Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
25 Nisan 2007, 01:45
fortepiano adlı üyeden alıntı
Ben de alalı 3 hafta oldu. Şu an oldukça memnunum. Uzun bir süre de memnun olacağa benziyorum. Bütün
YBR dostlarına selam olsun.
hocam meslektaşmışız ya bende tarih öğretmeniyim.hatta müzik dersine de giriyorum tabi bişey anlamadığımda çocuklara istiklal marşı gençliğe hitebe şiir falan ezberletiyorum.müzik hocamızın tayini çkınca iş bize düştü...
[B]CBF 150 24.500 KM 3.700 TL
TAMAMI : 4.200 TL[/B]
Reklamlar
-
25 Nisan 2007, 01:46
beyaz_gemi adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun fortepiano kazasız belasız binmeni dilerim.2, else model ve fiyatı yazabilirmisin...
Sağolasın beyaz_gemi. Sıfır aldım, 3100 peşin.
PIERzig adlı üyeden alıntı
umutus
fortepiano
Hayırlı olsun arkdaşlar.Merak etme forte motorundan sıkılmadıkça memnuniyetin devam edecektir
Umarım arkadaşım. Bu arada umutus arkadaşımıza da hayırlı olsun. Kazasız belasız binmen temennisiyle.
hocam meslektaşmışız ya bende tarih öğretmeniyim.hatta müzik dersine de giriyorum tabi bişey anlamadığımda çocuklara istiklal marşı gençliğe hitebe şiir falan ezberletiyorum.müzik hocamızın tayini çkınca iş bize düştü...
Biz de tayinimiz çıksın diye KPSS'ye hazırlanıyoruz. Bahtımız böyle yazılmış heralde hocam. Nerede görev yapıyor sunuz?
-
25 Nisan 2007, 01:51
fortepiano adlı üyeden alıntı
Sağolasın beyaz_gemi. Sıfır aldım, 3100 peşin.
Umarım arkadaşım.
Bu arada umutus arkadaşımıza da hayırlı olsun. Kazasız belasız binmen temennisiyle.
Biz de tayinimiz çıksın diye KPSS'ye hazırlanıyoruz. Bahtımız böyle yazılmış heralde hocam. Nerede görev yapıyor sunuz?
hocam ben erzurumda çalışıyorum.manisalıym aslında.bu arada motosikleti çok uygun almışsın gerçekten...
müzik braş olarak atamalar fena değil hocam inşallah bu yıl o işde hallolur ağostosta...
arkadaşlar sizlere iyi geceler.herkese tekrar teşekkür ederim.degerli görüşleriniz için.
-
25 Nisan 2007, 04:17
-
25 Nisan 2007, 09:00
Tebrik mesajı yolllayan herkese teşekkürler, aranızda motorla olmak gerçekten çok güzel hatırlıyorumda 3 gün önce nasıl motor alırım diye kara kara düşünürken bu gün kara bir ybr sahibiyim ..Umarım MT nin organizasyonlarında bir gün buluşmak dileğiyle..
-
25 Nisan 2007, 10:11
-
25 Nisan 2007, 10:22
vip035 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar merhaba.. Umarım aranızda banada yer vardır. Daha önceden çin malı bir scooterım vardı tamamen günlük işlerimi halletmek ve ayağımı yerden kesmek için almışdım. İlk aldığımda bana motora bir bindinmi birdaha bırakamazsın demişlerdi ama ben sadece tebessüm ederek cevaplamışdım. Oysaki gün geçdikce adeta bağımlısı olmaya başlamışdım artık. Motorum çok iyi olmadığı için ister istemez hep bişeyler yazmakdan çekindim. Ama bunun böyle gitmiyeceğini azcokda olsa biliyordum. Yemedim içmedim para biriktirdim resmen ve dayanamadım (Antalya'da yaşıyanlar bilir) gittim Nebioğluna. İlk defa vitesli bir motorsiklet kullanacakdım ve bunun bilincindede olarak kucuk cc li bır motorla başlamamın en mantıklı olacağını düşündüm. Heryer motor kaynıyordu ama birini seçmem lazımdı, kimi motorun üstüne biniyordum ya rahat değildim yada heybeti ilk vitesli motor kullanacağımdan beni azda olsa ürkütüyodu. Sonunda aralardan biyerden bi
ybr resmen bana bakıyordu
gittim ve
ybr imi aldım. Siyah istiyordum ama ellerinde olmadığını ve ne zaman geleceğinide bilmediklerini söyledikleri zaman azda olsa üzülmüşdüm ama çarem yokdu alacakdım bir motor ve mavide karar kaldık. Aldığımın ilk günü heyecandan kalbim çıkacakdı resmen
siteye
yeni motor aldım diye
yeni bir başlık atım dedim ama sürmekden onu çözmeye çalışmakdan vakit bulamadım. Umarım şimdi benide aranıza alırsınız. Antalya'da oturuyorum, 24 yaşındayım (azda olsa kendimden bilgi verim dedim
) Antalya'lı
ybr ci arkadaşlarla tanışmak ve etkinliklerini katılmak isterim. Msn adresim
vip035@hotmail.com
Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim..
hayırlı osun üstat
Arkadaşlar merhaba.. Umarım aranızda banada yer vardır. Daha önceden çin malı bir scooterım vardı tamamen günlük işlerimi halletmek ve ayağımı yerden kesmek için almışdım. İlk aldığımda bana motora bir bindinmi birdaha bırakamazsın demişlerdi ama ben sadece tebessüm ederek cevaplamışdım. Oysaki gün geçdikce adeta bağımlısı olmaya başlamışdım artık. Motorum çok iyi olmadığı için ister istemez hep bişeyler yazmakdan çekindim. Ama bunun böyle gitmiyeceğini azcokda olsa biliyordum. Yemedim içmedim para biriktirdim resmen ve dayanamadım (Antalya'da yaşıyanlar bilir) gittim Nebioğluna. İlk defa vitesli bir motorsiklet kullanacakdım ve bunun bilincindede olarak kucuk cc li bır motorla başlamamın en mantıklı olacağını düşündüm. Heryer motor kaynıyordu ama birini seçmem lazımdı, kimi motorun üstüne biniyordum ya rahat değildim yada heybeti ilk vitesli motor kullanacağımdan beni azda olsa ürkütüyodu. Sonunda aralardan biyerden bi
gittim ve
ybr imi aldım. Siyah istiyordum ama ellerinde olmadığını ve ne zaman geleceğinide bilmediklerini söyledikleri zaman azda olsa üzülmüşdüm ama çarem yokdu alacakdım bir motor ve mavide karar kaldık. Aldığımın ilk günü heyecandan kalbim çıkacakdı resmen
siteye
yeni motor aldım diye
yeni bir başlık atım dedim ama sürmekden onu çözmeye çalışmakdan vakit bulamadım. Umarım şimdi benide aranıza alırsınız. Antalya'da oturuyorum, 24 yaşındayım (azda olsa kendimden bilgi verim dedim
) Antalya'lı
vip035@hotmail.com
hayırlı olsun üstat
-
25 Nisan 2007, 10:44
selam
umutus adlı üyeden alıntı
Tebrik mesajı yolllayan herkese teşekkürler, aranızda motorla olmak gerçekten çok güzel hatırlıyorumda 3 gün önce nasıl motor alırım diye kara kara düşünürken bu gün kara bir
ybr sahibiyim
..Umarım MT nin organizasyonlarında bir gün buluşmak dileğiyle..
arkadaşım kazasız belasız ve mutlu sürüşler diliyorum acaba kaca aldın siyah ybr yi örenebilirmiyim ben bi kac kişiden fiyat örendim 2. elinin adamlar deli fiyatlar cekiyor ......
[COLOR="Yellow"][/COLOR] EfEs ...
-
25 Nisan 2007, 12:01
arkadaşlar topiğe biraz balıklama dalmış gibi olacağım ama şu iridyum bujiyi bende ngk nin sitesinde okumuştum.ybr için nerden temin edebiliriz bir bilgisi olan varmı.herkese hayırlı günler
-
25 Nisan 2007, 12:10
UKYO vallaha bende bişeyşer sordum ama kimseden cıt yoK herkez ler nerelerdeler millllleeeettttt bak siz konuşurkende ben susarım ha ona göre
[COLOR="Yellow"][/COLOR] EfEs ...
-
25 Nisan 2007, 13:47
hocam ben erzurumda çalışıyorum.manisalıym aslında.bu arada motosikleti çok uygun almışsın gerçekten...
müzik braş olarak atamalar fena değil hocam inşallah bu yıl o işde hallolur ağostosta...
arkadaşlar sizlere iyi geceler.herkese tekrar teşekkür ederim.degerli görüşleriniz için.
Sağolasın hocam. Kısmetse atanıp göreve başlayacağız.
PIERzig adlı üyeden alıntı
fortepiano
Aynı dert bendede var.Bu sene bide alan sınavı çıkardılar bakalım no'lcak.
Müzik Öğretmeni adaylarına yetenek sınavı uygulayacakları yönünde duyumlar var. Bakalım süreç neyi gösterecek. Sizin branşınız nedir hocam?
-
25 Nisan 2007, 13:56
arkadaşlar eğitimlerimizde kullanmak üzere Ybr 125 arıyoruz satmak isteyen arkadaşlar olursa konuşalım lütfen
2005
2006
2007 model tercihimizdir...
-
25 Nisan 2007, 14:38
gittim ve
siteye
yeni motor aldım diye
) Antalya'lı
vip035@hotmail.com
kardeşim hoşgeldin aramıza antalya da bi ybr daha oldu ne güzel yaza inşallah görüşürüz keyifli sürüşler
[B][COLOR="Sienna"]Rekabet etmem, takip edilirim.[/COLOR][/B]
-
25 Nisan 2007, 20:08
Arkadaşlar bu arada sitedeki YBR'ci ve nadir bayan sürücülerimizden Morrigan (Çiçek) geçen hafta kaza yapmış. Tek ayağında kırık varmış ve pilatin takılmış.
-
25 Nisan 2007, 20:29
merhaba vip035;
öncelikle hayırlı olsun.eh bir Ybr li hemşehrimiz oldu
msn i kaydediyorum
Umarım şimdi benide aranıza alırsınız. Antalya'da oturuyorum, 24 yaşındayım (azda olsa kendimden bilgi verim dedim
) Antalya'lı
vip035@hotmail.comHerkese kazasız belasız sürüşler dilerim..
Arkadaşlar bu arada sitedeki YBR'ci ve nadir bayan sürücülerimizden Morrigan (Çiçek) geçen hafta kaza yapmış. Tek ayağında kırık varmış ve pilatin takılmış.
-
25 Nisan 2007, 20:42
insane adlı üyeden alıntı
öncelikle morrigan kardeşimizem çok geçmiş olsun.acil şifalar diliyorum kendisine.arkadaşlar bende bugün 2004 kasa mavi renk 2005 11. ay trafik çıkışlı bir YBR ALDIM.VALLA FİYATI SORMAYIN KAZIKLANDIM BİRAZ 2400 YTL VERDİM 29 LİTRE ÇANTASI VE KORUMA DEMİRİ VAR 10700 DE MOTORUM GÖRÜNÜMÜ ÇOK İYİ KUSURSUZ DİYEBİLİRİM YALNIZCA KOLTUK KAPLAMASI DEFORME OLMUŞ.ABİ ERZURUMDA Kİ TEK SATILIK YBR YA ADAM FİYATI ÇEKİYOR O YÜZDEN NE EDELİM VARSIN 200 LİRA KAZIKLANMIŞ OLALIM....
-
25 Nisan 2007, 21:29
öncelikle morrigan kardeşimizem çok geçmiş olsun.acil şifalar diliyorum kendisine.arkadaşlar bende bugün 2004 kasa mavi renk 2005 11. ay trafik çıkışlı bir YBR ALDIM.VALLA FİYATI SORMAYIN KAZIKLANDIM BİRAZ 2400 YTL VERDİM 29 LİTRE ÇANTASI VE KORUMA DEMİRİ VAR 10700 DE MOTORUM GÖRÜNÜMÜ ÇOK İYİ KUSURSUZ DİYEBİLİRİM YALNIZCA KOLTUK KAPLAMASI DEFORME OLMUŞ.ABİ ERZURUMDA Kİ TEK SATILIK YBR YA ADAM FİYATI ÇEKİYOR O YÜZDEN NE EDELİM VARSIN 200 LİRA KAZIKLANMIŞ OLALIM....
hayırlı olsun. neden kazıklandığını düşünüyorsun? motorun durumu iyiyse 3 aşağı 5 yukarı farketmez. önemli olan senin içine sinmesi güle güle kullan.
In the sun and in the rain, it's quite the same.
It's never gonna change, I'll be looking for Jane.
-
25 Nisan 2007, 21:41
fakir ama gururlu adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun. neden kazıklandığını düşünüyorsun? motorun durumu iyiyse 3 aşağı 5 yukarı farketmez. önemli olan senin içine sinmesi güle güle kullan.
HOCAM MOTORUN DURUMU İYİ YANİ GÖRÜNÜM OLARAK SENİN DEDİKLERİNE DİKKAT ETTİM.MOTORKA KASILMA GAYET NET BİR ŞEKİLDE HİSSEDİLİYOR YANİ BİRDEN GAZ KESİNCE İKİ KİŞİLYLE BİLE MOTOSİKLET GAZI KESİNCE HEMEN KASILIYOR.ARTI ERZURUM OLMASIDA BENCE BİR AVANTAJ BURDA 7 AY KIŞ YAŞANDIĞINI DÜŞÜNÜRSEK.AMA AKLIMA TAKILAN BİŞEY ARKA LASTİK BAYABİ AŞINMIŞ O YÜZDEN 0 TAKILMIŞ ESKİSİNİDE GÖRDÜM.10000 DE LASTİKLERİN ÖNEMLİ ÖLÇÜDE AŞINMASI NORMAL Mİ? BİRDE KOLTUGUN DERİSİ DEFORME OLMUŞ ÇATLAKLAR VAR YANİ YIPRANMIŞ BU YBR LERDE SIK OLURMU.TEKERLER VE KOLTUGUN DURUMU KM NİN ORJİNALLİĞİ KONUSUNDA BENDE ŞÜPHE UYANDIRDI.BU KONUDA BENİ AYDINLATIRSAN ÇOK SEVİNİRİM.AMA ŞUNUDA SÖYLEMELİYİM MOTOR GÖRÜNÜM OLARAK YIPRANMIŞ DEĞİL KESİNLİKLE....
Ayrica Çok TeŞekkÜr Ederİm Fakİr Ama Gururlu KardeŞİm.herŞey İÇİn.
-
25 Nisan 2007, 22:11
Beyaz gemi hayırlı olsun
Lastik neden aşınır? Bozuk yollarda kullanılırsa özellikle taşlı yollarda,birde burnout yaparsa aşınır.böyle olursa 5000 km dede aşınabilir.zaten orjinal lastik çok kaliteli değil.
-
25 Nisan 2007, 22:15
10bin de arka lastik bir miktar aşınır tabi ama tamamen kabak olması pek olası değil. ilerde lastikleri değiştirmeyi düşünebilirsin. orjinal lastiklerin performansından kimse memnun değil zaten.
sele döşemesinin deforme olmasını hiç duymadım şimdiye kadar. belki çok uzun süre güneş altında kalmıştır. seleyi söküp bir döşemeciye götür. kaliteli bir malzemeyle kaplat. fiyat olarak çok birşey tutmaz. sen şimdi kullanma kılavuzu ve servis kılavuzu da istersin birazdan upload edip buraya koyarım
In the sun and in the rain, it's quite the same.
It's never gonna change, I'll be looking for Jane.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 349 kullanıcı var. (0 üye ve 349 misafir)
Bu Konudaki Etiketler