Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
08 Şubat 2012, 13:52
K o r @ y adlı üyeden alıntı
a.s fatih.. günaydın.. benden başka kimse yok
belli senden başka kimse olmadığı topiği iki level atlatmışınız iyi günler YBR camiası
Reklamlar
-
08 Şubat 2012, 13:55
ghostcorc adlı üyeden alıntı
belli senden başka kimse olmadığı topiği iki level atlatmışınız iyi günler YBR camiası
hahaha hoşgeldin abi... benle abanta geliyormusun
-
08 Şubat 2012, 14:29
ısı tabancasını soranlar olmuştu son videoda kullanılan ısı tabancası
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:25 ----------
yok canım cbf de kıvrak , şimdi yiğidi öldür hakkını yeme.. aynı segment motorlar ..ybr nin artısı malzeme kalitesi ve motor sağlamlığı cbf in artısı rahatlığı ve 2 kişi kullanıma daha müsait oluşu..diğerleri teferruat
---------- Post added at 11:01 ---------- Previous post was at 10:59 ----------
http://img61.resimup.net/di/0EKC.jpg
gençlik çifti 175 lira... angel var xenon var hemide uzun kısa olarak anlaşıp almak lazım.. adam başı 87 lira
nerede nerede ah ulan şu borçlar olmasa bak şöyle yapabiliriz ben k.kartı ile alırım kim istiyorsa 1 tanesinin parasını bana veriverir sevabına tabii k.kartı geçiyorsa
-
08 Şubat 2012, 14:31
ısı tabancasını soranlar olmuştu son videoda kullanılan ısı tabancası
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:25 ----------
nerede nerede ah ulan şu borçlar olmasa bak şöyle yapabiliriz ben k.kartı ile alırım kim istiyorsa 1 tanesinin parasını bana veriverir sevabına tabii k.kartı geçiyorsa
adam ne güzel işçilik çıkarıyor abi, değil mi?
kalıp olayına bittim
-
08 Şubat 2012, 14:33
evet bu işe son verdim
motorun orjinalliği ile oynamaya gerek yok
evet yeter artık kim ne istiyorsa yapsın bu konu dan kokular gelmeye başladı kapatalım artık
-
08 Şubat 2012, 14:35
evet yeter artık kim ne istiyorsa yapsın bu konu dan kokular gelmeye başladı kapatalım artık
yaw abi ; BENİMLE ABANTA GEZİYE GELİYORMUSUN havaların ilk güzel olmasında yakındır yani
-
08 Şubat 2012, 14:40
adam ne güzel işçilik çıkarıyor abi, değil mi?
kalıp olayına bittim
ama herifler uzman seri üretim yapıyorlar ellerinde her imkan da var tecrübede yaptıkları masterlere bakılırsa seri üretim yapıyorlar
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:35 ----------
yaw abi ; BENİMLE ABANTA GEZİYE GELİYORMUSUN havaların ilk güzel olmasında yakındır yani
yav tabii senin tuzun kuru iki adım yer senin için benim buradan sabahın köründe yola düşmem lazımne zaman gidiyoruz
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:38 ----------
bırak şimdi abantı ben zenona takıldım nasıl yapıyoruz şu zenon işini bundan ikitane alacaksın benim sislerin yerine montajlayacaksın allahhh tadından yinmez...
-
08 Şubat 2012, 14:44
ama herifler uzman seri üretim yapıyorlar ellerinde her imkan da var tecrübede yaptıkları masterlere bakılırsa seri üretim yapıyorlar
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:35 ----------
yav tabii senin tuzun kuru iki adım yer senin için benim buradan sabahın köründe yola düşmem lazımne zaman gidiyoruz
taş çatlasa 1 saat önceden kendini yola atarsın.. aramız 1 saat beyaa..
zaman olayı ise şöyle; havaların ilk düzelmesinde gidelim diyorum.. benimde kurs falan varya şimdilik kafam rahat zamanım bol değerlendirmek istiyorum.. havalar yağışlı arkasından yine düzelecek.. mesala sabah 9 da izmitten hareket etsek en geç molalarla birlikte 11,30-12,00 gibi orada oluruz .. toplamda 4,00 sa gezi yapsak keşif falan.. ben 6 da sen 7 de evde olursun
---------- Post added at 12:44 ---------- Previous post was at 12:42 ----------
[/COLOR]bırak şimdi abantı ben zenona takıldım nasıl yapıyoruz şu zenon işini bundan ikitane alacaksın benim sislerin yerine montajlayacaksın allahhh tadından yinmez...
zenon işine girecem ama şuan araştırma içindeyim..araştırmalarıma göre çıkma kazalı araçların H4 uyumlu mercekleri var.. merced. bmw gibi kaliteli araçların en fazla 40 tl çekiyorlar..sıfır ayarında.. bu merceği montelemek için videodaki gibi işlem gerekiyor
-
08 Şubat 2012, 14:46
taş çatlasa 1 saat önceden kendini yola atarsın.. aramız 1 saat beyaa..
zaman olayı ise şöyle; havaların ilk düzelmesinde gidelim diyorum.. benimde kurs falan varya şimdilik kafam rahat zamanım bol değerlendirmek istiyorum.. havalar yağışlı arkasından yine düzelecek.. mesala sabah 9 da izmitten hareket etsek en geç molalarla birlikte 11,30-12,00 gibi orada oluruz .. toplamda 4,00 sa gezi yapsak keşif falan.. ben 6 da sen 7 de evde olursun
---------- Post added at 12:44 ---------- Previous post was at 12:42 ----------
zenon işine girecem ama şuan araştırma içindeyim..araştırmalarıma göre çıkma kazalı araçların H4 uyumlu mercekleri var.. merced. bmw gibi kaliteli araçların en fazla 40 tl çekiyorlar..sıfır ayarında.. bu merceği montelemek için videodaki gibi işlem gerekiyor
tamam bana uyarda sen şu zenona git bi bak yaktır merceğin odak noktası nasıl hani videoda ilk farı söktüğünde garajda yere koyup kağıt bant yapıştırıp ışık açısını işaretliyorya karşıya çizgi şeklinde ışığı veriyor o şekilde karşıya çizgi atması lazım
-
08 Şubat 2012, 15:06
tamam bana uyarda sen şu zenona git bi bak yaktır merceğin odak noktası nasıl hani videoda ilk farı söktüğünde garajda yere koyup kağıt bant yapıştırıp ışık açısını işaretliyorya karşıya çizgi şeklinde ışığı veriyor o şekilde karşıya çizgi atması lazım
abi merceği bulmak sorun değil..iyi bir mercek zaten çizgi şeklinde karşıya ışık verecek.. bunu nasıl monteleyeksin.. yapıştırmak için adam silikon benzeri bişey kullanıyor.. mengene lazım.. kesip biçmel için alet lazım.. yapılması pekte kolay görünmüyor
---------- Post added at 12:57 ---------- Previous post was at 12:51 ----------
Abi abanta gidersek Düzce de DADAŞ motor var.. onlar mercekli xenon yapıyor.. gidip görüşürüz muhabbet ederiz..
---------- Post added at 13:06 ---------- Previous post was at 12:57 ----------
bu düzceeli bi arkadaşın motoru Dadaş motorda yaptırdı
-
08 Şubat 2012, 15:18
depo üzerindeki çıkartmalar güzel olmuş
-
08 Şubat 2012, 15:20
depo üzerindeki çıkartmalar güzel olmuş
uğrarız senle dadaş motora ok..
-
08 Şubat 2012, 15:22
o kullandıkları şeffaf silikon su yalıtımında akvaryum yapımında kullanılıyor akvaryumun camlarını birbirine yapıştırıyor camı kırarsın yapışan yeri ayıramazsın
-
08 Şubat 2012, 15:36
o kullandıkları şeffaf silikon su yalıtımında akvaryum yapımında kullanılıyor akvaryumun camlarını birbirine yapıştırıyor camı kırarsın yapışan yeri ayıramazsın
iş aslında çok basit abi... rialli den alacaksın bizim farı deneyeceksin..olmazsa olmasın önemli bi para değil.. ama olmama şansı yok..basit yani
-
08 Şubat 2012, 15:43
arkadaşlar şöyle bir video buldum sayfanın sağında AR-GE deen başlayarak izleyebilirsiniz http://www.castrolmoto.com/tr/video_library.php
-
08 Şubat 2012, 16:07
bunları izledikten sonra castrol 10-40 yağa U dönüşü yapmıştım.. güzel paylaşım abi
---------- Post added at 13:56 ---------- Previous post was at 13:49 ----------
http://www.xenonmercek.com/
abi bu siteye farını yolluyorsun ve rüya gibi bir angel eyes li mercekli xenon farın geliyor ,görüşüp fiyat almak lazım
---------- Post added at 14:07 ---------- Previous post was at 13:56 ----------
abi mail attım yukarıda ki siteye bakalım fiyat falan alacağım uygun olur mu?
bu cbf 150 farınıda onlar yapmış..
-
08 Şubat 2012, 16:11
http://www.castrolmoto.com/tr/rider_..._10_tweaks.php bunu buldum buradan bunu buldum http://www.motordelisi.com/forum/mot...r-iii-usb.html buradanda buraya ulaştım http://www.veypor.com/ buradanda motoruna led ışık yapmak isteyen ama kaç ohm direnç koyacağını bilmeyenler için şema var altta http://www.veypor.com/dash.html
-
08 Şubat 2012, 16:13
ULEN allah seni bildiği gibi yapsın hem motorla gezmek istiyorsun hemde evine yakın yerlerde takılmak istiyorsun bu nasıl iş gezmek istiyorsan mahallende takıl şenol abi mi yorma
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
08 Şubat 2012, 16:14
bunları izledikten sonra castrol 10-40 yağa
U dönüşü yapmıştım.. güzel paylaşım abi
---------- Post added at 13:56 ---------- Previous post was at 13:49 ----------
http://www.xenonmercek.com/
abi bu siteye farını yolluyorsun ve rüya gibi bir angel eyes li mercekli xenon farın geliyor ,görüşüp fiyat almak lazım
---------- Post added at 14:07 ---------- Previous post was at 13:56 ----------
abi mail attım yukarıda ki siteye bakalım fiyat falan alacağım uygun olur mu?
bu cbf 150 farınıda onlar yapmış..
http://img18.resimup.net/di/I1MT.jpg
iyi güzelde bak hemen dikkatimi çekti angel yanlış takılmış sönük yeri yukarı gelecekti bununki aşağıda BMW lerde angelin C si yukarı bakar bak bi resim bulayım
-
08 Şubat 2012, 16:16
F54 adlı üyeden alıntı
ULEN allah seni bildiği gibi yapsın hem motorla gezmek istiyorsun hemde evine yakın yerlerde takılmak istiyorsun bu nasıl iş gezmek istiyorsan mahallende takıl şenol abi mi yorma
evimin dibi 175 km cik ha...
allah seni bildiği gibi yapsın neyse.. sende geliyon demi ?
kanka mete abi bize sallamış.. son gezi topiği vardı ya orada.. gir bak.. 5 şubat gezisi fotoları diye bi başlık var orada
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 398 kullanıcı var. (0 üye ve 398 misafir)
Bu Konudaki Etiketler