Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    K o r @ y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ATOM KARINCA
    Alıntı MrT ilhan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    pırellide iyidir oda güzel marka
    benim orjinalinden 1 gömlek iyi.. başka bi artısı yok..sert lastik..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    MrT ilhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    benım amca oglunda var acıkcası pek övdüğünü görmedım.oda metzeler almak istiyodu bulamadıgından taktırdı zaten onuda(Pirelli)

---------- Post added at 00:13 ---------- Previous post was at 00:10 ----------

fatih abi 125cc motor lastiğine o kadar para vermem demiş ama niye öyle dediki cc ile bi alakası oldugunu düşünmüyorum ben aslında.lastiği üretmişlerki, demekki bi anlamı var diye düşünüyorum?

Motosikleti
    ATOM KARINCA
    benım amca oglunda var acıkcası pek övdüğünü görmedım.oda metzeler almak istiyodu bulamadıgından taktırdı zaten onuda(Pirelli)
    bizim motora gidecek en iyi lastik michelen abi..
    ben mayıs gibi atacam altına..200 TL uygun bir fiyat..
    tek sıkıntısı yumaşak olmasından dolayı çabuk eriyor.. bi lastik 20000
    gidiyorsa bu 15000 gidiyor.. ama yol tutuşu falan mükemmel..burada arkadaşlarımda var yahu..
    kurye adam koruma demirini yere vuruyorum diyor..özellikle yağışlarda üstün kalite diyor.. daha ne olsun

Fatih bu saatlerden sonra düşünme yitisini kaybediyor ,ondan öyle demiş..sen takma kafana

abi zaten aşırı bi şekilde eriyecek hali yokya, en fazla dediğin gibi 3 5bin farkeder...oda önemli değil.zaten bu motora biniyosak bazı şeyleri yapacağız..125cc motora masraf etme ona etme buna etme ondan sonra biz nasıl büyüteceğiz bunları

Motosikleti
    ATOM KARINCA
    abi zaten aşırı bi şekilde eriyecek hali yokya, en fazla dediğin gibi 3 5bin farkeder...oda önemli değil.zaten bu motora biniyosak bazı şeyleri yapacağız..125cc motora masraf etme ona etme buna etme ondan sonra biz nasıl büyüteceğiz bunları
    Bu konularda ben kaçınmam.. 2 defa benzin atmam ama lastiğimi alırım..dün gps aldım..bundan sonra kaybolma derdim de kalmadı

bende elımden geldıgınce kacmamaya calısıyorum..mesela alcagım mont abi bu hafta alacagım inşallah kredı kartının günü dolsun dıye beklıyorum kartla alacagım ama haala motor kültüründen anlamayan neyın ne oldugunu bılmeyen ınsanların sacma sapan elestırılerı ıle canımı sıkmalarından cekınıyorum...yok senın motorunda o kadar pahalı monta ne gerek var yok motogpye mı katılacaksın...vs vs..bunlar şimdilik duyduklarım daha almadan

Motosikleti
    ATOM KARINCA
    yok bu konularda motorun ne olursa olsun herşeyin bütçene göre en iyisini alacaksın..sen kulak asma millete.. gül geç

olmadıkı böyle bi motorumuz

Motosikleti
    ATOM KARINCA
    heheh bunun 2006 turuncusu vardı..düştüm kemer yolunda motor perte çıktı.. ahh ah

dogru diyosunda işte ınsanın aklı takılıyo canı sıkılıyo ne bılıyım.

---------- Post added at 00:31 ---------- Previous post was at 00:29 ----------

ohh sen tadına bakmıssın yıne abi

Motosikleti
    ATOM KARINCA
    sana bişey diyimi bu motoru tekrar verseler ybr mi vermem biliyormusun.. o milletin hep hayalinde olan bir model ama ben yavru tourigimle çok mutluyum..bakımı çok ağır masrafı var, yakıtı felaket..o biraz zengin işi b motor.. onun yerine cbf 600 bak.. ben fazer planlıyorum

abi benımde zaten hep hayal olarak kalacak gibi..ben xj6 naked düşünüyorum? nasıl sence?

---------- Post added at 00:36 ---------- Previous post was at 00:34 ----------

o motorun üstündeki benım inşallah biyerde buluşuruz tanışırız işte o resimdeki benım abi burada hayalet gibi konusuyoruz birbirimizle

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio

---------- Post added at 00:13 ---------- Previous post was at 00:10 ----------

fatih abi 125cc motor lastiğine o kadar para vermem demiş ama niye öyle dediki cc ile bi alakası oldugunu düşünmüyorum ben aslında.lastiği üretmişlerki, demekki bi anlamı var diye düşünüyorum?
    murat isteyen istediği markayı alsın ben sadece memnun olduğumu söyledim gerisi size kalmış...
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

Motosikleti
    ATOM KARINCA
    xj6 güzel motor.. fazer 6 gibi ..sadece beygir gücü düşük..o da zaten yeterde artar bile.. tek kelime ile süper bi motor..
    aynen muratım burada hayalet gibiyiz ama bizim burada bir takım ortam var biz sürekli birbirimizle görüşüyoruz..yazın kesinlikle düzce yapmayı planlıyorum..yada abant.. senide alrız yanımıza ne dersin..hemde tanışmış oluruz

Motosikleti
    crf 1000L + dio
    Alıntı K o r @ y adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu konularda ben kaçınmam.. 2 defa benzin atmam ama lastiğimi alırım..dün gps aldım..bundan sonra kaybolma derdim de kalmadı
    kanka ben seni kaybederim merak etme haberin olsun seninle bu yaz zonguldak tarafına da kayacağız belki bolu da yapabiliriz aynı gün bakalım makina nasıl çalışıyor

Alıntı F54 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    murat isteyen istediği markayı alsın ben sadece memnun olduğumu söyledim gerisi size kalmış...
    bişey demedım zaten abi kullanıcıya göre değişir memnunsundur doğrudur sende pirelli kullanıcısı olarak bilgilendırmıssın sağolasın

Motosikleti
    ATOM KARINCA
    Alıntı F54 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kanka ben seni kaybederim merak etme haberin olsun seninle bu yaz zonguldak tarafına da kayacağız belki bolu da yapabiliriz aynı gün bakalım makina nasıl çalışıyor
    her yola gideriz kankam..sen yeterki hadi de.. bana motosikleti seven gezmeyi seven adam lazım..klavyeci lazım değil

Alıntı K o r @ y adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    xj6 güzel motor.. fazer 6 gibi ..sadece beygir gücü düşük..o da zaten yeterde artar bile.. tek kelime ile süper bi motor..
    aynen muratım burada hayalet gibiyiz ama bizim burada bir takım ortam var biz sürekli birbirimizle görüşüyoruz..yazın kesinlikle düzce yapmayı planlıyorum..yada abant.. senide alrız yanımıza ne dersin..hemde tanışmış oluruz

evet abi zaten fazerın eskı grenajsız kasaları xj6 ya cok benzıyo yanılmıyosam? bende bunu arastırdım bu yeterlı olur dıye bunu düşünüyorum inşallah....inşallah tanısırız abi şartlar uygun olursa neden olmasın çok sevinirim

Motosikleti
    crf 1000L + dio
    bişey demedım zaten abi kullanıcıya göre değişir memnunsundur doğrudur sende pirelli kullanıcısı olarak bilgilendırmıssın sağolasın
    sende saol kardeş... sıkıntı yok merak etme..
    bu handikap koray canımı sıkıyor yok ille de mişlen ulan kafana mişlen nin kamyon lastiği düşsün emi

eyvallah abi...muhabbetınız çok güzel ama saat 1 olmuş..ben çıkıyorum bi diyeceğiniz yoksa abi.hayırlı geceler hepinize

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 39 kullanıcı var. (0 üye ve 39 misafir)

Bu Konudaki Etiketler