Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
20 Ocak 2012, 22:24
Reklamlar
-
20 Ocak 2012, 23:21
ghostcorc adlı üyeden alıntı
Dur Dur daha bu ön çalışma aklımda çok manyak fikirler var şu havalar bi düzelsin bir istanbula ineyim bi öncam yapayım yaparken üzerine bu sisler için özel yer yapmayı düşünüyorum o sisleri görüntüsü ve aydınlatması nasıl olacak diye yaptım daha önce sana söyledim ya gidip istanbuldan yeni mercek ve yeni ledlerden almam lazım onları koyacağım içine o zaman daha farklı olacak... ha sorduğun oysa şuan içinde pazargünü getirdiğim power led yanıyor lambanın kendi ledlerini çıkardım onlar olmaz zaten .
aynen abi hiç şüphem yok ..ortaya güzel bir çalışma çıkacağı kesin
---------- Post added at 21:17 ---------- Previous post was at 21:14 ----------
-unnamed- adlı üyeden alıntı
ybr yi baştan icat ediyorsunuz..
he maşallah(:
bi sis macerasıdır gidiyor ama bakalım ne olacak(:
kafamıza göre takılıyoruz beya...
---------- Post added at 21:19 ---------- Previous post was at 21:17 ----------
korayım şu firma sizin oradaymış jantlar için yada eksoz için sprey boyalar kalitesi nasılmış bi baksana sana zahmet..
http://www.spreyboya.com/
tamam abi bi ara bakayım..aklımda
---------- Post added at 21:21 ---------- Previous post was at 21:19 ----------
bugün benim sis farı bağlantılarımla kısa fara anahtar koydu..sis farı gelince yeri hazır olacak..şimdi bi mucitlik yapıyor..benim gidona yaptığım parçayı ön cam ile gösterge arasına uyduracak..tüm düğmeleri oraya taşıyacak
-
20 Ocak 2012, 23:25
K o r @ y adlı üyeden alıntı
aynen abi hiç şüphem yok ..ortaya güzel bir çalışma çıkacağı kesin
---------- Post added at 21:17 ---------- Previous post was at 21:14 ----------
kafamıza göre takılıyoruz beya...
---------- Post added at 21:19 ---------- Previous post was at 21:17 ----------
tamam abi bi ara bakayım..aklımda
---------- Post added at 21:21 ---------- Previous post was at 21:19 ----------
bugün benim sis farı bağlantılarımla kısa fara anahtar koydu..sis farı gelince yeri hazır olacak..şimdi bi mucitlik yapıyor..benim gidona yaptığım parçayı ön cam ile gösterge arasına uyduracak..tüm düğmeleri oraya taşıyacak
evet orası daha uygun olur hemde göz önü olmaz
-
20 Ocak 2012, 23:44
2. El ybr alırken neye dıkkat etmek lazımdır ? Hor kullandıysa nerden anlarım oncekı sahıbı tekteker hastasıysa bunu yapması motorda neye zarar vermıstır aldıgımda ılk nelerıne kontrol ettırmelıyım yada degıstırmelıyım. ?
-
20 Ocak 2012, 23:46
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
20 Ocak 2012, 23:51
2. El ybr alırken neye dıkkat etmek lazımdır ? Hor kullandıysa nerden anlarım oncekı sahıbı tekteker hastasıysa bunu yapması motorda neye zarar vermıstır aldıgımda ılk nelerıne kontrol ettırmelıyım yada degıstırmelıyım. ?
-
20 Ocak 2012, 23:53
Selam,sakıncası yoksa ön camı nereden aldığını sorabilirmiyim!sordum galiba :D
-
20 Ocak 2012, 23:57
Debriyaj balatası bitiktir teker yapmışsa , onun dışında arka takozlarda yada mafsalda sıkntı olabilir teker yapmaktan dolayı ben alırken dikkat ettiğim noktaları yazayım ;
-Ön arka lastik durumu
-Ön düzen
-Frenler
-Far sinyal grubu
-Motor çalışma sesi senkronize çalışması önemli
-motor bloğunda yağ kaçıran bir yer varmı
-vites geçişleri
-zincir durumu,grenajların durumu gösterge düzenli çalışıyormu kromajlarda sıkıntı varmı vs vs
Aklıma gelenler bunlar
"Önü yoktan sonu boktan bu kuru davadan,
utanır gayret-i güfranla cehennem de geçer. "
Psychedelic Gececi
-
21 Ocak 2012, 00:00
lastik sinyal dışındaki şeylerden anlamam imkansız olacak hiç motorum olmadı hiç viteslide kullanmadım.
-
21 Ocak 2012, 00:05
O halde ya bildiğin bir tamirciye göstercen motoru yada bilen birini götürcen yanında
Psychedelic Gececi
-
21 Ocak 2012, 00:08
yesewi adlı üyeden alıntı
lastik sinyal dışındaki şeylerden anlamam imkansız olacak hiç motorum olmadı hiç viteslide kullanmadım.
aynen öyle ya yanına bilen birini alacan ya da ustaya qötürücen
-
21 Ocak 2012, 00:13
adam gibi bi ustaya göster veya servis bakımlı bi motosiklet al ama ybr kurye motoru olmadıktan sonra sıkıntı çıkarmaz ben de aldım 2008 model sadece statör arızası yaptı masraf 70 tl başka masraf yok o kadar bence adam gibi bi usta bakarsa alacağın motor seni adam gibi gezdirir
-
21 Ocak 2012, 00:20
yesewi adlı üyeden alıntı
YBR ile tek teker ???? almıyayım soruna gelince ybr çok seri bir motor yüksek devirli üzerine bindiğin zaman anlarsın nasıl kullanıldığını zaten ikinci el alacaksan 20bini devirmemiş olsun onun üstü ikinci ele düştüyse sorun vardır çünkü ybr ya beğenilmediyse erken satılır beğenildiyse satılmaz öyle bir motor .
-
21 Ocak 2012, 00:30
F54 adlı üyeden alıntı
adam gibi bi ustaya göster veya servis bakımlı bi motosiklet al ama ybr kurye motoru olmadıktan sonra sıkıntı çıkarmaz ben de aldım 2008 model sadece statör arızası yaptı masraf 70 tl başka masraf yok o kadar bence adam gibi bi usta bakarsa alacağın motor seni adam gibi gezdirir
Dostum o statör arızasının belirtileri nedir bende sadece far kısa konumudayken yüksek devir çevirdiğimde kesiyor far sonra kendi kendine yanıyor uzunlarda sıkıntı yok statörden şüphelenmiştim bende
Psychedelic Gececi
-
21 Ocak 2012, 00:34
benim iç statör arızası motor elektrik üretmiyor aküdeki enerji bitince motor stop ediyo konjektör misali elektirik üreten bi parça statör..
senin motor kaç model?
akü beslemeli sistem varsa sorun statörde değil haberin olsun..
-
21 Ocak 2012, 00:55
EnDuRoCu_ adlı üyeden alıntı
Selam,sakıncası yoksa ön camı nereden aldığını sorabilirmiyim!sordum galiba :D
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...44094920/detay
-
21 Ocak 2012, 00:55
08 model yok statör değilmiş bende çok fazla ampül patlatıyor özellikle kısa direk kesiyor büyük ihtimalle çok fazla enerji yüklüyor bunun sebebide konjektör herhalde yada sigorta ile ilgili sıkıntı
Psychedelic Gececi
-
21 Ocak 2012, 00:57
iyi geceler gençler veya kendini genç hissedenler
Fatih bu gün yine irfan agaya gittim..fara anahtar koyduk kanka.. sisler içinde bağlantıyı hazırladık..
-
21 Ocak 2012, 01:13
iyi geceler gençler veya kendini genç hissedenler
Fatih bu gün yine irfan agaya gittim..fara anahtar koyduk kanka.. sisler içinde bağlantıyı hazırladık..
hani resimler abi
-
21 Ocak 2012, 01:49
psyche adlı üyeden alıntı
08 model yok statör değilmiş bende çok fazla ampül patlatıyor özellikle kısa direk kesiyor büyük ihtimalle çok fazla enerji yüklüyor bunun sebebide konjektör herhalde yada sigorta ile ilgili sıkıntı
benim motor da sık sık ampül patlatıyor ona bi anahtar yaptırmak lazım ben yaptıracağım başka bi sıkıntı yok sadece açma kapama düğmesi gerekli
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 188 kullanıcı var. (0 üye ve 188 misafir)
Bu Konudaki Etiketler