Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
31 Ocak 2012, 14:07
+ farın orasını burasını kesmenede gerek yok ya bişey soracağım bu sayfayı nasıl yeniliyorsunuz siz ben F5 yapıyorum yukardakı sayfanın üzerine tıklayıp sayfayı tazele diyorum yok arkadaş olmuyor yani yapıyorda aynı sayfayı açıyor yada ikide birde sayfayı terket sayfada kal diye pencere açıyor sonra anasayfaya dönüp yeniden geldiğimde yazdıklarınızı görebiliyorum
Reklamlar
-
31 Ocak 2012, 14:13
abi sık kullanılanlara motosiklet.net i ekle sayfa yenilemek için sürekli oradan giriş yap..bazen F5 yapınca çıkmıyo..oradan en garantisi
-
31 Ocak 2012, 14:21
K o r @ y adlı üyeden alıntı
abi sık kullanılanlara motosiklet.net i ekle sayfa yenilemek için sürekli oradan giriş yap..bazen F5 yapınca çıkmıyo..oradan en garantisi
zaten orada kayıtlı ama ben en üzte dönüp anasayfaya tıklıyorum ana sayfaya atıyor oradan yamaha ybr125 kullanıcılarına sonrada sonsayfaya tıklıyorum
-
31 Ocak 2012, 14:23
bu arada arkadaşlar ben motora hiç acımıyorum gezilerde 90-100 den aşağıya inmiyorum gaz kolu devamlı sonda gidiyorum desem olur yakında ondan biraz yakıt arttı
ghostcorc adlı üyeden alıntı
zaten orada kayıtlı ama ben en üzte dönüp anasayfaya tıklıyorum ana sayfaya atıyor oradan yamaha ybr125 kullanıcılarına sonrada sonsayfaya tıklıyorum
abi ben google cromdan giriyorum siteye ve mausun sağına basıp yeniden yükle diyorum sıkıntı yok
SALCANO WOLF125 SİYAH BENİM MAKİNE
-
31 Ocak 2012, 14:25
ghostcorc adlı üyeden alıntı
aynen abi bende öy yapıyorum.. garanti oluyor.. evet şu xenon ve beyaz osram hakkında görüşlerini alalım.. 1-2 sayfa önce fotolar attım baktın mı onlara abi
-
31 Ocak 2012, 14:30
Yahu far olayından dem vurmuşunuz da bende sıkıntılıyım gece kör halde kullanıyorum dün yol ayrımında tarlaya giriyordum az kalsın gerçekten çok yetersiz..
Şimdi çıkıp motorcuya gideceğim hem sohbet etmeye hemde şu far olayını halletmeye ne önerirsizin xenon dışında şöyle makul önümüzü gösterebilcek kapasitede bir ampül varmıdır ?
"Önü yoktan sonu boktan bu kuru davadan,
utanır gayret-i güfranla cehennem de geçer. "
Psychedelic Gececi
-
31 Ocak 2012, 14:32
psyche adlı üyeden alıntı
Yahu far olayından dem vurmuşunuz da bende sıkıntılıyım gece kör halde kullanıyorum dün yol ayrımında tarlaya giriyordum az kalsın gerçekten çok yetersiz..
Şimdi çıkıp motorcuya gideceğim hem sohbet etmeye hemde şu far olayını halletmeye ne önerirsizin xenon dışında şöyle makul önümüzü gösterebilcek kapasitede bir ampül varmıdır ?
bizim motorların üstünde osramlar var ama 55W ..onlarda far tasını eritiyor.. bende bilmiyorum nasıl yapacağım..
gittim power led sis aldım ..bu ay sonu gelecek.. en garantisi merceksiz xenon olarak görünüyor
-
31 Ocak 2012, 14:33
psyche adlı üyeden alıntı
senin motor 2008 de galiba yuvarlak far ve gerçekten hiç aydınlatmıyorlar h4 osram yada phılıps 35wlık ampul tak orjinalinden az daha iyi aydınlatır ancak oda yetersiz biraz paran varsa far tasını değiştir başka bir motorun far tasını tak derim yada benim gibi araba farı uydur
-
31 Ocak 2012, 14:37
eyvallah beyler...
bakalım bugün biri aradı, akşam hava müsayit olursa gelip bakacak motora...
-
31 Ocak 2012, 14:39
-unnamed- adlı üyeden alıntı
eyvallah beyler...
hadi bakalım hayırlısı..inşallah iyi olur.. zaten beğenilmeyek bir motor değil.. gerçekten alıcı ise motor gider
-
31 Ocak 2012, 14:40
eyvallah beyler...
ebubekir abi motoru satar büyütürsen artık seni burada göremeyecez desene
-
31 Ocak 2012, 14:43
xenonu direkt takınca dağıttığı ve karşıdakinin gözünü aldığına dair yazılar var.. kimseyi rahatsız etmeye gerek yok.. milletten küfür yemeyelim
benim city'nin farı mercek gibi keskin şekilde ışık çizgisi belli. esdde öyle değil mi?
motorla uğraşmayı seviyorum..aklımda böyle bişey var ama olmasada olur..dediğin gibi farın aydınlarması çok iyi..led sislerde gelecek daha iyi olur.. ama led sisleri sarı almak istemiyorum..
8000 k almak istiyorum..farımda ona uygun olsun dedim.. beyaz ampulde yok bize göre..
o kadar yazdım buraya; gidip de 2 wattlık sislere 150 lira verdim deme?
ben sana aynı paraya 30wlık uzunlı kısalı yapardım :(. xenonla yarışan bi ışık kapasitesi olurdu... yazın istanbul'a ybrm ile gelince sis farlarımın merceklerini 30 ve 60 derecelik lenslerle değişme planım var.
eski motordan xenonla sisleri söktüm. 1 saat sürdü... birazdan resimleri do ıt yourself forumunda yayınlayacağım.
fat280 adlı üyeden alıntı
şenol abi hoş geldin sizin kadar kaynatamıyoruz malesef
abi ben önceki fara 55wlık far takmıştım navra marka alman eritti içini tabi hemen değil çok sıcaklık veriyor ama aydınlatma çok iyiydi şuan içi saç farımın isterse 100wlık takayım hiç erimez
osram nightbreaker 55wyı xenondan önce mondial 150 zcye takmıştım. h4 için en iyi lambaydı. 5 ayda üst ayna kısmını az biraz sarartmıştı. sonra ebubekir abimden kendi yaptığı xenon farı kendisi mercekliğe geçtiği için bana göndermişti.
eyvallah beyler...
hayırlı olsun abi.
-
31 Ocak 2012, 14:47
maxi97 adlı üyeden alıntı
o kadar yazdım buraya; gidip de 2 wattlık sislere 150 lira verdim deme?
ben sana aynı paraya 30wlık uzunlı kısalı yapardım :(. xenonla yarışan bi ışık kapasitesi olurdu... yazın istanbul'a ybrm ile gelince sis farlarımın merceklerini 30 ve 60 derecelik lenslerle değişme planım var.
eski motordan xenonla sisleri söktüm. 1 saat sürdü... birazdan resimleri do ıt yourself forumunda yayınlayacağım.
daha siparişi vermedim ama benim için en iyi çözüm.. olmadı merceksiz 35W xenon takarız..ama uzun kısa olayı yok.. onuna sislere bağlarım..uzun- kısa yapınca sisler patlar..
-
31 Ocak 2012, 14:55
fat280 adlı üyeden alıntı
bu arada arkadaşlar ben motora hiç acımıyorum gezilerde 90-100 den aşağıya inmiyorum gaz kolu devamlı sonda gidiyorum desem olur yakında ondan biraz yakıt arttı
abi ben google cromdan giriyorum siteye ve mausun sağına basıp yeniden yükle diyorum sıkıntı yok
ben googledan başka oynadığım oyun var ona giriyorum firefoxdan da buna giriyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:48 ----------
aynen abi bende öy yapıyorum.. garanti oluyor.. evet şu xenon ve beyaz osram hakkında görüşlerini alalım.. 1-2 sayfa önce fotolar attım baktın mı onlara abi
evet baktım ve sana power ledlerle ilgili bir yazı yazdım okudunmu bir önceki sayfada
ben bi aşağıya kadar gidiyorum bankaya lapa lapa kar yağıyor dönünce görüşürüz
-
31 Ocak 2012, 15:16
daha siparişi vermedim ama benim için en iyi çözüm.. olmadı merceksiz 35W xenon takarız..ama uzun kısa olayı yok.. onuna sislere bağlarım..uzun- kısa yapınca sisler patlar..
http://imageshack.us/photo/my-images...mg0491gbl.jpg/
http://img709.imageshack.us/img709/6924/img0491gbl.jpg
şu lambanın maliyeti 10 lira. 3w power led.
-
31 Ocak 2012, 15:33
eyvallah kardeşler saolun...
fatih hep buralardayız kardeşim, burda olmasak feysbuktan ulaşırsın(:
-
31 Ocak 2012, 16:11
http://www.motosiklet.net/forum/mt-k...ml#post2564794
sonunda eski motorumdaki malzemeleri sökmeye başladım. başlığıma beklerim . hem benim kar canavarını görürsünüz
-
31 Ocak 2012, 16:14
2011 ybr 125 koltuk
450 km gittim yazın rahatsız etmedi.
eşimle 250 km urfa seferinde koltuk rahatsızlık verdi.
acaba koltukta negibi değişiklik yapabilirim.
herkese selamlar
-
31 Ocak 2012, 16:17
-
31 Ocak 2012, 16:24
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 73 kullanıcı var. (0 üye ve 73 misafir)
Bu Konudaki Etiketler