Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
07 Şubat 2012, 01:18
ghostcorc adlı üyeden alıntı
tepki vermemlerinin sebebi senin kadar alıngan olmamaları olabilirmi acaba ha sana şahsi fikrimide söyleyeyim ben CBF i hiç sevemedim bunda türkiye satıcılarının ve benim kıllığımında etkileri var 1-motorda devir saati yok ben devir saati olmayan motor kullanmam scooterime bile devir saati koydum 2- ayak marşı yok almam istanbul gibi biyerde marşın arızalandı ve trafiktesin bide sol şeritte olduğunu düşün motoruna güveniyorsunya yeşil yandı kaldın ortada nasıl çalıştıracaksın millet basıyo arkandan kornaya şimdi diyosunki içinden benim motorum niye istop etsin kaldıramadın stopetti olurya 3- bide yan ayakbile takmıyo şerefsizler 15 tl yan aayak parası istiyo yuuuhhh diyorum başka bişey demiyorum hala hondanın verdiği liste atmadıysam burada sana taratayımda gör tarih 2011 mayıs tarayıcı win 7 ile çalışmadı XP ye geçeceğim bidakka..
al sana buda kızıltoprak mutluhanmıydı neydi verdiği fiyatlar 2011 mayısta http://img685.imageshack.us/img685/3711/taranh.jpg
Reklamlar
-
07 Şubat 2012, 01:23
ki bide YBR ye pahallı derler ben 3990 na aldım YBR'yi 1 hafta sonra üstelik koruma demiride hediyeydi
-
07 Şubat 2012, 01:24
şenol abi sen bırak cbf i ... ben bi ara maltepe sahile gelmeyi planlıyorum.. çay içmeye geleceğim.. ne dersin
-
07 Şubat 2012, 01:26
K o r @ y adlı üyeden alıntı
biz burada yazarken cbr125cbr, genelde sorun sıkıntı olmadığı için sadece motorların fotoları yapılan aksesuarlar falan konuşulur.. ee buraya yazan arkadaşlarlada dışarıda toplantılarda görüşüyoruz..durum böyle olunca biz burada ybr ciler olarak muhabbet ediyoruz.. genelde bizim motorlarda ses geldi kıl döndü diye sorunlar yok..ee adam napsın o zaman , naber arkadaşlar nasılsınız diyor
aynen öyle rahat dürtüyo koray 15 taksak hiçbir değişim olmaz mı baksana altı üstü 5 tl : ) http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...sli-15t/detay/ koray aslında ben gidonu değiştirmek istiyorum hacı mavi renkli direksiyon görmüştüm bi ara dişliyi de 15 yapınca yapacak bisey kalmıyo motora
-
07 Şubat 2012, 01:26
dürümdöner adlı üyeden alıntı
ben de korkuyorum moruk devir sona dayanıyo bazen adam aşka geliyo yapıştırmak istiyor dur ben yarın gidip bi dişli bulayım: )
benim motor daha 9000 devri görmedi henüz 8750 devirde 123 Km/s inanmayan gelir biner dener
-
07 Şubat 2012, 01:28
valla bunu bi bilene sormak lazım..bu işler biraz ayarlı işler..heran motorun bi taraflarına fazla yük binme ihimali olur.. bir bilenden en iyisini isteyeceğiz.. o bilende şimdi 14 diyomuş
-
07 Şubat 2012, 01:32
şenol abi sen bırak cbf i ... ben bi ara maltepe sahile gelmeyi planlıyorum.. çay içmeye geleceğim.. ne dersin
uyar ama şu karı bir atlatalım haberlerde gözümü korkuttular valla bide arkadaşlar ben bizim motorcu erkana bunun öndişlisini değiştireceğim 5.viteste çok bağırıyo dedim şans eseri elinde son bitane 16 kalmış taktık ve zincir kılı kılına oldu gerdirme vidasını sonuna kadar gevşettim bide önemli olan dişlinin önünde bir pula benzer kilit mekanizması var onu almayı ihmal etmeyin mutlaka yani iş dişliyle bitmiyor bizimkilerinki uymuyor ona bide vidaları çok önemli üzerindeki yeniye uymuyor yani dişliyi öyle sahibinden.comdan değilde bildiğiniz biyerden alın dişli kilit pulu ve vidaları takım olacak bilginize...
-
07 Şubat 2012, 01:35
biz burada yazarken cbr125cbr, genelde sorun sıkıntı olmadığı için sadece motorların fotoları yapılan aksesuarlar falan konuşulur.. ee buraya yazan arkadaşlarlada dışarıda toplantılarda görüşüyoruz..durum böyle olunca biz burada ybr ciler olarak muhabbet ediyoruz.. genelde bizim motorlarda ses geldi kıl döndü diye sorunlar yok..ee adam napsın o zaman , naber arkadaşlar nasılsınız diyor
Allah muhabbetinizi arttırsın koray, bizim başlıkta biraz rahatına düşkün pimpirikli insanlarız işte hık deyince acaba neden diyoruz. Birde adı çıkardınız zaten motosikletin. Yeni alanlar da tedirgin yaklaşıyor olaya haliyle.
Bu arada bizde görüşürüz ama sadece cbf değil tüm motosikletlilerle, en azından ben (beylikdüzü- avcılar) her hafta (hatta hala) görüşüyoruz. Eskiden daha güzel paylaşımlar olurdu ama gelen arkadaşlar sağolsunlar bıktırdılar. Haliyle bir şey arayan geriye dönüp bulabiliyor. Yine haliyle forum gereksiz kalabalıkaşmıyor.
Neyse yahu, her yiğidin yoğurt yemesi farklı. Diğer yanda zevkler ve renkler işte gereksiz tartşmanın bir anlamı yok..
Kalın sağlıcakla..
-
07 Şubat 2012, 01:35
sen hangi gün müsaitsin? benim motor yalnız daha 2600de ciğeri açılmadı çok kaçmıyor son hız 110 115..yakıt da 11 kuruş..getiricem bi ara halkalıya bana dert oldu valla : )
Cumartesi buluşalım mı?
-
07 Şubat 2012, 01:36
olmadı isteyen varsa ben buradan bakarım bulursam size bildiririm hatta telefonlar var olmadı yarın bir alo derim, hepsini (kaçkişi istiyorsa) koraya kargolarım
-
07 Şubat 2012, 01:37
uyar ama şu karı bir atlatalım haberlerde gözümü korkuttular valla bide arkadaşlar ben bizim motorcu erkana bunun öndişlisini değiştireceğim 5.viteste çok bağırıyo dedim şans eseri elinde son bitane 16 kalmış taktık ve zincir kılı kılına oldu gerdirme vidasını sonuna kadar gevşettim bide önemli olan dişlinin önünde bir pula benzer kilit mekanizması var onu almayı ihmal etmeyin mutlaka yani iş dişliyle bitmiyor bizimkilerinki uymuyor ona bide vidaları çok önemli üzerindeki yeniye uymuyor yani dişliyi öyle sahibinden.comdan değilde bildiğiniz biyerden alın dişli kilit pulu ve vidaları takım olacak bilginize...
abi söylediğin iyi oldu ben yarın bi 15 dişli pul somun alıp takarim bide alçak gidon bulayım bu gidon beni yoruyo
-
07 Şubat 2012, 01:39
caferkarakus adlı üyeden alıntı
Cumartesi buluşalım mı?
bence randevulaşmadan önce bir hava durumuna bakın
http://www.dmi.gov.tr/tahmin/il-ve-ilceler.aspx?m=istanbul
-
07 Şubat 2012, 01:40
Şenol hocam sen kendi mesajlarına alıntı yapıp bana cevap veriyormuşsun meğer Okumadım kusura bakma.. Zaten sayfalar hızlı değişiyor. Şimdi okudum da
Sen cbfi sevmemiş olabilirsin ama herkes senin gibi düşünmüyor. Üstelik benim alındığım bir konu da yok. Sadece rahatsız oluyorum, benden daha çok rahatsız olanlar da vardır. Hatta söylediler de buna rağmen pek bir şey değişmedi.
Ben de bir o kadar cbf gibi ne diyorlardı domuz burun motosikleri seviyorum. Üstelik honda bayileri seni gıcık etti diye burada birşeyleri ispatlama çabasına girmene de anlam veremiyorum.
-
07 Şubat 2012, 01:41
cbr125cbr adlı üyeden alıntı
Allah muhabbetinizi arttırsın koray, bizim başlıkta biraz rahatına düşkün pimpirikli insanlarız işte hık deyince acaba neden diyoruz. Birde adı çıkardınız zaten motosikletin. Yeni alanlar da tedirgin yaklaşıyor olaya haliyle.
Bu arada bizde görüşürüz ama sadece cbf değil tüm motosikletlilerle, en azından ben (beylikdüzü- avcılar) her hafta (hatta hala) görüşüyoruz. Eskiden daha güzel paylaşımlar olurdu ama gelen arkadaşlar sağolsunlar bıktırdılar. Haliyle bir şey arayan geriye dönüp bulabiliyor. Yine haliyle forum gereksiz kalabalıkaşmıyor.
Neyse yahu, her yiğidin yoğurt yemesi farklı. Diğer yanda zevkler ve renkler işte gereksiz tartşmanın bir anlamı yok..
Kalın sağlıcakla..
eyvallah kendine iyi bak.. milletin çocuk gibi ybr cbf yarıştırmasını anlamıyorum.. ulan altınızdaki k..çı kırık motorlardan ne bekliyon ki..vermişin 3 lira para benim motorum seninkini döver.. sizin topiğe girdim biraz nabız yokladım nerdeyse beni dövecek arkadaşlar var.. neyse konuşacak çok şey varda yeri değil.. biz burada msn tarzı takılıyoruz iyide oluyor.. yoksa forum da boş geveze adam çok hangi birine laf anlatacaksın..bizim kıraathane oldu burası.. bi çaylar eksik..
-
07 Şubat 2012, 01:42
abi söylediğin iyi oldu ben yarın bi 15 dişli pul somun alıp takarim bide alçak gidon bulayım bu gidon beni yoruyo
orjinal gidonu 19 tl ona göre fiyat al ben kaza yaptığımda gidonda büküldüydü fiyat aldık ama taktım kafaya düzelttim
-
07 Şubat 2012, 01:43
durmuş dişlileri sakın elleme ,millet memnun değil haberin olsun..diğer motosiklet sitelerinden yorumları okudum.. yaramaz diyorlar..
-
07 Şubat 2012, 01:43
Bu faktörü unutmuştuk, hava faktörü var, duruma göre telefonlaşırız durmuşum!
-
07 Şubat 2012, 01:48
bana buz yağsa farketmez ben ankaranin kış ayazında 3 ay full gece kuryecilik yaptım abi : ) tek sorun ben de kgs yok : ) sen de varsa şenol abiyle buluşuruz birer çay içeriz biyerde cafer abi havalar güzel olsun da ve sende elbise var mı? uyar mı şenol abi sana da havalar düzelsin de bi çay sigara yapalım ?
-
07 Şubat 2012, 01:50
çayı nerde içeceksiniz.. bende gelirim artık kocaeli mt diye bişey yok benim için ..istanbul mt var
-
07 Şubat 2012, 01:52
orjinal gidonu 19 tl ona göre fiyat al ben kaza yaptığımda gidonda büküldüydü fiyat aldık ama taktım kafaya düzelttim
abi bana orijinal gidon yüksek geliyo acaba shimano bisiklet direksiyonu alıp takayım hem alçak hem de çok sağlam kendi de parası da (55 lira)
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:50 ----------
çayı nerde içeceksiniz.. bende gelirim artık kocaeli mt diye bişey yok benim için ..istanbul mt var
ben heryerde içerim koray farketmez yani buluşacağimiz zaman hava güzel olsun sana da alo deriz ayıp ediyon cafer abi şu ybrye bi binsin gerisi kolay : )
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 66 kullanıcı var. (0 üye ve 66 misafir)
Bu Konudaki Etiketler