artık giremeyecek ki...
hoşçakal sıcak su motorcusu...
artık giremeyecek ki...
hoşçakal sıcak su motorcusu...
aynen fatik sis farı kaldı da..
bunun renkleri var ,mesela beyaz mavi mor.. kelvin değerine göre değişiyor..
aynı xenonda ki gibi.. acaba kaç kelvin alsam.. sonuçta benim parklar ve far sarı.. bunlarda beyaz olursa sırıtır
diye düşünüyorum.. yada farıda beyaz yapacağım ama 35 v beyaz ampul yok.. yada sisleride sarı yapacağım
xenon taksam.. onunda uzun problemli.. ayrı bi motor falan gerekiyor.. uzun iş. ben takamam..
sadece kısayı kabul edersek sıkınıt yok.. çifti 70 lira tanesi 35 liraya gelir.. bi arkadaşla anlaşıp alabilrim..yada babamın arabasında var
onlarımı söksem acaba.. arabayı satacak
oooo sayın abim.. nerelerdesin yahu...
dedim şenol abide istifa etti heralde
panelin son halini gördün mü abi...
hayırlı cumalar cumanız mübarek olsun bu havada motor la çılgınlık yapmak isteyen varmı aceba ???? burada kar 15 cm geçti şuan itibari ile dün akşamdan beri nonstop yağıyor
sağol abi seninde cuman mübarek olsun
evet burasıda aynı ..motor kuzu gibi yatıyor.. bende üzgün üzgün havanın düzelmesini bekliyorum
evet şimdi harika olmuş 10 üzerinden 11 yani banane banane bende isterim bende isterim !!
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:05 ----------
maalesef sabah TRT haberde 7 şubata kadar kar yağışı dedi b.k. u yedik motoruda tam kapatamadım çıkıp lastikleri saracağım ama durmuyo meret.
şablon elimde var başka arkadaşlara lazım olur diye... yeter ki istiyorum de bana... hemen aynısından yapalım
---------- Post added at 14:10 ---------- Previous post was at 14:08 ----------
eski motoruma (fz6) bi branda yaptırmıştım.. onda 3 lü top case vardı.. büyük ve etli idi..bende motorum üstüne onu attım... yavrucak gömüldü gitti ..ne teker kaldı ne eksoz
bu şekildede yapabilirsin korayım hatta istiyorsan bağlatıları ile ilgili bilgi yada resimde çizebilirim sana
abi ben bunu yapamam ..yaparsam berbat olur.. bilen bi usta yapar ancak.. irfan agaya bunu ben bi göstereyim.. ama ledler de gözüme gelmesin oradan
http://www.motosiklet.net/forum/moto...li-yapimi.html
buradan yazışalımda millette bilgi edinsin abi
düğmelerin üstüne gelecek şekilde 5mm yada 3mm delik delip hatta 4lü flaşörün üzerine ikitane delik delip sağa ve sola ok şeklinde boyayarak bir pleksiyi üzerinede yapıştırabilirsin füme olacak ama gözünü almasın diye yani iki çeşit led var piayasa çapı 5mm yada 3mm ikisinden birini seçip ona göre delik delican panoya ve ledleri yerleştireceksin sonra füme pleksi glass bulup altını çıkmayan kalemle boyayarak 4lünün oraya ledlerin üzerine gelecek şekilde sağ sol ok yapacaksın dğerlerinide boyamadan yada sadece yuvarlak delik bırakıp boyayarak üzerine çift taraflı bantla yada çift taraflı yapışkanlı kalın bantlar var süngerimsi köşelerden yapıştıracaksın harika olur ..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...70619445/detay
beyler bir baksanıza ilanda ki motoru tanıyabilecekmisiniz?
bende millete kızıyorum ondan arayıp saçma sapan sorular soruyorlar...
ilan ileilgili şikayette bulunursanız sevinirim...
ben bunu gördüm dedim ebubekirin jant şeritlerinden çekmiş.. aynı olmuş valla..
ama bu senin motor demi bekir..
Şu an bu konu içerisinde 100 kullanıcı var. (0 üye ve 100 misafir)