Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    ghostcorc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA YBR 125 esd '11
    Alıntı K o r @ y adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi net olarak foroları istiyorum..görüntü olarak tartışmasız güzel ama aydınlatma konusunda nasıl acaba.. eğer şimdiki üstündekinden bi farkı yoksa
    hemen bir tanede ben alıyorum... acaba kaç watt çekiyor biliyormusun
    SMD ledler yaklaşık 100mWatt çekiyor 120 led diyo ama üzerine 120 tane ledi sığdıramaz heralde öyle bile olsa kaba hesapla 12 Watt yapar senin far 35 Watt

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:07 ----------

ben bi aşağıya iniyorum valide hanım MR çektirdiydi onu alıp gelicam paşabahçeden motor biraz yol yapsın .

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    uçuyor..
    hayırlı olsun ne diyelim abi inşallah güzel aydınlatır satıcı yeşilköydeymıs ben gidip onu yerinde görürdüm benim kardeşin işyeri orada ama ben başakşehirden dışarı çıkamiyorum heryer kar abi

K o r @ y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ATOM KARINCA
    hahah iyimiş...
    bu aralar çevremdeki herkesin konjektörü arıza yapıyor.. ondan soruyorum

Motosikleti
    YAMAHA YBR 125 esd '11
    geldim arkadaşlar hastaneler insan kaynıyo allah düşürmesin anababa günü bu soğukta

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:08 ----------

Alıntı K o r @ y adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hahah iyimiş...
    bu aralar çevremdeki herkesin konjektörü arıza yapıyor.. ondan soruyorum
    niyekine konjektör arızalanıyor

Motosikleti
    mondial 125 mh drift
    arkadaşlar ben yamaha ybr 125 sıfır almayı düşünüyorum ama kararszım ?

psyche - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 600
    Alıntı caqlar455 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bütçen elveriyorsa hiç düşünmeden sıfırını al zaten 2.el temiz makinayı 3.600-4.000 arası sıfır fiyatına satıyorlar iyi çıkması da şansına kalmış şimdiki aklım olsa sıfır alırdım en kötü lastik değişimi , baskı balata değişimi yağı bujisi sübab ayarı ıvırı zıvırı derken gene masraf gidiyor sıfırın tadı da başka oluyor kesinlikle sıfır motor al derim

Dünyanın başka yerinde sıfır fiyatına 2.el motor satan insanlar yoktur herhalde sahibinden.com a bakıyorumda 2008-2009 bile 3.500 4.000 isteyen insanlar var neyin kafasını yaşıyorlar 2010-2011 zaten altın sanki gerçi plakaya verdikleri 150 lirayı düşüyorlar satarken inkar etmeyelim
    "Önü yoktan sonu boktan bu kuru davadan,
    utanır gayret-i güfranla cehennem de geçer. "

Psychedelic Gececi

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    uçuyor..
    Alıntı psyche adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bütçen elveriyorsa hiç düşünmeden sıfırını al zaten 2.el temiz makinayı 3.600-4.000 arası sıfır fiyatına satıyorlar iyi çıkması da şansına kalmış şimdiki aklım olsa sıfır alırdım en kötü lastik değişimi , baskı balata değişimi yağı bujisi sübab ayarı ıvırı zıvırı derken gene masraf gidiyor sıfırın tadı da başka oluyor kesinlikle sıfır motor al derim

Dünyanın başka yerinde sıfır fiyatına 2.el motor satan insanlar yoktur herhalde sahibinden.com a bakıyorumda 2008-2009 bile 3.500 4.000 isteyen insanlar var neyin kafasını yaşıyorlar 2010-2011 zaten altın sanki gerçi plakaya verdikleri 150 lirayı düşüyorlar satarken inkar etmeyelim
    ben bugün motorumu satmaya kalksam 4000den aşağı vermem 2400kmde on koruma demiri arka çanta demiri var arkada on numara çantam var ekstralara zaten 400e yakın para verdim bu motor plaka ıvır zıvırla bana 4600e geldi sen gidip sıfırını da alsan o paraya mal edeceksin eee motorun sıfırdan farksız alan adam sıfırdan farksız motor alacak ve en aşağı 500 lira kar edecek plaka ruhsat zaten 400e yakın tutuyor bunun anlaşılmayan yani yok kı dostum

---------- Mesajlar birleştirildi - 05:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:53 ----------

plaka 10 ruhsat 170 on demir 50 arka demir 60 çanta 250 vergi 45 ıvır zıvır derken sıfır motoru en aşağı en boş halde ruhsatı falan kendi çıkarırsa 4400e mal eder çanta falan almaya kalkarsa en düşük 4650ye kadar çıkıyor motor.. satanin elindekı motor çok temiz ise 4000e kadar ben 2011 dolu mavi ybr aradım 2 ay boyunca bulamadım bulsaydım alacaktım ben de satarken benim gibi kıl bi adama motorumu 4bine çok rahat satabilirim çünkü motor sıfır daha alacak adam da farkında yalnızca alım satım masrafı vererek sıfırdan farksız motor alacak 500 lirası cebinde kalsa kötü mu olur?

Motosikleti
    HusaberG Sf650

benim motor 4250 km'de şu anda...
    3650 lira para istiyorum...2011 7.ay trafik çıkışlı...
    normal piyasa budur...
    artıları var ayna hariç diğerleri ihtiyaç...onlar içinde kafadan 200 lira ödediğini düşünürsek kârlı...

Motosikleti
    YAMAHA YBR 125 esd '11
    al al al al al al alal al al al al al alal al al al al al alal al al al al al alal al al al al al alal al al al al al alal al al al al al alal al al al al al alal al al al al al alal al al al al al al biz çok memnunuz iyiki almışız..

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:28 ----------

ben benim motoru hesaplamıyim ozaman

Motosikleti
    SONUNDA CB 125 :):):)
    Arkadaşlar Merhabalar , Hayırlı aksamlar .. Öncelikle Bu muhabbetten çok sıkıldıgınızı biliyorum ama tekrar yardımcı olursanız çok sevinirim . Bütcem sınırlı 4.000 TL . Bu grupda sizinde bildiğiniz gibi belli başlı motorlar war ; HONDA CBF 150 , YBR 125 ESD , Sımdı sunu sormak istiyorum ; Benım boy: 1.83 Kilo : 107 Sizce Bu YBR 125 ESD ' altımda cokmu ufak kalır daha önce hiç binmedim Sizce motor altımda kaybolurmu ?? Birde Daha Önce CBF 150 Kullanmış arkadaşlar varsa onlarında görüşlerini almak isterim cbf 150 nasıl bir motordur ?? ŞİMDİDEN ÇOK ÇOK TEŞEKKÜRLER ..

Motosikleti
    HusaberG Sf650
    cbf 150 daha kalıplıdır bilgine...
    ybr altında ufak kalabilir...
    yapacağın en güzel şey, ikisinin bayiisine gidip test etmek...
    bu konuda cbf yi daha çok seveceğine eminim....

Motosikleti
    YAMAHA YBR 125 esd '11
    Alıntı -unnamed- adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tabii yağyakma problemi seni rahatsız etmezse!!!

Motosikleti
    SONUNDA CB 125 :):):)
    Alıntı -unnamed- adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yorumun için çok teşekkürler Peki şöyle diyeyim Benım boy ve kilolarıma yakın bir arkadaş varsa forumda bana bi yardım edebilirmi CBF 150 cok sorunlu bir motormus öyle bahsediliyor topiklerde gerek vites geçişleri gerek yağ problemi

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:53 ----------

Alıntı ghostcorc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tabii yağyakma problemi seni rahatsız etmezse!!!
    Şenol bey sizin boy ve kilonuz kaç acaba ? Bu CBF 150 yağ yakmadan cok çekiyor sanırım

psyche - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 600
    Kimse kusura bakmasın şahsi fikrimdir ama bu motorların 2.el hakkı 4 bin değildir etmez yurtdışındada 2.el motosiklet maksimum sıfırının %60-65 kadar eder istediği kadar temiz sıfıra yakın olsun o civarda satılır motor 4600 gelse dahi maksimum istenecek 2.el makul fiyat 3500 bence tabi herkesin malı kendine tatlı ben 2900 aldım o da kılı kırk yardım altı üstü 2008 model kimse 3250 den düşmüyordu bugün satsam 2750 satarım hiç gam da yemem çünkü üstünde bindiğim km ye sayarım

Tabi size de hak veriyorum ilginç piyasamız var bugün 2009 model ybr 3500 isteniyor 2011 3.600 gerçekten makul sayılabilir

Ha bir de cbr 250-125 2011 örneği var sıfırı herşey dahil fiyatının üstünde fiyata kullanılmış motor satmak isteyen adamlar var ya oturmuş enayi bekliyorlar yada aran kazan yapmışlar telefonlarını
    "Önü yoktan sonu boktan bu kuru davadan,
    utanır gayret-i güfranla cehennem de geçer. "

Psychedelic Gececi

Motosikleti
    YAMAHA YBR 125 esd '11
    Alıntı M€RT adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yorumun için çok teşekkürler Peki şöyle diyeyim Benım boy ve kilolarıma yakın bir arkadaş varsa forumda bana bi yardım edebilirmi CBF 150 cok sorunlu bir motormus öyle bahsediliyor topiklerde gerek vites geçişleri gerek yağ problemi

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:53 ----------

Şenol bey sizin boy ve kilonuz kaç acaba ? Bu CBF 150 yağ yakmadan cok çekiyor sanırım
    1,73 boyum kilomsa 89

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:38 ----------

işin kötüsü şimdi farkına vardım ya benim motorun üzerinde hiç resmim yok iyimi ben nasıl yaparım bu hatayı

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:40 ----------

yine kimse yok topicte ya millet haberleri izliyormusunuz

Motosikleti
    ATOM KARINCA
    geldim arkadaşlar hastaneler insan kaynıyo allah düşürmesin anababa günü bu soğukta

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:08 ----------

niyekine konjektör arızalanıyor
    bilmiyorum ki.. acaba farklı wattlarda ampul kullandıkları için kaldırmıyor olabilir mi

---------- Post added at 19:31 ---------- Previous post was at 19:29 ----------

kararsız kalmana gerek , ybr al hayatı yaşa.. sen istemedikçe satmazsın.. problemsiz.. ulan arıza yapsada servise bi gideyim ,bu yamaha servisi nasıl biyermiş diye hayıflanırsın

---------- Post added at 19:39 ---------- Previous post was at 19:31 ----------

Kimse kusura bakmasın şahsi fikrimdir ama bu motorların 2.el hakkı 4 bin değildir etmez yurtdışındada 2.el motosiklet maksimum sıfırının %60-65 kadar eder istediği kadar temiz sıfıra yakın olsun o civarda satılır motor 4600 gelse dahi maksimum istenecek 2.el makul fiyat 3500 bence tabi herkesin malı kendine tatlı ben 2900 aldım o da kılı kırk yardım altı üstü 2008 model kimse 3250 den düşmüyordu bugün satsam 2750 satarım hiç gam da yemem çünkü üstünde bindiğim km ye sayarım

Tabi size de hak veriyorum ilginç piyasamız var bugün 2009 model ybr 3500 isteniyor 2011 3.600 gerçekten makul sayılabilir

Ha bir de cbr 250-125 2011 örneği var sıfırı herşey dahil fiyatının üstünde fiyata kullanılmış motor satmak isteyen adamlar var ya oturmuş enayi bekliyorlar yada aran kazan yapmışlar telefonlarını
    motorumda olanlar;
    1-Koruma demiri
    2-Isıtmalı elcik
    3-Rüzgar camı
    4-Kappa çanta
    5-12V girişi
    6-Navigasyon
    7-Keiti tank pad

motorumda bunlar varken 4300 isterim.. motorlarda genelleme yapmayalım..alan alır almayan almaz..

---------- Post added at 20:03 ---------- Previous post was at 19:39 ----------

Beyler fatihi özledim yaw..
    herkesin bildiği üzere sakarya -izmit arası D-100 karayolunda geçtiğimiz hafta Fatihle yarış yaptık..
    Sonuç herkesin beklediği gibim oldu yani ben kazandım .. Fatihinde anahtarını aldım.. motor şuan bende o da küstü..
    şimdi diyorum ki şunun motorunu vereyimde foruma geri dönsün.. isteyenler el kaldırsın

Motosikleti
    YAMAHA YBR 125 esd '11
    ver ver üzme garibi sen motorsuz kalmak nedemektir bilirsin anlamadım motoru olmayan topic e yazamıyormu bende ikitane var yani ikitane yazma hakkım var

Motosikleti
    Ybr125 olacak.
    Herkese hayırlı günler arkadaslar.Uzun süredir giremiyordum siteye,haliniz keyfiniz iyidir İnşallah..

Motosikleti
    YAMAHA YBR 125 esd '11
    bu adam zaten tepsidekileri yemeğe devam ederse yakında motorada binemez

Motosikleti
    ATOM KARINCA
    ver ver üzme garibi sen motorsuz kalmak nedemektir bilirsin anlamadım motoru olmayan topic e yazamıyormu bende ikitane var yani ikitane yazma hakkım var
    abi ben topiğe girmesini yasaklamadım..o kendi küstü bana.. motorunu istiyorda hadi vereyim bari

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)

Bu Konudaki Etiketler