metzeler hakkında bilgim yok ayrıca ybr ye göre modeli varmı?
metzeler hakkında bilgim yok ayrıca ybr ye göre modeli varmı?
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
piyasada iki lastik tanırım...
bir michelin...
iki metzeller...
ikisi haricindeki lastikler sadece orjinalinden bir nebze iyidir...
ben 125 cc motor lastiğine 200+++ fiyat vermem ben aldım pirelli yağmur kar sürekli biniyorum başka arkadaşlar gibi tatlı su motorcusu da değilim ve daha bir defa yan yatma tehlikesi atlatmadım pirelli çok güzel iş görüyor yani....fazla dan masrafa gerek yok yani...
YA İYİ GÜZELDE şu lastik muhabbetinde bide yanında metzeller şu pirelli bu diye bilgi verseniz ben arka tekerin orjinalinde olduğu gibi bisiklet lastiği olmasına gıcığım arka biraz kalın olcak arkadan baktımı motora benzicek haksızmıyım bu konuda yorum yapın 90/90/18 çok ince hangi modelin 100/90/18 i yada 110/90/18 var bide arka çatala uyarmı genişlikten ötürü sıkışma yaparmı yanlardan
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:20 ----------
bide facede teyze oğlu paylaşmış süratli motor almak isteyenler sonuna kadar izlesin
http://www.youtube.com/watch?v=UTRcH...&feature=share
ben pirelli kullanıyorum gayet memnunum bi sıkıntı yok ayrıca orj den şaşmam kalın teker bence gereksiz motorun dengesi güzel..
benim enişte de de ybr esd var o cantla birlikte değişmiş resim çekmek için ortam müsait değildi olsaydı çekerdim fakat pek güzel durmuyor 100 /90/18 belki olabilir ama 110 kalın gelebilir belki takan vardır...
eski forum sayfalarına baktımda geneli metzeller m22 modelini tam ybr ye uygun lastik diye bahsetmişler ama metzeller bulmak biraz zor gibi görünüyor.hem ıslak zemin hem kuru zemin için metzeller demişler.bende yaz gelmeden onlie site bulursam alıcam m22.
HeR zAmAn TaM kOrUmA:rendeer:
michelen iyi lastiktir murat.. bende onu alcağım ..
---------- Post added at 19:11 ---------- Previous post was at 19:09 ----------
kanka motorun lastiğinin iyi olmasını cc ile ilgisi yok ki.. 50 km hızla da giderken kayıp ölebilirsin
---------- Post added at 19:14 ---------- Previous post was at 19:11 ----------
senin lastiklerde gayet iyi kanka..bende tercih edebilirim ama , michelen daha kaliteli ve yağış tutuşu iyi..kalın lastiği bende önermiyorum..motoru yoruyor dikkat..herşey hızın düşmesi değil...
---------- Post added at 20:36 ---------- Previous post was at 19:14 ----------
Michelen marka lastiği şuan heryerde bulma imkanı var..Kendini kanıtlamış sağlam bi lastik..Bu varken başka aramana gerek yok.
Motorlarınızın fotoğraflarını paylaşın da topice renk gelsin
kankam ezberledik bu fotoyu başka bu gözün sevem ya
Ön cam çok ayrı bi hava katmış motora.Maşallah
başka yok kanka temiz olanlardan atıyorum napayım..
hadi seni görelim biraz.. ayrıca senin aynalardan alacağım kanka..
---------- Post added at 21:03 ---------- Previous post was at 21:01 ----------
Aslında havası için değilde ,rüzgarı kesmesi için almıştım.Biraz yakıştı sayılır..Eyvallah
Şu motoru bi alsam hayırlısıyla Uzun yol yapacağım rotası bile hazır
2-3 bin kmlik bi yol var hayalimde.Artçı ile yapacağız.Bakalım nasıl olur becerebilir miyiz Hayalini kurup duruyorum İnşallah gerçekleştiririm
oooo hadi bakalım hayırlısı kankam.. artık desene artçın olacağız..
belki aynalarını bana verirsin..ybr ni ben yaşatırım
---------- Post added at 21:16 ---------- Previous post was at 21:14 ----------
güzel bir düşünce ama artçın biraz rahatsız olabilir..
Şu an bu konu içerisinde 43 kullanıcı var. (0 üye ve 43 misafir)