Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
29 Ocak 2012, 12:20
-unnamed- adlı üyeden alıntı
herkeslere günaydın...
şenol üstat motorun maşallahı var...
kazasız belasız kullanasın her daim...
beyler motoru tekrardan ilanını güncelledim, izmirde bi er5 buldum benimkini satana kadar o satılmaz ise onu alacağım inşAllah...
ilan linki buyrun;
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...2255497/detay/
ahh ah... şu motor nasibim değilmiş. o kadar da özenmiştim.
Reklamlar
-
29 Ocak 2012, 14:56
nasip Emre...napalım o konuda sana karşı hala mahcubuz:(
sabah motoru temizledim, zincir bakımını yaptım güzelce...
temizleyip koydum evine...örttüm brandasını üstüne.....
-
29 Ocak 2012, 16:21
-
29 Ocak 2012, 18:54
anladım abi.. teşekkür ederim bilgi için..
normal cam çizik gidericiler var.. onlar nasıl acaba
-
29 Ocak 2012, 19:00
valla tamamıyla neyi kullanacağın sana kalmış ben sana CD lerin alt yüzünü siliyorum diyorum ki en hassas yüzey Cd ninki bunun fiyatıda makul 3tlmi 5 tl mi ne aynı zamanda altın parlatmada gümüş parlatmadada harika
-
29 Ocak 2012, 19:03
ghostcorc adlı üyeden alıntı
valla tamamıyla neyi kullanacağın sana kalmış ben sana CD lerin alt yüzünü siliyorum diyorum ki en hassas yüzey Cd ninki bunun fiyatıda makul 3tlmi 5 tl mi ne aynı zamanda altın parlatmada gümüş parlatmadada harika
yarın alıyorum bunu buradaki nalburdan.. bakalım nasıl olacak ..önce söktüğüm
cama deniyeceğim..sonra buna..sen hiç bizim camlarda kullandın mı abi..
-
29 Ocak 2012, 19:28
selamün aleykum motorcu arkadaşlar napıyonuz 2 günlük bi ankara gezisi yaptım dondum resmen : /
-
29 Ocak 2012, 19:32
a.s iyi napalım bıraktığın gibi takılıyoruz.. hoşgeldin
-
29 Ocak 2012, 19:38
hoşbulduk koray..havalardan heralde bıraktığım yerden kıpırdayamadiniz yoksa motorcu adamı bağlasan evde pc başında durmaz yahu
-
29 Ocak 2012, 19:39
söylemesi ayıptır ybr ile benzinsizlikten yolda kalan bi tek benimdir herhalde...
rezil oldum yav....
-
29 Ocak 2012, 19:42
dürümdöner adlı üyeden alıntı
hoşbulduk koray..havalardan heralde bıraktığım yerden kıpırdayamadiniz
yoksa motorcu adamı bağlasan evde pc başında durmaz yahu
durmuş havalar çivi gibi.. bakalım dahada böyle devam edecek..bizde aksesuar montajları ile zaman geçirdik.. ben kontrol paneli yaptım..şenol abi cam yaptı öyle zaman geçiriyoruz
---------- Post added at 17:42 ---------- Previous post was at 17:40 ----------
söylemesi ayıptır ybr ile benzinsizlikten yolda kalan bi tek benimdir herhalde...
rezil oldum yav....
aga motoru satacan diye koymadın ..dur ula bi gezim dedin demi...
bak bu motor satılmak istemiyor ..demedi deme
-
29 Ocak 2012, 19:45
K o r @ y adlı üyeden alıntı
durmuş havalar çivi gibi.. bakalım dahada böyle devam edecek..bizde aksesuar montajları ile zaman geçirdik.. ben kontrol paneli yaptım..şenol abi cam yaptı öyle zaman geçiriyoruz
---------- Post added at 17:42 ---------- Previous post was at 17:40 ----------
aga motoru satacan diye koymadın
..dur ula bi gezim dedin demi...
bak bu motor satılmak istemiyor ..demedi deme
sen havayi ankarada gör çivi ne kelime koray..insanın nutku tutuluyor..hem iyi olmuş bozuk havalarda üretime ağırlık vermişsiniz dostum
-
29 Ocak 2012, 19:48
aynen aklımda olan bişeydi..
onuda yaptım kurtuldum
-
29 Ocak 2012, 19:53
rezil oldum yav....
yalnız değilsin bekir : )
---------- Mesajlar birleştirildi - 05:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 05:50 ----------
K o r @ y adlı üyeden alıntı
aynen aklımda olan bişeydi..
onuda yaptım kurtuldum
en azından aklından çıkmış kafan rahat artık: )
-
29 Ocak 2012, 20:04
şimdi sis farım gelecek onlarla biraz uğraşayım..
bekir ,şimdi diyebiliriz ki ybr de yolda kalıyor arkadaş..bu motor işe yaramaz
-
29 Ocak 2012, 23:02
topik zincir koparmış..
-
29 Ocak 2012, 23:13
dürümdöner adlı üyeden alıntı
selamün aleykum motorcu arkadaşlar napıyonuz 2 günlük bi ankara gezisi yaptım dondum resmen : /
A.S. hoşgeldin o ankaranın bendede anısı vardır askere giderken iskenderuna aralıkta sabaha karşı ankaraya uğradı otobüs şöyle ineyimde bi kendime geleyim dedim yere bastım 1 adım attım otobüse zor döndüm ne soğuktu o yaaa he koray buarada bitmedi daha ben o füme pleksiyi aldığımda bide 95x44,5 beyaz pleksi almıştım şimdi onun çalışması başlayacak onuda yapınca resimlerim nihahahahahaahaaa
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:11 ----------
heeee sonra bide tekli sisler var takılacak
-
29 Ocak 2012, 23:15
A.S. hoşgeldin o ankaranın bendede anısı vardır askere giderken iskenderuna aralıkta sabaha karşı ankaraya uğradı otobüs şöyle ineyimde bi kendime geleyim dedim yere bastım 1 adım attım otobüse zor döndüm ne soğuktu o yaaa he koray buarada bitmedi daha ben o füme pleksiyi aldığımda bide 95x44,5 beyaz pleksi almıştım şimdi onun çalışması başlayacak onuda yapınca resimlerim nihahahahahaahaaa
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:11 ----------
Bende İskenderunluyum Ankara'nın ayazından sonra ilaç gibi gelmiştir iskenderun Hoş doğru düzgün kışımız yok bugün biraz kassaydım sahilde tişörtle bile gezebilirdim
"Önü yoktan sonu boktan bu kuru davadan,
utanır gayret-i güfranla cehennem de geçer. "
Psychedelic Gececi
-
29 Ocak 2012, 23:36
psyche adlı üyeden alıntı
Bende İskenderunluyum Ankara'nın ayazından sonra ilaç gibi gelmiştir iskenderun
Hoş doğru düzgün kışımız yok bugün biraz kassaydım sahilde tişörtle bile gezebilirdim
ama sizinde meşhur yarık kayanız var annemin çocukluğu iskenderunda geçmiş babasının görevinden dolayı epeyi kalmış orada hatta otluca çökelek diyo başka bişey demiyo allahtan bandırmada migros'a gelmiş şans eseri buldumda iskenderuna gitmekten vazgeçirdim ..
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:21 ----------
sonrada havalar açmazsa arka aydınlatma çalışmaları başlıyacak maksat minimum elektrik maximum ışık ^^
-
30 Ocak 2012, 00:51
sana yetişmek zor üstadım..benim sisler gelince ybr işlemi tamadır.. yavru touring motorumla yollara akmaya başlarım.. 2013 te kasa değişebilir dikkat
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)
Bu Konudaki Etiketler