Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
13 Ocak 2012, 01:50
F54 adlı üyeden alıntı
murat iyi akşamlar nasılsın..
düzce de kar var mı?
---------- Post added at 01:37 ---------- Previous post was at 01:33 ----------
kanka bu akşam bi av davet i aldım gece kalmalı karasu da kuyumculu diye bi köy var orda akrabalar var onlara kalmaya gideceğim eğer şans ın varsa tavşan bile yaparım sana ama onun için şubat ayının ilk haftasını beklemen gerek çünkü o zaman gideceğim anca müsait olurum yani...
ama tahtalı işini en kısa zaman da yaparız önümüzdeki hafta olabilir pazartesi gideceğiz kısmetin varsa yakın zaman da tahtalı lar seni bekler
tamam kanka..kısmet senin kısmetin..şansın bol olsun...sana bişey diyimi hayatımda hiç av eti yemedim..süper olmalı..bak işte durumlara takılırız 30km bişey değil..
---------- Post added at 23:50 ---------- Previous post was at 23:48 ----------
bizim motorlarınakü sistemi 5 amper mi arkadaşlar
Reklamlar
-
13 Ocak 2012, 02:01
kanka sen merak etme ben sana istediğin eti yediririm doyumluk olmaz ama tadı damağında kalır yani
sanuçta vurduğumuz av kaz hindi vb gib, eti bol olmadığı için biz kemiklerini yalıyoruz ama hakketten tatlı oluyor hele kar yağarsa tadı bi başka olur
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
13 Ocak 2012, 02:06
-
13 Ocak 2012, 02:06
sen kendin tatlısın zaten öperim gıdığından
-
13 Ocak 2012, 03:33
K o r @ y adlı üyeden alıntı
kanka bilgisayar mı şaşırdı naptı anlamadım ..bulmuyor gugıl amca
---------- Post added at 22:09 ---------- Previous post was at 22:07 ----------
sende var galiba bu ledli resimdeki fenerden..ne malzeme gerekirse alırım sorun değil..çok hoş olacak
---------- Post added at 22:11 ---------- Previous post was at 22:09 ----------
ohaa be.. hayatımda böle bişey görmedim..adamlar papağanı bile vurmuş.. yoksa sende mi onlardansın..ee ozaman vur da pişirelim kanka tahtalıyı
---------- Post added at 22:22 ---------- Previous post was at 22:11 ----------
Şenol abi aslında şunu almak lazım da hem pahalı hemde adet olarak 55W çekiyormuş.. bizim motor kaldırmaz değil mi
http://img22.resimup.net/di/SRT7.jpg
evet motora yan çanta koyup içine yedek akü atman lazım
-
13 Ocak 2012, 10:04
ghostcorc adlı üyeden alıntı
evet motora yan çanta koyup içine yedek akü atman lazım
hiç gerek yok öyleyse.. led sis farı bana yeter.. led sis farında sıkıntı yok değil mi motosiklet açısından
-
13 Ocak 2012, 13:23
tamam kanka..kısmet senin kısmetin..şansın bol olsun...sana bişey diyimi hayatımda hiç av eti yemedim..süper olmalı..bak işte durumlara takılırız 30km bişey değil..
---------- Post added at 23:50 ---------- Previous post was at 23:48 ----------
bizim motorlarınakü sistemi 5 amper mi arkadaşlar
Maalesef 5 Amper ama ölçülerine uygun 7 yada 9 Amper araştırıyorum olmadı yan çantaya yedek akü atacağım
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:20 ----------
Maalesef 5 Amper ama ölçülerine uygun 7 yada 9 Amper araştırıyorum olmadı yan çantaya yedek akü atacağım
valla benimkinde sıkıntı yok nedeninide gelince göstereceğim size ...)))) ha bu arada sana bitane göstermek için power led hazırladım kısmetse gelince sana yakar gösteririm
-
13 Ocak 2012, 13:23
valla benimkinde sıkıntı yok nedeninide gelince göstereceğim size ...)))) ha bu arada sana bitane göstermek için power led hazırladım kısmetse gelince sana yakar gösteririm
-
13 Ocak 2012, 13:57
beyler yan ayaklık klidi varya ayaklık açınca motor vitese geçtiğinde sönüyor onun içine çamur girmiş geçen zorladım iyice yamuldu zorla içinden çıkardım bu gün söktüm temizledim düzelttim şimdide ayaklık kapalıyken bile motoru vitese geçiriyorum debreyajdan elimi kaldırırken sönüyor motor
-
13 Ocak 2012, 18:09
RruDeBoyY adlı üyeden alıntı
beyler yan ayaklık klidi varya ayaklık açınca motor vitese geçtiğinde sönüyor onun içine çamur girmiş geçen zorladım iyice yamuldu zorla içinden çıkardım bu gün söktüm temizledim düzelttim şimdide ayaklık kapalıyken bile motoru vitese geçiriyorum debreyajdan elimi kaldırırken sönüyor motor
allah iyiliğini versin balonmu bu bak şimdi o anahtar ters çalışıyor yani ayak kapalı iken kontak kapalı yani iletken ayağı açıp anahtarın dili geri gittiğinde kontağı açıyor ve motora giden sinyal kesildiği için istop ediyor yani demekki sen ayağı kapattığında kontaklar arasında çamur gibi bişey kalmışki devreyi tamamlamıyor sanki ayak açıkmış gibi algıladığından istop ediyor
çok iyi yıka ve iyicene kurula sonrada makina yağı yada varsa WD40 sık .
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:57 ----------
yan ayak anahtarının sokedi varsa bilmiyoprum hiç incelemedim sokedide tam oturmamış olabilir
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:00 ----------
millet bugün burada hava full güneş ve soğuk inşallah pazargünüde böyle olur..
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:10 ----------
millet bugün burada hava full güneş ve soğuk inşallah pazargünüde böyle olur..kimsete tık yok tabiii buldunuz güzel havaya hemen ikinci sevgiliye dimi bari bende gidip bi yıkayayım
-
13 Ocak 2012, 22:01
onu fark ettim olayı halletim tabi sağlam olmadı birazda zarar gördü yenisini taktırmam lazım yoksa sorun çıkaracak ilerde
-
13 Ocak 2012, 22:02
kanal D de yeni dizi başladı kaçırmayın derim kadro çok ii
-
13 Ocak 2012, 22:12
tşk evet güzele benziyo...
-
13 Ocak 2012, 23:07
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:20 ----------
valla benimkinde sıkıntı yok nedeninide gelince göstereceğim size ...
)))) ha bu arada sana bitane göstermek için power led hazırladım kısmetse gelince sana yakar gösteririm
tamam abi bakalım nasıl bişey merak ettim
-
13 Ocak 2012, 23:12
oo handikap koray nerdesin be yaw..
ulen insan dün akşam erken haber verirdi sen gecenin 2 sin de haber veriyorsun ben kapattıktan sonra
-
13 Ocak 2012, 23:14
F54 adlı üyeden alıntı
oo handikap koray nerdesin be yaw..
ulen insan dün akşam erken haber verirdi sen gecenin 2 sin de haber veriyorsun ben kapattıktan sonra
sen beni bırak ,zaten şaşırmadım git kocaeli mt toplanması konusuna bak..tatlı su motorcusu
-
13 Ocak 2012, 23:29
sen beni bırak ,zaten şaşırmadım git kocaeli mt toplanması konusuna bak..tatlı su motorcusu
baktım baktım merak etme
-
14 Ocak 2012, 00:06
F54 adlı üyeden alıntı
baktım baktım merak etme
ybr topiğinde bitek ikimiz kaldık kankam.. sen ve ben.. ne müthiş bi ikili
biri dağların yolların efendisi, biri bilgisayar kuşu
-
14 Ocak 2012, 00:33
ben izleyiciyim şu sıralar... kafamdaki proceleri bitirirsem resim atarım
-
14 Ocak 2012, 10:36
günaydın arkadaşlar
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 121 kullanıcı var. (0 üye ve 121 misafir)
Bu Konudaki Etiketler