Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
07 Ocak 2012, 12:07
teşekkürler arkadaşlar siyaha ben pek yakışcanı zannetmiyordum ama yinede bekledigimden güzel durdu sanki .)
HeR zAmAn TaM kOrUmA:rendeer:
Reklamlar
-
07 Ocak 2012, 12:13
güzel olmuş...ama başka yere yapma.. sonradan atma yapıp motorun mahvolabilir
-
07 Ocak 2012, 12:21
güzel olmuş...ama başka yere yapma.. sonradan atma yapıp motorun mahvolabilir[/QUOTE]
yok başka yere düşünmüyorum zaten.birde şu tekeri degiştirebilirsem yeter bana motorum 8 binde 2008 model lastiklerin ömrü bitmiştir yıla bakarsak unige nickli arkadaşımızın lastikleri güzel duruyordu onun markasını biliyormusunuz siz.
-
07 Ocak 2012, 12:26
phoenix85 adlı üyeden alıntı
güzel olmuş...ama başka yere yapma.. sonradan atma yapıp motorun mahvolabilir
yok başka yere düşünmüyorum zaten.birde şu tekeri degiştirebilirsem yeter bana motorum 8 binde 2008 model lastiklerin ömrü bitmiştir yıla bakarsak unige nickli arkadaşımızın lastikleri güzel duruyordu onun markasını biliyormusunuz siz.[/QUOTE]
---------- Post added at 10:26 ---------- Previous post was at 10:24 ----------
K o r @ y adlı üyeden alıntı
yok başka yere düşünmüyorum zaten.birde şu tekeri degiştirebilirsem yeter bana motorum 8 binde 2008 model lastiklerin ömrü bitmiştir yıla bakarsak unige nickli arkadaşımızın lastikleri güzel duruyordu onun markasını biliyormusunuz siz.
[/QUOTE]
şimdi profiline baktım tokt yazıyo... bende tokatlıyım seninle hemşeri çıktık..neresindensin...
lastik seçimimi michelenden yana yapıyorum..ön-arka 200TL üstüne lastik yok ..
-
07 Ocak 2012, 12:26
slm dostlar nasılsınız....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
07 Ocak 2012, 12:28
a.s ramço..naber şafak kaç... hoşgeldin
-
07 Ocak 2012, 12:41
a.s ramço usta h.g
turhaldanım kardeş sen tokattamı oturuyorsun sadece tokatlımısın.
-
07 Ocak 2012, 12:46
phoenix85 adlı üyeden alıntı
a.s ramço usta h.g
turhaldanım kardeş sen tokattamı oturuyorsun sadece tokatlımısın.
tokat / zile benim memleket ama sürekli gelir gideriz... tüm akrabalarım turhal ve zilede ..ben kocaeli de oturuyorum
-
07 Ocak 2012, 12:48
tokat / zile benim memleket ama sürekli gelir gideriz... tüm akrabalarım turhal ve zilede ..ben kocaeli de oturuyorum
bende aslen zileliyim ama turhalda oturuyoruz.tam toprak çıktık senle ha facebook varsa ekle istersen kardeş yunus saydırır
-
07 Ocak 2012, 12:49
a.s ramço..naber şafak kaç... hoşgeldin
314 falan olması lazım... adam öldürdümde o yüzden bu kadar çok....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
07 Ocak 2012, 12:51
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
hayırlısı olsun geçer be kardeşim..kafanı takma..orada her zaman aklını kullan..
-
07 Ocak 2012, 12:57
Ramazan hoşgeldin...
o ne la 314 gün..
geçer mi beyav
-
07 Ocak 2012, 13:01
Lastikleri değiştireceğim zaman şöyle bir fikrim var...
Önce lastikleri taktıracağım..sonra jantlarımı güzelce siyaha boyatacağım..
daha sonra turuncu veya kırmızı jant şeridi çektireceğim..daha sonra da vernik sıktırıp ömür boyu çıkmamasını sağlıyacağım..
nasıl olur acaba .. nereden aklıma geldi bu iş , şöyle anlatayım... şimdi lastik değişimi yapılırken levye jantın boyasını deforme ediyor..
bilmiyorum bu güne kadar tüm motorlarımda aynı oldu..sonra boyalar dükülmeye başlıyor..o yüzden böyle bişey düşünüyorum..
-
07 Ocak 2012, 13:06
Lastikleri değiştireceğim zaman şöyle bir fikrim var...
Önce lastikleri taktıracağım..sonra jantlarımı güzelce siyaha boyatacağım..
daha sonra turuncu veya kırmızı jant şeridi çektireceğim..daha sonra da vernik sıktırıp ömür boyu çıkmamasını sağlıyacağım..
nasıl olur acaba .. nereden aklıma geldi bu iş , şöyle anlatayım... şimdi lastik değişimi yapılırken levye jantın boyasını deforme ediyor..
bilmiyorum bu güne kadar tüm motorlarımda aynı oldu..sonra boyalar dükülmeye başlıyor..o yüzden böyle bişey düşünüyorum..
nette senin dedigin tarzda yapılmış olan motor vardı bi araştır nasıl durur eder sonra karar verirsin yada Photoshop sitesi var basit ordan bir dene istersen nasıl durdugunu.
-
07 Ocak 2012, 13:07
-unnamed- adlı üyeden alıntı
Ramazan hoşgeldin...
o ne la 314 gün..
geçer mi beyav
bak askerden geleyim paso senle uğraşcam haberinb olsuın....
-
07 Ocak 2012, 13:24
bak askerden geleyim paso senle uğraşcam haberinb olsuın....
hele bi gelde sen....
-
07 Ocak 2012, 14:00
diz örtüsü sordum bu gün, 35 liraya ybr için diz örtüsü var. 40 liraya da ön tarafa beyaz bi plastikten rüzgar kesici yapıyorlar. şunların malzemeyi tedarik ettiği yeri öğrenip kendim yapmayı deneyeceğim.
zcmin diz örtüsü ybrye uysaydı keşke. kesip biçmek gerekiyor. ekstra masraf...
-
07 Ocak 2012, 14:24
Allah güzel günler geçirmeyi nasip etsin.Sayılı gün çabuk geçer.Hayırlı tezkereler.
-
07 Ocak 2012, 15:04
arkadaşlar sizlere bahsettiğim ledli sinyalleri yapmış bulunmaktayım resimlere bakabilirsiniz..
http://www.motosiklet.net/forum/mt-a...li-yaptim.html
-
07 Ocak 2012, 20:03
---------- Post added at 10:26 ---------- Previous post was at 10:24 ----------
[/QUOTE]
şimdi profiline baktım tokt yazıyo... bende tokatlıyım seninle hemşeri çıktık..neresindensin...
lastik seçimimi michelenden yana yapıyorum..ön-arka 200TL üstüne lastik yok ..[/QUOTE]tamam iyi güzelde nereden alacağız 200tl ye michellini
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 194 kullanıcı var. (0 üye ve 194 misafir)
Bu Konudaki Etiketler