kanka biliyosun .. biz ybr ciyiz.. ama rahmani olarak yorum yap dersen cbf rahat ybr kalite.. ha şu anlama gelmesin ybr rahat değil.. bi fark yok koltuk biraz ince
---------- Post added at 22:13 ---------- Previous post was at 22:07 ----------
sislerde güzelmiş ha.. . eşini nerden bulacaksın
---------- Post added at 22:45 ---------- Previous post was at 22:13 ----------
ulen ne biçim topik burası kimse yok.. k..çı kırık teneke motorlarınız var ,bide topiğe yazı yazmaya üşeniyonuz..
bisikletçiler sizi
kanka herkez başka şeylerle uğraşıyor mesela ben film bakıyorum tavsiyen varmı? ekşın olsa iyi olur
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
cehennem meleklerini izle eğer izlemediysen boşa yaşıyorsun
-Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))
nereden indiriyorsun filmi???
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:29 ----------
bugün perşembe yarın cuma olduğu için ben banyo yapıyorum sonrada kurtlar vadisi var yani ben ikigün iptalim çarşamba ve perşembe akşamı, tekir dağamı gideriz yeterki sen iste
-Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))
hava sapıttı dışarda kar 10 santimi buldu demin baktım bişey yoktu ve gökyüzünde ay seçiliyo lapa lapa kar yağıyo...
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:34 ----------
ben sana gelmem demedimki hava güzel olsun atlayıp gelirim dedim sonra sen dedin oraya geleyim sahilde çay içeriz dedin şimdide tekirdağa gidelim diyorsun bakalım yarın nereye gideceğiz merak ettim
abi motora binemiyoruz..biraz yol yapmak istiyorum..haritadan bakıyorum..en ideal bana tekirdağ gibi geldi...tekirdağın köfteside meşhur onuda mideye indirip geliriz.. ohh mükemmel olur.. senin yanına gelmeye ne var.. ilk fırsatta oradayım ..ben hava durumunu takip ediyorum.. haber ederim sana
bu arada sen zenon işini kovala o resmini koyduğun varya adam başı 87 tl dediğin
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:40 ----------
senin sisler ne oldu en sonunda bensana yapacağım benim yaptığım teklilerden
gözüm altın kakmamı yapıyormuş bune ya ya başka işivar seni sallıyo yada yada yani...
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:51 ----------
allah allah gökyüzü sapsarı oldu neredeyse gündüz gibi hani böyle olimpiyat stadının etrafı aşırı ışktan nasıl olursa gökyüzü öyle şuan
bide teknik öğretmen bu okulda eğitim görevlisiyse o yüzden vakit buldukça yapabiliyordur..ondan gecikir bizim gibi boş değilki...
@F54 - Şimdi 'Torque (Hız Tutkunları) diye bi motosikletli film izledim,Hızlı ve Öfkelinin Motosiklet versiyonu,ekşın çok ama grafik kalitesi yok malum 2004 filmi.İzlemeyenlere tavsiye ederim Güzel film..
http://img191.imageshack.us/img191/5987/hpim0377h.jpg
http://img716.imageshack.us/img716/8567/hpim0378g.jpg şuan beykoz
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:31 ----------
yooo bendeki güzel
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:33 ----------
hadi iyi geceler ybr camiası ben kaçar bakalım yarın cumaya nasıl gideceğiz bu karda ???
beyler tavsiyeler için tşk şenol abi ben film indirmiyorum siteden seyrediyorum filmifull izle diye bi site güzel kalite görüntü var
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
:D ne güzel kar yağmış yahu. oynanır ne güzel onla (bkz. kar gören izmirli)
Şu an bu konu içerisinde 133 kullanıcı var. (0 üye ve 133 misafir)