Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
03 Şubat 2012, 13:41
K o r @ y adlı üyeden alıntı
motorun garantisini devam ettirmek istiyor ..
alacam zaten elinden çantaları..
abi bu garantisini devam ettirme lafını duyunca demek irfan abide bu cbf den korkuyor elimde kalır garantisi bari olsun oradan yaptırırım diyor desene
SALCANO WOLF125 SİYAH BENİM MAKİNE
Reklamlar
-
03 Şubat 2012, 13:47
ghostcorc adlı üyeden alıntı
valla özellikle bu aydınlıkta uzunların yanması fevkaladenin fevkinde ama yerine takmadan birşey diyemem oda kısmetse cumadan sonra inşallah çünkü önemli olan odağının oturması üzerindeki orjinal lamba gibi aynı açıları aydınlatıyorsa iyi ama tutup ışığı yayarsa yada farklı açılarda aydınlatma yaparsa işe yaramaz ozaman göreceğiz bakalım ben şimdi cumayı nasıl kılacağım onu düşünüyorum
bana göre ampul iyi görünüyor.. en azından üstündeki gibi olursa alınır..neden alınır çünkü benim sislerde beyaz olacak
---------- Post added at 11:45 ---------- Previous post was at 11:43 ----------
fat280 adlı üyeden alıntı
abi bu garantisini devam ettirme lafını duyunca demek irfan abide bu cbf den korkuyor elimde kalır garantisi bari olsun oradan yaptırırım diyor desene
irfan aga kendisi ne diyor biliyormusun..
1. ağızdan direkt olarak ulan bu yamaha harbiden motor yapmış.. bizimkiler yanında tırt.. ama napayım ben 2 kişi biniyorum o zaman honda daha iyi oluyor.. diyor..
adam benim motora bişeyler takarken gözlerine inanamıyor malzeme kalitesi ve işçilik olarak
---------- Post added at 11:47 ---------- Previous post was at 11:45 ----------
ghostcorc adlı üyeden alıntı
abi sen bana bi aldığın yerin adresini verirmisin bende sipariş vereyim..
-
03 Şubat 2012, 13:50
bana göre ampul iyi görünüyor.. en azından üstündeki gibi olursa alınır..neden alınır çünkü benim sislerde beyaz olacak
1. ağızdan direkt olarak ulan bu yamaha harbiden motor yapmış.. bizimkiler yanında tırt.. ama napayım ben 2 kişi biniyorum o zaman honda daha iyi oluyor.. diyor..
adam benim motora bişeyler takarken gözlerine inanamıyor malzeme kalitesi ve işçilik olarak
irfan abi anladıysa gerisi önemli değil
abi bence önce bir şenol abi denesin verim alırsa beğenirse öğle sipariş ver derim ben şahsen
-
03 Şubat 2012, 13:51
burası ıstanbulun dışı fatihcim mahrumiyet bölgesi resmen ben bi bime kadar gideyım eve biseyler alıp geleyım..şenol abi allah kabul etsin benim de cumaya gitmem lazım aslında..koray senin de gözün aydın ampul geldi : ) hehehe
-
03 Şubat 2012, 13:53
ya bidur önce bi takalım bakalım acele etme ilan bu :http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...lassifiedTitle
-
03 Şubat 2012, 13:54
neyse arkadaşlar ben çıkıyom namazdan sonra gelirim hayırlı cumalar tekrardan allah kabul etsin cümleten
-
03 Şubat 2012, 14:00
ben cumaya kaçar herkezin cuması mubarek olsun hayırlı kandiller biliyorsunuz bugün mevlid kandili...
-
03 Şubat 2012, 14:36
beyler bu adam artık motorsuzdur....
yeni sahibine hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin...
-
03 Şubat 2012, 14:54
-unnamed- adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun abi tekrardan yeni motorunu sabırsızlıkla bekliyoruz
-
03 Şubat 2012, 15:18
hayırlı olsun bekirim inşallah gönlünde yatan aslana da kavurursun
-
03 Şubat 2012, 15:22
hadi bakalım bekir.. alanada satana hayırlı olsun.. sende biran önce
yeni motoruna kavuşursun
-
03 Şubat 2012, 15:45
-
03 Şubat 2012, 16:25
arkadaşlar bana birseylerle takasli mini bir anfi lazım bu nokia hoparlörleri motora bağlamak istiyorum hem ben evde isime yaramayan şeylerden kurtulmus olurum hem de birilerinın ihtiyacı görülür ya da bu tripot hoparlörler var onların kalem pille çalışan anfileri var onlardan da olur
-
03 Şubat 2012, 16:34
dürümdöner adlı üyeden alıntı
arkadaşlar bana birseylerle takasli mini bir anfi lazım bu nokia hoparlörleri motora bağlamak istiyorum hem ben evde isime yaramayan şeylerden kurtulmus olurum hem de birilerinın ihtiyacı görülür ya da bu tripot hoparlörler var onların kalem pille çalışan anfileri var onlardan da olur
Motosiklet üzerinde makinaya bağlı müzik mi dinleyeceksin ?
"Önü yoktan sonu boktan bu kuru davadan,
utanır gayret-i güfranla cehennem de geçer. "
Psychedelic Gececi
-
03 Şubat 2012, 16:44
evet motosiklet üzerinde müzik dinlicem cep telefonumu bağlayıp gpste konuşan ablayı dinlicem motor sürerken cep telefonu ile konusucam zaten söylemiştım hoparlörlerim nokia araç kıtı hoparlörü..dinlicek birseyler bulurum dostum elbet hiç bir isime yaramasa da bağlamış olmanın yapmış basarmış olmanın keyfi ile mutlu olucam
-
03 Şubat 2012, 16:46
iyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim kardeşler....
-
03 Şubat 2012, 16:52
şenol abi nerede yaw..
montaj işleri ile uğraşıyor galiba
-
03 Şubat 2012, 17:00
ebaydan arkadaşlar ybr nin enjeksiyon kitine bakıyorum bazen şeytan çıkma flan da olsa enjeksiyon kit sipariş ver yurt dışından diyor türkiyede tek ol diyor
-
03 Şubat 2012, 17:04
tek olmazsın hemen bende alırım
ebayda süper şeyler var.. ucuz hemde..ama bazen kaliteli çıkmayabiliyormuş
-
03 Şubat 2012, 17:10
tek olmazsın hemen bende alırım
ebayda süper şeyler var.. ucuz hemde..ama bazen kaliteli çıkmayabiliyormuş
abi almak dert değilde bütün bir kit halinde yok tek tek satılıyor kabloları yok o yönden sakat bir tane bir ara buldum scoter ve cg150 titanlara özelmiş 24mm-28mm arası enjeksiyon kit var beyin kablolar herşeyi hazır alıp takacan sadece ama işte gel gelelim ybr ye uymuyor baş kısımları birde 650-700 tl arasında fiyatı
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 106 kullanıcı var. (0 üye ve 106 misafir)
Bu Konudaki Etiketler