Bence ideali castrol heralde bizimde şu an ondan var
Bide arkdaşlar geçen gün kardeş BP Ultimate almış,viraja girmeseydim motor 130 yapacaktı dedi , o kadar farkeder mi yaw
Bence ideali castrol heralde bizimde şu an ondan var
Bide arkdaşlar geçen gün kardeş BP Ultimate almış,viraja girmeseydim motor 130 yapacaktı dedi , o kadar farkeder mi yaw
sadece bir yağın o performansa ulaştırabileceğine inanmıyorum.
insane arkadaşımızın daha önce 95 üstü oktanlı benzinlerin ybr lerde bir yarar sağlamayacağı hakkında teknik bir yazısı vardı.
Ama içimde kalmaması açısından yine de bi deniyeceğim. neticeyi buradan iletirim.
herkese merhaba bu konunun yorumları çok etkiliyici nerdeyse bayi oldugunuzu düşüncem hemen hemen bütün sayfaları okudum bi arkadaşım ısrarla titan diyor ama ben ybr hakkında olumlu yorumları görünce kafam karıştı
bu yaz için güzel bi planım var ege turu düşünüyorum istanbulda oturuyorum cahilligimi mazur görün ybr ile cıkılabilirmi bu tura yada yok ybr olmaz derseniz olabilcek ekonomik bi motor önerirmisiniz
arkadaslar 2004 ybr var bende bi ara yaklasık 10000 km boyunca ultimate kullandım bi artısını görmedim yüksek oktanlı benzin küçük hacimli motorda bi etki yapmıyor hem yapsa bile bu ilk depoda yapmaz bir süreklilik içerisinde olur yag konusuna gelince repsol derim baska bisiy demem
arkadasım titan bundan 5-6 yıl önce bi efsaneydi ama simdi al ybr ni git egeyemi gidicen doguyamı gidicen dönüp arkana bile bakma eger kullanım hatası harici bi sorun cıkarırsa gel burda benim ağzıma et
ya arkadaslar ben yeni bi motor almak istiyorum ybr alacamda uygunmudur bi soylermisiniz yani tavsiye edeceginiz baska motorlar varmı yani 3.00 3.5 verebilirim ancak ogrenci adamiz ancak :-)
Ayp ettin dostum ya her zaman
Eger konuyu okuduysan cevabını almışsındır
Ybr den daha ekonomigi cup motorlar var Ama ege turunda sıkabilirler
Oğrenciliginize qurman olayım bea Biz öğrenciyken otobüse binemiyoduk
O aralar alacagın en sorunsuz motor ybrdir
@tifosired
Aga sende belki 10ooo km boyunca hep ultimate kullandıgından performans degişikligini farketmemişsindir
Ben de denemedim daha bunu söyleyen kardeşimdi .PErformans farkederse zati hemen anlarım
arkadaşlar izmir bornovada yada yakınlarda oturan biri gelsin ben igezdirsin söz bende motosikletimi aldıgımda onu gezdiricem ya :(:(
[COLOR="Yellow"][/COLOR] EfEs ...
selam millet. 1 haftdır arka frenimden çopk kötü bi zınlamaaaaaa ve zoonkk sesi geliyordu ve fren mesafesi uzamışdı iyice. Servise götürdüm arka freni sökdüler balataları güzelce zımparaldılr ve hava tutdular şimdi o sesden eser yok fren mesafeside kısaldı. Sanırım balataları su kaçınca ve çok tozlanınca oluyormuş. Aklınıza bulunsun diye söleim
PIRzıg bakıyorumda gene en aktifimiz sen sin topicde. Önümüzeki hafta gene bi toplanlım şöle ne dersinizzz???
PIERzig kaskın güzelmiş bende cuma gunu kahramanlarda aynısını 180 ytl ye alıyodum ama son anda bir değişiklik oldu nolan n61 aldım
safebet kask falan değilmiş onu anladım sıra ybr 125 e geldi muhtemelen yazın sonuna doğru sezon bitince motoru alırım öğrenci olmak zor vallaha şimdiden yaz için iş aramaya başladım birde merak ettim sen kaskı ne kadara ve nerden aldın ?
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
beyler ön arka pırelli ne kadardır bide 2004 ler için far ne kadardır (dikdörtgen olanlar)
PIERzig
ilk 10000 de önüme gelen yerden aldım benzini sonra devamlı ultimate kullandım yine bi fark olmadı simdi yine önüme gelen yerden almaya devam ediyom dedim ya kücük hacimde benzinin pek bi önemi yok
illaki YBR
Hehehe aktifimdir üzerinize afiyet
Bak MaLiZiYoo35 kArdeş hayaletfiloda söylüyor haftaya toplanırsak sende gelirsin benim arkada boş yer var heralde yine incir altında toplanırız degil mi hayaletfilo
Sonrada geze geze seni Bornova'ya bırakırız
bur-k@
Ben göçmenden aldım 145'e Ama olsun seninki daha iyi olmuş nolan lazerden daha iyi diyorlar
tifosired
Bugün kurs dönüşü 120 yaptım ama ultimate almamıştım
Ayrıca bende pirelli mt 65 almayı planlıyorum 45 -35 arası birşeydi sanırsam
tamam gEelirim anlaşdKKKKKK
[COLOR="Yellow"][/COLOR] EfEs ...
tifosired
Bugün kurs dönüşü 120 yaptım ama ultimate almamıştım
Ayrıca bende pirelli mt 65 almayı planlıyorum 45 -35 arası birşeydi sanırsam[/QUOTE]
eğer o fiyata bulursan çok ucuz olur ben denizlideyim şu anda ön arka 160 dediler bizim bi arkadaşta antalyadan sadece arkayı 70 e almıştı
aklıma edeyim iki gün önce turgutludaydım izmir dibimde 45 km gidip almadım şimdi burda iki lastik çok fena yara açtı bana
illaki YBR
Az önce aldık bi ybr 125 siyah heyecandan elim ayağım titriyor şimdilik yazabildiklerim bunlar
Aştım artık tek teker dolaşıyorum
Şu an bu konu içerisinde 28 kullanıcı var. (0 üye ve 28 misafir)