Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
07 Şubat 2012, 17:46
K o r @ y adlı üyeden alıntı
şu kötü günlerinde destekçileri oluyorum..
hepimiz cbf 150 yiz diye..
motur dedikleri cbf 150 çok hasta Fatihim
anladım abi destek veriyon iyileşmeleri için inş. iyileşir
Reklamlar
-
07 Şubat 2012, 17:49
resim yüklemeye bi çare bulabilirsem ben bi kaç güne bal peteği desenli reflektif folyo alıp ondan keser yaparım beğenirsen sana da keseriz bi takım lan ben bu isi seri üretime vursam deli para kazanırım o afilli olanlardan kestir kestir reklamcı lazerınde sat hatta şeritın içine şoförün adını soyadıni kan grubunu bile yazdırırim moruk : )
-
07 Şubat 2012, 17:54
-
07 Şubat 2012, 17:57
dürümdöner adlı üyeden alıntı
resim yüklemeye bi çare bulabilirsem ben bi kaç güne bal peteği desenli reflektif folyo alıp ondan keser yaparım beğenirsen sana da keseriz bi takım lan ben bu isi seri üretime vursam deli para kazanırım o afilli olanlardan kestir kestir reklamcı lazerınde sat hatta şeritın içine şoförün adını soyadıni kan grubunu bile yazdırırim moruk : )
http://www.yukle.tc/ bu siteye gir
gözat sekmesine tıkla ve bilgisayarından yükleyeceğin fotoğraf neredeyse seç
sonra yükle sekmesine tıkla.. resim yüklenecektir..
son olarak en üstte forumlar için bölümünde normal boyut yazan linkin tamammını kopyala forumda cevap yazdığın yere yapıştır..
deneme
---------- Post added at 15:57 ---------- Previous post was at 15:55 ----------
stepfunk adlı üyeden alıntı
can, mercekli xenon mu var bu motorda
-
07 Şubat 2012, 18:00
oo cbf çi koray duman ata ata gidiyorsun
dikkat et sana da arkadan girmesinler
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
07 Şubat 2012, 18:02
F54 adlı üyeden alıntı
oo cbf çi koray duman ata ata gidiyorsun
dikkat et sana da arkadan girmesinler
kanka destek veriyorum.. mesela bunu bir vatandaşlık görevi olarak algıla.. motürler çok hasta ..moral moral
-
07 Şubat 2012, 18:03
can, mercekli xenon mu var bu motorda
Evet dostum, ben yapmıştım montajı neyin
Yeni motoruma da yapıyorum aynısını
"Cahillerle tartışmaya girmeyin çünkü ben hiç yenemedim!"
İmam-ı Gazâli Hazretleri (k.s)
-
07 Şubat 2012, 18:04
kanka destek veriyorum.. mesela bunu bir vatandaşlık görevi olarak algıla.. motürler çok hasta ..moral moral
sana mı kaldı destek vermek bırak arkadaş onlara yetkili servisler destek versin...
-
07 Şubat 2012, 18:05
Evet dostum, ben yapmıştım montajı neyin
Yeni motoruma da yapıyorum aynısını
ayrıntılı olarak paylaşırsan bizde öğrenmiş oluruz.. zaten xenon un peşindeyim
-
07 Şubat 2012, 18:07
ayrıntılı olarak paylaşırsan bizde öğrenmiş oluruz.. zaten xenon un peşindeyim
Tamam kardeşim işlemler bitince bir konu açarım. Yardımım olursa çekinme sakın hee
-
07 Şubat 2012, 18:07
F54 adlı üyeden alıntı
sana mı kaldı destek vermek bırak arkadaş onlara yetkili servisler destek versin...
tamam tamam .. abanta gidiyorum şenol abiyide yanıma alacağım.. gel sende
-
07 Şubat 2012, 18:08
-
07 Şubat 2012, 18:11
Tamam kardeşim işlemler bitince bir konu açarım. Yardımım olursa çekinme sakın hee
tabiki can çekinmem.. motora merceği yerleştirmek için far tasını neyle kesiyorsun ve ne ile sabitliyorsun
---------- Post added at 16:11 ---------- Previous post was at 16:09 ----------
F54 adlı üyeden alıntı
ne zaman gidiyorsun...
ilk havaların düzelmesi ile.. şu geçtiğimiz pazar günü gibi bir hava yakaladığım an giderim.. gel sende ayarlayalım.. yoksa şenol abi ile devam.. gelde yolda tokatlayım seni
-
07 Şubat 2012, 18:13
tabiki can çekinmem.. motora merceği yerleştirmek için far tasını neyle kesiyorsun ve ne ile sabitliyorsun
2011 YBR'nin farları çıt çıtlımı bilmiyorum. Ben rialliden yan sanayi almıştım, o far camı çıt çıtlıydı.
Çok kolay oldu söküp takması. Far tasını kesmeye gerek kalmıyor. O boşluktan geçiyor bu mercek ve arkadan somunuyla sabitliyorsun.
Çok kolay montajı aslında. Ama far camınız sililkonluysa fırında yada ısı tabancasıyla ısıtıp öyle açmak gerekir.
-
07 Şubat 2012, 18:14
aynen ya.. bu işi burada yapan adam da yok.. hani yapsa parası neyse versek
tamam tamam ağlama gelir yaparız ok
-
07 Şubat 2012, 18:14
2011 YBR'nin farları çıt çıtlımı bilmiyorum. Ben rialliden yan sanayi almıştım, o far camı çıt çıtlıydı.
Çok kolay oldu söküp takması. Far tasını kesmeye gerek kalmıyor. O boşluktan geçiyor bu mercek ve arkadan somunuyla sabitliyorsun.
Çok kolay montajı aslında. Ama far camınız sililkonluysa fırında yada ısı tabancasıyla ısıtıp öyle açmak gerekir.
anladım benim far silikonlu.. biraz uzun iş olur.. bakalım orjinal xenon lu far tası çıkarsa ondan alırız
-
07 Şubat 2012, 18:17
RruDeBoyY adlı üyeden alıntı
bende çektirdim 1 gün sonra çıktı bi türlü beceremedim
o kalitesi ile ilgili motoru aldığım yerden aldım hemde kaliteli dedi iki gün sonra çıktı sonra benim scootere uyguladığım markadan aldım yapıştırdım hala üzerinde ki scooterde 3yıl oldu
-
07 Şubat 2012, 18:18
koray sen beni geçemessin abisi bak herkezin içinde yazıp ta beni kızdırma seni koca foruma rezil ederim ben senin gibi motora acıyıp basmamazlık yapmam
-
07 Şubat 2012, 18:20
ghostcorc adlı üyeden alıntı
tamam tamam ağlama gelir yaparız ok
sen benle geliyon mu abanta yahu... sabahtan beri cevap vereceksin
---------- Post added at 16:20 ---------- Previous post was at 16:18 ----------
F54 adlı üyeden alıntı
koray sen beni geçemessin abisi bak herkezin içinde yazıp ta beni kızdırma seni koca foruma rezil ederim ben senin gibi motora acıyıp basmamazlık yapmam
kanka ön dişliyi 15 yapıyorum o yüzden sana el sallarım arkamı dönüp bide fotonu çekerim
-
07 Şubat 2012, 18:21
beyler benim arka far ampülü patlamışta onu sökmek için baya bi çaba verdim seleyi bile söktüm acaba daha kısa yoldan bi sökme yolu varmıdır çünkü far camı içe doğru genişlediği için yan plastikler kıralacak diye çok korktum
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 146 kullanıcı var. (0 üye ve 146 misafir)
Bu Konudaki Etiketler