Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    K o r @ y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ATOM KARINCA
    günaydın arkadaşlar.. Durmuşum o motora sen bi tane branda al... üşütecek yoksa

---------- Post added at 09:36 ---------- Previous post was at 09:03 ----------

Şenol abi bize lazım olacak malzeme listesi..

100 TL Bosch marka uzun/kısa mercek

25 TL pleksi angel ayes

40 TL ledli angel ayes

20 TL power ledler için çakar kumanda

50 TL valeo mercek uzun-kısa özellikli

15 TL sista mercek montajı için yapıştırma siyah/gri

200 TL xenon kit

---------- Post added at 10:10 ---------- Previous post was at 09:36 ----------

Xenon kit yerine osram ın ampulude takılabilir..
    en az xenon kadar kaliteli sadece 55 W ... anahtar koyduktan sonra sıkıntı yok..harika bir görüş sağlanır..hemide far tası erimez... sırasıyla mercek ,angel eyes ve osram.. böyle bi ambiasta olabilir ...
    bana bakın sinirlendim ha ..nirdesiniz yaw... piskiletinize burada yardımcı ürünler öneriyoruz ortalıkta yoksunuz.. çinli ybr ciler sizi..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    uçuyor..
    selam korayim..yanliz parçaların geneli pahalı xenon kit 120 lira mercek çifti 60 lira angel plastik olanlar 15 lira, ledli olan 20 lira.. Sista 10 lira..mercekleri hurdaliktan temin et diğerlerini de aksesuar toptancısından al çok daha çeşit var ve ucuz ayrıca madem angel takacaksın cam NEON takacaksın kardeşim bağladığına değsin yahu hem o xenon beyni ne öyle takoz gibi..? Sokacak yer bulamiyorsun motorda küçük beyinlerden alacaksin koç gibi

fat280 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    en kısa zamanda olacak inş.
    slm günaydın arkadaşlar

koray maşallah liste baya kabarık mercek için :D
    SALCANO WOLF125 SİYAH BENİM MAKİNE

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    uçuyor..
    korayim şu takımı 100 liraya buldum birinden gecenin 3ünde 100 lira yoktu cebimde alamadım çok pişmanım çok çok çok http://www.ozenticaret.com.tr/asp/pr...Kit-R1-Ballast

Motosikleti
    ATOM KARINCA
    Alıntı dürümdöner adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selam korayim..yanliz parçaların geneli pahalı xenon kit 120 lira mercek çifti 60 lira angel plastik olanlar 15 lira, ledli olan 20 lira.. Sista 10 lira..mercekleri hurdaliktan temin et diğerlerini de aksesuar toptancısından al çok daha çeşit var ve ucuz ayrıca madem angel takacaksın cam NEON takacaksın kardeşim bağladığına değsin yahu hem o xenon beyni ne öyle takoz gibi..? Sokacak yer bulamiyorsun motorda küçük beyinlerden alacaksin koç gibi
    kaliteden kaliteye değişiyor.. işte ortalama böyle malzeme listesi var.. bakalım arıyorum internette mercek çok 40 tl falan.. çıkma.. bunları yavaş yavaş toplamak lazım

---------- Post added at 10:33 ---------- Previous post was at 10:31 ----------

Alıntı fat280 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    slm günaydın arkadaşlar

liste kabarık bakalım nasıl olacak..genelde malzemeler çift satılıyor..birisiyle anlaştık mı fiyat 2 ye bölünür

---------- Post added at 10:35 ---------- Previous post was at 10:33 ----------

korayim şu takımı 100 liraya buldum birinden gecenin 3ünde 100 lira yoktu cebimde alamadım çok pişmanım çok çok çok http://www.ozenticaret.com.tr/asp/pr...Kit-R1-Ballast
    kaçırmışın valla durmuşum.. güzel bi alete benziyor.. bakalım bizde bişeyler yapacağız bu xenon işi ilgili olarak

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    uçuyor..
    Alıntı fat280 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    slm günaydın arkadaşlar

aleykum selam ciğerım benim

fat280 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    en kısa zamanda olacak inş.
    Alıntı K o r @ y adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kaliteden kaliteye değişiyor.. işte ortalama böyle malzeme listesi var.. bakalım arıyorum internette mercek çok 40 tl falan.. çıkma.. bunları yavaş yavaş toplamak lazım

---------- Post added at 10:33 ---------- Previous post was at 10:31 ----------

liste kabarık bakalım nasıl olacak..genelde malzemeler çift satılıyor..birisiyle anlaştık mı fiyat 2 ye bölünür

---------- Post added at 10:35 ---------- Previous post was at 10:33 ----------

kaçırmışın valla durmuşum.. güzel bi alete benziyor.. bakalım bizde bişeyler yapacağız bu xenon işi ilgili olarak
    hayırlısı ile inş. bir ortak bulursun bundan sonra ne yapacan motora merak ediyorum

aleykum selam ciğerım benim
    sağol durmuş abi nasıl keyifler istanbul gene kar altındaymış allah a binlerce şükür etmek gerek buralarda kar flan yok hava şuan açık tam gezilecek hava ancak çalışıyoruz :(
    SALCANO WOLF125 SİYAH BENİM MAKİNE

ReiZzZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bi sorum olacak ybr nin üstünde gelen lastiklerin çok kötü olduğu söyleniyor acaba ybr yi 0 alırken bayi üstündeki lastikler yerine michelin pirelli gibi bir lastik verirmi üstündeki lastikleri 50-100 tl saysa üstüne ne derse versek yaparlarmı böyle birşey?

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    uçuyor..
    korayim verdiğim fiyatlar resimlerdekı ürünlere ait toptancı fiyatlarıdir lazım olanlar uygun yollu ayarlanir sen sorun yapma..bu arada aman fatihim ben sizin oraları almiyim yazı bi dert kışı bi dert quad safari rehberliği yaptım canımdan bezdim motorun üstünden inip traş olmaya gidemiyordum çarşıya : )

ghostcorc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA YBR 125 esd '11
    selamın aleyküm YBR camiası hayırlı cumalar bizim buralar böyle sizin oralar nasıl?????
    http://img141.imageshack.us/img141/4206/hpim0379.jpg
    http://img687.imageshack.us/img687/6930/hpim0380r.jpg
    http://img43.imageshack.us/img43/7816/hpim0382l.jpg
    zenon vardiyodunya koray 87 Tl ye
    -Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))

sinan08 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar 150 ns cb 500 f 2018
    Bizim buralarda farksız ist. Levent tarafı kara gömülüyoruz

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    uçuyor..
    Alıntı ReiZzZ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bi sorum olacak ybr nin üstünde gelen lastiklerin çok kötü olduğu söyleniyor acaba ybr yi 0 alırken bayi üstündeki lastikler yerine michelin pirelli gibi bir lastik verirmi üstündeki lastikleri 50-100 tl saysa üstüne ne derse versek yaparlarmı böyle birşey?
    bunu senin motoru alacağın bayi ile konuşmalisin, tamamen onun keyfine kalmış, üstündekı lastikler yağmurda çok kötü değil ben beğeniyorum, yeni yağmiş yağmurda ve karda gerçekten kötü..aslında yumuşak lastik kuru zeminde gayet iyi olması gerekir ama çok iyi değil ama çok çok da kötü bir lastik değil, sonuçta 50 liralik lastik cst..

Motosikleti
    ATOM KARINCA
    heyy pisikletçiler.. naparsınız yaw ReiZzZ; motorun üstündeki lastikleri 10,000 km kullan sonra değiştir.. O kadarda kötü berbat bi lastik değil..Ben hiç kaymadım..Lastiğin sınırlarını bil yeter.. Zaten yamaha bayileri sanırım senin dediğin gibi bir işlem yapmıyor..

---------- Post added at 11:50 ---------- Previous post was at 11:39 ----------

buralarda aynı abi.. havalar yine özüne döndü..
    malzemeleri karma olarak alırsak daha uygun fiyatlara bulabilirz..

Motosikleti
    YAMAHA YBR 125 esd '11
    dediğim gibi aslında benim elimde mercek var ama onu oturtacak bir ayak yapmam lazım önemli olan zenon mutlaka uzun kısa olacak ve hesaplı olacak gerçi bu ikisi bir arada bulmak çok zor ama bakalım yapacağız birşeyler olmadı ben gidip otosanayiine bakacağım bizim burada tokat köy var sırf araba tamiri üzerine bide maslak otosanayii var orayıda araştırmak lazım ama herşey havaya bağlı tabii
    -Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))

Motosikleti
    ATOM KARINCA
    Alıntı ghostcorc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dediğim gibi aslında benim elimde mercek var ama onu oturtacak bir ayak yapmam lazım önemli olan zenon mutlaka uzun kısa olacak ve hesaplı olacak gerçi bu ikisi bir arada bulmak çok zor ama bakalım yapacağız birşeyler olmadı ben gidip otosanayiine bakacağım bizim burada tokat köy var sırf araba tamiri üzerine bide maslak otosanayii var orayıda araştırmak lazım ama herşey havaya bağlı tabii
    abi uzun kısa olamsı için merceğin ona uygun olması lazım..uzun kısa görevini xenon değil mercekteki motor yapıyor.. haberin olsun.. eğer H4 uyumlu değilse bi işe yaramaz merceğin

Motosikleti
    YAMAHA YBR 125 esd '11
    ben yavaş yavaş cumaya hazırlanıyorum vakit geliyor herkeze hayırlı cumalar ...

Motosikleti
    ATOM KARINCA
    Alıntı ghostcorc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben yavaş yavaş cumaya hazırlanıyorum vakit geliyor herkeze hayırlı cumalar ...
    sanada abi.. bende kaçar.. akşam kurstan gelince görüşmek üzere

---------- Post added at 12:10 ---------- Previous post was at 12:07 ----------

http://urun.gittigidiyor.com/garaj/h...fiyat-52306548

al abi 100 TL uzun kısa H4 xenon adam başı 50 lira...

ReiZzZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    iyi o zaman ya boşuna lastik değiştirmeye gerek yok binerim 1-2 yıl cbf ninkinden kötü değildir herhalde

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    beylee iyi günler herkeze hayırlı cuma lar...

koray bu işi ortak yapalım sen hesapla kaç tl tutuyorsa ben sana TAKSİT TAKSİT VEREYİM ayda 50 tl tl verebilirim ne dersin irfan abi de montajı yapar...
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

psyche - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 600
    İskenderun'da uzun süreli sağanak yağış ve kabus gibi yarıkaya fırtınalarından sonra ki camı çerçeveyi indirtmiş , zayıf insanların yolda savrulmasına vesile olmuş kudretli ve meşhur doğa olayımızdır bizim,bugün güneşi gördüm,gazlamak farz oldu

Tekeriniz düz bassın..
    "Önü yoktan sonu boktan bu kuru davadan,
    utanır gayret-i güfranla cehennem de geçer. "

Psychedelic Gececi

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 25 kullanıcı var. (0 üye ve 25 misafir)

Bu Konudaki Etiketler