Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
11 Ocak 2012, 00:39
Saolasın kardesim Allah kaza bela vermesin sana da iyi forumlar hayırlı günler.
Reklamlar
-
11 Ocak 2012, 00:50
F54 adlı üyeden alıntı
var yavrum merak etme bizim motorlar senin ki gibi garaj motoru değil hizmet motoru at bakalım bi resim görelim hangimiz tatlı su motorcusu hangimiz hard motorcu
benle kendini kıyaslayorsun ya , söyleyecek bi laf bulamıyorum.. ben asil ybr ci ,sen fason ybr ci...
TahirBey adlı üyeden alıntı
Ybr ile artçı ve extra yükler ile uzun yol yapmak mümkün müdür ? Motor sorun cıkarır mı ?
hiç bir sıkıntı çıkmaz, siz dengenizs bozacak kadar yük koymayın yeter ..
F54 adlı üyeden alıntı
koray hadi şu motorundan birkaç resim koyda gözümüz açılsın ama garaj da çekilmiş olmasın yağmurda gezdiğin zaman çekildiklerin olsun
hani sende motorcu ruhu varya onu bize göster
şimdi bu resimleri gören arkadaşlar hangimiz tatlı su motorcusu söylesinler bunlar sadece 1 günlük av partisinden kalma çamurlar eğer daha istersen sana birkaç gün sonra çamura batmış bi vaziyette de resim çekerim ee ama sen kıyamassın benim gibi motorunu dağ bayır kırmızı çamura vurmaya sen...
ben senin gibi klavye motorcusu değilim ok
http://c1201.hizliresim.com/t/b/1q4yr.jpg
http://d1201.hizliresim.com/t/b/1q4zb.jpg
http://a1201.hizliresim.com/t/b/1q503.jpg
sen bana salla salla... bu motor mu be... pis herif.. bide motorcuyum diye geziyon ortalıkta... ne bu.. bari şu yamaha yazısını sökte, japon mühendisler motoru altından çekmesin..
F54 adlı üyeden alıntı
ben ve babam 200kg toplamda baya bi gezdik sıkıntı olmadı eğer yolda rüzgar olmaz sa 100km/h rahat rahat gider...
eee koray neden kaçtın yoksa motorunu çamurlamaya mı gittin yavru kuş kimmiş tatlı su motorcusu bütün forum gördü
benim motorum çamurlanır, ama akabinde yıkanır.. sen içini ferah tut.. benim motor dağ motoru değil..asfalt motoru ,gıdışından öperim
ghostcorc adlı üyeden alıntı
hahahahahahaahahahahaa tık yok koray beyden
kimse beni yıldıramaz... yavru touring ybr ile yollardayım..
F54 adlı üyeden alıntı
ya işte konuşur konuşur kaçar icraat yok
o benim gibi kar yagarken motora binsin bende bikini giyer gezerim
al benden de o kadar
tarih saat belirle , hava koşulları farketmez senle bi çıkarma yapalım.. alayım anahtarını seni klavye motorcusu seni
Koray fotoları bekliyoruzz
fotolar yarın artık..gps i montedeceğim... beyler herkes yanında selpak bulundursun ,malum ağzınızın suyu klavyeye damlamasın
F54 adlı üyeden alıntı
koray daha 3 gün gelmez rezil kepaze oldu çünkü
hahahah ben hep buradayım... fason ybr ci
F54 adlı üyeden alıntı
koray bana tatlı su motorcusu diyordu bende dedim hangimiz tatlı su motorcusu görsün diye motorumun resimlerini attım hava yağışsızken biner motora bende her gün binerim kar yağmur fark etmez ama hala kendisini motorcu ruhlu sanar ama tatlı su motorcusu olduğunu herkez gördü sabahtan beri kayıp...
fotoğraf işi başka muhabbet onda da bi abimizin fazla üzerine gideriz çok takılırız ona oda bize ayak uydurur ama ben artık o abiden taraf oldum koray biraz da ona ayar oldu olaylar böyle yani bu takılmalar birkaç konuya dağılınca herkez ne olduğunu çözemiyor muhabbetin dışında kalıyor yani...
yine söylüyorum ,tatlı su motorcusu sensin... gelmiş bana diyo ya hiç acaba yağmurda sürüp k...çın ıslandı mı ..
-
11 Ocak 2012, 00:53
Saolasın kardesim Allah kaza bela vermesin sana da iyi forumlar hayırlı günler.
teşekkür ederim
-
11 Ocak 2012, 00:54
selpak hazır bekliyoruz
-
11 Ocak 2012, 00:56
-
11 Ocak 2012, 01:01
inglor adlı üyeden alıntı
hepinize selamlar.erzincandan tolga ben.2008 ybr kllanıcısıyım..hepinize iyi forumlar..
tolga hoş geldin..
bu arada bu sayfada paylaşım yapan arkadaşlar ın yaşlarıı bilirsek saygıda kusur etmemiş oluruz herkez abisini kardeşini bilir seviyesiz paylaşımlar ve yaklaşımlar da bulunmaz kardeş kardeş paylaşımlarda bulunuruz...
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
11 Ocak 2012, 01:06
F54 adlı üyeden alıntı
tolga hoş geldin..
bu arada bu sayfada paylaşım yapan arkadaşlar ın yaşlarıı bilirsek saygıda kusur etmemiş oluruz herkez abisini kardeşini bilir seviyesiz paylaşımlar ve yaklaşımlar da bulunmaz kardeş kardeş paylaşımlarda bulunuruz...
Hoşbulduk..Ben 27 yaşındayım..
-
11 Ocak 2012, 01:07
Yaş 17 memleket Erzurum
-
11 Ocak 2012, 01:07
F54 adlı üyeden alıntı
tolga hoş geldin..
şu topiğe yazdığın en güzel kelimeler bu olsa gerek.. hemen print screen tuşuna basıp fotoğraflıyorum..
-
11 Ocak 2012, 01:09
-
11 Ocak 2012, 01:12
F54 adlı üyeden alıntı
bende 83 doğumluyum
yaşı tam olarak kestiremiyorum 28 mi desem 29 mu desem bilemedim malum yıl başı daha yeni geçti ayılamadım da
birde benim yeğen var speydırmen koray oda 19 yaşında daha askere gitmedi kısmetse bu yaz gidecek
yok kankam askerliği yaptım.. 85 doğumluyum.. sitenin en iyi ybr cisi benim..yarışmacı arkadaşlarıma başarılar dilerim...
sen beni boşver cuma karamürsele geliyon mu, yoksa senin motor çekme mi yapıyor
-
11 Ocak 2012, 01:15
F54 adlı üyeden alıntı
bende 83 doğumluyum
yaşı tam olarak kestiremiyorum 28 mi desem 29 mu desem bilemedim malum yıl başı daha yeni geçti ayılamadım da
birde benim yeğen var speydırmen koray oda 19 yaşında daha askere gitmedi kısmetse bu yaz gidecek
29 olmuş hocam görmezden gelmenin faydası yok
Sakaryaya bi kere gelmiştim.Deprem sonrası.Prefabrik evlerde yaşarken insanlar.Bi arkadaşımı ziyarete gitmiştim.Prefabrik evde kalmıştık falan..Yıllar geçmiş..
-
11 Ocak 2012, 01:16
-
11 Ocak 2012, 01:16
En küçük ben miyim yani
-
11 Ocak 2012, 01:31
F54 adlı üyeden alıntı
ya sen eski ybr ci olsan ne olur kışları motoru yıkayıp yıkayıp evde yatıyorsun hiç yağmurda karda gezdiğini bilmem
korkarak yaşayanlar sadece beni ve ybr mi seyreder
:
bende geziyorum kankam yağmurda..şimdi izmit tayfası olarak bi buluşma planlıyorum..pazar günü havaların iyi olması lazım.. sen dua et bize , havalar iyi olsun..
o zaman açacağım konudaki fotolarda sen beni izlersin
-
11 Ocak 2012, 01:35
K o r @ y adlı üyeden alıntı
bende geziyorum kankam yağmurda..şimdi izmit tayfası olarak bi buluşma planlıyorum..pazar günü havaların iyi olması lazım.. sen dua et bize , havalar iyi olsun..
o zaman açacağım konudaki fotolarda sen beni izlersin
inş yağmur yağar hatta dolu kar tipii allah ne verdiyse yağarda bensiz gezemessin
-
11 Ocak 2012, 01:38
-
11 Ocak 2012, 01:41
inglor adlı üyeden alıntı
hepinize selamlar.erzincandan tolga ben.2008 ybr kllanıcısıyım..hepinize iyi forumlar..
sağol arkadaşım sanada iyi forumlar hoş geldin
-
11 Ocak 2012, 01:41
pazar çalışıyorum haftaya uyarsa bana da uyar ama bu hafta olmaz iş güç malum yoksa benzin alamam...
-
11 Ocak 2012, 01:44
K o r @ y adlı üyeden alıntı
kanka hava durumuna baktım..havada yağış yok..gel sende bi yüzünü görelim yahu
kırma beni.. ne oldu bizim ybr kardeşliğimiz
bak belki bende gelebilirim havaya bağlı olarak
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 124 kullanıcı var. (0 üye ve 124 misafir)
Bu Konudaki Etiketler