl keseceğim sadece o işi düşünüyorum geri kalan basit yani...
işte bendeki bu yeni camı buna göre büküp deleceğim ama yuvarlama işini nasıl yapacağım neyle nasıl kesilir sadece kafama takılan o kaldı
http://www.rialli.com/urunler/190_ya...2006-model-ms/
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
ya koray ybr ye yuvarlak cam nerde var gösterde alalım yani..
ama bende senin gibi para çok değil o yüzden 75 tl vermem giderim 10 tl ye cam alırım evde bükerim takarım 65tl de cebime kalır paşa paşa gezerim..
fatih birkaç güne kadar cam işini hallederim sen merak etme orj gibi olur olmazsa da hiç takmam zaten
mezarcılık nedir senden öğrendim handikap koray
beyaz led aldım. her bir lamba 3w, park lambası da 5w çekiyor. toplamda 17w eder. bunları ledlerle değiştirerek elektrikten tasarruf yaparak tesisata bağladığım diğer parçalara elektrik sağladım. hem aküyü hem statörü fazla zorlamadan istediğim değişiklikleri yapmış oldum. arka stop lambasını da ilk fırsatta led yapacağım.
kendi hattına bağladım. kablo kalınlığı güzeldi. hesapladım 9-10 ampere kadar kablo dayanır zaten. kendi rölesi olduğundan eski motorda xenonda kullandığım rölem de boşa çıktı . yalnız aküm çok dandik. hemen boşalıyor. elazığ harput motor'a selam olsun, 50 lira verdik bi de
hoparlörler için kabinle beraber koruma demirine kelepçeyle monteleyeceğim. gidonun üzerine idareten oraya koydum ama oraya bayağı yakıştı, ses yeterli gelirse yerinde kalabilir. şimdi sırada yan çantaları yapmak ve 3 çantaya da stop park sinyal yapmak kaldı. bunları da yaparsam sürekli 5w sinyalle fren çalışınca giden 31w tasarruf yapacağım. böylece tesisata ek yük bindirmeden tasarrufla bağladığım diğer malzemelerin çalışmasını sağlayacağım.
nerde bu ybr ci gençlik
s.a. geldim nihayet koray bendeydi xenon taktık motorlara ama onun işivardı izmite dönmesi gerekiyordu o yüzden üzgünüm resim çekmeye fırsat olmadı bende karanlığa kalmayayım diye çekemedim ama şema çizer telafi ederiz xenonlar manyak yanıyooooo bembeyazasfalt gündüz gibi...
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:27 ----------
http://img163.imageshack.us/img163/9827/xenonmontaj.png buda xenon şeması umarım işinize yarar
-Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))
çok yoruldum önce korayın xenonu yaptık geç kalmasın diye sonra onu bostancıya kadar götürüp yolcu ettim, sonra eve dönüp kendi xenon'umu monte ettim allahtan kısa sürdü ee tecrübe edindik darısı olmayanların başına
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:29 ----------
başka nasıl müşteri kazanacağız ben vereceğim netten siparişi isteyene montaj yapacağım tabii işçilik te alarak yoksa bu motorun borcu bitmeyecek çalışmak lazım
-Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))
güle güle kullanın..ben de dün gece 3ten beri çalışıyorum vah bana motorun görüntüsünü unuttum 2 günde
şenol abi başka kimse yok heralde... millet xenon taktık diye küstü galiba
---------- Post added at 20:36 ---------- Previous post was at 20:09 ----------
Şenol abi bizim beyaz ledli park ampulunü buldum işte link...
http://www.hepsiburada.com/Liste/phi...oryId=20024643
---------- Post added at 21:14 ---------- Previous post was at 20:36 ----------
ybr topiğini kapatıyorum..sizin suyunuz iyice ısındı..
sizi piskiletçiler sizi
piyade er Fatih nerde yaww..
yine çapraza mı gitti ne ....
yaw bu adama da nöbet yazmayım diyorum ama en alt devre ya tutsun
evet güzelmiş üzerinde bayağı smd led var iyi ışık verir...
evet akım sarfiyatıda düşer ..
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)