Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
02 Ocak 2012, 22:21
K o r @ y adlı üyeden alıntı
model olarak özel esd için üretilen rüzgar camı ..sipariş ile yapılabiliyor..ayrıyetten satılmıyor
Fiyatı nedir ?
Reklamlar
-
02 Ocak 2012, 22:52
TahirBey adlı üyeden alıntı
Fiyatı nedir ?
75 Tl ye aldı...
-
02 Ocak 2012, 23:18
Fiyatı nedir ?
75 Tl ye yaptırdım gayet görüntü ve işlevsellik olarak iyi tavsiye ederim
Ahmet N. adlı üyeden alıntı
75 Tl ye aldı...
ooo seni buralarda görünce gözlerim yaşardı Ahmet abi.. yoksa ybr ye dönüş yapacaksın
-
02 Ocak 2012, 23:33
2 sene içinde İnşallah bende Ybr 125 alacağım.Cbr 125R veya Cbf 150 de olabilir ama büyük ihtimal Ybr 125 Artçı ile motoru eşek misali yükleyip Türkiye turu yapmayı düşünüyoruz nasip olursa.Uzun yolda yorucu olur diyorlar ama sık sık mola vererek dolaşacağız.Sürekli hayalini kurup duruyorum.İnşallah bana da nasip olur İyi forumlar.
-
03 Ocak 2012, 01:07
2 sene içinde İnşallah bende Ybr 125 alacağım.Cbr 125R veya Cbf 150 de olabilir ama büyük ihtimal Ybr 125
Artçı ile motoru eşek misali yükleyip Türkiye turu yapmayı düşünüyoruz nasip olursa.Uzun yolda yorucu olur diyorlar ama sık sık mola vererek dolaşacağız.Sürekli hayalini kurup duruyorum.İnşallah bana da nasip olur
İyi forumlar.
inşallah qerçekleştırirsiniz ısteqinizi
-
03 Ocak 2012, 10:43
günaydın beyler.. Bizim ybr ci arkadaşlar bu aralar görünmüyor..nerelerde acaba bilen var mı?
-
03 Ocak 2012, 12:18
günaydın beyler.. Bizim ybr ci arkadaşlar bu aralar görünmüyor..nerelerde acaba bilen var mı?
günaydın abi
SALCANO WOLF125 SİYAH BENİM MAKİNE
-
03 Ocak 2012, 12:21
ohh sonunda bi tane geldi.. sıkıldım yaw bugün hava güzel bi gazlayım
-
03 Ocak 2012, 12:35
-
03 Ocak 2012, 12:52
ohh sonunda bi tane geldi.. sıkıldım yaw
bugün hava güzel bi gazlayım
abi sizde hava güzel oldu mu hemen gazlıyonuz biz gazlıyamıyoz hafta sonu gelmeden şuan hava mis ama işte iş güç derken fırsat yok hafta sonuda yağış varmış iyi mi
-
03 Ocak 2012, 13:07
fat280 adlı üyeden alıntı
abi sizde hava güzel oldu mu hemen gazlıyonuz biz gazlıyamıyoz hafta sonu gelmeden şuan hava mis ama işte iş güç derken fırsat yok
hafta sonuda yağış varmış iyi mi
fatihim motoru biz boşa mı aldık..gezelim görelim motoru eskitelim arkasından satıp 2-3 koyup sıfırını alalım
-
03 Ocak 2012, 13:47
-
03 Ocak 2012, 14:49
sabahları 150 zcm tek marşta alırken ybr jikleyle anca çalışıyor. zc ile marşa bastığım gibi yol almaya başlayabilirken ybr ile 2-3 dk beklemek gerekiyor. otomatik jiklenin bu kadar önemli olduğunu bilmiyordum.
bir de ybr ile daha 90 kmyi geçemedim . 5. vites 8000 devirden sonra hızlanmıyor ve ya mesafe kısalığından ben beceremedim. sürekli 8-9 bin devirlerde vitesleri değiştirmeme rağmen.
52 litrelik cox çantayı monte edene kadar bir saat uğraştım. arka demiri sökmek için yan kapakları bile sökmek gerekliymiş. ilk günden motoru parçalayıp toparladım.
çantayı taktıktan sonra hız 3-4 km düştü. o kadar da önemli değil.
katlanıp açılabilen sert yan çanta imali için malzeme tedarikindeyim.
bir de plakalığın olduğu yere 30 litrelik topcase çantayı monte edip plakayı bu çantanın üst tarafına montelemeyi düşünüyorum. yan çanta gibi sıkışık trafikte araları engellemeden 30 litre daha bagajım olur. siz ne dersiniz?
-
03 Ocak 2012, 15:18
maxi97 adlı üyeden alıntı
sabahları 150 zcm tek marşta alırken ybr jikleyle anca çalışıyor. zc ile marşa bastığım gibi yol almaya başlayabilirken ybr ile 2-3 dk beklemek gerekiyor. otomatik jiklenin bu kadar önemli olduğunu bilmiyordum.
bir de ybr ile daha 90 kmyi geçemedim
. 5. vites 8000 devirden sonra hızlanmıyor ve ya mesafe kısalığından ben beceremedim. sürekli 8-9 bin devirlerde vitesleri değiştirmeme rağmen.
52 litrelik cox çantayı monte edene kadar bir saat uğraştım. arka demiri sökmek için yan kapakları bile sökmek gerekliymiş. ilk günden motoru parçalayıp toparladım.
bir de plakalığın olduğu yere 30 litrelik topcase çantayı monte edip plakayı bu çantanın üst tarafına montelemeyi düşünüyorum. yan çanta gibi sıkışık trafikte araları engellemeden 30 litre daha bagajım olur. siz ne dersiniz?
motorun kaç binde kardeşim ..senin dediğin 90 km yi geçemiyorum olayı henüz motor rodaj dönemindeyse yapar.. en az 3000-4000 km yi devirmiş olman lazım..
-
03 Ocak 2012, 15:30
maxi97 adlı üyeden alıntı
bir de ybr ile daha 90 kmyi geçemedim
. 5. vites 8000 devirden sonra hızlanmıyor ve ya mesafe kısalığından ben beceremedim. sürekli 8-9 bin devirlerde vitesleri değiştirmeme rağmen.
ybr nin jikle olayı böyle bende de var ama ben artık alıştım böyle durumlara üzerimi giyinirken motor da ısınıyor sıkıntı yok yani motor ömrü açısındaN BEnce güzel bi durum tam ısıdığı zaman sağlıklı yağlama yapar motor ömrü uzun olur benden demesi
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
03 Ocak 2012, 17:01
Gençlik motoruma elcik koruma alcağım, enduro motorlardaki gibi.. ama istediğim gibi bir koruma bulamadım..Bildiğiniz bir yerde var mı acaba..şöyle estedik küçük yakışıklı bişey arıyorum
-
03 Ocak 2012, 19:34
-
04 Ocak 2012, 00:01
Nice 10 binlere.Kazasız belasız..
-
04 Ocak 2012, 00:28
motorun kaç binde kardeşim ..senin dediğin 90 km yi geçemiyorum olayı henüz motor rodaj dönemindeyse yapar.. en az 3000-4000 km yi devirmiş olman lazım..
ilk vitesli motorum. iki ışık arasında hızlanmayı denedim. mesafe kısa sayılırdı aslında. dediğim gibi; belki de ben beceremedim. kilometresi 9001deyken ben aldım. şu an 9105 falan. ilk günden 100 km yaptım.
motor sadece yazları binilen bir motordu. belki de sağır kaldı. uzun yolda zamanla açarım inşallah.
bir de hava filtresi alındığından beri değişmemiş olabilir. bu ay param kalmadığından dolayı bujiyle hava filtresini değişemedim. iridyum buji takacağım. son hız konusu bundan da kaynaklanmış olabilir. 15inde onları da değişeceğim inşallah.
plakalığın oraya şasenin uygun yerine vidalayabileceğim bir demir tabla monte ettirip 30 litrelik bagaj takma fikrim hakkında ne düşünüyorsunuz? hem trafikte yan çantanın gereksiz genişliği olmaz, hem de fazla rüzgar tutmaz gibi geliyor. motor önden rüzgaır yarılıyor zaten.
@f54: valla zc şu an 15.400 civarında halen daha tek marşta alıyor, motor çalıştığı anda gazı kökleyip gidiyorum. ybr nazik gibi sanki...
@koray: 25 liraya sahibinden.comda vardı. o kadar kaliteli gözükmese de idare eder gibi. yazın kuryelerin elcik korumasını takarsak abes kaçar. yaza doğru bir çift de kendim alacağım.
bir de 25 liraya satılan ve aynalara takılan ön camdan var. buna nasıl şekil verebilirim? saç kurutma makinesi işe yarar mı? en kötü ihtimal ybr citymin ön camının üstüne aynı vida yerlerinden bağlayacağım. başka öneriniz var mı?
-
04 Ocak 2012, 01:11
s.a. arkadaşlar ybr lerin gerçekten bu derdi var sabahları jiklesiz çalışmama derdi benim motor yapısıda ona benzediğinden dedikleriniz gibi sabah çalıştırmada problem tabi buz gibi havada hava normalken jiklesiz çalıştırıyorum bu arada ben çalıştığında yola çıkabiliyorum 2-3 dk beklememe gerek yok ama ısınmadan da yola çıkmak iyi olmadığından bende bekliyom malesef :D
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 31 kullanıcı var. (0 üye ve 31 misafir)
Bu Konudaki Etiketler