abi ön korumalık için hiç fleksı ile uğraşma benim dediğim dosya yok mu ben ondan alıp yapayım sen gör beğenmezsen yine fleksıden yaparsın
abi ön korumalık için hiç fleksı ile uğraşma benim dediğim dosya yok mu ben ondan alıp yapayım sen gör beğenmezsen yine fleksıden yaparsın
dünsana bi firmanın linkini atmıştım ümraniyede bi ara oraya gidip bakacağım maviside vardı orada ^^
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:45 ----------
ama bide şu var o çatlayan elimde çok güzel bi şablon oluşturdu bodrumda duruyor yenisini ona göre kesip yapıcam
karşı bana uzak abi ben yarın ikitelliye dalarım güzelce bakarım heryere alırım o beyaz dosyaliktan renk sorun değil zaten siyah ya da desenli folyo kaplarım üstüne fıstık gibi olur hem kırılmıyor etmiyor üniversite okurken geceleri kuryelik yaparken kullanıyordum çok memnundum
---------- Mesajlar birleştirildi - 06:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 06:07 ----------
bide ben sana bi sablon çıkarayım abi ortaya çok güzel birsey çıkar ben vitesin oraya kadar uzatıp alttan kıvırıp uzatıyorum hiç ıslanmıyor ayaklar
http://youtu.be/Rv6ftLsNtI4 evet beyler led far siparişi vermeyin hiç bir işe yaramıyor çünkü ancak uzunlar biraz aydınlatıyor izleyin videoyu
benimkinin son hali
[IMG] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
ben o far lambasından bitane daha sipariş vereyim bari scootere takarım
günaydın arkadaşlar iyi bir hafya sonu geçirmeniz dileğiyle
SALCANO WOLF125 SİYAH BENİM MAKİNE
Günaydın,
Bu gün yağını ve hava filtresini değiştircem motorun
Hava çok güzel yaklaşık 150 km lik bir yola gidesim var bakalım
"Önü yoktan sonu boktan bu kuru davadan,
utanır gayret-i güfranla cehennem de geçer. "
Psychedelic Gececi
iyi günler ybr camiası dışarsı 15 derece ve güneş yakıyor pazara indin ter içinde kaldım heralde bu gün topicte kimse olmaz ben dahil
selamun aleykum motorcu kardeşlerim nerelerdesiniz ses seda yok kimseden? şenol abi ben dediğim malzemeyi aldım ikitelliden birazdan eve geçip montaja başlıcam resimleri de bi şekilde yayınlarim herkese cümleten hayırlı tatiller sana da kolay gelsin kardeşim yeni yağ ciğerini acar motorunun : )
s.a gençlik ... nasılsınız bugün herkes motorun anahtarını çevirir heralde
afedersin yani bunca günden sonra böyle güzel havayı bulmuşuz dururmuyuz; dürümdöner durmuş yorulmaz arkadaşım kaça kaç aldın bide fiyatı ne onuda bi yaz saydın parça satıyorlarmı hazır gitmişken şöyle bir etrafada göz atsaydın bize oralardan daha farklı şeyler çıkarmı aslında işte cumartesi bizim buranın pazarı pazarı omayacaktı atlayıp bende gelecektim seninle ama naapalım kısmet
selamunaleykum...
herkese kazasız sürüşler...
motoru sattık havanın durumu ne güzel oldu(:
arabayla çıktım fena trafik olunca geri döndüm:(
benim yerimede gezin(:
bi reklamcı gördüm ikitellide girdim selam verdim bana beyaz plastiklerden lazım dedim ne için kullanıcan dedi motorun önünü kapatıcam dedim fleksi verdi bana ondan değil ötekinden lazım dedim 60#120 bi plaka kesti verdi adam zaten motorcuymus borcum nedir dedim kaybol dedi biraz muhabbet ettik patronuyla da tanıştım o da motor hastası çıktı konuştuk biraz yani maliyet sıfır sağolsunlar ön koruma demirinin etrafını komple kapattım resim çektim ama mobilden yükleyemiyorum..
image shake i indir ona yükle çok ballaısın sevindim
iyi akşamlar ybr ciler.. naparsınız ? yine muhabbet almış başını yürümüş.. gazlayan var mı bakim?
Şu an bu konu içerisinde 23 kullanıcı var. (0 üye ve 23 misafir)