pazartesi maç var yan gelir yanii
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
abisi bende sana yazdım ortak alalım diye ortak arıyordun ya birkaç sayfa geride görmedin sanırım...
istanbul pazartesi yağmurlu diyo şimdi trt haberde
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:42 ----------
biz o xenon olayını senden çok önceden beri konuşuyoruz şöyle bi 25-30 sayfa bi geriye git
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:46 ----------
ama illaki biz alalım diyorsanız benim için sorun değil gelenleri ben kendimde kullanabilirim siz kendiniz ortaklaşa alabilirsiniz benim için sorun değil tabiiki..
-Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))
yok abi siz almışsınız artık ben araya girmeyeyim
merhaba,
http://www.e-dip.net/images/thumbs/0001155.jpg
şöyle bir ybr resmine rastladım memleketimde bundan bulamam demi :([COLOR="Silver"]
Bizim Memlekette yok evet. olsa görürdüm kesin böyle bişeye rastlamadım.
yok dede allah allah iyi hafta sonu millet heralde bu güzel havada kimseyi bulamam ben nereye gitsem aceba
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:32 ----------
o motoru burada bulamazsın ama yapabilirsin üzerinde bulunan imkanlar mevcut şuan anladığım kadarıylada oda modifiye galiba önde çift çamurluk var kross lastik takılmış tam benim aradığım ama büyük bir ihtimal jantlar değişmiş çünkü bizim janta göre yok o lastikten bizimki 90/90/18 o ise 90/90/17
-Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))
Nerde bu Ybr 'ciler yav Topic pazarları tatil yapıor heralde
mis gibi havada ben de malesef burdayım merhaba . hava koşulları nedeniyle dükkanda duruyor motor cuma güneşli c.tesi pazar yağmur diye almadım cuma günü. sonra cumartesi baktım hava güzel yağmur yağmıyor ama getirsem bir gün binicem pazar yağacak boşuna getirmeyeyim dedim motoru ve bugün de güneşli meteorolojiye tüm iyi dileklerimi iletiyorum buradan mis gibi havada motorsuz kaldık iyi mi
dün gece 5 saat uğraşarak kafamdaki ybrmi yüzde 90 tamamladım.
- gösterge lambaları değişimi
- arka koruma demiri
- diz örtüsü
- ön cama monteli rüzgar camı
- çakmaklık
- 12w power led sisler
- xenon
- müzik sistemi tamamdır. resimler:
gündüz sadece sisler açık olacak. resimde de görüldüğü üzere gayet yeterli. 35-12=23w elektrik tasarrufu edeceğim böylece. gösterge lambalarını da ledlerle değiştim. bakmadım ama 3er watttan+5w park hesaplasak 40w tasarruf ettik. bunu da müzik sisteminde kullanacağız .
ön cam çok güzel oldu. resmen cuk oturdu. resimde cam az daha yukarda. şimdi az aşağı aldım; böylece rüzgar sinyallerden geçtikten sonra cama geliyor ve hiç rüzgar yemiyorum. metal destek sayesinde de milim kımıldamıyor. rüzgar da kaskımı yalayıp geçiyor.
mp3çalar ve çakmaklık ayrı ve sigortalı hat üzerinden, ayrıca xenon dahil her biri ayrı anahtarla çalışıyor. anfi ön camla göstergeler arasına tam oturdu. üstüne üstlük bütün bu düğmeleri anfinin üzerine yerleştirdim, bir de koray gibi siyah zemin de yaparsam tadından yenmeyecek.
şu kablo karmaşasına bakın, kesip biçerek hepsini çok küçük bir yere sığdırdım. gerçi deneme yamulma yaparken arada 2 tane 5 amper sigorta yedik ama olur o kadar
aküm çok dandik. gece denemelerden sonra sabah ayak marşıyla çalıştırdım. o kadar da dikkat ettim halbuki. kısa devre var desem zaten 5 amperlik sigorta var, anında atar... bir de 50 lira verdim; elazığ harput motor kadar kazık bi motorcu görmedim. bosch akü alırdım be o fiyata...
Selamlar gençler nasılsınız
Xenon arıyanlara uygun fiyatlı xenon bulunur
Maxi, gösterge lambalarını değiştin ne renk yaptın yoksa yanmıyormuydu da değiştirdin?
[IMG] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
kardan kareler
rudeboy osmaniyedemisin ? halil abiyi tanıyomusun orda
Şu an bu konu içerisinde 43 kullanıcı var. (0 üye ve 43 misafir)