Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
05 Ocak 2012, 01:14
serdarmert adlı üyeden alıntı
1. hava ayar vidasını 2-2.5 tur sık.
2.motoru çalıştır. ( rolantide durmaz stop eder.)
3.rolanti ayarını yükselt ( normalden biraz fazla)
4.azar azar hava ayarını gevşet ( rolanti yükselmeye başlar)
5. rolanti ayarını biraz düşür
6. hava ayarını rolantinin en yüksek olduğu konumda bırak .
7. rolanti yi son bi defa ayarla .
Sonunda gaz verince stop etmemesi lazım..
burda tarif edilmiş bunu uygulayacam başarabilirsem ne mutlu
Reklamlar
-
05 Ocak 2012, 04:22
arkadaşlar zam falan duyan oldu mu hiç
-
05 Ocak 2012, 11:04
tigrina adlı üyeden alıntı
arkadaşlar zam falan duyan oldu mu hiç
dün yamaha bayisine gittik başka bir işmiz vardı gelmişken ybr nin fiyatını sordum 4.090 tl dedi abi zam gelecek dediler dedim zam geldi bize gelişte zamlandı satışda zam yok dedi yani satıcı firmalaşrın karı düşmüş tabi o abinin dediği bana :D
SALCANO WOLF125 SİYAH BENİM MAKİNE
-
05 Ocak 2012, 13:19
günaydın herkeze,
bu ürünü bir arkadaşım kullanıyor ninja 250r da http://www.motoplus.com.tr/urun/7000...A-ELCIK-ISITMA bizim ybrlerde sıkıntı yaratırmı acaba...geçtiğimiz yaz gece yolculuğu istanbul-kasamonu cide arası ellerim dondu resmen yaz-kış kullanmak gerekiyor.
-
05 Ocak 2012, 13:43
tarcan adlı üyeden alıntı
günaydın herkeze,
bu ürünü bir arkadaşım kullanıyor ninja 250r da
http://www.motoplus.com.tr/urun/7000...A-ELCIK-ISITMA bizim ybrlerde sıkıntı yaratırmı acaba...geçtiğimiz yaz gece yolculuğu istanbul-kasamonu cide arası ellerim dondu resmen yaz-kış kullanmak gerekiyor.
bende lbc marka kullanıyorum hiç bir sıkıntı yok gönül rahatlığıyla kullanabilirsin
-
05 Ocak 2012, 13:57
ne kadar zamandır kullanıyosun aküyü bitirmesinden çekiniyorum da.
-
05 Ocak 2012, 14:08
fat280 adlı üyeden alıntı
dün yamaha bayisine gittik başka bir işmiz vardı gelmişken ybr nin fiyatını sordum 4.090 tl dedi abi zam gelecek dediler dedim zam geldi bize gelişte zamlandı satışda zam yok dedi yani satıcı firmalaşrın karı düşmüş tabi o abinin dediği bana :D
ooo güzel haber kardeşim eyvallah
-
05 Ocak 2012, 16:58
Selamunaleykum ağalar, nasılsınız?
Bayadır girmiyordum topiğe bir selam vereyim dedim
"Cahillerle tartışmaya girmeyin çünkü ben hiç yenemedim!"
İmam-ı Gazâli Hazretleri (k.s)
-
05 Ocak 2012, 18:21
stepfunk adlı üyeden alıntı
Selamunaleykum ağalar, nasılsınız?
Bayadır girmiyordum topiğe bir selam vereyim dedim
a.s. abi hoş geldin iyiyiz sen nasılsın
-
05 Ocak 2012, 18:34
tarcan adlı üyeden alıntı
ne kadar zamandır kullanıyosun aküyü bitirmesinden çekiniyorum da.
http://www.motosiklet.net/forum/konu...monteledi.html
-
05 Ocak 2012, 18:54
Bende iyiyim fatih kardeşim. Bayadır giremiyordum bu topiğe bir bakayım dedim ne var ne yok.
Hayırdır sen YBR almayı mı düşünüyorsun?
"Cahillerle tartışmaya girmeyin çünkü ben hiç yenemedim!"
İmam-ı Gazâli Hazretleri (k.s)
-
05 Ocak 2012, 22:26
stepfunk adlı üyeden alıntı
Bende iyiyim fatih kardeşim. Bayadır giremiyordum bu topiğe bir bakayım dedim ne var ne yok.
Hayırdır sen YBR almayı mı düşünüyorsun?
yok abi benim motor zaten ybr nin kuzeni olduğundan bende burada takılıyom
-
05 Ocak 2012, 22:38
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
05 Ocak 2012, 22:41
F54 adlı üyeden alıntı
beyler iii akşamlar...
iyi akşamlar abi
-
05 Ocak 2012, 22:52
bizim topik te bu aralar sanki durgun bi halde seyir ediyor...
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
06 Ocak 2012, 00:52
benim ybrnin bitane sinyal lambası kesmiş bende bikaç zamandır aklımda olan led sinyal yapmaya kadar verdim her sinyale 8 led koyayım diye düşündüm ama ben bunları serimi paralelmi bağlamam lazım bide kaç ohm direç kullanmam gerekir elektronikten anlayan bi abimiz cıkarmı ybrcilerden acaba
-
06 Ocak 2012, 02:08
sternboy adlı üyeden alıntı
benim ybrnin bitane sinyal lambası kesmiş bende bikaç zamandır aklımda olan led sinyal yapmaya kadar verdim her sinyale 8 led koyayım diye düşündüm ama ben bunları serimi paralelmi bağlamam lazım bide kaç ohm direç kullanmam gerekir elektronikten anlayan bi abimiz cıkarmı ybrcilerden acaba
normal led ler 1,8 volttur 7 tane yeter diyeceğim seri bağlarsan ama şöyle bir sorunla karşılaşacaksın muhtemelen lambalardan 1 kestiği zaman sinyal devamlı yanıyor yani lamba sinyal vermiyor sabit yanıyor kaza yaptığımda lambalardan biri gittiydi ve yenisini takınca sinyal vermeye başladı aynı şeyi 4lü flaşör yapmaya kaltığımda yaşadım akünün oradaki yuvada flaşörün üzerine bakarsan 2x10 watt yazıyo yani ledlerin toplamı 2 watı geçmez ve flaşörün çakma mekanizmasını tetiklettirmeyeceğinden sabit yanar . bilgine uğraşma flaşörü değiştir daha detaylı bilgi istersen teknik konuya girmem lazım
-
06 Ocak 2012, 10:58
sternboy adlı üyeden alıntı
hazır led sinyal almayı dene..taktıktan sonra sadece fasılası hızlı olacaktır muhtemelen..bir flaşör ile halledebilirsin
-
06 Ocak 2012, 12:47
ghostcorc adlı üyeden alıntı
normal led ler 1,8 volttur 7 tane yeter diyeceğim seri bağlarsan ama şöyle bir sorunla karşılaşacaksın muhtemelen lambalardan 1 kestiği zaman sinyal devamlı yanıyor yani lamba sinyal vermiyor sabit yanıyor kaza yaptığımda lambalardan biri gittiydi ve yenisini takınca sinyal vermeye başladı aynı şeyi 4lü flaşör yapmaya kaltığımda yaşadım akünün oradaki yuvada flaşörün üzerine bakarsan 2x10 watt yazıyo yani ledlerin toplamı 2 watı geçmez ve flaşörün çakma mekanizmasını tetiklettirmeyeceğinden sabit yanar . bilgine uğraşma flaşörü değiştir daha detaylı bilgi istersen teknik konuya girmem lazım
hocam ben 4lü flaşör yapmışyım ozaman flaşör çalıştırmadıgı için değiştirmiştim. şuan üstündeki sinyallerin ampulleri 5w lık ve çalıştırıyor yani flaşörde sıkıntı yok. seri bağlandığında bi led bozulursa hiçbiri çalışmıyormuş bozugu bulmak sıkıntıymış ben paralel bağlıyacam o yüzden sadece 8 ledde kaç ohm direnç kullanmam gerektiğini bilmem gerekiyo.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:45 ----------
K o r @ y adlı üyeden alıntı
hazır led sinyal almayı dene..taktıktan sonra sadece fasılası hızlı olacaktır muhtemelen..bir flaşör ile halledebilirsin
hocam ben rialliden almıştım dandirik mini sinyal şimdi onları ledliye çevirecem bidaha para vermeye gerek yok ondan kendim bişiler yapmak istiyorum
-
06 Ocak 2012, 19:22
Gençler ve kendini genç hissedenler , herkese iyi akşamlar
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 126 kullanıcı var. (0 üye ve 126 misafir)
Bu Konudaki Etiketler