Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
14 Ocak 2012, 22:07
K o r @ y adlı üyeden alıntı
yarın rahat bi gün abi sen içini rahat tut
yarın büyük buluşma var.. gelemeyenler çatlasın
koray kendine iyi bak yarın dikkat et o orj tekerlerin kaymasın
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Reklamlar
-
14 Ocak 2012, 22:26
F54 adlı üyeden alıntı
koray kendine iyi bak yarın dikkat et o orj tekerlerin kaymasın
allahın izniyle bişey olmaz kanka..
-
14 Ocak 2012, 22:58
ben sadece uyarayım bu gece senin lastikleri özel kayganlaştırıcı ile kayganlaştıracağım yarın motoru garajdan bile çıkaramayacaksın
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
14 Ocak 2012, 23:28
F54 adlı üyeden alıntı
ben sadece uyarayım bu gece senin lastikleri özel kayganlaştırıcı ile kayganlaştıracağım yarın motoru garajdan bile çıkaramayacaksın
motorun yanında köpek var.. biraz zor yanaşırsın
---------- Post added at 21:28 ---------- Previous post was at 21:03 ----------
ghostcorc adlı üyeden alıntı
şenol abi verdiğim linki kontrol ettin mi ?
-
14 Ocak 2012, 23:50
motorun yanında köpek var.. biraz zor yanaşırsın
---------- Post added at 21:28 ---------- Previous post was at 21:03 ----------
şenol abi verdiğim linki kontrol ettin mi ?
onunla ilgili sana yorum yazmıştım demin yine yazdım ama sonra sildim gerek yok ben diyeceğimi dedim ha size kendiniz birşeyler yapmak birşeyleri ben yaptım demek bana verdiği kadar haz vermiyorsa yapacak birşey yok
-
14 Ocak 2012, 23:58
onunla ilgili sana yorum yazmıştım demin yine yazdım ama sonra sildim gerek yok ben diyeceğimi dedim ha size kendiniz birşeyler yapmak birşeyleri ben yaptım demek bana verdiği kadar haz vermiyorsa yapacak birşey yok
abi ben yapamam yetenek sıfır ama işte araştırıyorum bulduklarımı sizin gibi bilir kişilerle paylaşıp fikir ediniyorum.. yarın sen yaptığın feneri getirirsen çok sevinirim
-
15 Ocak 2012, 01:09
abi ben yapamam yetenek sıfır
ama işte araştırıyorum bulduklarımı sizin gibi bilir kişilerle paylaşıp fikir ediniyorum.. yarın sen yaptığın feneri getirirsen çok sevinirim
feneri yapmadım daha yapıcam sana fikir versin diye içine koyabileceğin power ledi getirip yanında yakacağım göresin diye ve motorun heryerine koyabileceğin renkleri de var mesela benzin deposunun altına kırmızı power koyup motorum kafasına kırmızı verebilirsin ve akşam motor kıpkırmızı yanıyormuş gibi duruyo artı biliyorsun şerit ledler var istiyorsan onuda getirebilirim göresin diye benim gösterge panelinde lamba yerine mavi şerit led var masmavi yanıyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:47 ----------
bak görüntü nasıl ??? http://img267.imageshack.us/img267/6...0924195130.jpg
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:50 ----------
neyse ben kaçar malum yarın yol var herkeze ii geceler
-
15 Ocak 2012, 09:53
feneri yapmadım daha yapıcam sana fikir versin diye içine koyabileceğin power ledi getirip yanında yakacağım göresin diye ve motorun heryerine koyabileceğin renkleri de var mesela benzin deposunun altına kırmızı power koyup motorum kafasına kırmızı verebilirsin ve akşam motor kıpkırmızı yanıyormuş gibi duruyo artı biliyorsun şerit ledler var istiyorsan onuda getirebilirim göresin diye benim gösterge panelinde lamba yerine mavi şerit led var masmavi yanıyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:47 ----------
bak görüntü nasıl ???
http://img267.imageshack.us/img267/6...0924195130.jpg
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:50 ----------
güzel olmuş..seninde elinden her iş geliyor.. bizde böyle bakarız
-
15 Ocak 2012, 12:48
bak görüntü nasıl ???
http://img267.imageshack.us/img267/6...0924195130.jpg
eline sağlık bende beyaz şerit led koymuştum :D
-
15 Ocak 2012, 15:03
selamunaleykum...
koray değiştir la o avatarı kankam
kendimle karıştırıyorum seni
-
15 Ocak 2012, 15:55
arkadaşlar ybr ye cross motorlardaki lastiklerin benzerlerinden takabilir miyim? ybr almak istiyorum ama bulunduğum bolgede cross kullanmak daha akıllıca gibi. hem yokuş çıkıyorum hem bi kısım çakıl yol var. kışın da kar ve buzlanma oluyor. kısacası ybr alıp dişli lastik filan takabilir miyim size sorayım dedim? kışlık lastik takan varsa resim görmek isterim
-
15 Ocak 2012, 20:16
s.a. bi gündaha böyle güzel geçti ben sağsalim geldim
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:09 ----------
mavimotor adlı üyeden alıntı
arkadaşlar
ybr ye cross motorlardaki lastiklerin benzerlerinden takabilir miyim?
ybr almak istiyorum ama bulunduğum bolgede cross kullanmak daha akıllıca gibi. hem yokuş çıkıyorum hem bi kısım çakıl yol var. kışın da kar ve buzlanma oluyor. kısacası
ybr alıp dişli lastik filan takabilir miyim size sorayım dedim? kışlık lastik takan varsa resim görmek isterim
İmkansız bir şey değil bulabilirsen neden olmasın hatta bulursan bizede haber ver bende düşünüyorum öyle dişli bir lastik
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:11 ----------
mavimotor adlı üyeden alıntı
arkadaşlar
ybr ye cross motorlardaki lastiklerin benzerlerinden takabilir miyim?
ybr almak istiyorum ama bulunduğum bolgede cross kullanmak daha akıllıca gibi. hem yokuş çıkıyorum hem bi kısım çakıl yol var. kışın da kar ve buzlanma oluyor. kısacası
ybr alıp dişli lastik filan takabilir miyim size sorayım dedim? kışlık lastik takan varsa resim görmek isterim
İmkansız bir şey değil bulabilirsen neden olmasın hatta bulursan bizede haber ver bende düşünüyorum öyle dişli bir lastik
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:14 ----------
arkadaşlar dönüşte gebzeye doğru trafik yoğunlaşınca gebze gişelerden paralı yola girdim çok rahat geldim sorunsuz
-
15 Ocak 2012, 20:20
arkadaşlar ybr125 esd motosiklet aldım.
bu motorlarda koltuklar derimi oluyor
yani su gelse üstüne yıkarken sıkıntı olur mu...
-
15 Ocak 2012, 20:28
emrahc adlı üyeden alıntı
arkadaşlar ybr125 esd motosiklet aldım.
bu motorlarda koltuklar derimi oluyor
yani su gelse üstüne yıkarken sıkıntı olur mu...
hayırlı olsun güle güle iyigünlerde kullan sıkıntı yok üretimi yağmura göre olduğu için sorun yaşamazsın ama benden sana tavsiye arap sabunundan başka birşey sürme motora herhangi bir bakkalda 3.5 tl
-
15 Ocak 2012, 20:40
İyi aksamlar arkadaslar,keyifler nasıl ? Tekeriniz düz bassın kazasız belasız.
-
15 Ocak 2012, 20:46
-
15 Ocak 2012, 20:53
abi resimleri kocaeli sekapark buluşması olan topiğe at ..millet bekliyo walla..kimse burada görmez
-
15 Ocak 2012, 21:00
[/COLOR]tahir bey gelsende aramıza katıl albi YBR başın ağrısız olsun keyifler iyi yanlız biraz donmuş haldeyim hala kendime gelemedim bura çok soğuk ...Amin alırsan seninde tekerin düz bassın .
Şenol abi hayırlısıyla seneye alıyorum ben de.İyi dileklerin için teşekkür ederim.
-
15 Ocak 2012, 21:22
izmitte alışveriş merkezinde yangın çıkmış şimdi haberlerde geçti
-
15 Ocak 2012, 21:24
izmitte alışveriş merkezinde yangın çıkmış şimdi haberlerde geçti
dün oldu abi haberimiz var... seni aldığım yelken cafenin ilerisinde kalıyor..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 348 kullanıcı var. (0 üye ve 348 misafir)
Bu Konudaki Etiketler