aleyküm selam malum kurtlar vadisi var kimseyi bulamazsın
Merhaba Durmuş'cum.. X evo 250i sipariş verdim, takım elbise ile kullanırım diye, bir de küçük cc li bir motor alacağım, ybr 125 almaya gittim, sonra 200.250 cc bir motor gelir alırım diye fuarı göreyim dedim, sym wolf 250 gördüm, fiyatı biraz şişmiş gibi, kararsız kaldım. Fuarı görüp karar veririm, bir de kapalı mekanım olmadığı için nisan-mayısta alırım. Ama yine de fikrinize ihtiyacım var.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...60519194/detay
kilometre orijinal gibi duruyor.
selamın aleyküm ybr tayfası..
sizin yoğun isteğinizi kırmayıp fatihe motorunu verdim.. o da sayfaya giriş yapmış..
hoşgeldin Fatihçim
hoşbulduk korayım
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
naber kankam ya özlettin kendini..gerçi biz telefonda görüştük ama olsun ..burada senin yokluğun belliydi..
ybr ne durumda ...
bizim şenol abide cbf 150 sayfasına el bombası attı..
kanka ben işe gidiyorum size iyi geceler ..
ybr iyi karda da süper gidiyor bi yaramazlık yok herşey yolunda sabah görüşürüz....
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
sen ne tarafta oturuyorsun hocam ben bu ara iş arıyorum bi iş bulup başlamadan bi ara benim motoru getireyım de bin bi gör yoldan geçen bi cbf de durdururuz bide ona bakarsın aslında yoldan geçen birinden rica etsen bindirir motoruna ben almadan önce bi kaç kişiden rica ettim geri çevirmediler saolsunlar
önceki motorlarımda jantı sökmüştüm rulman değiştirmek için moblet ve kanuni vardı. ybr de hiç sökmedim. balata değiştirip yerine taktım bir parmak da gres yağı sürmüştüm hayal meyal hatırlıyorum.:D
sirkecide taraşa fiyat sordum 3 rulman 22 tl ors marka japon. çin malı 15 tl. ben faq diye bir marka var kapalı o da. aslında 22 tl verip adam gibi takmak lazım macera aramadan
bu arada verdiğin linkler için çok teşekkürler.
taraşa gitmişinya bilyayı iste fiyatını sor çaktırmadan kutu üzerinden numarasına bak sonrada ya perşembe pazarına yada yol parası falan demezsen ümraniye otosanayii ne çık rulmancı nerede de gösterirler yol kenarında hemen dükkan istiyorsan sanayiinin haritasını atayım sana
pm yi kontrol ediniz
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:01 ----------
tam gazsin yine şenol abi : ) bana da resim çantası malzemesı varya su reklamcıların kullandığından nerede bunun toptancısı abi bilgin var mı
tahta kale yada internetten bakayım sana ama tam ne istediğini söyle
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:28 ----------
http://www.tahtakalehobi.com/resim-m...ar-ve-tupleri/
polikarbon değil mi o ? resim çantalarında ve tabelalalrda kullanılıyor karton gibi ama plastik.
Şu an bu konu içerisinde 303 kullanıcı var. (0 üye ve 303 misafir)