benim motor kankam o...
bahçe bizim bahçe motor bizim motor
karda motosiklet kullanmak ayrı zevk. tabi bilmezsiniz siz . tatlı su moturcuları
şu kontrol paneli benim de kafama yattı. ZCdeki mp3çaların anfisini oraya koyarım. yanına da sis farının anahtarını koyarım. 4lü flaşör bana gereksiz geliyor. motoru bıraktığım yerde çoluk çocuk çok. aküyü bitirirler. 4lünün yerine mp3 çalarımı sabitlemek için kullandığım küçük telefon tutacağımı koyarım.
4 tane sis farını da benim farın altına koyacağım. 2 tane L yaptırmam lazım. arada kontrol panelini de kestiririm.
1. resimde gidon ve far kısmı aşağı alınmış gibi duruyor. egzozsa rialli.com da olması lazım.
slm arkadaşalr bütcem 3 binlira ve sym xs125k diye ybr çakması motor var ama taiwan malı sıfır vibrasyon (bindim) ama egzostu hoşuma gitmedi ybr ile bire bir aynı (neredeyse) ama egzostu hoşuma gitmedi açıkcası motor sıfır olucak siyah olucak ama ben ybr yuvarlak kafalar varya onların egzostunun uyabilceğini düşündüm egzosta sıfır olacak sizce uyarmı bakarsanız sevinirim :D
kankam adamı arayıp, kardeş benim motorun resmini oradan kaldır falan desene...
insanlar çok komik yaw
fatihsiz bir gün daha .. ohh ses yok
---------- Post added at 22:24 ---------- Previous post was at 22:16 ----------
kardeşim , bu motora sakın özenme..motorun orjinal ayarları kaçmış..muhtemelen ön kafa, çamurluğa değer ..bu motoru motor yapan ekzozdur zaten ..içinde yakıt dönüşüm sistemli porselen özelliklerii var..
ekzosu değişirsen bu motorun tüm esprisi kaçar
kankam aradım da telefonu kapalı..
neyse boşver..
kafanı takma.. gül geç.. canım türkiyem burası
şu aynalarını ben alayım senin yaw
İyi geceler arkadaşlar Şenol abi şu senin canavarın resimlerinden koysana 1-2 tane hem sayfa şenlensin hemde ben bakarak hayallerimi süsleyeyim sırf senin motora hayranlığımdan nisan ayında alıyorum sıfır ESD yi inş.
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
ya kusura bakma biraz geç kaldım bakmaya STARDA 1kadın 1erkek vardıda emrin olur ama maaşallah de yoksa nazar değiyo
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:55 ----------
herkeslere günaydın...
şenol üstat motorun maşallahı var...
kazasız belasız kullanasın her daim...
beyler motoru tekrardan ilanını güncelledim, izmirde bi er5 buldum benimkini satana kadar o satılmaz ise onu alacağım inşAllah...
ilan linki buyrun;
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...2255497/detay/
slm arkadaşalr bütcem 3 binlira ve sym xs125k diye ybr çakması motor var ama taiwan malı sıfır vibrasyon (bindim) ama egzostu hoşuma gitmedi ybr ile bire bir aynı (neredeyse) ama egzostu hoşuma gitmedi açıkcası motor sıfır olucak siyah olucak ama ben ybr yuvarlak kafalar varya onların egzostunun uyabilceğini düşündüm egzosta sıfır olacak sizce uyarmı bakarsanız sevinirim :D (arkadaşlar buraya 2 tane soru yazdım bunla beraber iksinide 2. kes yazıyorum isterseniz soruma cvp vermeyin bunu yazğımdan dolayı ama siz burda geyik muhabbetii yapıyorsunuz ..........) üzgünüm ama bu bir gerçek
ey YBR camiası hayırlı günler burada kar durdu hatta erimeye başladı ama kalkması bir iki gün sürer heralde benden size tavsiye motoru yerler kurumadan çıkarmayın her yer tuz motorun canına okuyor batar üstünüz başınız
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:55 ----------
arkadaşım 3000 lira biriktiren birazdaha sıkar kendini yada gider yapı krediden 1000 tl daha kredi çeker ayda çok cüz-i miktar geri ödemeli YBRsini Alır sorunsuzca biner .....ahanda sana cevap
hadi hayırlısı olsun bakalım bekir...
şu motürü alda bizde kurtulalım la
---------- Post added at 14:44 ---------- Previous post was at 14:42 ----------
şu soğuk karlı günlerde de içimizi ısıtan fotolar iyi olmuş ,şenol abi.
maşallah allah kaza bela vermesin
[/COLOR]arkadaşım 3000 lira biriktiren birazdaha sıkar kendini yada gider yapı krediden 1000 tl daha kredi çeker ayda çok cüz-i miktar geri ödemeli YBRsini Alır sorunsuzca biner .....ahanda sana cevap[/QUOTE] benim ne sorduğum hakkında bilgin varmı ? ben egzost dedim sen bana ne cvp veriyosun herkez motor ister ama alamaz benimde bu motora gücüm yetiyor ayrıca burada yamaha bayisi yok (Fethiye)
Şu an bu konu içerisinde 248 kullanıcı var. (0 üye ve 248 misafir)