Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    K o r @ y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ATOM KARINCA
    Alıntı TahirBey adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlı sabahlar arkadaslar. Ybr125 Esd 2011 model tanıtımı da bu videoda;

http://www.youtube.com/watch?v=QxIC716LPfY
    heyy gözünün sevdiğimin barkın ı...
    bu video yu cbf 150 topiğine mi atsam acaba

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Ybr125 olacak.
    Alıntı K o r @ y adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    heyy gözünün sevdiğimin barkın ı...
    bu video yu cbf 150 topiğine mi atsam acaba
    Artık Atom Bombası olur bu

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    beyler günaydın herkeze
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

ghostcorc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA YBR 125 esd '11
    hayırlı sabahlar YBR camiası herkeze günaydın şuan burası 17 derece gösteriyor anladınız siz onu kahvaltıyı zor ederim ben nereye gitsem acebaa...

Motosikleti
    crf 1000L + dio
    abi sende bercesteye gelseydin ya istanbuldan birçok arkadaş geliyor

Motosikleti
    YAMAHA YBR 125 esd '11
    ikinci video daha güzelmiş birincide güzel ama facede paylaşıyorum korayım cbf sayfasına bir bomba dahamı bıraksam ne !!!

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:36 ----------

haber vermedinizki atlayayım geleyim

Motosikleti
    crf 1000L + dio
    abi ana sayfada konu var bakmadın mı?

Motosikleti
    YAMAHA YBR 125 esd '11
    ben ana sayfaya gitmiyorum direk buraya geliyorum birazda yoğundum motorla uğraştım dün akşam üstüde teyze oğlu geldi filmde film diye

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:46 ----------

nerede bu berceste atlayayıp geleyim bi tarif ediver

Motosikleti
    Ybr125 olacak.
    Yamaha Zuma fuara gelecek mi ? Bilginiz var mı ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    uçuyor..
    topik ölmüş : ) hatta forum ölmüş..

Motosikleti
    YAMAHA YBR 125 esd '11
    evet eve geldim ve hemen sofraya oturdum o an saat tam 20:00 idi

maxi97 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '12 SYM GTS 250i '10 YBR125City, '10 Mondial 150ZC
    elazığ malatya arası 100 km. bu iki şehir arasında 15 senedir bir minibüs firması gidip geliyor ve 15 senedir kullanıyorum. bugün artık beni deli ettiler. 110 km seyir sürati olmasına rağmen dur kalklar ve yolcuların andavallıkları yüzünden 1.5 saatte zor yol alıyor. aktarmalarla beraber 110 km yolu 2 saatte alamıyordum. tekli koltukta ve ya önde seyahat etmeyi seven biriyim. arkadaş 3 saat öncesinden yer ayırtmama rağmen 4 minibüs çıkmasına rağmen o telefonun başında oturan beyinsiz yüzünden elazığ'dan malatyaya geçerken bir türlü o koltuk denk gelmiyor. 5 senedir denk gelemedi.

bugün ise kayışın koptuğu andı. akşam 5de işte olmam gerektiğinden 3 minibüsüne saat 12de yer ayırttım. 3ü birkaç dakika geçe yol üzerinde olan evimden çıkıp yola indim. 3ü 5 bile geçmiyordu. minibüsün çıktığı yer ile benim ev arasında babamın 2.0 motorlu 140 beygirlik canavarıyla bile 10 dakikada alamazken adam geçmiş sanırım. saatim de doğru, android telefondan da trtden de baktım. babam da yaşlı insan, -10 derece soğukta 45 dakika bekledik. arıyorum ben minibüs şöförünü arayayım diyip kapatıyor, 5 dakika sonra arayınca sanki hiç bir şey olmamış gibi adımı soruyor, bineceğim yeri soruyor bidaha minibüs şöförünü arayayım diyor. 3 kere ardarda bu oldu. en son aradığımda 3.5 arabasına yer ayırtacakken suratıma kapattı telefonu. aradım ağzıma geleni saydım. babamın yanında adama 5 dakika küfür ettim rahatladım. o sıra başka bir firma geldi ona bindim.

asıl sorun o telefonun başındaki beyin özürlü insanda. ben bir yer ayırtmışım, 10 kere aramışım seni minibüs gelmedi diye. yarım saat sonraki minibüse direk adımı yazsana sen! adamlar yüzünden başka bir firma ile 2 saat kürsüde geldim. bundan sonra her gün 155i arayıp şu plakalı minibüs şöförü yolda sigara içti diye ihbar edeceğim. yesinler 69 lirasını da otursunlar.

ben de ilk fırsatta michelin lastiklerimle motosiklet pantolonumu alıp toplu taşıma kullanımımıa son vereceğim. nedir ya bu, milletin keyfine göre işimizden geri kalıyoruz.

ne biçim memleket burası; millet toplu taşımayı özendirirken burası baltalıyor.

Motosikleti
    ATOM KARINCA
    Alıntı maxi97 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    elazığ malatya arası 100 km. bu iki şehir arasında 15 senedir bir minibüs firması gidip geliyor ve 15 senedir kullanıyorum. bugün artık beni deli ettiler. 110 km seyir sürati olmasına rağmen dur kalklar ve yolcuların andavallıkları yüzünden 1.5 saatte zor yol alıyor. aktarmalarla beraber 110 km yolu 2 saatte alamıyordum. tekli koltukta ve ya önde seyahat etmeyi seven biriyim. arkadaş 3 saat öncesinden yer ayırtmama rağmen 4 minibüs çıkmasına rağmen o telefonun başında oturan beyinsiz yüzünden elazığ'dan malatyaya geçerken bir türlü o koltuk denk gelmiyor. 5 senedir denk gelemedi.

bugün ise kayışın koptuğu andı. akşam 5de işte olmam gerektiğinden 3 minibüsüne saat 12de yer ayırttım. 3ü birkaç dakika geçe yol üzerinde olan evimden çıkıp yola indim. 3ü 5 bile geçmiyordu. minibüsün çıktığı yer ile benim ev arasında babamın 2.0 motorlu 140 beygirlik canavarıyla bile 10 dakikada alamazken adam geçmiş sanırım. saatim de doğru, android telefondan da trtden de baktım. babam da yaşlı insan, -10 derece soğukta 45 dakika bekledik. arıyorum ben minibüs şöförünü arayayım diyip kapatıyor, 5 dakika sonra arayınca sanki hiç bir şey olmamış gibi adımı soruyor, bineceğim yeri soruyor bidaha minibüs şöförünü arayayım diyor. 3 kere ardarda bu oldu. en son aradığımda 3.5 arabasına yer ayırtacakken suratıma kapattı telefonu. aradım ağzıma geleni saydım. babamın yanında adama 5 dakika küfür ettim rahatladım. o sıra başka bir firma geldi ona bindim.

asıl sorun o telefonun başındaki beyin özürlü insanda. ben bir yer ayırtmışım, 10 kere aramışım seni minibüs gelmedi diye. yarım saat sonraki minibüse direk adımı yazsana sen! adamlar yüzünden başka bir firma ile 2 saat kürsüde geldim. bundan sonra her gün 155i arayıp şu plakalı minibüs şöförü yolda sigara içti diye ihbar edeceğim. yesinler 69 lirasını da otursunlar.

ben de ilk fırsatta michelin lastiklerimle motosiklet pantolonumu alıp toplu taşıma kullanımımıa son vereceğim. nedir ya bu, milletin keyfine göre işimizden geri kalıyoruz.

ne biçim memleket burası; millet toplu taşımayı özendirirken burası baltalıyor.
    evet senin durumunda bir insan için zor zamanlar.. sonuna kadar haklısın..dediğin gibi al montunu pantolonunu toplu taşımacılığa son ver.. en güzeli bu..
    ayrıca bizim ülkemizin insanları genelde kaba saba insanlar.. bu tür durumlar her yerde oluyor.. trafikte , bankada, alış-veriş merkezinde vs..

Motosikleti
    YAMAHA YBR 125 esd '11
    evet senin durumunda bir insan için zor zamanlar.. sonuna kadar haklısın..dediğin gibi al montunu pantolonunu toplu taşımacılığa son ver.. en güzeli bu..
    ayrıca bizim ülkemizin insanları genelde kaba saba insanlar.. bu tür durumlar her yerde oluyor.. trafikte , bankada, alış-veriş merkezinde vs..
    rakipleri yoktur o şerefsiz evlatlarının ondan böyle yapıyorlar dır. rakipleri olsunda bak gör el üstünde tutarlar ben birfiil çok büyük firmalarda tam 30sene çalıştım ve günde enaz 15 otobüs değiştiriyordum istanbul gibi yerde neden motor aldım sanıyorsun bu şerefsizler den kurtulmak için şimdi heryere motorumla gidiyorum kafam rahat..

Motosikleti
    ATOM KARINCA
    günaydın arkadaşlar

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    uçuyor..
    selamun aleykum motorcular hayırlı sabahlar

Motosikleti
    crf 1000L + dio
    günaydın beyler....

Motosikleti
    YAMAHA YBR 125 esd '11
    günaydın aleyküm selam arkadaşlar hepinizin yeni haftası hayırlı olsun tekeriniz düz bassın fatih şu kaza olayını bir aç bakem anlamadım

maxi97 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '12 SYM GTS 250i '10 YBR125City, '10 Mondial 150ZC
    hayırlı sabahlar arkadaşlar.

havalar bi ısınsın zaten çok az kullandığım toplu taşımayı bırak yürümeye bile son vereceğim.

Alıntı ghostcorc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    rakipleri yoktur o şerefsiz evlatlarının ondan böyle yapıyorlar dır. rakipleri olsunda bak gör el üstünde tutarlar ben birfiil çok büyük firmalarda tam 30sene çalıştım ve günde enaz 15 otobüs değiştiriyordum istanbul gibi yerde neden motor aldım sanıyorsun bu şerefsizler den kurtulmak için şimdi heryere motorumla gidiyorum kafam rahat..
    valla abi 3 tane rakipleri var. 2si 27 kişilik midibüslerle birisi de 7 kişilik fiat scudo tarzı (doblonun bi büyüğü) araçlarla hizmet veriyor. midibüsler yavaş ve çok sallıyor, küçük araçlar da tıklım tıkış. bir de bu firma en sağlam firma. 6 lira olmasına rağmen 4 liralık diğer firmalardan fazla iş yapıyor. tok satıcı bunlar.

depoyu fulleyeli 180 km oldu. yarım depo ile çeyrek depo arası benzin gözüküyor. bu gidişle 9 litre ile 350 km göremeyebilirim. jikleyi çok kulanıyorum, hava eksi 10larda geziyor, ön cam ve arka 52lik çanta var, 10 bin devirde vites değişiyorum, motor freni sayesinde arka fren kullanmıyorum desem yeridir. bunlardan mı acaba?

Motosikleti
    crf 1000L + dio
    şenol abi kaza dediğime bakma sen ben biraz olaya inandırıcılık kattım yoksa sadece benim sinyal irfan abinin çantaya değdi o çay içtiğimiz yere giderken araçları park ettikleri dar bi alan vardı o arada oldu herşey büyük bi olay değil yani...

---------- Post added at 12:36 ---------- Previous post was at 12:34 ----------

Alıntı maxi97 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    havalar bi ısınsın zaten çok az kullandığım toplu taşımayı bırak yürümeye bile son vereceğim.

valla abi 3 tane rakipleri var. 2si 27 kişilik midibüslerle birisi de 7 kişilik fiat scudo tarzı (doblonun bi büyüğü) araçlarla hizmet veriyor. midibüsler yavaş ve çok sallıyor, küçük araçlar da tıklım tıkış. bir de bu firma en sağlam firma. 6 lira olmasına rağmen 4 liralık diğer firmalardan fazla iş yapıyor. tok satıcı bunlar.

depoyu fulleyeli 180 km oldu. yarım depo ile çeyrek depo arası benzin gözüküyor. bu gidişle 9 litre ile 350 km göremeyebilirim. jikleyi çok kulanıyorum, hava eksi 10larda geziyor, ön cam ve arka 52lik çanta var, 10 bin devirde vites değişiyorum, motor freni sayesinde arka fren kullanmıyorum desem yeridir. bunlardan mı acaba?
    çok yüksek devirde viteste değiştiriyorsun bence o kadar bağırtma motoru yakıt konusunu da etkiler 6000 devir ideal ve havalar soğuk olduğu için biraz fazla yakması gayet normal...

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 287 kullanıcı var. (0 üye ve 287 misafir)

Bu Konudaki Etiketler