Evet genelleme yapmak yanlış küçük cc motoru bu kadar doldurulması ihtimalini göz önünde bulundurmamıştım,litrelik makinalar doldurulunca fiyatıda dolgunlaşır ama commuter malum en fazla ne olabilir ki extra diyordum ama istenince commuter bile doldurulabiliyor ama herşeyden önce lastik değişimi bu motora yapılacak en büyük extra diye düşünüyorum ..
Üslup yanlış olmuş yukarıda alan razı satan razı nacizane yorumumdu kimsenin malını kötülemek,öldürmek yada yaftalamak gibi niyetim yoktu mayıstada satıyorum üzmedi beni ybr otobüsün kamyonun rüzgarından savrulup , yolda ezilmemesi dışında ama budapesteye dönüyorum mecburi artık orada aynı fiyata 4 silindir sağlam makina alabiliyorum
Tekeriniz düz bassın,keyifli günler..
"Önü yoktan sonu boktan bu kuru davadan,
utanır gayret-i güfranla cehennem de geçer. "
Psychedelic Gececi
cbf 150 topiğinde sana mesaj atmışlar ,şenol abi... ben seni uyarmıştım
dur bakayım hemen hahahahahahaaha
Şu Ybr yi bi alsam ömürlük kullanacagım Allah ın izniyle
inşallah alırsın
Amin Aminn.. İyi seyirler Şenol abi.
şenol abi bi tane daha adaptör buldum.. şu şekilde;
Input : AC 100-240V__1.2A 50-60 Hz
Output : 14V 3,21 A
Fuse Rating : T2.5A / 250V
bu benim işimi evde görür mü test amaçlı
koray bi milyonculardan dandik bi ayarlı adaptör alsana moruk niye uğraşıyorsun ki ledleri ısıtabilir 14 volt
elimdekilerden faydalanmak istiyorum
---------- Post added at 22:22 ---------- Previous post was at 20:54 ----------
sayfa yine iptal olmuş...
gençlik bi zahmet gelin beyaa
---------- Post added at 23:25 ---------- Previous post was at 22:22 ----------
Metehan abi de YBR ye geçti millet...
Özel üretim.. İstanbulda turlarken objektiflere yakalanmış.. Hondanın objektifine..
eğer zenon deneyeceksen görür ama led süreceksen voltaj regülatörü ile sürmüyorsan sorun yaratabilir ama ben ampul deneyeceğim dersen sorun yok
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:32 ----------
Allah iyiliğini versin istanbulda senin yüzünden korka korka dolaşacağız nereden çıkıpta resmimizi çekecek diye
verdim verdim istanbulda imiş tedarikçi erken gelir heralde
valla oda öyle diyor inşallah memnunkalırsınız diyor dışardan geldiğine göre mutlaka üzerinde AR-GE yapılmıştır dandik olacağını sanmıyorum
ghostcorc
01-02-2012 14:47
arkadaşım sipariş verdim ama ledlerin yanma şiddeti ne (kaç milikandil) ve rengi ne soft mu day lightmı bide uzun kısa varmı siteye bilgi koyarsanız daha ilgi çekici olur kanaatindeyim
ghostcorc
01-02-2012 14:56
ilginize teşekkür ederim motosiklet.net sitesinde ybr 125 kullanıcıları bölümünde arkadaşlarla araştırma yaparken biarkadaş bulmuş paylaştı deneme için sipariş verdik sonucu sitede paylaşacağız ona göre talep patlaması ya olur ya olmaz memnuniyete bağlı)
Teşekkür ederim umarım memnun kalırs...
İlgili Kullanıcı : martinkicker ( 36 )
SATICI
Adı-soyadı : muhittin bektaş
Adresi : serin sokak pendik yapı koop b blok d:5 / Yayalar Mah. / Yayalar / Pendik / İstanbul / Türkiye
Telefon : +90-544-4729898
E-mail : martinkicker@hotmail.com
Koray kardeşim xenon ve benzeri işlerde kullanman için sana bilgisayar power supply si öneririm 12volt ve 5 volkan çıkışları vardır senin her ihtiyacını karşılar
evde 12 volt almanın en kolay yolu bilgisayarların power üniteleri. ben 300 wattlık güç ünitesine 1 adet 2x100 amfi bağladım 1 adet 400w pioneer subwoofer 2 adette 100 w bağlı rahat rahat kaldırıyor.
bu akşam motora bakmaya geldiler...
yarın haber vereceler bakalım...
acelem yok satılsın diye...işin aslı kıyamıyorum da kız gibi maşallah pırıl pırıl duruyor yerinde...
bakalım ne olacak....
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)